Last news in Fakti

9 Август, 2016 19:43 2 350 3

Рокерски протест пред Съдебната палата (ВИДЕО)

  • рокери-
  • мотористи-
  • протест-
  • съдебна палата

Протестиращите обсипаха с жълти стотинки стълбите на Съдебната палата

Рокерски протест пред Съдебната палата (ВИДЕО) - 1
Снимки Факти.бг

Стотици мотористи се събраха пред Съдебната палата в София. Движението пред сградата е напълно блокирано. Преминават само трамваите с помощта на полицията, която е в извънредно засилен състав.

Рокерите протестират срещу пускането под домашен арест на турския гражданин Фарук Бекташ, който на 24 юли причини смъртта на българските граждани Бойко Бойков и Таня Бойкова, при управление на МПС. Веднага след като мярката му бе променена, той изчезна.

Рокерски протест пред Съдебната палата (ВИДЕО)

Цветан Гергов от Sofia Riders, които са организатори на протеста, заяви пред Факти.бг, че няма да се откажат докато Фарук Бекташ не бъде върнат в ареста и съден.

„Извън конкретния случай, подчерта Гергов, трябва да се направи така от компетентните институции, че да не се случват подобни неща в бъдеще.“

По думите му, в държавата е нужно да има правила , които трябва да се спазват.

Към 19:30 ч. протестът протича мирно и без инциденти, въпреки че част от протестиращите започнаха да хвърлят жълти стотинки по стълбите на Съдебната палата.

Събралите се рокери започнаха да скандират „Мафия“ и освиркаха Съдебната палата.

Очаквайте скоро интервю с Цветан Гергов.

Рокерски протест пред Съдебната палата (ВИДЕО)


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пиф

    0 0 Отговор
    За скандирането и лозунга са напълно прави.... но за стотинките нот - сумата не би накарала нито един магистрат да се наведе и да ги събере...ония биха се навели за пухкава бала петдесеттачки, но едва ли за жълти стинки? Всъщност мнението си за Съдебната палата, повечето депутати и кой ли не от властта, повече не бих изразил в коментар, защото ще ме вземат за вманиачен плювач, а не е така - като помисля за тях и ме боли глава... Човека, когото са освободили е бил за осъдителна присъда и излежаването и, понеже е постъпил гаменски и арогантно, а и е сторил най-тежко престъпление! Но тук Правосъдието е някак си враждебно на справеливи присъди не веднъж. за законодателите да не говорим - там често се узаконява открита гавра с правосъдие.
  • 2 Пиф

    0 0 Отговор
    Рокери, виновни са законодателите - те гласуват противоречиви и пълни с възможности за освобождаване на престъпника под различни предлози, за да захлебят и авокатите от това... така, че ако искате правосъдие, това в България може да се случи само по един начин - бой с каските по тиквите и на законодатели и на магистрати освободдили престъпници! Тогава тиквите им ще узреят от мъдрост и ще спазват Закона и ще оправят Закона както е редно. Сеге кърпузите на раменете им не са доузрели да раждат законите, от това Правосъддието страда понеже пуска престъпниците в изблик на християнска любов и състраддание, от което в Брюксел пляскат възхитено на нашите евроглобалисти и им кихат поощрителни телеграми - предполагам.... От което заплатите им се вдигат на служителите. Ако обаче някой правосъден си бе позволил да тикне за 20 години блъсналият хората воддач на МПС с висока скорост, тогава няма да има бонуси и няма да се отчетат като европейско демократични магистрати... абе нема един генерал да подпали манерките на законодателите с трасиращи и познай тогава какъв купон ще е? ама нема като Кубрат на постовете бе? то затова я нема и България. тук е бълхаро-юдо-ромали-тюрко-евро-соросоидна супа, не чакай нищо добро от такива законодатели!
  • 3 Вълк

    0 0 Отговор
    Подкрепям братята рокери!Затвор за гнусния турчин и по тежка присъда заради отвратителното му деяние и бягството му от правосъдие!Това е отвратителна държава в щатите или в някоя от нормалните държави по света дали щеше да се измъкне така?!Съболезнования към близките на пострадалите.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове