14 Септември, 2016 08:07 14 885 29

Имената и снимките на наркодилъри виснаха по дърветата около НДК

  • ндк-
  • дилъри-
  • снимки

Повечето от посочените са известни от полицейските сводки

Имената и снимките на наркодилъри виснаха по дърветата около НДК - 1
Снимка: БНР

Плакати с имена и снимки на известни софийски наркодилъри са разлепени по дърветата около НДК, съобщи БНР.

Повечето от посочените са известни от полицейските сводки.

Акцията е с мотото „Мъжете, които тровят децата ни“.

Под плаката е уточнено, че хората от снимките се ползват с протекцията на политици и висши полицаи.

Изброени са и седем града, в които мъжете продават наркотици.

За момента хората, разлепили плакатите, са неизвестни. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    4 0 Отговор
    Като няма държава ще стане като в дивия запад.Търсиш по снимката и го думкаш на улицата!
  • 2 mitko

    0 2 Отговор
    и какво от това?
  • 3 гост

    2 0 Отговор
    Сега полицията сигурно ще погне издателите на плаката за неправомерно оповестяване на класифицирана информация.
    Това е много добре и ако може да висят във всеки град на центъра лицата на наркодилърите, хората да подават сигнали за такива, та да може повече да прибират. Все ще има такива без протекция или няма да им издържи протекцията, а дано и протекциите им ги задържат.
  • 4 ВИП

    2 0 Отговор
    То като няма полиция и да ги кичим по дърветата все тая ... стават милионери , бият , трепят и са над всичко тия ...
    Скапана държава ...

    Коментиран от #24

  • 5 рес еоод

    1 0 Отговор
    дълбока заблуда, без държавата не става
  • 6 Тошибиян

    0 1 Отговор
    Бе те хубаво продават ама защо купуват?ето продават се дроги алкохол цигари а аз защо не консумирам нищо от изброените?значи проблема не е в продавачите
  • 7 100YO

    1 0 Отговор
    Полицията има по-важна работа в момента. Да оказва натиск, под диктатът на синдикати и да се бори за 20-те си заплати.
  • 8 некойси

    2 0 Отговор
    Нека ловния сезон да се счита за открит
  • 9 Андонов

    0 0 Отговор
    Тея май са прекаклили с гледането на "Под прикритие"
  • 10 бкп къмпани

    2 0 Отговор
    Това не са дилъри, това са държавни служители!
    Граждани за наркотично развитие на Република България. :)
    Кво стана с Митьо Очите ДОБРЕ ЛИ Е?
    Надявам се, че си е намерил вече паркоместото ......., в гробищата!
  • 11 бкп къмпани

    1 0 Отговор
    Специалният съд на Боко ще ги оправдае всичките, по всички обвинения. :)
    Също, като Златко Баретата. :...и много други.
  • 12 всички

    1 0 Отговор
    богаташи на които децата им друсат да се съберат и да откриват ловният сезон!Другото е оборот за печатниците на плакати ,а сега случайно полицията,като залови някой и ще отказва инфо на журналистите под предлог 'гарантиране сигурността на заподозрения''
  • 13 goust

    0 0 Отговор
    Трябва да увиснат по дерветета
  • 14 Bossman

    0 0 Отговор
    Трябва все повече снимки на наркодилъри да бъдат разлепвани навсякъде.Трябва да се знаят кои са.Не трябва да имат минута спокойствие
  • 15 родител

    0 0 Отговор
    МРЪСНИ УТРЕПКИ ...
  • 16 Дрога

    0 0 Отговор
    Трябва да се избият няколко по-големи риби, за да се изплашат и да се намали драстично, то е ясно че няма как да бъдат тотално спрени, но поне да се вкарат малко в граници
  • 17 smolata

    0 0 Отговор
    Като "виснат" и самите наркодилъри по дърветата пред НДК курбан ще правя всяка година на тоя ден - обещание е това!!!
  • 18 ihа уха

    0 0 Отговор
    По Нова дадоха материал със сина на Пабло Ескубар спечелил милиарди от наркотрафик. Търсете го нета това видео и ще се убедите, че политиците стоят зад наркоразпространението.

    Човекът си обясни точно, основният пазар за наркотици е САЩ, когато полицията започва да преследва пласьорите не се занимава с местните американски дилъри, които го разпространяват в САЩ.

    В нашия блок даже си имаме наркопласьорче в последно време, почнаха да се въртят много други.Някои се оплакаха в полицията, това което стана е една акция, хванаха ги после с условни присъди.Оттогава правят само парлами, не ги хващат където е депото, а на улицата, където имат малки дози в себе си.Тогава нещата издишат в съда, уж, че е за собствена употреба(че са зависими и ала бала), пак те са си по-малки и пласьори и зависими.
    Така, никакъв проблем не е да ги хванат, още повече, че знаят ченгетата при оная първата акция, къде да търсят.
    Последният път, когато се оплакаха в местната полиция, направо казали на жената, абе на Вас какво все Ви пречи и се оплаквате, останалите защо не подават оплакване".Ето на такива полицаи плашаме заплатите драги сънародници.Същото е и други държави, не само тук.Парата и пак парата е важна.А, че зависимите за да си осигурят дози, могат да извършат тежки престъпления, никой не си го мисли, мисли по- надалече от носа си.
    Минават ни следните мисли, на хората, значи вероятно ченгетата, контролират трафика с наркотици и дилърите им се отчитат.
  • 19 гамена

    0 0 Отговор
    Че да не купуват бе, да ги в болните мозъци. После да видим продавачите какво ще правят. И мен са се мъчили да ме зарибяват но им тегля по една...
  • 20 този див див запад

    1 0 Отговор
    Те хубу са им лепнали имената и мутрите на тия плакати, ама са забравили да пишат размера на наградата за главите им. Търси се жив или мъртъв(за предпочитане)и обявената сума. Бая народ ще се юрне да ги отстрелва.
  • 21 Бат Чаво

    1 0 Отговор
    Л..*ари, няма ли кой да вземе една карабина и един по един между очите да им перне куршума и да ни отърве от тях?
    Това ще е голяма добрина за обществото, да се чистят тези бо*луци и да се хвърлят в общи гробове, а може и директно да ги горят.
  • 22 Мечока

    0 0 Отговор
    ЕПА КАТО НЕ ГИ РАЗГЛАСЯВА ПОЛИЦИЯТА ЧЕ ГИ РАЗГЛАСЯВАТ РОДИТЕЛИТЕ, БРАВО, БРАВО, БРАВО
  • 23 Guest

    1 0 Отговор
    Зависи не само от държавата да ги прибира тия лумпени, ами също и от родителите...да възпитават децата си да бягат от тия дроги, алкохоли, проститутки и т.н.
  • 24 антика

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "ВИП":

    Тя полицията тук е за да си храни чааветата и тъщите по бюрокрацията, не за да ни помага - не си ли го разбрал вече тия 70 години научен комунизъм и мафиотска демокрация? Значи трябва да се сспасяваме сами! Държавата стана наш враг от 1956 г. насам, откакто оня чифут Тато и мафия окупираха властта и превърнаха соца в своя хранилка. Сега спасението е в наши ръце. Трябват обаче пари! Предлагам да си купим от японците дронове стършели. Това са малки летящи патки, с райбер или тирбушон отпред. И ще зададем кординатите на лицето от снимката! Срона ще кръжи и като фиксира мутрата да продава елсидитата на чааветата, ще се насочи щастливо натам и ще се вреже в задната част на тялотто на ищеца, пердън мафиота, след което чааветата ще чуят някакъв щастлив педалски писък на изненадана катерица на водопой от ревностен катеришки Казанова. Това ще накара минувачите да наострят уши като птеродактили дочули тичащ тиранозавър към тях. След което щастливият пласьор ще има нанизан отзад тирбушон дрон. но самият тирлбуон ще издава звуците на страстта и мафиота така ще се ранежи, че ще започне да подарява наркотиците нна всеки минувач и да казва обличам ви! Повече от този няма да се чуе вест...шефоовете на мафията ще го гръмнат, за самарянството...все пак наркотика е скъп... Ето това е начина. Но пак опира до пари, не до ченгета. Олрайт?
  • 25 hmhmhm

    1 0 Отговор
    Да се изтрепят!!!!
  • 26 Васичка Атанасова

    1 0 Отговор
    сигурно хората не ги знаят
    че виснали по дърветата
    всички ги знаят
    но нищо не се прави
    защото тези хора имат протекцията
    от високопоставени лица
    и като народ и като държава сме една нула
    само плямпаме
  • 27 btv

    0 0 Отговор
    Що не качите снимката в нормален формат барем се видят убаво тези убавициии мамини ......анаболни...
  • 28 xxx

    0 0 Отговор
    Егати бизнеса,само така... Батериите на хората н е свършват винаги ги зареждат малоумници като BG..
  • 29 мъжкар

    0 0 Отговор
    А така пичове много добре правите със своята дейност мачкате обикновения българин и трупате парички на негов гръб които после инвестирате в скъпи возила и яки мадами докато тъпия българин тъне в мизерия само така и продължавайте напред той българина си е балък по природа и ще ви търпи още "дълго" време така че продължавайте да ч.кате готини мацки.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове