11 Септември, 2016 11:54 1 595 4

Татяна Дончева: Ген. Румен Радев е новак

  • татяна дончева-
  • радев-
  • новак

Преди дни тя официално влезе в битката за „Дондуков 2”, като предложението й за вицепрезидент е Минчо Спасов от НДСВ

Татяна Дончева: Ген. Румен Радев е новак - 1
Снимка: btvnovinite.bg

„Ген. Румен Радев е новак, той може да говори каквото си иска. Ако не може да разбере в каква ситуация са го вкарали, не съм аз човекът, който трябва да му изяснява къде е попаднал и какво има около него”, заяви лидерът на „Движение 21” и кандидат за президент Татяна Дончева по bTV.

Преди дни тя официално влезе в битката за „Дондуков 2”, като предложението й за вицепрезидент е Минчо Спасов от НДСВ, който също беше гост в студиото на предаването.

„Ако той (ген. Румен Радев, бел.ред.) е интелигентен, сам ще разбере след време в какво са го поставили”, допълни Дончева.

Според нея с течение на предизборната кампания водеща фигура в кандидатурата на БСП ще бъде посочената за вицепрезидент Илияна Йотова. „В този момент някой трябва да говори като за кампания и ще видите, че това ще е този, който може да говори”, категорична е Дончева.

„Трудно е когато един човек е новак, но в политическа атмосфера той е беззащитен”, допълни Минчо Спасов. По думите му ген. Радев ще изпадне в „смешни ситуации” по време на надпреварата, от които ще трябва да го вади Илияна Йотова.

„Вече трудно виждаме разлика между ГЕРБ и БСП. Заедно с ГЕРБ ходят на лов, въртят бизнес (…) Размиването на лявото и дясното означава, че тази парадигма отдавна е разрушена”, допълва Спасов.

„Наши най-големи противници са проблемите на България и ситуацията, в която се намира страната, както и статуквото на прехода. Негови носители в голяма степен са и ГЕРБ, и БСП”, смята Дончева.

Скандалите с „царските конюшни” и Дипломатическия клуб в Бояна

„След като четири министерства са дали отрицателни становища по повод продажбата на бившите „царски конюшни”, защо не са се сигнализирали”, попита Татяна Дончева.

Преди дни стана ясно, че бившите „царски конюшни”, които се намират на възлово място в столицата, са били продадени на безценица. Скандалът доведе до оставката на областния управител на София, който е одобрил сделката.

Тя допълни, че за всяка продажба на подобна сграда трябва да има предварителна концепция какво ще се случва с нея.

„В центъра на София, Пловдив, Русе и т.н. държавата поддържа сгради, които се рушат неспасяемо и голяма част от тях са паметници на културата. Държавата не е забила един пирон. Това е несериозно”, категорична е Дончева.

По повод мистерията с търга за Дипломатическия клуб в Бояна и как трима младежи закупиха сградата на стойност 8,5 млн. лв. Минчо Спасов каза, че това е дело на по-висша фигура в играта.

„Тук става дума за юридическата фигура на сламения човек. Той стои като подставено лице пред истинския собственик, не е толкова трудно да се открие кой е той, стига Сотир Цацаров и компания да искат да го открият”, допълни Спасов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Петков

    0 0 Отговор
    Абе той че е новак - новак е, ама да не излезе гей като Станишев, те се се бутат къде не им е работата
  • 2 Петков

    0 0 Отговор
    От друга страна посрушко като Орешара също не ни трябва
  • 3 asen

    0 0 Отговор
    Тази като критикува не вижда ли , че и тя не става за политик и лъжат хората.Дали ще гласуват задължително или не това няма да промени нищо, защото тези политици не стават и други да дойдат и те нестават ,защото всичко ще се продаде на чужденци.
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    БСПто е пълен смях и малките от детската
    градина се забавляват с тези клоуни от цирка.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове