Last news in Fakti

22 Декември, 2016 09:07 11 446 32

Момчетата, пребили брутално таксиметров шофьор, са били агресивни

  • полиция-
  • такси-
  • шофьор-
  • побой

Според живеещите в селото на пострадалия се касае за опит за убийство

Момчетата, пребили брутално таксиметров шофьор, са били агресивни - 1

Двамата младежи, които пребиха брутално 22-годишния таксиметров шофьор Венцислав в Хайредин, са били познати с агресивното си поведение и са имали криминални прояви. В нощта на тежкото нападение жертвата им си спомня, че са били видимо пияни.

24-годишният Милен Младенов е имал присъда за заплаха за убийство, нападнал с кухненски нож полицай. Разминало му се с порицание. В друг случай е пребил бивш военен в центъра на Зверино, който по-късно починал от заболяване, свързано с преживения стрес.

В началото на декември тази година полицията спира автомобил в Козлодуй, управляван от другото момче - Евстати Евстатиев. В колата е имало канабис.

Майката на пострадалия Венци посочи, че той е бил в кома при пристигането му в спешния център в Козлодуй. Родителите благодариха на ловеца, открил сина им, вързан с връзки на суичър, до близкия язовир. Там нападателите се опитали да го хвърлят във водата и Венцислав е бил спасен от това, че водата е замръзнала. Той е бил и влачен като дори бельото му е разкъсано.

Приятел на пострадалия посочва, че познава Евстати и Методи и те винаги са били агресивни. Той е категоричен, че няма как да са били провокирани.

Родителите на Евстати Евстатиев още в първите дни след инцидента са се извинили и заявили, че не са очаквали подобно нещо от сина си. Семейството на Младенов също е поднесло извинения.

Според живеещите в селото на Венци Манастирище се касае за опит за убийство и извършителите трябва да понесат отговорността си най-сетне и да не бъдат пускани на свобода повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    55 2 Отговор
    Това ,ако беше в люлката на демокрацията САЩ отдавна да са им яли житото.

    Коментиран от #23

  • 2 Бай Ганъо

    38 3 Отговор
    Туй сте велики българи прости.сега пишете коментари?смърт на такива.
  • 3 еха

    60 0 Отговор
    За нападение с нож на полицай -"порицание"?Просто нямам думи!?!?!?За пребития човек, какво е било наказанието?Крайно време е подобни прояви да се разследват БЕЗ подаване на молба от потърпевшия, като убийство например!
  • 4 gfjhghj

    10 6 Отговор
    Стига бе, агресивни, няма как...
  • 5 незнайко

    52 3 Отговор
    Колко струват два куршума? Резултата ще бъде пределно евтин за данъкоплатците. Безнаказаността в страната ни, е вече пословична.
  • 6 ени

    39 2 Отговор
    Изобщо такива нямат място сред хората,камо ли да бъдат толерирани.Добре са се извинили родителите,но за какво?Ако беше верно умряло момчето,тогава?А реално опасността е била налице.Смърт за боклука на това общество!!!!!!Но първо за родителите,защото създават такива и не ги възпитават в някакви ценности.
  • 7

    20 2 Отговор
    Братя Пулеви, направиха боксов център. Двамата директно за спаринг партньори. И тогава ще видят кон боб ядели?
  • 8 ЗА ТАКИВА СМРТ

    17 2 Отговор
    ИСКАМ СМРТНА ПРЕСДА ПРВО ИСТЕЗАНИЕ И ПОСЛЕ ГИ ПУСНИ ПРИ ПЛЬХОВЕТЕ ДА ГИ ИЗЕДАТ

    Коментиран от #20

  • 9 бай Пешо

    7 5 Отговор
    къф опит за убийство бе е.ати смотаното правосъдие имаме
  • 10 Шушони

    4 11 Отговор
    А някой да си задава въпроса, че такива е имало, има и ще има винаги и са под нечие покровителство?! А тука, дето сте готови да раздавате правосъдие си ви представям - колко ли от вас са били побойници и с девиантно поведение, сега първи засукали от млякото на Темида и света вода ненапита.
  • 11 mediator37

    20 1 Отговор
    Обществото ни е в процес на пълен разпад.
  • 12 Охо-бохо

    11 2 Отговор
    Тия двамата заслужавати за по шест месеца затвор да им разширят халки те и после.... да гледат филма Зеления път
  • 13 гощо

    13 2 Отговор
    Бе казвам ви аз,че сме си европейци вие не!!!!! Европа е на жълтите пъвета,след табелата София си е зверилник и яка селения и диващина!!!!!
  • 14 Бай Тошо

    15 0 Отговор
    Всичките биячи в България и мутри страшни дето се пишат, много ми е интересно как биха реагирали при военно положение след като са толкова смели , дали няма да подвият опашки първи и да напълнят гащите
  • 15 ддд

    4 6 Отговор
    сега по-хубаво да го порицаят
    но при следващото престъпление
    вече ще се дърпат уши
  • 16 ААА

    17 0 Отговор
    Не наказана агресия един път,втори път, следва и ескалира вече в опит за убийство. Да смачкаш едно младо момче от бой, и да го вържеш голо ,през нощта ,на врачанският студ,това си е чисто убийство и то по особено мъчителен начин. Ако не е било ловен ден, кой ще го открие в гората, ще замръзне като куче, а и тогава е бил на косъм.И са го направили за забавление, да сА покажат ,кой е по "мъж" ,кой е по-най. После като седнат на по кило ракия , да сА хвалят с подвизите си, и да мислят кой друг да изгорят, ей тъй за разнообразие. Няма и да се замислят,че и него майка го е раждала. И такива боклуци са намерили и държава като за тях,и са функция на същата тази бездържавна територия. В коя друга държава ,ще извадиш нож на полицай ,и той няма да те отстреля, или след това да чука камъни , половината си живот.
  • 17 баи мангал

    6 0 Отговор
    Ако бяха цигани щеше да се знае двама циганина тово онова Ама като неса мирувате.
  • 18 стеф

    4 1 Отговор
    Заглавието момчетата пребили бротално таксиметров шофьр😂😂😂😂😂😂😂😂😂Ако бяха цигани Заглавието Цигани пребили бротално таксметров щофьр😃😃😃
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 кучето шаро

    3 0 Отговор

    До коментар #8 от "ЗА ТАКИВА СМРТ":

    Ти кой клас си завършил ?
  • 21 кучето шаро

    2 0 Отговор

    До коментар #19 от "Константин":

    Расистите си ги делим !
  • 22 гост

    3 0 Отговор
    В всяко стадо си има мърша,но проблема е,че нашата мърша е много и много смърди!А тия дето трябва да я събират не искат,а и пари вадят от нея!Кога най-накрая,ще има ред и закон в тая държава?
  • 23 кукера

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "бббббб":

    Не е до обобщение. Има велики хора навред. величието на един човек се състои в благородството - добродетели, които се формират в характера и оттам в проявленията. Навред има такива хора. Велик е и бай Добри с добрината си. Термина "велик" е доста сложен. Хората го използуват най-често като символ на бандитизма - величаят Хитлер ТеМуЧин - ЧингизХан и подобни вандали. но никой не величае врабчето,ъ мравката. Те са великии със своята невинност. Аз лично не сес рамувам, че тия пияндета са пребили шофьора. Аз бих ги разстрелял без значение какви са. те са просто вандали. А по Българският Закон, не сегашните политически интересчийски наредби заслужават смъртно наказание! Аз сес рамувам, от МВР и БА - цели 70 години тези институции и длъжностни лица търпят разни политически врагове да ни вандализират и да богатеят недосегаеми от наказанията. Това направо ме прави неверник на институциите. И гледам на всички тези институции с недоверие от години. Срамувам се, че се родих в държава обсебена от покварени мафиоти на власт, пазени от Правосъдие и БА и МВР като НЕДОСЕГАЕМИ в престъпленията им и народ обиран от вълци, но търпящ такива да го дерат. Това ме изпълва със срам. Да ние сме велики ГЛУПАЦИ. но за мое учудване, и българи и цигани и турци с които работя са със същият непукистки овчи манталитет? което показва, че не е до народа, а до морала.... Затова не се обиждам на думата българин, отъждествявана с нещо лошо. Всякакви българи и други има. Всеки отговаряс дела
  • 24 mishh

    1 0 Отговор
    После идвате плащате. Плащам на момчетата и на мишката му режат ушите с шило и топките с тръборез. дългия.
  • 25 Екзекутора

    1 0 Отговор
    Пиша от Врачанския затвор, ако ми се паднете в етажа, килията, отряда или въобще в полезрението . Единият от Вас веднага ще назначава за жена, а другият за заместник. Майка ви ще плаче. А вие ще се молите всеки ден да не се повтори вчерашният. Чакам ви. Агресори ли? Тук наистина ще ви стори, ден година.................
  • 26 гост

    2 0 Отговор
    Тези двамата последно цигани ли са ?
  • 27 Екзекутора но на такива като вас. Заслуж

    1 0 Отговор
    Таксиджия от тук няма как да повикате! Само катафалки
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Трай Мазо за хубост

    0 0 Отговор
    К'во чака президента - да им дава набързо по един орден Стара Планина и да ги разпредели за посланици - единия в САЩ, другия в Русия. И в Софийския да не ги забравят - по едно "Доктор хонорис кауза" ще им стои добре.
  • 32 Трай Мазо за хубост

    0 0 Отговор
    А, забравих - непременно трябва да ги номинираме за Нобеловата награда за мир!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове