23 Януари, 2017 11:10 12 212 27

Гонитба с фатален край на АМ Тракия

  • преследване-
  • полиция-
  • линейка

Загиналият на магистрала „Тракия“ е стрелял по полицаи преди да катастрофира

Гонитба с фатален край на АМ Тракия - 1

Загиналият на магистрала „Тракия“ е стрелял по полицаи преди да катастрофира, съобщиха от ОДМВР – Ямбол.

В понеделник около 05.20 ч., на тел. 112 е получен сигнал от 34-годишна жителка на града, затова че, бившият й съпруг блъска по вратите на жилището й, като нарушава издадена му ограничителна заповед.

Пристигналият на място автопатрул заварва пред блока 36-годишния мъж. При вида на униформените той стреля срещу тях с неустановено към момента оръжие и напуска с лек автомобил Honda Civic.

Веднага започва преследване, при което с цел респект, полицаите произвеждат няколко изстрела във въздуха. Въпреки това мъжът не спира, напуска града и се качва на АМ „Тракия” на пътен възел „Хаджидимитрово” в посока София.

По разпореждане на дежурния, полицаите не навлизат по магистралата, за случая са уведомени дежурните на съседните региони Сливен и Стара Загора. В последствие от ОДМВР – Сливен е постъпила информация, че на АМ „Тракия”, в близост до гр. Кермен, в лявата лента е катастрофирал издирваният лек автомобил Honda Civic, а водачът е починал. Произшествието е запазено от служители на ОДМВР – Сливен, извършват се процесуално-следствени действия.

На местопроизшествието в Ямбол е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Гневен

    36 3 Отговор
    Тоест индивидът вероятно е бил дрогирн или пуян и единствено късметът е опазил живи нищо неподозиращите хорица пътувщи по магистралата.
    Невероятно мъдро решение на дежурния маймун!

    Коментиран от #3

  • 3 ГОСТ

    21 3 Отговор

    До коментар #2 от "Гневен":

    Съгласен.
    Вместо да го спрат или поне да му спукат гумата са го оставили да отрепа невинни.

    Коментиран от #4, #14

  • 4 Чичу Ади

    31 6 Отговор

    До коментар #3 от "ГОСТ":

    Как се гони автомобил на магистралата с Астра, която вдига 160 км/ч? Освен това се знае кой е и е щял да бъде арестуван по-късно. Точно факта, че си е мислил, че го преследват е довел до катастрофата. Одобрявам от всякъде радостната вест за смъртта на поредния боклук.
  • 5 Дежурен

    41 1 Отговор
    В Астрата има по 5 кила гориво на смяна което в 5 и 20 часа е било пред свършване най вероятно. Ква гонка по магистралата!?
  • 6 Някой си

    33 4 Отговор
    Поне приказката има щастлив край .
    Няма пострадали невинни хора !
  • 7 Холивудски

    7 4 Отговор
    Много холивудски филми гледате. Гуми с пистолет в движение при гонка, препоръчвам на всеки да опита да види как се прави. След това да повтори така, че да е безопасно за всички.
    Дежурният е постъпил правилно. Вземете малко статистика да видите в САЩ и Австралия, колко малко бегълци са залавяни и колко невинни хора загиват при катастрофи с участие на полицейските автомобили.
    Може и да вярвате, че няма как да избягаш и да гледате клипчета с хеликоптери, но истината е, че хората се опитват да избягат, защото шанса им е по-голям от 50%.

    Коментиран от #23

  • 8 ДДД

    5 1 Отговор
    така се затлачва съдебната система
    сега прокурорите ще разследват 5 месеца
    ще пишат експертизи и защо?
  • 9 ффффф

    11 6 Отговор
    Тук нещо за БМВ нямали да напишете , хейтъри!

    Коментиран от #10, #12

  • 10 Ценител на немски возила

    9 7 Отговор

    До коментар #9 от "ффффф":

    Абсолютно добър въпрос! Няма какво да напишат, но нека за да почувстват колко са ограничени, ние малко да се преструваме на тях, да подразним! --> Абе тия джигити с тия хонди не спряха да карат като луди и да трепат хора. Писна ми от тия японски псевдоколи. Пластмасови таралясници дето всичко са крали от запада! Комплексари с хонди цивици и тем подобни! Затвор и денонощен тормоз за тях!
  • 11 бай Киро

    6 15 Отговор
    Honda нали правят двигатели за агрегати и косачки , кога започнаха да правят коли???
  • 12 фонзи

    17 5 Отговор

    До коментар #9 от "ффффф":

    Ако беше с бмв щяха да го гяпят още пред блока щот нямаше да може да запали немския курник

    Коментиран от #13

  • 13 ффффф

    7 15 Отговор

    До коментар #12 от "фонзи":

    ха ха , ще се спукам от смях. Ако беше с БМВ ,нямаше да блъска по вратите , а щеше да иде да направи едно две завойчета да се успокои , и да усети наистина удоволствието от шофирането , а той с хонда горкия човек.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 DOM

    1 1 Отговор
    Човека е починал вие спорите за коли.Не е му мястотото тука нито времето.
  • 16 Някой си

    1 1 Отговор
    Ейй тия с бмв и голфове като прочетат някъде за Хонда и почват да ръсят простотия явно много вдишвате прахта на хондите не е срамно да си отворите очите и да си вземете по една Хонда и да си шсмените немските кенефи с изтински автомобил, и прочетох че Хонда произвеждали двигатели за косачки абе отвори в Интернет и виж кой е на първо място по производство на двигатели и тогава вземи да драскаш глупости неграмотнико.
  • 17 555

    3 1 Отговор
    Публикувано във факти.бг: По разпореждане на дежурния, полицаите не навлизат по магистралата, за случая са уведомени дежурните на съседните региони Сливен и Стара Загора. В последствие от ОДМВР – Сливен е постъпила информация, че на АМ „Тракия”, в близост до гр. Кермен, в лявата лента е катастрофирал издирваният лек автомобил Honda Civic, а водачът е починал. Произшествието е запазено от служители на ОДМВР – Сливен, извършват се процесуално-следствени действия.
    Информация за наивници и промити млади мозъчета.
    Лъха на скалъпена история.
  • 18 Госта с немския кенеф

    1 1 Отговор
    Аз не се образовам от итернет. Там е за неграмотници като теб и да ви промиват и без това малко останъл мозък.
  • 19 Росен

    0 1 Отговор
    Статистка която всеки може да види в Интернет. Хонда най надежни двигатели, Хонда номер1в свта по производство на двигатели иииииии мотоциклети,а в най ненадежните са бмв филксваген и всички немски кенефи а за най надежни са все японски марки европейците не могат и да копират та фенчета на бмв и голф лайте колко искате защото само това могат производителите на кенефите ви и вие като собственици пълна нула сте, не пишете повече глупости а четете статистика и ако видите че някой бие Хонда по качество тогава се възгордявайте, и тия екстри където ги пълнят в бмв Хонда в някой модели ги има преди години а за немците е новост а за нас българите е мираж, преди да пишете за Хонда прочетете за какво ще пишете да не се излагате. Не че като карате тия боклуци не сте сризложили вече
  • 20 Росен

    0 0 Отговор
    Към госта с кенефа личи че не си образован чети малко може да ти просветне
  • 21 Госта с немския кенеф

    0 0 Отговор
    А заради роско си продавам , или подарявам немската тоалетна и си купувам косачка или климатик мицубиши. Така поне е невъзможно да ме изпреварят по обективни причини.

    Коментиран от #24

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Shmeker

    1 0 Отговор

    До коментар #7 от "Холивудски":

    Така е. С тия пищовчета, дето са за канцеларски бой, кви гуми ще спукат? Но пък барикада е можело да му спретнат. И голям късмет, щото ако не е бил с тая пършива Хонда с гуми 2-ра употреба, а с някоя сериозна кола добре обута, сега щеше да чете кво пишем.

    Коментиран от #26

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 КОМЕНТАР

    1 1 Отговор

    До коментар #23 от "Shmeker":

    Качвам се на "една" Хонда с гуми втора употреба. Ела да ме настигнеш. Онази приказка "на куково лято"... сигурно я знаеш.
    Не че колата не е важна, но всичко зависи от този който натиска педалите и стиска геврека.
  • 27 фау ве

    0 0 Отговор
    БМВ със стари гуми, със задно предаване, в тоя сняг, никакъв шанс да избяга.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове