23 Септември, 2016 15:11 2 752 4

Слави Трифонов внесе документи в ЦИК за референдума

  • референдум-
  • слави трифонов-
  • документи-
  • цик

С допитването даваме възможност на нашите съграждани да изразят волята си, без да правят революции и без да събарят парламента, каза телевизионният водещ

Слави Трифонов внесе документи в ЦИК за референдума - 1
Снимка: БТА

Телевизионният водещ Слави Трифонов внесе документи за регистрация на Инициативен комитет в подкрепа на въпросите от референдума, който ще се проведе заедно с президентските избори.

Трите въпроса в допитването ще са за мажоритарно и задължително гласуване, както и за намаляване на партийната субсидия на 1 лев за действителен глас.

Някои от въпросите в референдума се отнасят точно за нашите сънародници в чужбина и съм сигурен, че те ще гласуват в референдума много активно, каза Слави Трифонов, след като подаде документите.

Слави Трифонов внесе документи в ЦИК за референдума
Снимка: БТА

По думите му въпросът за електронното гласуване, който отпадна от запитването, е от огромно значение. Този въпрос ще присъства обаче в следващ референдум или ще бъде решен по някакъв друг начин. Българите ще могат да изразяват свободно волята си, а не подчинени на една политическа класа, която се самовъзпроизвежда вече 25 години, каза Трифонов.

Представители на инициативния комитет ще бъдат в избирателните комисии за да напомнят на всеки един, който гласува за президент, че може да участва и в референдума, каза телевизионният водещ.
Запитан дали ще подкрепи някой от кандидатите за президент, който застава зад въпросите в референдума, Слави Трифонов заяви, че няма да подкрепи нито една партия.

Слави Трифонов внесе документи в ЦИК за референдума
Снимка: БТА

Вчера при своята регистрация от АБВ и коалицията "Калфин - президент" обявиха, че също ще агитират за бъдещото допитване до народа и подкрепят и трите въпроса на референдума. Със сигурност и останалите партии ще имат становище за референдума и ще агитират "за" или "против".

 




 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 nkavrakov

    0 0 Отговор
    След като има подкрепа от АБВ и коалицията "Калфин - президент ,само става ясно че и той се храни от червените пари на комунистите.
    Между другото винаги в неговото извратено шоу единствените с които не се гаври и не смее да обижда са политиците на БСП ,и всички комунисти.

    Коментиран от #2, #4

  • 2 Наско

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "nkavrakov":

    А не мислиш, че може да обратното. Просто партиите си правят реклама. И не виждам нищо лошо в референдума. Трифонов не е идеален и не ми е въобще любимец, но останалите да не по-добри. Виж ГЕРБ, Реформаторите и другите каква утайка са се събрали. Това по-доброто ли е.
  • 3 ПРАБАБА73

    0 0 Отговор
    Слави си печели достатъчно и то честен и почтен труд.И защо да не прави референдум.Особено за субсидиите на партиите.та те ги харчат за съвсем техни си неща--например бронирани джипове,които да ги пазят от народната любов.и всичко това е от гърба на бедния народ.
  • 4 Ник

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "nkavrakov":

    Иска ми се да знам как приемаш Борисов, Цачева, Цветанов. Те според теб имат ли нещо общо с Червените или не? Смяташ ли че са нещо различно от посочените по- горе?
    Да ли Борисов и компания не играе в кражбата с хора от БСП и ДПС? - И накрая, ако си достатъчно голям на възраст би трябвало да помниш начина на управление преди 89год. - В тази връзка каква е разликата в управлението при Тодор Живков и Борисов. Кой и как спуска задачите ( по старо му директивите). Да ли тоталитарния стереотип в ГЕРБ не е същия както в БКП?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове