Last news in Fakti

17 Август, 2016 19:22 2 637 10

Бият шофьор пред очите на бременната му съпруга

  • пловдив-
  • бой-
  • жена
Бият шофьор пред очите на бременната му съпруга - 1

Бият шофьор пред очите на бременната му съпруга. Това е станало  около 14  часа, на бул. „България“ в гр. Пловдив е възникнал инцидент, при който движещ се лек автомобил, марка „Audi 80“ е бил засечен от лек автомобил, марка „Skoda“. Подаден е бил звуков сигнал от шофьора на засечения автомобил, вследствие на което от лекия автомобил „Skoda“ са слезли двама мъже и са нанесли побой на 31-годишния водач  на лекия автомобил „Audi“, както и удари по колата. В автомобила на пострадалия шофьор е пътувала бременна жена, която е станала свидетел на побоя.

На място е пристигнал екип на Трето РУ на МВР-Пловдив и на Спешна помощ. По случая е образувано бързо производство за нанасяне на телесна повреда по хулигански подбуди, като двамата извършители, на 36 г. и 29 г., са задържани за 24 часа в ареста на Трето РУ на МВР-Пловдив.  


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 DRYNDI

    0 0 Отговор
    Там в ареста сега да им порнат дупенцата от клатене...
  • 2 ЦЪК

    0 0 Отговор
    Брейй в последно време само такива новини от Пловдив, големи батки се извъдиха там "голяма работа" !!!
  • 3 мъжкар

    0 0 Отговор
    Няма да им порнат дупенцата за съжаление това беше едно време.Просто ще ги пуснат и ще им наложат една глоба най-много 100лв и едно досъдебно производство и това ще е тия двамата ще се разхождат от утре отново на свобода и ще чакама следващия път когато може да убият някого тогава сигурно нашето антиправосъдие що го води убийство по непредпазливост и най много 6годиники в зандана като ще излезнат след 3.ЕТО ТОВА Е БЪЛГАРИЯ ГРАЖДАНИНО.Единствения вариант човек да се защити е като носи огнестрелно оръжие но ако го изполва в такав ситуация после ще го изкарат най-големия убиец и престъпник.Извода е че в момента българина е изправен САМ срещу полицията мутрите и мафията и практически от тия трите организации той е оставен сам.Полицията освен някакви проблеми да ти създаде нищо друго когато ти трябва обикновено ги няма.Нима държавата е толкова безсилна да се справи с тия улични биячи ли бе АЙДЕ БЕ.Истината е че този вид ппррестъпност както и много други се поощряват от държавата и допринасят до голяма степен за стопяване на населението и поддържане на чувството на страх.Едно време през времето на бай Тодор след такъв пътен инцидент тия двамата ъщяха да бъда арестуване веднага още същата вечер щяха да бъдат зверски пребити точно така ккато те са биели жертвата си.На другия ден съда по бързата процедура издава една 5 годишна присъда и тия заминават в кауша като там тормоза продължава придружен с бой както от полицаите така и от затворниците плюс оскъдна храна и зверски труд и така в продължение на цялата им присъда и след 5-тата годинка тия ще излезнат като мушици от зандана и ви гарантирам че няма даже и да помислят да бият повече.Но държавата не го прилага този метод на наказание ЗАЩО ЛИ ами много просто защото тези които ни мачкат вече 30 г имат интерес хората да бъдат озверени един срещу друг и да се избиват един друг така докато едни се правят на псевдо мутри и биячи процесите си вървят.Аз точно за това никога повече НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗАЩОТО НЕ ИСКАМ ДА ЖИВЕЯ В ТОЗИ АД И ДА МЕ ПРЕБИВАТ ПО ПЪТИЩАТА БЕЗ ПРИЧИНА.
  • 4 Тошибиян

    0 1 Отговор
    Като е за бои да го бият
  • 5 onq s konq

    0 0 Отговор
    Бременната ако беше хитра поне колкото най-задръстената циганка щеше моментално да съобрази че случая с мъжа й е истински дар от бога и да отараши набързо "Шкодата" в бъркотията.Ама така е-малко акъл да имаш,но навреме!

    Коментиран от #6

  • 6 Хитряга

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Ако е хитра ще ги осъди за предизвикан уплах и стрес със умишлена заплаха върху живота на детето, и мутренцата да плащат до живот!
    Това дори не би било хитрост, а реалност, справедливост и възмездие.
  • 7 Патето Яки

    0 0 Отговор
    Коня щеше да измисли по умен коментар от вас.
  • 8 Диди

    0 0 Отговор
    Напълно съм съгласна със мнението на ,,хитрягата,,А що се отнася за ,,оня с коня,,моля не го засягайте.Отдавна чета с желание това което пише по каквато тема да е,допада на моето мнение.
  • 9 Кофата

    0 0 Отговор
    Аз затова си държа една водопрододна тръба в багажника.Миналата година един отворко ме засече и като му направих забележка нещо започна да ми кърти огледалата на колата та като слязох после не си спомням.Тръбата е много здраво нещо да знаете а и не е като бухалката защото бухалката е оръжие сложено в багажника умишлено докато тръбата си стой там от ремонта на кухнята.Та в такива случай май не е нужно много да му мисли човек, слизаш и който оцелее! То в България и без това правосъдие май няма.
  • 10 tova samo v bg moje dase sluchi

    0 0 Отговор
    Samo v nashata nespravedliva i korompirana bulgaria moje dase sluchat takiva neshta. Sraam mee che sam ot tazi darjavica
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове