17 Декември, 2016 02:30 21 487 63

Горивата на Марешки - 136 000 лв. загуба и 1,09 млн. задължения

  • марешки-
  • бензиностанция-
  • петрол
Горивата на Марешки - 136 000 лв. загуба и 1,09 млн. задължения - 1

За 15 г. “Лукойл” е платил в България близо 31,5 млрд. лв. данъци и осигуровки. Нека г-н Марешки да каже той колко данъци е платил за горивата за последната година. Това заяви в сряда пред депутатите от комисията за пазара на горива Валентин Златев - председател на петролната асоциация и шеф на “Лукойл България”. “Дали държавата е защитила своите интереси и кой може да гарантира, че от този търговец, продаващ на по-ниска цена, си е събрала ДДС и акциза”, допълни пред в. "24 часа" Златев.

И посочи, че Марешки е феномен, който е проблем на българската държава, а не на бранша, защото нито една проверка срещу него не е завършена до този момент. В четвъртък по Нова тв Марешки отговори, че нямало чадър над него.

В края на миналата година варненският бизнесмен заяви, че продава горивата с 35-50 ст. по-малко от конкуренцията и е на печалба. Твърденията на Марешки обаче не се покриват с финансовите резултати на фирмата “Трейднет Варна”, през която минава бизнесът с горива. Компанията има 1,09 млн. лева задължения и загуба от 136 000 лева за миналата година. “Трейднет Варна” е собственост на Веска Марешка - майка на Веселин Марешки.

В отчета е посочено, че през 2015 г. компанията се е занимавала основно с търговия с горива. Явно бензиностанции, с които оперира Марешки, не са част от “Трейднет Варна”, тъй като ги няма в активите на дружеството. Не присъстват и във фирма “ВМ петролиум”, както се казват бензиностанциите. В отчета на “Трейднет Варна” е посочено, че компанията има задължения от 181 000 лева по оперативен лизинг. Което може да означава, че бензиностанциите се ползват под наем. В сряда в парламента Валентин Златев посочи, че след приспадането на разходите за акциз, ДДС, петрол, доставки, персонал и други, печалбата от литър горива е 1%. Това прави около 2-3 ст. Според изчисления на петролната асоциация не било възможно разходите извън данъците да се свият толкова, че това да позволи горивата да се продават с 20-30 ст. по-евтино. Ако обаче се “спесят” 7% от разходите за данъци и не се плати дължимото на държавата, по-ниската цена била възможна.

Марешки е обяснявал, че работи с марж от 3-4 ст. между цените на едро и на дребно и това е една от причините да продава по-евтино. Експерти от петролния бранш обясняват, че при цените, които предлага Марешки, бензиностанцията му във Варна например би трябвало да продава по 600 хил. литра горива на месец, за да си покрие издръжката. Тя обаче продавала близо два пъти по-малко. А с разходи за наем, ток, персонал и др., губела по 10 000 лв. месечно. Част от горивата за бензиностанциите на Марешкия се оказа, че изминават над 1000 км, преди да бъдат доставени.

През три-четири посредника се купуват от “Лукойл Нефтохим” в Бургас, минават през данъчни складове и бази в Разлог и Велинград, за да се върнат във Варна. Митниците вече запечатаха склада в Разлог заради нарушения, а част от фирмите от веригата за доставки се оказаха в рисковия списък на НАП за ДДС измами.

Колко акциз и ДДС от горива е внесъл Марешки, не ясно. От НАП заявиха, че не могат да дадат такава информация без съгласието на бизнесмена, тъй като е данъчна тайна. Самият Марешки до този момент не е обявил данни. През миналия месец обаче митниците запечатаха бензиностанцията на Марешки в Габрово заради горива с неплатен акциз.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Шалом

    100 4 Отговор
    ЛУКОЙЛ Е КОМПАНИЯ НА ФАМИЛИЯТА-РОТШИЛД А ЗЛАТЕВ Е ТЯХНОТО МЕКЕРЕ.СЛУЖИ И НА РУСКИТЕ И НА АМЕРИКАНСКИТЕ ЕВРЕИ. ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ СИ САМИ!
  • 2 Камагра

    104 5 Отговор
    Добре де открай време се говори че Лукойл не плаща данъци а сега изведнъж 31,5 милиарда били платили !!???
    А Марешки и да е на загуба и да не е все пак продава евтино, КОЕТО НИ КАСАЕ РЕАЛНО
  • 3 adem

    27 7 Отговор
    Viv norvay dizela e 14 kroni kolkoto edna obiknovena zapalka ili paket divki tehni pari,edna krona struva 0.21 bg stotinki a zaplatite im kide kide sravnenie na6ite.v bg napravo na derat.

    Коментиран от #14

  • 4 гошо

    108 5 Отговор
    Не знам кой на кого е МЕКЕРЕ,но едно е ясно!!!!! На 15 декември заредих в Варна на ОМВ нафта за 1,80лв а в София си беше 2,06лв. Това ни касае нас!!!! Има си картелно споразумение и караминиола за нас е пълен!!!! А това,че по всички браншове има МЕКЕРЕТА дето трудно връзват по едно изречение,но са назначени пионки е ясно!!!
  • 5 невярващия

    109 3 Отговор
    Злобата и наглостта на г-н ЗЛАТЕВ нямат място в БЪЛГАРИЯ. ТИЯ ПРИКАЗКИ ДА ГИ РАЗПРАВЯ НА АГНЕТАТА В ПАРЛАМЕНТА ТЕ ПОНЕ СИ ВЗЕМАТ КОМИСИОННАТА И МУ вярват.
  • 6 Мислител

    88 2 Отговор
    Някой е неудобен на картела :/ Така ми се струва.
  • 7 Гост

    78 2 Отговор
    Ами ето Златев сам си показа кирливите ризи. Сега е ясно кой е част от чадъра.
  • 8 Dunav

    68 3 Отговор
    На този мошеник Златев колко ли му е заплатата










    ///
  • 9 100хил

    37 4 Отговор
    глупости аз от една никаква бензиностанция в 30000 град продавам100000 литра и всичи гледаме Лук ойл те смъкват-ние смъкваме и така ,а във Варна 300хил
  • 10 mediator37

    72 7 Отговор
    Марешки в рамките на разрешеното от закона си е направил добра счетоводна политика. Печалбите от горивата му отиват под формата на наеми в дъщерната фирма на майка му. Не е Златев този, който ще му дава наклон на почерка, как да си структурира финансите.
    Марешки, вместо да плаща данъци на държавата облагодетелства хората. Какво по-хубаво от това. Кадърен пич !
  • 11 Арменеца

    45 5 Отговор
    Уважаеми политици и уважаеми медии,
    Стига с таз бомащина ! Стига сте си правили гаргара с нас !
    Всички знаем, че сте много коректни и тук всеки гледа своята работа най-съвестно, но на челата ни все още не пише "ЗАВЪРШЕНИ КРЕТЕНИ".
    Доматите не ги ядем с колците, моля-моля !
  • 12 реален

    67 2 Отговор
    Най- големите мошеници са в Лукойл. Заслужават никой да не зарежда горива от тях в продължение на дни. Да видим тогава дали няма да свалят цените.
  • 13 Гого

    55 3 Отговор
    Картела на горивата върви с пълна сила все пак Златев си пие уискито с Рапон-Бей. Като Лукойл мрази конкуренцията да си продава рафинерията и да си бега в Русия. На всички е ясно че горивата са им пълен боклук на висока цена.
  • 14 Гост читател

    15 4 Отговор

    До коментар #3 от "adem":

    Сравнението е неадекватно. Норвегия е един от най-големите производители /добивачи/ на петрол.
  • 15 onq s konq

    10 64 Отговор
    На марешки нафтата е буклук!Днеска не можах да запала и ми падна акумулатора от въртене

    Коментиран от #26, #40, #47, #48

  • 16 Иван

    57 4 Отговор
    Просто не купувайте горива от Лукойл.Само това може да им въздейства да свалят цените.На регулаторните органи в държавата не може да се разчита, защото обслужват картела!
  • 17 Иван Борисов

    35 6 Отговор
    Съвсем нормални финансови резултати . След като навлизаш в такъв бизнес в който имаш такива тежки инвестиции , правене на бензиностанции ,вадене на скъпи разрешителни , как да излезеж първата година на печалба , Вие тъпи ли сте !!!!!!
  • 18 savage

    6 17 Отговор
    Мале мен тоя Марешки мнго ме дразни.Ама вие пък какви измамници сте.Но не е виновен тоя дето яде баницата.Реално с парите дето одърате от хорате може спокоино да си купите правото да сте в картел.
  • 19 ддд

    39 5 Отговор
    лукоил нищо не е платил ние сме ги платили
    но от марешки получаваме нещо насреща
    от лукоил получават едни други
  • 20 истинко

    12 12 Отговор
    Че Лукоил са измамници - това е факт, но и Марешки е същия! Марешки е човек на групировката ТИМ, които са украинската мафия в България!
    Доколкото картелите - да такъв има и той е общественна тайна, но с какво е по-лош от газовия картел, банковия картел или енергийния картел в България!?

    Коментиран от #28

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Ранко

    9 6 Отговор
    Златев е под чадъра на оня тъпак Борисом.Нали фирмата му Ипон охранява на Луккойл тръбите с гориво ..
  • 23 ЕХО

    4 2 Отговор
    ДАНАЦИ И ОСИГОРОВКИ??? А САМО ДАНАЦИТЕ МОЖЕ ЛИ? ДА НИ ИНФОРМИРАТЕ?ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ 4Е ДАНАЦИ ЛИПСВАТ
  • 24 ГОст 1

    24 3 Отговор
    Тази статия е пример за фалшива новина. Аз се съмнявам,че НАП не е проверила фирмата на Марешки. Сигурно и тоалетната хартия са му оценили и какви са му разходите за нея.
  • 25 Гост 1 пак

    20 2 Отговор
    Бензиностанциите на Марешки не са единствените с ниска цена в България. Това е факт, който не се споменава в медиите, но означава, че неговата цена е по-вярна от тази на големите фирми.
  • 26 гост

    11 1 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    не лъжи коньо проззз
  • 27 Палко

    27 2 Отговор
    Е добре де, ако ВМ сваля цените на горивата неправомерно, защо всички останали търговци на горива находящи се около неговите бензиностанции свалят и те цените близо до неговите? Това как ще го коментира В. Златев???
  • 28 До 20

    4 3 Отговор

    До коментар #20 от "истинко":

    Марешки наистина играе с украинската мафия, но тя няма общо с варненските бизнесмени, колкото и странно да звучи на хората, далеч от морето. Не всички във Варна с пари идват от едно място.
  • 29 alf

    0 9 Отговор
    Еми като не ви харесва лукоил има омв има шел ама продават ли те по евтино.
  • 30 тони

    30 1 Отговор
    Голям данакъплатец, няма що! Загубите на Лукойл през годините са:

    Година Чиста загуба в лева
    2008 473 402 000
    2009 г. 176 038 000
    2010 г. 120 463 000
    2011 г. 135 854 000
    2012 г. 94 251 000
    2013 г. 241 196 000
    2014 г. 532 104 000

    Т.е. ако са платили нещо, това е ДДС, което крайния потребител го плаща. Не са декларирали печалба, а загуба, т.е. скрили са доооста данъци!

    Коментиран от #57

  • 31 гостът

    21 1 Отговор
    На пресконференцията Златев се скъса да обяснява как не можело да има марж от 20 стотинки.Слугите му се изреждат ежедневно да обясняват как пък можело,ама .....Кой лъже и кой маже.Марешки че не е светец е ясно.Днес другите хитреци Ревизоро и Румен Гечев се правиха на глухи,когато ги питаха за маржовете в една и съща верига,Лукоил, и скочиха пак на Марешки. Във Варна ,една седмица след като отвори, и лукоил и другите свалиха цените до неговите.Е, нали уж няма как да стане това,според същия тоя Златев и компания.
  • 32 Гоуст

    24 1 Отговор
    Всеки може да влезне свободно в Търговския регистър и да види отчетите на Лукойл. Не ми е ясно само как са платили 31,5 млрд... изтъпанил се най-големия мошенник и крадец и вика дръжте крадеца
  • 33 asdf

    3 7 Отговор
    Разбирасе че има данъчен чадър, никой олигарх не работи на загуба.
  • 34 vento

    10 1 Отговор
    Заплатата на Златев е 154 000 лв на месец.
  • 35 антиМонопол

    18 4 Отговор
    Българите ду..о трябва да му целуваме на г-н Марешки, нима забравихме че преди 1-2 в БГ дизела и бензина гонеха 3 лв литъра, а сега са на 1,80лв. Бръкна им се яко в г..за на всички от МОНОПОЛА на горивата в БГ. Чак мие чудно как не са го свитнали още?
  • 36 Кукундрелник

    26 2 Отговор
    По търговския закон нямаш право да продаваш под себестойността на продукта !
    Ако Марешки продава под себестойността, защо и Лукойл продава на същите цени във Варна ?!?! Защо и другите бензиностанции продават на цените на Марешки ?
    Чадъра е над Лукойл !!!!
  • 37 ввв

    19 1 Отговор
    31.5 милиарда акцизи, ДДС и осигуровки и данъци върху доходите на работещи в завода“ Къде е данък печалба другото щат не щат се налага да плащат. Марешки едва ли е станал мултимилионер ако не знае как да прави бизнес или ако работи на загуба. В страната има много други по малки бензиностанции, които продават по- евтино, ако всички те крият данъци то тогава НАП, митници и др. служби не си вършат работата.
  • 38 антиМонопола

    20 3 Отговор
    Само преди година и половина горивата в БГ гонеха 3 лв/литъра и всички от "Монопола за горива" ни убеждаваха, че цените на горивата са абсолютно реални и няма как и 1ст. надолу да се смъква. Ако сметнем 2 милиона домакинства в БГ икономисали близо от по 500-600 лв за година в резултат на по-ниските цени на горивата прави някъде около 1 милиард лева загуба за "Монопола на горивата" и чиста печалба от 1 милиард за Българския народ. Нека опростим на г-н Марешки тези 1-2 милиона лева, които не са отишли в държавната хазна, мисля че си струва?
  • 39 Дани

    9 1 Отговор
    Zlatev ako gi e vnesal tia pari na darjavata , koeto me samniava . Zna4i baia ni e sadral kojite po benzinostanciite na vsi4ki balgari .
  • 40 Марто

    16 3 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Предай си кочината за вторични суровини и си купи нормална кола. Тогава ще запали.

    И каква е тази "спонсорирана" статия? Какво ни интересува мнението за конкуренцията на някакъв цървул, представител на компания обвинена в картелно споразумение? Много обективно, няма що. Има си много добра причина показанията на престъпниците да нямат тежест в съда. И всичко това подплатено с камара глупости, взаимствани от платения репортаж на оная стара чанта Яхниева. Това е то "журналистиката" в България. Възмутен съм за пореден път.
  • 41 more

    12 2 Отговор
    Марешки имал 100 милиона,а видите ли имал задължения ;) Лукойл не се наядоха,а уж те били на загуба ;)
  • 42 туре

    9 2 Отговор
    Това мекере Златев да намали горивата е не като скочи петрола с 1 долар веднага да вдигне горивото . Само по това ти става ясно че нещо нее редно има. Има картел разбира се то е очевадно , и В Златев няма нищо общо колкото няма общо и с GP group и бате Боко - тиквата.
  • 43 дрън дрън

    14 1 Отговор
    На ВСИЧКИ бензиностанции по пътя Варна-В.Търново цените са на ниво Марешки.За това обаче никой не говори как всички те успяват да се издържат с тези цени
  • 44 дрън дрън

    9 2 Отговор
    На ВСИЧКИ бензиностанции по пътя Варна-В.Търново цените са на ниво Марешки.Е,те как се издържат?
  • 45 Данко

    13 4 Отговор
    Марешки е номер 1
  • 46 logobot

    4 2 Отговор
    lukoil не плаща данъци в тази държава освен ддс но него го плаща купувача на дребно т.е. народа рафинерията от как е на лукойл е само на загуби те и данъчните складове които вече са твърде много за една малка държава трябва да бъдат ликвидирани за да има нормална конкуренция иначе всичко е обречено на монопол
  • 47 Минчо Джизъса

    3 1 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Ми ще ти падне...то на тебе и главата някъде ще ти падне, щото е празна.
    Като виждаш, че не пали, що продължаваш да въртиш? Източи я с един маркуч и сложи друга, щом не ти харесва тая нафта, а ако и с друга нафта ти прави мизерии, значи проблемът е в колата.
  • 48 КАРУЦАРЯТ

    2 1 Отговор

    До коментар #15 от "onq s konq":

    Удри коньоооо, ей тая песен е за тебе, перни му един ракиджос хахахаха!
    https://www.youtube.com/watch?v=3eviEJqFqgk
  • 49 Петрич мерудия пауър

    8 1 Отговор
    В Германия цените се сменят ежечасно. Най-скъпо, но пък и най-качествено гориво е на АRAL хората минават с 20 тина километра повече с тяхното гориво,Westfalen,Esso,Total, ценичките са им еднакви-2 цента по надолу от ARAL, но пък има едни Star и Elan,Hem дето са с едно 8 цента надолу в сравнение с АRAL. Колата хвърчи като си отпие немска нафта, и като заредя парафин-нафта у бг, имам чуството,че съм с ремърке 1 тон отзад.
  • 50 Далавера тук цари,а правдата слугува.

    3 2 Отговор
    Хаха Вальо Златев ,ще ми обяснява колко данъци и осигуровки е внесъл.Лукойл бачкат всяка година на загуба,ама видиш ли от добро сърце сме на пазара пазара с горива, щото искаме българите да имат къде да зареждат горива от бг рафинерията,която виждаш ли по едни щастливи стечения стечения на обстоятелствата също е наша.Да бе,а един мърмот мърмот завиваше в станиол шоколад.
  • 51 Макарон

    6 7 Отговор
    Срещу тия 136 000 лв. загуба и 1,09 млн. задължения, колко ефирно време получи Марешки ? А ако трябваше да плати всичката тая реклама колко трябваше да плати? Фирмата в която работя пусна реклама на само един от продуктите ни за 2 месеца по БНТ едно кратко около 15 сек клипче което се повтаря няколко пъти на ден. За тия 2 месеца постоянно гледане на БНТ успях да хвана рекламата 3-4 пъти. Това ни струваше около 150 000лв Всичките ни реклами взети заедно като продължителност не се равнаяват и на половината време което ползва Марешки за да излезе само в едно предаване. А сега кажете ми дали не си е направил сметката? Да си мислиш че бизнесмен ще отстоява твоя интерес не знам колко тъп трябва да си. Зареждайте на корем докато може щото тия бензиностанции след няколко месеца ще са спомен.
  • 52 diesel

    6 3 Отговор
    Тези платени публикации, ако обичат "журналистчетата" да спрат с тях. И ако имат и най-малка представа що е то оперативен лизинг, задължения, откриване на нови обекти и кога се започва да се връща инвестицията...има и икономически сайтове..
  • 53 Роги

    2 2 Отговор
    За съжаление и това е един балон който рано или късно ще се спука.Прекалено е хубаво за да е истинско.Истината винаги излиза.
  • 54 Един

    1 0 Отговор
    Тая история ми прилича малко на приказката за Робин Худ предполагам всеки може да се сети кой е Робин Худ и кой е лошия шериф в случая
  • 55 Дългият

    5 1 Отговор
    Лукоил е плащала на Държавата но е грабила народа нали....
  • 56 Наблюдател

    7 4 Отговор
    Поръчкова статия и пример за фалшива и заблуждаваща информация ! Факт!
  • 57 Нрисим Благов

    3 2 Отговор

    До коментар #30 от "тони":

    ++++++++Само ще допълня, че загубата на "Лукойл България" и за 2015 г. е 122 милиона лева. Манипулира общественото мнение, като показва колко ДДС,акцизи и осигуровки е внесъл, които се плащат от всички които продават от марули до презервативи, ракия и цигари(както отбелязват и други във форума). Колко данък печалба да каже е внесъл последните 15 години, сигурно, колкото селския магазин в с.Цуцурлево. А има продажби (по цени 2015г. ) за този период над 110 милиарда лева и загуби за 2,5 милиарда лева.
  • 58 Ицан

    1 3 Отговор
    Всички харесваме цените на горивата на Марешки!
    Тогава що го не избрахте за президент???
    Аз нямам достъп до неговите бензиностанции, но гласувах за него.
  • 59 Mik

    2 3 Отговор
    Люк ойл,ако е платил 31мрд..представям си колко е скатала, понеже така и не могат да им сложат прословутите машинки и никой не знае колко точно петрол влиза и колко горива излизат от там ..! А в тези млрди дали са включени и хонорарите на няколко премиера в няколко правителства. Да не забравяме и Трайчо Траиков за какво си беше освободен ( нали никой не вярва на на глупостите за Катар и плажа :)) Кога точно им остава по 1% печалба,сега или когато продаваха на цени с около 20 ст по-високи от тези ж Австрия примерно ...
  • 60 Public Enemy

    1 3 Отговор
    Колкото и Да си Плащат От Лукойл НАРОДА Е С МАРЕШКИ!!!!!!!!
    ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧИЙТО БИЗНЕС ВОДИ ДО БЛАГО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА.ЗА ТОВА ,КОЛКО И ДАЛИ ВНАСЯ АКЦИЗИ И ДДС ВЪОБЩЕ НЕ МИ ДРЕМЕ.
    ИНТЕРПЕТРОЛЕУМ ЕНД ПАРТНЪРС, ИВАН КОСТОВ, И ОЩЕ БЕЗБРОООООЙ ТАКИВА МЪРШИ.......ВНАСЯХА ЛИ ???????КЪДЕ БЕШЕ ТОГАВА ПРОКУРАТУРАТА?ДОЛНИ УТАЙКИ!!!
  • 61 Smarfa

    0 0 Отговор
    Zasto fr.TotAl prodava goriva pod 1'30 evro pri min. Zaplata ot1460 evro anashite 3.00 pri min. Zaplata ot 154 leva ??????vsicki zeni sa evropeyski v Balgaria azaplatite Afrikansķi
  • 62 Ганчо

    3 0 Отговор
    Абе българино не разбра ли че всеки който докопа нещо по един или друг начин няма да ти пусне Фандъкова на тебе, който дреме нема, който си е тарикат уж плаща данъци ама едва ли икономисва от парно за да ги плати, Абе разберете бе всичко е прах в очите на народа, ама докато той си трае само ще си ревеме кучетата ще си лаят а кервана ще си върви, е да бихте ме попитали дали има начин тва да се промени, еми не отговорът е просто не, и щом така си е подкарало така и ще си кара докадето може и така още 1300 години.
  • 63 usera

    0 0 Отговор
    Горивата на Марешки са най- некачествените. Дизела е много рисков и опасен за нови коли с Cdi помпи и дюзи. В началото двигателя работи по шумно с чукане. След време се стига до ремонт..
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове