6 Февруари, 2017 09:21 1 367 9

ГЕРБ и БСП откраднаха наши идеи

  • вмро-
  • бсп-
  • герб-
  • георг георгиев-
  • ангел джамбазки-
  • драгомир стойнев

С началото на предизборната кампания за изборите на 26 март партиите започнаха с обещанията си. ГЕРБ и БСП откраднаха голяма част от идеите ни. Това каза в сутрешния блок на Нова телевизия евродепутатът Ангел Джамбазки.

„Няма монопол върху политически идеи, това не е запазена марка. Обаче си длъжен, когато си казал „А”, да го свършиш след това. И ГЕРБ, и БСП управляваха и в техните управления нямаше действия по отношение на демографската катастрофа и решаването й”, коментира Джамбазки.

Джамбазки даде пример и с обещанието за средната заплата, която трябва да стане 1500-2000 лв. То е дадено преди 10 г., а сега ГЕРБ отново обещават същото нещо. „Ние продължаваме да настояваме за доходи, за това да бъдат спрени помощите за малолетните родилки. За борбата с ромската битова престъпност, мигрантската криза. Ние сме последователни в обещанията в програмите ни”, коментира Джамбазки.

„БСП няма да увеличава данъчната тежест за средната класа. Едно обещание, което ще изпълним. С оглед на демографския ни срив предлагаме на всяко едно работещо семейство да се приспада 50 лева от данък общ доход за всяко едно дете”, обясни Драгомир Стойнев от БСП. „

Средната работна заплата е плод на работеща икономика. Към този момент в София тя е над 900 лева. И досегашните икономически показатели, които правителството реализира, показват, че е съвсем реалистично в следващите години тя да стане 1500 лева”, заяви Георг Георгиев от ГЕРБ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Павел

    6 6 Отговор
    Джамбазки, помним това хората. никой нормален вече няма да гласува за лъжците Винету и мафия, нито за БСп, АБВ, ДПс, ДОСТ, .... Единственно може би за ПФ, Воля и някоя от малките партии с наистина стойностни виждания ни остават като реален избор. Че гласувахме за Радев не означава, че подкрепяме БСП - те ни съсипваха десетилетия, както и герберите повечето. И да има малцина стойностни хора, то върхушките ни помляха... Сега и да се правят на оправящи ни, мъртвите и ограбените и осакатените, както и пропуснатите ползи и години не се оправят! минало се не връща... повярвах на Винету, на обещанията им, и ги вотирах, дори прокламирах да ги вотнем, но сега се разкайвам - те ни предаваха хиляди пъти. За което няма да си посипя главата с пепел, но вече никому не вярвам. И на вас патриотите не вярвам - ето симеонов какви ДС-арски тирании ни желае? Ала по-добре за вас, отколкото за доказани врагове като билите на власт! дори и за да не повтаряме стара грешка...гласувайки за врагове.
  • 2 tati

    6 2 Отговор
    Дойде време да се гласува за тези които до сега не са били във власта - малките партии ! Стига сме давали власта на големите лъжци, измамници, предатели ! Време е за хора със доказани дела за народ и родина ! Па макар и това да са - бензин и лекарства ! Все пак е нещо !
  • 3 БАЙ ГАН4О

    6 2 Отговор
    Ай,ай,ай къде били идеите пък ние да не сме знаели ти да видиш
  • 4 Morgoth

    8 0 Отговор
    ГЕРБ и БСП винаги обещават това за което народа най-много го боли - ГЕРБ малко по умерено, защото разчита на средната и по-интелигентна класа, а БСП с кофите, защото техните не блестят с много акъл.

    Но вие внимавайте с обещанията - този път не само не сте заплашени от изпадане, но и ви се очертава ролята на балансьор. Ще имате възможността и задължението да ги изпълнявате.
  • 5 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    7 1 Отговор
    КОГАТО ИМАМЕ УСТОЙЧИВ РЪСТ ОТ НАД 3% , ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ СЕ СМЕНЯ !!!

    Коментиран от #7

  • 6 CL500

    4 4 Отговор
    Много ми се иска патриотите да имат мнозинство след изборите в парламента, но за жалост - надали. Жалкото е, че и те ще 'откраднат' гласове от ГЕРБ, докато електората на БСП е ясен - носталгичните пенсионери, за които няма друга партия от БКП (БСП). Дано Патриотите да са мнозинство, ГЕРБ да са втори и заедно да съставят правителство. От ГЕРБ има някои сполучливи министри, могат да вземат някои министерства. Дано само основните решения да се вземат от Патриотите - за нац. интереси, борбата с демографския срив и с/у циганите. Надявам се макар и с/у неустойка да се върне златодобива, Мариците и т.н., всяко едно решение и договор да бъде в наша полза, че ни е омръзнало да ни продават на всеки.
  • 7 кроко

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ":

    Не се сменя, но понеже хората са много доволни от него, само си подава оставката, така ли тролче?

    А интереса ти не е български, а ГРОБ-аджиски!
  • 8 говори си

    2 2 Отговор
    какво направихте за България за да стигнете до тази заветна идея да вдигате заплати. Лапате заплатки с голи приказки и стигнахте до велики идеи за заплати. ЛУМПЕНИ - ама патриоти.
  • 9 Българе

    1 0 Отговор
    Добре де българи и турци като политици крадат милиони а боя отнасят ци..те! Защо нямаме нито един политик в затвора??защо нямаме закон като в белия свят" как го придоби"?? Министрите стискат зъби и живеят в панелки но след мандата в палати--как така?!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове