4 Септември, 2016 13:32 13 363 19

Моторист загина на "Цариградско шосе" в столицата

  • моторист-
  • загина-
  • катастрофа
Моторист загина на "Цариградско шосе" в столицата - 1
Снимка: АП/БТА (Архив)

Моторист загина при катастрофа в неделя сутринта в София, съобщиха от МВР.

Около 9 часа сутринта е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие на бул. „Цариградско шосе“ в столицата.

Установено е, че мотоциклет Harley-Davidson е застигнал и ударил отзад лек автомобил Ford Focus.

Пострадалият 43- годишен мотоциклетист е транспортиран в болнично заведение, където по- късно е починал. Извършен е оглед на местопроизшествието; образувано е досъдебно производство.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 xxx

    0 0 Отговор
    посред бял ден.....?! как не е видял колата пред него.....лека му пръст
  • 2 ФЮШ

    0 0 Отговор
    Форда със сигурност е спрял внезапно

    Коментиран от #3

  • 3 Далече

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "ФЮШ":

    За да не може да спре,прай сметка с колко е карал мотора и на каква дистанция
  • 4 Един

    0 0 Отговор
    От статията не може да се каже кой е виновен, що се отнася до скоростта - това е Харли, те не вървят толкова, това не е Хаябуза. Имайте предвид, че много от шофьорите просто не гледат и ако форда е сменил лентата без мигач - готово.

    Коментиран от #5

  • 5 ANSI

    0 1 Отговор

    До коментар #4 от "Един":

    Абе пич като не разбираш, защо пишеш глупусти. Като е Харлей, какво? Не знам, точно кой модел е, но повечето мотори на Харлей могат да вдигат над 150 км/ч, ако това ти се струва малко, за да се убиеш значи никога не си карал мотор, което означава, че нямаш право да говориш глупости. Да 150 е малко сравнение с пистов мотор, който вдига над 200, но 50 км/ч са достатачни да си сцепиш главата. Гадно, че колега моторист е загинал, мир на праха му.

    Коментиран от #9

  • 6 Баш Циганин

    0 0 Отговор
    Видял я е, но не е могъл да спре, защо...
  • 7 Гост

    0 0 Отговор
    А на Цариградско по принцип е забранено за мотори!!!
  • 8 gOST

    0 0 Отговор
    Един досадник по-малко!

    Коментиран от #15

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Колега

    0 0 Отговор
    Мога само да напиша,жалко за колегата,много жалко...чета коментарите на други злобни хора и се чудя защо са се родили....
  • 11 Веско

    0 1 Отговор
    Заради това българско безсъзнание типично за злобните и агресивни коментари по долу предпочитам да вирея в чужбина, защото то не е само на пътя, а в службата и в институциите и политиката

    Коментиран от #14

  • 12 Бургас

    0 0 Отговор
    Фокус-тникът не е ли видял новия много правилно измислен знак - "Внимание мотористи"?
  • 13 Любопитен

    0 0 Отговор
    Много жалко за загиналия човек. Мир на праха му. Един въпрос към вечно страдащите мотористи, дето постоянно всички са им виновни - какво ще стане ако се движите с разрешените 80 км/ч и спазвате чл.20 от Закона: водачът се движи с такава скорост, която при възникване на опасност за движението би му позволила да намали скоростта или да спре преди опасността ? След като се движите с 2-3 пъти по-висока скорост над разрешената, кой ви е виновен?

    Коментиран от #16

  • 14 по темата

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Веско":

    Виреенето ти в чужбина скоро ще се превърне в кошмар, от който ще е трудно да избягаш ти, и останалите бегачи – за справка може да погледнеш какво се случва на поляците, което е само лек полъх, пред задаваща се буря, от което спасение няма.
  • 15 серемтивустенцата

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "gOST":

    Е такива като теб са досадници !
  • 16 Име на гост

    0 0 Отговор

    До коментар #13 от "Любопитен":

    Ти някога качвал ли си се на мотор? Спирачният път на колата, особено по-новите модели е в пъти по къс от този на двуколесното. Мотористите са доста по уязвими от автомобилистите. Смятам, че това не е новина. Нали? Човека е починал и е оставил любими хора зад гърба си. Дали си с кола или мотор, все роднините носят до край мъката в сърцата си. Всеки е син, баща, дядо или приятел на някого. Смъртта особено по такъв нелеп начин си е чиста проба трагедия. На никой не го пожелавам! А злобарски постове по-надолу, написани от комплексирани и елементарни хорица не смятам да коментирам. Не го заслужават просто!!!

    Коментиран от #17

  • 17 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "Име на гост":

    И така да е ,спирачният път на мотора е по-дълъг,и като го знаеш това ,ще пазиш нужната дистанция. Съобразяваш се с възможностите на ППС–то ,пътната обстановка,ограничението на скоростта ,трафик,и тк. нт. На никой не желая лошо,злобарските коментари подминавам. Но доста пътувам,и като ги видя,навили масура,да задминават с 180-200,че и повече, по осовата линия ,и си мисля,кой ли нещастник днес ще се размаже.Виждал съм и разумни мотористи,те си личат от далеч, скоростта им е с около 20км, над основният трафик , като се изнасят в ляво или дясно го правят без резки маневри, така сякаш управляват автомобил, и са предвидими на пътя,но са по-малко,повечето карат агресивно.Накрая правилото на естественият подбор ,решава в живота.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове