Last news in Fakti

8 Септември, 2016 19:23 28 148 26

Димитър Желязков: На никъде съм

  • димитър желязков-
  • очите
Димитър Желязков: На никъде съм - 1

Несебърският бос Митьо Очите проговори ексклузивно пред bTV. Той обаче не пожела да бъде сниман, за да не се вижда в какво състояние е в момента.

Димитър Желязков - Очите даде първото си интервюто 3 месеца след престрелката с Божидар Кузманов – Божо Кравата, и хората му в ресторант в Слънчев бряг.

„Отидох да хапнем, отидох до заведението, влязохме вътре и почнаха да стрелят. Изведнъж стана всичко. Бях с бронежилетка, не бях въоръжен и никой с мен нямаше оръжие”, разказа Желязков.

Той отрече да е отишъл в заведението, за да прави конфликт. По думите му, е отишъл там, за да вечеря.

„Влязох само с пурата вътре, нося винаги борнижилетката с мен по принцип. Стреляха от много места. Не знам защо стреляха, според мен ме чакаха. Изненадан съм, вижте ме как изглеждам 3 месец вече. На никъде съм”, каза още той.

Попитан дали от болничното легло се опитва да сплаши враговете си, заради изпращането на некролози на Божо Кравата и аверите му и да продължава да контролира подземния свят в Черноморието, Желязков отрече да е замесен в каквато и да е дейност за сплашване.

„Това са глупости, не пращам послания на никой. Те сами си ги рисуват и правят. Как ме виждаш в това положение да правя такива неща? Страхуват се само по телевизията, но иначе се стрелят”, каза още той.

Димитър Желязков е категоричен, че над него няма разпънат политически или някакъв друг чадър, който да го пази. „Аз каквото имах към държавата - когато трябваше ме съдиха, лежах в затвора и съм се изчистил. Не се притеснявам за здравето си. Господ си знае работата”, каза още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бидона

    2 0 Отговор
    Да бе да Божо Кравата ще трябва да си смени планетата на която живее сега ако иска да пасе! Такива работи се вършат както трябва иначе.....
  • 2 ВайВай

    2 0 Отговор
    За мафиотите и бандитите се полагат големи грижи.... Нали и такива ни управляват!
  • 3 Кочо Честименски

    2 0 Отговор
    Поредният национален герой!

    Коментиран от #19

  • 4 Бате Митко

    1 1 Отговор
    Добре де бат Митко, гладен си бил и си отишъл да ядеш, но защо влизаш с 30 души с брадви вътре и ходиш да ядеш при тези помияри, при условие, че знаеш какво можеш да очакваш от тях?
    - Сега директно няма какво да чака, директно да прати хора да избият всички тези кучета, които направиха тази кървава баня и това е, ако не ги убие той, те пак ще опитат да убият него, затова трепане и тва е.

    Коментиран от #7

  • 5 Роман "Маверика"Ценов

    1 0 Отговор
    "Той обаче не пожела да бъде снимах" поправете правописа

    Коментиран от #24, #25

  • 6 мечтиии

    2 0 Отговор
    "Димитър Желязков е категоричен, че над него няма разпънат политически или някакъв друг чадър, който да го пази. "

    Oooo не, хич няма! Само дето толкова години плаща на горе по веригата. Но това не е чадър! То и на Слънчака няма никаква престъпност. Даже вече и в останалата част от държавата рядко се среща престъпност. Пък и мигленчето кунева нали изкорени корупцията....... А тва бронежилетката му е останало като навик от тъмните времена, не че нещо му трябвала на този почтен човек... мечтиии!!!
  • 7 мечтиии

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бате Митко":

    Щот много хубаво готвят там. А брадвите са били в тях щото са ходили да понацепят малко дърва за зимата ;)!
  • 8 РАЗОЧАРОВАН

    1 1 Отговор
    Как за никъде не си грешиш Напротив на пътя за Сарафово накрая на Изгрев 2 на 2 на Камедолците на паметници са ти го осигурили подарък заедно с цветарските магазини.
  • 9 господин никой

    1 0 Отговор
    точно ти , не споменавай напразно името Господне!!!!!!!!!!!!!!!!!
















    ....точно ти, не сапоменавай напразно името Господне....!!!!!!!!!!!!!!
  • 10 Марио

    2 0 Отговор
    Какъв е смисълът изобщо от това интервю?! Нима остана някой, който да не знае какво се случва в държавата?! Явно ние самите не се уважаваме, след като отделяме времето си за подобни пародии.
    Очевидно по някакъв начин ни харесва да живеем така.
  • 11 рес еоод

    1 0 Отговор
    МИТЬО ПРЕЗИДЕНТ
  • 12 ддд

    2 0 Отговор
    и аз така с бронежилетка ходя да ям
    ама на късмет на него се случило
  • 13 ПРАБАБА73

    1 0 Отговор
    Как очаквате да си признае дали има политически чадър над него и точно да каже за какво са го простреляли.Аз съм прост и вие сте прост .......пръв даде изявление,като каза,че това било махленска свада,и там за някакви си зетьове .След това честните журналисти написаха точно как стоят нещата.БОРБА за разпространяване на отровата за младите хора.ТОЙ тръгнал да вечеря,но с бронежилетка.ЗНАЧИ не му е чиста работата.
  • 14 Айронман

    1 0 Отговор
    Аз ходя до била с бронежилетка, ама като пазарувам много и викам още 30 човека да ми помагат, не че нещо имам криминални прояви.
  • 15 Васичка Атанасова

    2 0 Отговор
    Желязков ГОРЕ ГЛАВАТА
    ТИ СИ ПИЧ И ЩЕ СЕ ОПРАВИШ
  • 16 Васичка Атанасова

    1 1 Отговор
    Желязков ГОРЕ ГЛАВАТА
    ТИ СИ ПИЧ И ЩЕ СЕ ОПРАВИШ
  • 17 лош

    1 0 Отговор
    управляват ни мафиоти дето ни строят магистрали и детски градини.нали от някъде трябва да си набавят средства ,за това си пазят златните кокошки.как да стана и аз мафиот та да живна малко.
  • 18 лош

    1 0 Отговор
    нашите бандити са все известни но никой не ги арестува особенно извън работно време.като ги отрепат стават национални герои,голяма излагация.а оставки няма,може би главният диригент трябва да започне пръв със своята.едва ли нали е тъпо дърво.
  • 19 дфгхдфскйгхдф

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Кочо Честименски":

    хаха, да
  • 20 mediator37

    2 0 Отговор
    Огладняли едновременно и колективно и от 500 заведения решили да хапнат точно там, където резидира Божо Кравата и неговите мутри.
  • 21 Тоя пак доказа колко е прост

    0 0 Отговор
    Само аз ли забелязах, че тоя ръб твърди, че е влязъл САМ и цитирам : „Отидох да хапнем, отидох до заведението, влязохМЕ вътре и почнаха да стрелят. Изведнъж стана всичко. Бях с бронежилетка, не бях въоръжен и НИКОЙ с мен нямаше оръжие”, край на цитата.
  • 22 Бай Митьо

    0 0 Отговор
    Ами има една поговорка бог забавя но незабравя.
    Бъдете сигурни че е разболял многоооооооо семейства.
  • 23 всички

    0 0 Отговор
    не му вярвате ,а аз му вярвам,че няма политически гръб.Те бизнесмените с полит. гръб са печелещи еврофондовете!Сега за полицейско бездействие да отговаря бъчвата - тя взема заплата за министър!От тия махленски паркоместни свади си изплаках...ОЧИТЕ :Д
  • 24 Ценко Чоков

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Роман "Маверика"Ценов":

    Eee Романe "Маверика"Ценов, каква дребнава свекървичка си - "поправете правописа" - нямаш ли друго да кажеш, то да беше лелка айде ама ти .....
  • 25 Ценко Чоков

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Роман "Маверика"Ценов":

    От друта страна правописа не може да се поправи - той е првопис, може да се поправи грешката, ама и да не я поправят няма да стане беля голяма
  • 26 milen

    0 0 Отговор
    Прост народ-вечно ще е в нашето положение.От всички етажи на властта ни се хвърля постоянно прах в очите-ние си мислим със златен прашец ни поръсват.От премиерско ниво до селския кмет тук и сега всеки работи за себе си без нито за стотна секунда да го е еня за народ и държава.Колко още ще трябва да ни се сере на главите за да кажем по единно че не искаме това да ни се случва-А Остана ли някой който се е набърквал във властта да е останал минимум с няколко хотела на стратагически места в страната или чужбина-там онези как се казваха -мехмет дикме и не помня вече -те много бяха-всичко живо се осигури за поколения напред.А влизаха в политиката с дрешките който бяха на тях-Народе на къде блееш още и до кога
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове