Last news in Fakti

2 Октомври, 2016 17:16 19 459 38

Веселин Марешки: Вече грабят и малкото ни останало бъдеще

  • цецка цачева-
  • герб-
  • веселин марешки

Вече грабят и малкото ни останало бъдеще! Грабежът продължава! До вчера те грабиха живота ни, грабиха парите ни. Позволяваха на контрабандата и на картелите да ни съдират по няколко кожи. Днес вече грабят бъдещето ни - моето, Вашето, на децата ни. И малкото останало, което не са присвоили.

Това е техният сценарий. Но не е моят. Това заявява в обръщение до медиите Веселин Марешки . Според него трябва да направим избор: бедни, смачкани и роби, или горди, свободни и богати.

Ето и изявлението на Веселин Марешки:

Уважаеми българи,

не мисля, че в този момент има нужда да делим обръщението си към приятели, близки, почитатели, привърженици на политически партии или други групи хора. Днес обръщението към всички нас направи политическият картел. И то беше ясно, точно и кратко: "Това е НАШАТА държава, ние командваме, ние казваме какво да правите, ние Ви казваме кого да избирате, ние казваме какъв ще е Вашият свободен избор".

Не помня България и хората й да са били унижавани толкова яростно, колкото през последните дни. Днес пред очите на цялата страна се разигра поредната грозна подигравка с мен и Вас, с българския народ. Представителите на статуквото Ви дадоха ясен знак, че Ви смятат за нищо, буквално за НИЩО. Но ТЯХНОТО нищо, без права и собствена воля!

Вие разпознавате ли тази жена, която Ви беше посочена днес, за своя "майка"? Това ли е идеалът Ви за държавен глава? Ще гласувате ли за нея, дори ако сте привърженици и активисти на ГЕРБ? Предполагам, че не!

Грабежът продължава! До вчера те грабиха живота ни, грабиха парите ни. Позволяваха на контрабандата и на картелите да ни съдират по няколко кожи. Днес вече грабят бъдещето ни - моето, Вашето, на децата ни. И малкото останало, което не са присвоили.

Това е техният сценарий. Но не е моят. Не е и Вашият. Сигурен съм. Затова реших да участвам в тези избори.

Аз съм единствената алтернатива на възможността да останем безкрайно роби на политическия картел. Време е да се замислим дали каквото ни обещават представителите на статуквото има стойност и какво са направили те за хората в миналото си - има ли нещо, което да са оставили зад себе си?

Защото докато другите Ви обещават, аз се доказвам с дела!

Време е да направим избора - бедни, смачкани и роби, или горди, свободни и богати. Да бъдем заедно в името на бъдещето на нашата (а не на ТЯХНАТА) България. И нека със силата на нашия свободен избор да им отнемем правото да решават това бъдеще и накажем унизителното им отношение към нас.

Алтернативната е трагична.

 

Искрено Ваш,

Веселин Марешки

Патриот. Професионалист. Почтен човек


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трол

    2 0 Отговор
    Ураааа, Дънди Крокодила ще ни е президент! Ъъъъ, сорри, това било Цецка Цачева!
  • 2 аааааааа

    0 0 Отговор
    Браво Веско - голям си!
  • 3 НЕразбирач

    1 0 Отговор
    Колкото П..росен е мъж - толкова това е жена! Дано поне не се облизва докато говори! Че ще представят жена ми беше ясно, ното ТОВА?! Не, че послушното Данче става, но поне е жена като хората...Определено е по-добре бъдещият президент да НЕ Е от ГЕРБ!
  • 4 Жорж Шпагата

    2 0 Отговор
    Президент Цеца ще се боричкат с мъжа си кой пръв да се избръсне сутрин пред огледалото.
  • 5 ддд

    2 0 Отговор
    аз ще го подкрепя
    не съм етнос да ме издържат
    а само тои намали горивата
    някои да помни нещо от сегашния как беше...?
    или от първанов или петър стоянов или желев?
    а от тоя горива поне и без да е облечен в власт:)
  • 6 Гост

    2 0 Отговор
    МАРЕШКИ ПРЕЗИДЕНТ!!!НАЙ ГОТЕНИЯ
  • 7 шшш

    1 0 Отговор
    г-н Марешки ще гласувам за ВАС, само не се отказвате. Ще кажа че последните избори все гласувах за Герб, но уви както се казва -Циркът се замина останаха само клоуни...Пък не ща да гласувам за блатото в което се намираме...МАРЕШКИ ПРЕЗИДЕНТ....
  • 8 nini

    0 0 Отговор
    golemiat grabej prodalzava osobeno ot GERB....
  • 9 Ник

    1 0 Отговор
    Не знам хората да ли забелязват какво се случва обикновено?
    - Дори и да си най- способния не можеш да стигнеш до властта освен, ако не влезеш в някоя от партиите, които както вече е ясно са Статукво. Вътре в тези партии управленското тяло пак се избира на шуро- баджанашки принцип, а не по способности.
    Там всички си чакат реда - да дойде тяхното време!
    Това не харесва на никого, но въпреки всичко ходят и гласуват за статуквото, в което аз лично не намирам логика. - Тоест гласуват за шуро-баджянашкия принцип всеки път.
    Е? Как тогава да сменим тази отвратителна практика?
    - Ами просто е гласувайте за всеки, който не е обвързан с която и да е партийна централа!
    Каква ще е разликата ако гласувате за ГЕРБ, БСП, РЕФОРМАТОРИ И Т.Н? - Нима до сега не сме ги виждали каква я свършиха? - Ще променят нещо? -Не разбира се!
    За това през последните години гласувам за всеки друг, който има шанс статуквото да бъде омаломощено и разбито.
    Само така ще разкараме тази сган, която управлява 26 години!
    - Разберете че тези същите от ГЕРБ, БСП, СДС, ДПС, ОДС и който там се сетите откраднаха животът ни и бъдещето ни!
    Те съсипаха всичко!
    За това решението е да избирате всеки друг но не и техен партиен член.
    Аз не харесвам Марешки. Намирам го за арогантен и не особено образован човек.
    Но въпреки всичко ще дам гласът си за него. Просто защото не е обвързан с онези, които пак се наредиха за пореден път на държавната хранилка ( за 26-та година)
    За това ще пусна бюлетина
  • 10 БгБгБг

    1 0 Отговор
    Марешки Президент само тои сее опълчи на картела с горивата!!Стига с тея гнили картофи!!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Доналд Тръмп

    0 0 Отговор
    Сър Марешки Ай лайк ю! Ю вилл бе дъ президент оф Бългерия...
    Марешкий форевер Ай тхинк ю вилл бе беттер ден Кузов-гей анд Жоржи анд Шуши...
  • 13 Димитър Колев

    0 0 Отговор
    МАРЕШКИ ПРЕЗИДЕНТ!

    Коментиран от #14

  • 14 onq s konq

    1 1 Отговор

    До коментар #13 от "Димитър Колев":

    Мдааа...Магарешки - президент:)А ако спечели,всичките му бензостанции стават "президентски" и никой вече няма да си позволява да ги проверява,защото това би било "съмнение в честността на държавния глава"!
  • 15 ччяя

    0 0 Отговор
    Щом Тръмп може да стане президент на Щатите,защо Марешки да не стане на България.
  • 16 магарешки

    0 0 Отговор
    Тъпаците от Герб този път се самонае..ха. Боко тиквата беше идолът на българската незадоволена домакиня, но в случая домакинките едва ли харесват този безполов. Жалко дето Веско няма да успее, но ако тази стане президент, значи че нещата са 100% манипулирани.

    Коментиран от #24

  • 17 uuuuu

    0 0 Отговор
    Ти не си ли от тях бе мошенник? Как отвпори толкова аптеки? СЪбира стотинки от закуски ли? Как си построи на пъпа на Кабакум плаж Палат? Кой ти разреши? А за горивата- нямаш толкова кураж, ако не играеш с бат Бойко и не продаваш неговия петрпл. Нали той ти дърпа конците и ти казва какво да правиш. Ама и бат бойко е уменнннн. Да пази Господ България от такива

    "Веселин МарешкиПатриот. Професионалист. Почтен човек"
  • 18 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Хубаво го казвате,г-н Марешки,ама дали може вече да стане това:"със силата на нашия свободен избор да им отнемем правото да решават това бъдеще и накажем унизителното им отношение към нас."Защото май сме изцяло продадени и новите господари няма току тъй да оттеглят послушните си марионетки от ГРЕБ.Та няма да се учудя,ако въпреки всенародния присмех,въпросната дама стане президент.У нас винаги една партия (подчинена на актуалния в момента Голям Брат) печели "убедително" всички избори - къде със заплахи и подкупи,къде с фалшификации.Хората от моето поколение вече сме гледали този филм - само името на Големия Брат беше друго.Защо ли все се въртим в кръг?
  • 19 И Марешки също

    1 0 Отговор
    ТЯХ ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ ГИ ! ! !
  • 20 Ники

    0 0 Отговор
    Малеее -да гласувам за тази лакома лелка-партиен секретар?Моля,не съм си загубил ума.Лелка-министър на МВР .Лелка -президент.Лелка-кмет на столицата и т.н ,т.н все лелки.Докъде я докарахме?
  • 21 123455

    0 0 Отговор
    Хубавите неща тръгват от Варна,
    грабежа и корупцията тръгват от София.
  • 22 smolata

    0 0 Отговор
    На последните избори гласувах за герб, въпреки, че не са ми любимци. Преди винаги съм гласувал за някоя от малките партии, които дори не влизат в парламента, но съм си пускал гласа задължително и по съвест. По съвест гласувах и за герб. но по съвест повече няма да гласувам за тях. Сега честно казано не знам за кой да гласувам, но предполагам може и за марешки
  • 23 7777777

    0 0 Отговор
    САМО НЕ РАЗБРАХМЕ ТАЗИ ЦАЧЕВА КОЙ Я ИЗДИГА ЗА ПРЕЗИДЕНТ - БКП ИЛИ ГЕРБ?

    Коментиран от #25

  • 24 Димитър Колев

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "магарешки":

    Вече е дърт и дебел Боки, едва ли може да мине и за идол на незадоволената домакиня.......
  • 25 Димитър Колев

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "7777777":

    Всички са дърти комуняги или техните наследници пич, само че с различни имена на партиите, ако имаше истински некомунисти досега България нямаше да е още в калта след 26 години.
  • 26 ЕОП

    0 0 Отговор
    Какво ще ми се прави на необвързан, ами снимките и масите с Борисов? Айде стига , молим те Марешки. Всички сте маскари! Цецка е кандидат щото на Бойко вече не му пука, ГЕРБ вече няма да управлява! Молим те Марешки, не бъди като тях, не се прави на необвързан и независим! Всички знаем как стават нещата ;)
  • 27 7777777

    0 0 Отговор
    Бъзик бе Димитре, знам, че по соц. време е била член на БКП, как стана така, че през прехода си е променила възгледите, морала, убежденията за светлото бъдеще на държавата и от член на БКП е станала член на ГЕРБ. Можем ли да вярваме на този политически хамелеон?
  • 28 Тайна

    0 0 Отговор
    Оооо нима предните не грабиха.....а г-н Марешки ако го огрее слънцето той горкия хич няма да граби..аууу само честни хора в тая държава.Всичките кандидати не стават...смешници.Гледат само да лапат,а народа да го д..а.Ей затова народа не ще да гласува,защото старата песен на нов глас!!
  • 29 МОЧ

    0 0 Отговор
    Супер непрофесионално да пускат такива статии без изрично да е казано, че е платено. Форматът е отвратително некоректен.
  • 30 dxfgn

    0 0 Отговор
    Оле мале, гледам кандидатите за президент и се хващам за главата. Ама блъсни единия, бутни другия... само палячовци на които лигите им текът до пъпа. Българския поритик се е превърнал в най-противното същество на тази планета. Лаком, алчен, нагъл и ненаситен. Всеки ти обещава как щял да те направи богат, но всеки път става ясно, че са имали предвид само себе си. Аз няма да гласувам по две причини, първата е защото селяните пак ще изберът човека на ГЕРБ, както каза премиера и магаре да сложат пак ще го изберат. То затова в стадото има само овце. Защото овцете не мислят. Втората причина е че няма нито един достоен човек, няма нито една достойна партия за моя мислещ вот. Така, че честито на ГЕРБ, селяните ще ликуват, тоя палячо Марешки изобщо не виждам как изобщо си е повярвал, че някой ще го избере. Комунистите и те отдавна копаят под дъното, Реформаторите са тотална пародия, вероятно повече никога няма да помиришат парламент след края на това народно събрание. Изобщо дори не ми се коментират нашите политици. МАй още 30 години ще ни управлява Б.Борисов/българския овчар Ивайло/. Защото овцете си обичат овчаря.
  • 31 яни

    0 0 Отговор
    Боко,тва не е да я пращаш на конкурс за ''красота'' бе бате,а за президент.Убърка ли се нещо??
  • 32 яни

    0 0 Отговор
    Иначе съм твърдо за Марешки.Дано стане президент,да унищожи тоя картел и да направи горивата 1,50-1,60лв.
  • 33 Тошибиян

    0 0 Отговор
    Още ми сля за кои да гласувам...пред мен има няколко избора за митьо пищова за марешки или да рамзан кадиров хаха ако има опция за кадиров не бих го мислил и за секунда така че остават само пищова или марешки
  • 34 taka e brat

    0 0 Отговор
    Абе то че всеки е мошенник това е ясно отвсякъде. И е пълно с поставени лица. Най-смешен е и то много - ОРЕШАРСКИ.

    Не може да се отрече че Марешки набира добра скорост.
    Трябва някой да си избереме за да не ни го наблъскат доброволно. Така както стана със п...ли.в
  • 35 Гост

    0 0 Отговор
    Политическата мафия унищожила България трябва да бъде окъпана с кръв до второ коляно .........
  • 36 Кифличка

    0 0 Отговор
    Браво на бате Веско!
    #Гласувамс2ръцезаМарешки
  • 37 СИСИТО

    0 0 Отговор
    От Варна по красива няма в България . София както ида се фука нищо не струва пред Варна .Ей това е цялата истина.
  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове