21 Октомври, 2016 16:00 1 915 10

Изборни изригвания

  • изборни изригвания-
  • магдалена ташева

Ташева:”Радев е кандидатура на Козяк”, Цачева е 50 нюанса в сиво

Изборни изригвания - 1

Депутатът от Атака Магдалена Ташева изригна срещу конкуренцията, за да издигне в очите на избирателите кандидатурата на Красимир Каракачанов и ако може да го изпрати на балотажа на президентските избори. Това не е изненада, защото в политиката по предизборна кампания всичко им е позволено – плюят се, храчат се, лъжат, а като си изтъргуват политиците всички много се обичат, все едно нищо не се е случило. Какъв човек трябва да си, за да си политик?!

Но истина или лъжа Ташева е обрисувала и Цачева, и Радев във фейсбука си през нейната истина. Ето дословно как ги обрисува лютата атакистка:

„За Цецка Цачева всичко е ясно. Никой в България не е имал никакви очаквания, затова няма и разочарования - просто 50 нюанса сиво, без капчица цвят.

Но издигнатият от безпартиен "инициативен комитет", но в същото време партиен кандидат на БСП (!?) Румен Радев ме възмущава. Издигналата го (без да е членувала в "инициативния му комитет") Корнелия Нинова излъга, че ген. Радев е дисидент, който хвърлил оставка в знак на протест срещу гешефта на пишман -министър Ненчев с ремонта на двигателите на МиГ в Полша. На въпроса как е устискал да не си подаде оставката веднага, а е чакал кротко 6 месеца да дойде предизборната кампания за президент, генералът не можа да даде смислен отговор. Радев каза обаче друго - не можел да понесе мисълта, че българското небе се охранява от самолети на чужди държави.

Но като натовски генерал съвсем спокойно е понасял българската земя да бъде тъпкана от американски ботуш. В пълна хармония със съвестта си е бил 9 години началник-щаб и командир на III изтребителна авиобаза Граф Игнатиево, която е американска, с екстериториален статут (т.е. води се небългарска територия, на нея българските закони не важат). И като натовски генерал е получавал огромната си заплата без мускулче да трепне на лицето му.

Ясно е, че и двете кандидатури на БСП – на Радев и на соросоида Илиана Йотова, са консултирани с US посолството в София. С тези две кандидатури, хиротонисани от г-н Ерик Сет Рубин, г-жа Корнелия Нинова върза гащите и сега може спокойно да се репчи на Борисов от парламентарната трибуна. Дума дупка не прави. Който и да стане президент – Цачева или Радев, все ще бъде американска пионка.
 

В този грижливо нареден пасианс има само една крайно неприятна подробност. Проверката показа, че ген. Радев не е подавал оставка. Тоест, той не е ни дисидент, ни патриот, ни човек със собствена позиция за реанимирането на покойната българска авиация, Бог да я прости. Ген. Радев е подал рапорт за ПЕНСИОНИРАНЕ и си е получил 20-те заплати на куп. Защото нищо не се знае, нали? «Аз съм просто човек…», се пееше в една песничка на психодесните отпреди 25 години. И какво толкоз, идват несигурни времена, кой знае какво ще измисли следващият парламент... "Режат 20-те заплати на военни и полицаи" тук:
Заплатата на един натовски генерал от ВВС (първа категория труд цял живот) не е хиляди, а десетки хиляди лева на месец. Умножете 10000 х 20. Получаваме 200 000 лв – накуп. Това е наградата за тежкия му (безспорно!) труд и за приетата оферта на «Козяк» 16 – да направи едно дефиле като кандидат - президент, костюмиран в униформата на все още действащ пилот.
Така че Радев е проявил здравословен прагматизъм, ориентиран към собственото му бъдеще и нямащ нищо общо ни с полската далавера нa Ненчев, ни с небългарската програма «Air policing”. Той е просто човек
Затова до 13 ноември ще го гледаме да позира в пилотски комбинезон по билбордовете. Той, българският народ, доматите ги яде с колците. Нали, госпожо Нинова?”

 

 

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Михо

    0 1 Отговор
    Тая баба и тя не е цвете за мирисане, но за генерала си е напълно права!
  • 2 НРБ

    0 1 Отговор
    Доста срамно г-жо Ташева.
    Срамно е защото Каракачанов имаше шансовете си да стане Президент, ако не беше точно Вашият лидер и неговият партньор от Бургас, и двамата с еднакви инициали. Той си плати свободата с предателство на каузата България. Свободата която сам загуби. Това го прави за втори път в последните две години, когато направи онази случка на ул." Раковски", за мен не случайно точно преди избори. Може би адресата е на точно тази улица, с която уж се бореше при един друг стопанин там.

    Коментиран от #4

  • 3 Доктора

    0 0 Отговор
    Който е луд да ходи да гласува за тази жалка пасмина.
  • 4 кроко

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "НРБ":

    Как пък си въобразяваш че Каракачанов ще стане президент, освен ако няма люти договорки? Каракачанов добрия вълк Лупи №2 - има ли някой с който да не е бил официално в съюз?
  • 5 Картър

    0 1 Отговор
    Президент ще стане Орешарски. Хората масово няма да гласуват за разлика от лектората на дръндарския гробокопач Доган. Всеки си казва, че ще иде на втория тур за да гласува срещу тиквите, но там ще е Цуцка и Ореха. Явно Орешарски ще обере протестния вот на втория тур и ще спечели изборите всъщност Доган.
  • 6 Българофил

    1 0 Отговор
    Истината винаги боли Козячета.Точно Каракачанов е човекът за президент на България(всичко останало е утаика и боклук
  • 7 по темата

    0 0 Отговор
    Ташева е казала самата истина, а джурналиската измислена, - щото си е боса и голичка кат лятно циганче, е от школата на соросоидните гамени, дето ги интересува само как да получат доларчета от чичко си сорос и да си напълнят джобчетата - само дето пари на онзи свят не трябват!!!
  • 8 CHESHEK

    0 0 Отговор
    ТОЗИ ИЗБОР Е МАЖОРИТАРЕН,А НЕ ПАРТИЕН,ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КАЛФИН...
    bg.wikipedia.org/wiki/Ивайло_Калфин

    Коментиран от #9

  • 9 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "CHESHEK":

    Искаш да гласуваме пак за Първанов?
  • 10 Гост

    0 0 Отговор
    Да ви кажа само че всички кандидати са били във власта и само обещания.Единствено Марешки прави нещо за народа.Лошо ли вие да карате с евтино гориво?Или лекарства не ги пожелавам на никого но е факт.Какъв е извода решавате Вие.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове