Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 09:09 2 078 15

Делян Добрев: БСП ще ни прави 8 млн. -значи всяка българка за 4 г. да роди 3 деца

  • делян добрев-
  • бсп-
  • деца
Делян Добрев: БСП ще ни прави 8 млн. -значи всяка българка за 4 г. да роди 3 деца - 1

Окончателно - машинно гласуване ще има във всички изборни секции на предсрочния парламентарен вот, реши Върховният административен съд.

Заради кратките срокове обаче не е ясно нито как ще бъдат доставени нужните машини, нито колко ще струва това на хазната. „Никой не очакваше предсрочни избори и затова не е стартирана процедура за купуването на машини. В същото време законът за обществените поръчки позволява при спешност да се поръчат в кратки срокове. Има достатъчно време решението да бъде изпълнено”, заяви в „Здравей, България” Делян Добрев от ГЕРБ.

По думите му има големи производители, които вероятно ги имат на склад, а ако не – могат бързо да ги произведат. Именно затова не вижда драма в набавянето им.

Добрев коментира и предизборните обещания на опонентите си. По думите му БСП се опитва да лъже хората и сравни обещанията им с торба с лъжи. За разлика от тях обаче ГЕРБ били изпълнили всичките си обещания.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гого

    8 4 Отговор
    Ще ни направи 8 милиона като внесе 1,5 милиона бежанци без да има високи доходи покупателна способност и заетост няма как да стане. С корупция не се вдига раждаемост а терминал-2.
  • 2 драма в набавянето им

    7 3 Отговор
    Не бе, ще раздават БГ паспорти на бежанците и за 2 години сме станали 10млн. !
    А българката е красива и обича мъжкото внимание, но не и се ражда!

    Коментиран от #7

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 re12

    2 3 Отговор
    Чрез пъпкуване ...
  • 5 Бате Цецо

    5 7 Отговор
    Деляне, не си разбрал. Тя Корнелия ще се напъне и ще роди 1 милион българчета.

    Коментиран от #8

  • 6 сербез путин

    6 6 Отговор
    В БСП знаят как да ни направят 8 -10 милиона че и повече даже!

    Първа стъпка : кльон ,кучета офицери, граничари с автомати насочени към наша територия както беше преди /по комунистическо/

    Втора стъпка: Назначават се на квартално , общинско и национално ниво заплождачи като другаря Иван Евстатиев които да следят за не бременни жени и при наличието на такива веднага да ги заплождат!!!
  • 7 111

    3 8 Отговор

    До коментар #2 от "драма в набавянето им":

    Мили мъже, ако не знаете...първото дете е от любов, второто по заслуги.
    Докато вашите приоритети са "много яки мацки", и преди и след като ви се родят деца, жените ви започват да мислят единствено и само за външния си вид, който е несъвместим с раждането. Малката беше на няма и 3 години, когато в 11 вечерта издрънча СМС на мъжът ми '''къде си". Та от тогава, диета, фитнес, грим, прическа, работа по 12-13 часа - за пари. Да тича, да води детето, да я взима - аз не мога. Вечеря - ми в магазина има, готвят. Готвя само на детето. Аз съм на салати, маникюр, фризьор, дрешки. Като си заслужи, ще има второ. Мога и с него, мога и без него. Да не говорим за всичката останала простотия и неуредици с градини, жилище и... пълен кошмар. Семействата с по две деца, които не са се развели, трябва да им дадат орден "стара планина"
  • 8 пчелар

    4 3 Отговор

    До коментар #5 от "Бате Цецо":

    Тя -Курнелия че е тиква -тиква е ама пък цял милион ? Едва ли ! Друго нещо е пчеличката Мая ! При пчелите тоя процес е нормален!!!
  • 9 Сербез Разпутин

    7 5 Отговор
    Границата е държавна гаранция за сигурност и спокойствие в страната. А който искаше да излезе имаше ВРАТА легална. Ти от апартамента днес през терасата ли скачаш бе АХМАК? Сега като сме разградено "лозе" по-добре ли е. А ти като си искал да бягаш що днес си пак у дома а не тръгна по света. Крива букова дъска си дето нищо не става от теб. Змии и гущери от устата ти, хаир да не видиш. Момчетата по границата по наши хора не са стреляли ако срещу тях не се прояви агресия. Устав има- ясно записано оръжие кога се употребява - при ЗАЩИТА от нападение и не изпълнение на команда. Ти засягаш неоснователно всички мъже служили в гранични войски с достойството им за отдадената от тях служба към страната. Раждаемост имаше при Соца. Защото имаше финансови поощрения- детски добавки, майчинство платено почти една година, ясли, детски градини, лекарства, медицина и трудов стаж признат и на 59 г пенсия, 5 дневен работен ден, работа гарантирана. Детето иска средства а държавата е разградено лозе дето нищо в него няма. Те за това ти си мечтал.

    Коментиран от #10

  • 10 сербез путин

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "Сербез Разпутин":

    БЯХ ДВЕ ГОДИНИ ГРАНИЧАР!!! всяка вечер на боен разчет се обявяваше наряда за следващия ден и се напомняше че гранични войски се занимават само с ИЗЛИЗАЩИ от наша територия !!! На практика цялата система кльон , к.с.полуса са така устроени че дори и да влезе някой, той вече беше не досегаем за войската !!!

    В соца заплатките /хубавите / бяха 50 $и за сравнение дънките в кореком бяха 22$!!!

    За пътуване и дума не можеше да става и то до Сърбия ,Румъния ....

    А за работа в чужбина трябваше да се даде рушвет колкото половин апартамент и то за такива "високо " развити страни като Ирак, Либия ,Ангола !!!

    Никой не те пускаше да стъпиш в Австрия,Германия ... защото пропагандата че "всичко в името на човека " е само за простолюдието !!!

    А за" безплатното "питай зъболекарите !Още не можем да оправим поразиите на СОЦА!!!

    Коментиран от #14

  • 11 ХАСАН

    1 4 Отговор
    Да вземем кюрди от комшиите-- те са близки с БСП--от социалистическия интернационал са!!имат много общо с БСП-мразят турците,комунисти са,обичат партизанщината и докато БСП на думи правят деца то те на дела
  • 12 ДО ПИСАЛИТЕ ПРЕДИ МЕН

    4 0 Отговор
    Ако сте едни шарани с бастуни ще ви ловят. Някой си казал какво той си мисли, че мисли друг и се почва едно безкрайно обсъждане на глупостите му, хайде от време на време да ставате от компютъра и да посещавате реалния свят.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 кроко

    0 2 Отговор

    До коментар #10 от "сербез путин":

    Еееей, от злоба ще пукнеш бе, троле! Вземи се хвани на работа и стига си ревал по миналото. Колко пъти да ти набиваме в тролската тиква че 50 долара по онова време не са като 50 долара сега. И само жъли дрънкаш - не си можел ти да ходиш по екскурзии, да си позволиш да живешш добре и т.н. щото и тогава и сега си един мързелив мрънкални, който търси оправданеи за некадърността си!
  • 15 Иван

    1 0 Отговор
    На Домусчиев. Деляне, я кажи за къщата в Бистрица и за горите в хасковско, закона за ВЕИ от 2011 и фотоволтаиците, 600 млн/год за слънчеви панели на гърба на народа, плащанията по АЕЦ Белене? Санирането в Хасково?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове