2 Октомври, 2016 11:54 4 365 26

Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент

  • герб-
  • президент-
  • избори-
  • цецка цачева

Имената бяха много, но в последните дни от 15, те бяха сведени до 4 - Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев и Димитър Николов

Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент - 1
Снимки: БТА

Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент. Вицеадмирал Пламен Манушев е издигнат за вицепрезидент. Това обяви премиерът Бойко Борисов.

4 дни преди официалното начало на предизборната кампания, ГЕРБ представи кандидатите си за президент и вицепрезидент. Мотото на кампанията е "Работим в интерес на гражданите".

Добре разпознаваем и с голям авторитет у нас и в чужбина, обединител. Посредник, който да е способен да се справи с усложнената международна обстановка. Това е профилът на кандидата.

Кандидатурата на Цецка Цачева трябваше да стане ясна в средата на септември. ГЕРБ обаче я отложиха за началото на октомври. Имената бяха много, но в последните дни от 15, те бяха сведени до 4 - Цецка Цачева, Йорданка Фандъкова, Томислав Дончев и Димитър Николов.

Решението зависи от премиера. В предходните месеци премиерът Борисов също беше питан дали няма да стане президент.

До края на август забавянето на обявяването на кандидатурата работеше за ГЕРБ, отчете наскоро социологическо проучване, но от септември отлагането будело недоумение в хората. Надеждите са, че обявяването на кандидатурата на ГЕРБ ще сложи началото на реалната предизборна битка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Тая ще изцеди държавната хазна от екскурзии.
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    Голяма грешка,този път ще изгубят изборите с този кандидат.
  • 3 НЕ НЕ НЕ

    0 0 Отговор
    ЧЕСТИТО БЪЛГАРИ! НЯМА ДА ГЛАСУВАМ
  • 4 Чичу Ади

    0 0 Отговор
    Досега винаги съм гласувал за ГЕРБ, не че ги харесвам, но предпочитам пред комунистите. С този кандидат за президент, съм 100% убеден, че не мога да гласувам за ГЕРБ. Колкото и да плюят всички по Роската, струва много повече от тази ............... лелка. Не знам дали Маргарита Попова е отказала, но мисля, че беше също много по-добър вариант от Цеца. Калфин си е една 100% руска мастия и подлога на Гоце, така че отпада моментално. Остава генерала, но какъв президент може да е човек, който не знае на кой свят се намира? Генерал във ВВС, където има един вертолет и два МиГ-21 с изтекъл срок на годност.... Лошото е, че от незнание в политическата мръсотия унас, ще бъде подхванат и завъртян в червеното торнадо и няма да му е ясно някой спъна ли го, или сам е паднал...
  • 5 ХайХой

    0 0 Отговор
    То бива бива ама биволска кожа за мезе и дръта за президент?!.... (facepalm)
  • 6 Д-р Менгеле

    0 1 Отговор
    Димитър Маринов се очертава фаворит за нов президент на България!! Лимонада, кебапчета, кюфтета. 5000 приятели, още толкова жени с които е преспал... Ясно е, че на тези избори нормалните българи няма за кого да гласуват и от там излиза, че м.....стите ще си изберат президент. По мои лични наблюдения техния вот се разпределя м/у ДПС и БСП, така че....
  • 7 ПРАБАБА73

    1 0 Отговор
    Няма лошо,че тя е кандидата за президент от герб.умна е жената,интелигентна,говори много добре пред публика.Дори надминава по смисъл и начин на изразяване на мисълта си,има богат речник,своя премиер -слънце.АКО я избере народа --хубаво.Но най-важното и липсва---няма добра външност.Липсва и чар,който е толкова необходим за такъв пост на жена-президент.
  • 8 Ник

    0 0 Отговор
    Ако това не са казва криза на личности, не знам как бих го нарекъл по друг начин!
    Бившия секретаря на партийната организация на БКП, в последствие член на ГЕРБ кандидат за президент...
    Изглежда и толкова подходяща, колкото Маргарита Попова която 5 години не разбрахме какво прави освен да взема заплата

    Коментиран от #11, #13

  • 9 Иво

    0 0 Отговор
    Ужас! Герб току що дадоха коз на комунистите. Кой я обича тая? При наличието на Фандъкова да избереш Цачева си е политическо самоубийство.
  • 10 ццц

    0 0 Отговор
    От трън, та на глог
  • 11 Д-р Менгеле

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "Ник":

    И по-добре, че не е правила нищо, че всички помним колко осъдени на доживотен затвор престъпници помилва предшественика й Ачо. Все пак си спомням, че беше влязла на контра с Борисов преди 2-3 години, но не помня повода какъв беше. Като цяло Президент на България е позиция, която няма смисъл, но е вписана в конституцията и е още един начин да се доят данъкоплатците. А тая Цачева щом тук успя да похарчи 1700 пари за храна, представям си я в някой ресторант в Брюксел, Париж и Лондон какви сметки ще сътвори. Ще трябва да се прави проверка на сметката в БАН от екип по приложна математика. С две думи, стягайте колана, че вие ще плащате тези сметки. Аз поне си реших проблема, като вече не плащам данъци на тая продънена система.
  • 12 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    За пореден път няма никой които да си заслужава да гласувам за него, на референдума само ще е, ясна е работата.
  • 13 111

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Ник":

    Как няма да има криза на личности като всички са затънали до шия в далавери и яко плюскане....
  • 14 избори до дупка

    0 0 Отговор
    Тиквата демонстрира самочувствие,и магаре да предложи вярва че ще го изберат.
    Да видим дали ще му се получат натъкмяванията и фалшификациите и този път.
  • 15 Леля Цецка Президент

    0 0 Отговор
    Няма да изгубят изборите - пак ще има яко фалшификации. Може само да се надяваме че тая няма да има толкова енергия като плювньо да дрънка глупости! По-възрастна е жената и се надявам да не ни излага както чехльо!
  • 16 onq s konq

    0 0 Отговор
    Не Цецка-и господ да предложат за президент ГЕРБ,пак ще сте недоволни русофилите тука,ЗАЩОТО ИСКАТЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ РУСНАЦИ!!!...Добре че ви знаем чалъмите и посмъртно няма да ви позволим да развявате байряка.

    Коментиран от #18, #24

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    ГЕРБ ще си изберат президент(напишат бюлетините)! Ама не дай си Боже мисис свят да влезе при теб в конюшнята,майка ти(старшата кобила) от ужас ще спре кърмата. И гогава ще трябва да сучиш от мен!
  • 19 1234

    0 0 Отговор
    Този път Бойко заложи на КУЦ КОН и успеха ще им е такъв.То не ,че някой ще гласува за тях вече,ама да си кажем нашето мнение, да не чакат от нас гласове.
  • 20 Бай хой

    0 0 Отговор
    Разбрахме най накрая. Този път няма да е магаре. Магарица е. Сега простите които го харесват са на ред. Да видим дали пък не са понамалели.
  • 21 Morgoth

    0 0 Отговор
    Айдееее, време е за Митьо Пищова!
  • 22 Gospod znae BG!

    0 0 Отговор
    ОООООООО, ЛЕЛЬО ЦЕЦЕ ОТ ПЛЕВЕНСКА ПАНОРАМА ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕШ МАГАРИЦА В НАРОДА! ГОЛЯМА ГРЕШКА Г-Н БОЙКО БОРИСОВ, ДА НЕ СИ БОЛЕН!
  • 23 Gospod znae BG!

    0 0 Отговор
    ОООООО, ЛЕЛЬО ЦЕЦЕ ОТ ПЛЕВЕНСКАТА ПАНОРАМА, ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНЕШ В МАГАРИЦА НА НАРОДА! ГОЛЯМА ГРЕШКА Г-Н БОЙКО БОРИСОВ, ДА НЕ СИ БОЛЕН!
  • 24 Д'Мин

    1 0 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Ми рожбо златна, камътна, ненагледна, слънце в моите очи! Ми годинки нямаш за член на БКП! Що им се правиш на говорител? Знамето на училището ли си носил, като комсомолец?
  • 25 Шампиона

    1 0 Отговор
    ХОДЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ !! Не е задължително да е за някой от кандидатите..! Спокойно можете да напишете каквото си поискате име, да нарисувате едно квадратче и да зачеркнете него.Лично аз ще направя точно това, за да не ми отиде гласа при някой от тия шизофреници, които грабят родината ми вече толкова години..!
  • 26 Де юре

    1 0 Отговор
    Сащианците решиха да направят по-голям цирк от техните избори! Сеска ги трепе и двамата американски кандидати
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове