Last news in Fakti

6 Септември, 2016 03:30 7 089 13

На границата чакат 100 хил. българи от Гърция

  • граница-
  • българия-
  • гърция-
  • почивка
На границата чакат 100 хил. българи от Гърция - 1

Над 100 хил. нашенци се очаква де се приберат днес от Гърция. Най-голяма част от тях ще преминат през ГКПП Кулата-Промахон, който по традиция е най-натовареният пункт, прогнозира в. „24 часа”.

Граничните власти се подготвят за наплива на входящите гишета като целият личен състав ще бъде на работа.  Само в петък вечерта и събота към Гърция заминаха през ГКПП Кулата близо 80 хил. души. Интензивният трафик доведе до 20-километрова опашка.

Малка част от тръгналите още в петък се прибраха днес, но пък през следващите почивни дни още десетки хиляди нашенци поеха на юг. Пътуващи към Бяло море имаше в неделя и днес през целия ден. Очакванията, че днес опашки няма да има, не се оправдаха. През целия ден колоната до границата бе около 1-2 км.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иии

    0 0 Отговор
    БОГАТАШИ СЕ ВРЪЩАТ - ББ ги прати на почивка.Българина се видя милионер и ето ,веднага на почивка.Сега ще дигнат данъци за да има баланс...браво на ГЕРБ...
  • 2 прост народ слаба държава

    0 0 Отговор
    ,,Дай на чобито пари и му гледай сейра,,
  • 3 Име на гост

    0 0 Отговор
    Не знам дали герб за ги пратили, но със сигурност помията по нашето л..номорие има пръст в цялата работа. Някои хора не се научиха, че мутренското държане и мислене на псевдо "хотелиерчетата" води само до отбив на клиенти. А и цените в Гърция не са по-различни от тези тук. Да не говорим, за тяхното обслужване, качество на храната и водата. Мразя ги гърчулята, но всяка година си изиграват картите правилно и печелят. За разлика от тях, нашето море се е превърнало в алкохоло-дрогоманска клоака пълна със социално слаби изтръпшани от Уж белите европейски държави. Престрелки, боища, чалга, битаци и простотия до шия. Ми не е чудно, че разумните хора предпочитат другите държави за почивка. Та било то бедни или богати! Бошото е ,че ББ и гербе не пращат хората на почивка, а ги пращат на терминала.
  • 4 Име на гост

    1 0 Отговор
    Ахаа, мързеливите завидяха на работливите, че са изкарали пари и са отишли на почивка. Даже и ги осъдиха къде ще си ги харчат въпросните кинти. Ганчо, освен да е хейтър друго мо на акъла не иде. Няма ли сега да намесите братушките? Да доайдат и да ни освободят от тия иначе мислещи и почиващи в другите страни боржуа? Националицазия и хляб по 10ст. Мизерия и купони за всички. А мързеливите да сформират бърз другарски съд и да почват веднага с чистките. Вижте само колко подвеждащо е заглавието на статията "На границата чакат 100 хил. българи!!!!"
    Проста задача по математика - 100хил. българи по двама в кола са 50хил. Въпроса в задачата е: Колко е дълга една кола и 50х. до кой град ще стигнат ако се подредят в две редици???

    Коментиран от #6

  • 5 Джими

    0 0 Отговор
    НАЛИ ЗНАЕТЕ,ЧЕ МНОГО ПАРИ С ТРУД НЕ СЕ ПЕЧЕЛЯТ А С АКЪЛ!
  • 6 Ами да

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Име на гост":

    ++++++++++++!!!!!!!!!
  • 7 сноу

    1 0 Отговор
    Бравас...Пресукваха ,премятаха ,баламосваха ,прецакваха ,та станаха велики капиталисти,че що да не идат до гръцко ..хем и гърците да видят, що е то истински капиталист...И..ало госта-а,че какво му беше на хляба от 10ст бе ,това че беше истински ли или че по цялото БГ си беше един и същ..Сега тоя от 2 лв има толкова неща в него ,че като те питат кво си ял -казваш ,ВСИЧКО..

    Коментиран от #9

  • 8 Един

    0 0 Отговор
    Не знам защо всички недотам изучени и интелигентни си мислите, че да отидеш на почивка в Гърция за 3-4 дена е някаква "много голема работа", някакво огромно постижение ??

    Сигурно затова и посещаващите Гърция вероятно са се надули като листни въшки и се мислят за "голямата работа", за некви извънземни богаташи, много различни от обикновения мизерен булгаристански, който ги коментира, обсъжда, хейтва и прочее...

    Смешни и жалки рожби на гордата ни в миналото Родина !
  • 9 Име на гост

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "сноу":

    Кът се кефиш на еднакъв хляба от 10 стотинки върви в северна кореа. Там казаха ,че има недостиг на такива като теб. Купонна система, ориз и найлонова комфекция за всички. Щом ви кефи комунизма бегайте на там. А ти господин ЕДИН си е.аси и хейтъра. Нема нещо дето да не те дразни. Ти си ми определение точно за истински Български киселяк. Ма те герб най-вероятно са ти виновни? Нали предизборно е модерно така да се лае!!!
  • 10 Чобански

    0 0 Отговор
    Отиват черни мерцедеси в Гърция, а от тях слизат л..на - дебели кубета на по 50-60г с ланци и татуировки, говорят непрекъснато по телефона - все пак не са отишли на почивка а да покажат ай-фоните си, същевремено пушат като затворници, плюят наляво и надясно и псуват при най- малката причина, за чужди езици и дума да не става - каквото искат го обясняват с жестове
  • 11 The Bear

    0 0 Отговор
    Не мога да се въздържа да кажа, че много ми харесаха коментари № 3, № 7 и № 10 - ма много! Като че ли изразяват и моето мнение в пълнота! ...... А това е толкова жалко ....
  • 12 Име на гост

    0 0 Отговор
    Те тия дето ги описа ходят само в Гърция, така ли??? Щото аз съм ги виждал навсякъде. Единствено възрастта им варира от време на време. Жалкото е ,че в мразената от вас Гърция можеш да им се скриеш, а в нашата татковина не. И друго да те светна, август месец по горе описаните липсват. За разлика от БГ дето виреят целогодишно, там те се появяват след 3-4 септември. Нали става по-тъничко и себеподобните им окупират "тарикатските" места като за последно! Е висят по балконите, докато Цецето пръжи кифтета с мас в бокса. Затлъстелите им деца плюят семки и тренират лошо гледане по минаващите отдолу. Тате си е сипал пърцуца в шише от скъпо уиски, съзерцава фамилнат идилия, като отвреме на време изревава - Цеце, нарежи още малко салатка и обърни тия кифтаци, че ги изгори. После всички слагат фалшивите дрешки осмърдяни на пръжки и хукват по главната да видят в кой ресторант и тая година няма да ядът. Псуват мързеливите Гъргуля докато люпят слънчогледа и се чудят как във въпросният убав ресторант се чува само Гръцска реч??? Че нали при тях е криза??? Те не са с ЕС класа, пък била тя и лизингова. Ма той комшията не знае. Та , така по въпроса с черните мерцедеси и кога имет те почва и сцена при нашите съседи!!!
  • 13 непознат

    0 0 Отговор
    Е няма лошо бе хора,слободна държава сме,който има пари да пътува,но не съм съгласен с премиера че българинът се е видял с пари.Такава беднотия има в тази държава че и след сто години все тая мизерия ще е.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове