7 Февруари, 2017 08:27 6 542 23

Подробности за зверския инцидент в Ечемишка

  • ечемишка-
  • лампа-
  • катастрофа

Николай Николов е убеден, че няма да има наказани за трагедията

Подробности за зверския инцидент в Ечемишка - 1

Шофьорът Николай Николов, който изгуби нелепо сестра си от паднала греда от лампа в тунела „Ечемишка”, не разбрал отначало какво точно се е случило.

„Излязох да видя какво е станало, след като нещо падна отгоре. Погледнах и видях, че сестра ми я няма на седалката“ – разказа, хлипайки, Николов пред Нова тв.

Тя се била преместила от удара на задната седалка. Брат й изпаднал в страшен шок и дори не можел да се обади по телефона – помолил спрели шофьори да му помогнат.

Дошлият полицай му казал, че няколко пъти е предупреждавал, че лампите в тунела висят и е опасно. Подавал устно сигнали, но нямало никакъв ефект.

Николай Николов е убеден, че няма да има наказани за трагедията. Той иска оставки и ще се опита да съди виновните, за да не се повтори ужасът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой

    22 1 Отговор
    Уникална държава, уникална пътна инфраструктура... Аз също редовно пътувам и минавам от там, и винаги при влизане в тунела съм гледам нагоре към лампите. Заради некадърници страдаме всички, в този случай някой повече...
  • 2 наблюдател

    24 7 Отговор
    ПРИЯТЕЛ , СЪДИ АХМЕД ДОГАН .В ПЕРИОДА 2005 - 2009 КОГАТО УПРАВЛЯВАХА КОМУНИСТИ И ТУРЦИ , ВСИЧКИ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ Е ПЕЧЕЛИЛА ЕДНА ТУРСКА ФИРМА - НА ДОГАН , КАТО Е ПРИБИРАЛ САМО ПАРИТЕ БЕЗ ДА СВЪРШИ НИЩО ... ЗА САНИРАНЕТО НА ТУНЕЛА ПРЕЗ 2006 ПАК ТОЙ Е СПЕЧЕЛИЛ , ПОЛУЧИЧ Е 2.5 МИЛИОНА ЛВ КАПАРО И НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛ.ТРЯБВАЛО ДА ВЪРНЕ ПАРИТЕ , ОЩЕ ГО СЪДЯТ ...

    Коментиран от #14, #16

  • 3 друг

    22 5 Отговор
    СЪЩАТА ТУРСКА ФИРМА НА ДОГАН Е СПЕЧЕЛИЛА И ПОРЪЧКА ЗА САНИРАНЕ НА СТЪЛБОВЕ ЗА ВИСОКО НАПРЕЖЕНИЕ НА СТОЙНОСТ 180 МИЛИОНА ЕВРО ОТ с. ВРЪВ - ВИДИНСКО ДО МОНТАНА ПРЕЗ 2008г. ТРЯБВАЛО Е ДА СЕ ИЗВЪРШАТ 4 ОПЕРАЦИЙ ЗА ПОЧИСТВАНЕ ОТ КОРОЗИЯ И НАКРАЯ БОЯДИСВАНЕ . БОЯДИСАНИ БИЛИ САМО 4 СТЪЛБА БЕЗ ДА СА САНИРАНИ , НАПРАВО ВЪРХУ РЪЖДАТА И КАЛТА И 180 МИЛИОНА ПРИБРАНИ . НЕ СЛУЧАЙНО ДОГАН СИ КУПИ ЯХТА ЗА 16 МИЛИОНА ЕВРО ПРЕДИ НЯКОЛКО ГОДИНИ ...

    Коментиран от #5

  • 4 гостенин

    17 7 Отговор
    Още една душа, заминала си по такъв не леп начин... И всичко това благодарение на 25годишното безхаберие на крадливите изроди от БСП-ДПС-НДСВ и сателитната им сволоч! Мръсни уроди, да им тежи на съвестта и да се задавят дано с откраднатото!!!
  • 5 Гост

    19 3 Отговор

    До коментар #3 от "друг":

    Коя е тая фирма, някъде където да се види, че е спечелена поръчката? Знаеш ли кога е била 2006? Преди 11 години. 11 години се чакала някаква фирма да ремонтира нещо си. На теб банята ако ти тече и някой майстор ти вземе капарото и не дойде, ще седиш ли 11 години с течаща баня?
  • 6 осман паша

    16 2 Отговор
    Който е бил свързан с каквото и да е ...поръчки там ония батко и братко,фирми всичко от 5 до 15г затвор и никой няма да пита защо!!! А Доган е най голямото зло случвало се на България!!!! Селски хитрец от село Дръндар пълен алкохолик!!! В сарайте се пие от сутринта! Негово хидро инжинерство доктор по кражба и комисионни А.Доган!!!
  • 7 БАЙ ГАН4О

    17 2 Отговор
    гОСТЕНИН ЗАЩО ЗАБРАВЯШ ГЕРБ,А ДА ТЕ НЕ СА КРАЛИ,САМО СА ВЗЕМАЛИ ЗАЕМИ
  • 8 Ташунко

    13 2 Отговор
    Нас ни боли а на тях не и пука...
  • 9 1234

    17 1 Отговор
    IСега трябваше вече да има протести по улиците и тия които са правили ремонта трябваше да се знаят кои са и да се скандират имената им.Същото се отнася и за служителя от пътната агенция който е отговорил на полицая който го е предупредил за увисналите лампи ,а той му отговорил ,,кой си ти ,какъв си,че ще ми казваш какво да правим",ето този човек да се намери,той е най виновния в случая.
  • 10 onlyhonda

    15 0 Отговор
    Днес по новините коментираха случая. Понеже бързах само чух как в ефир гоовриха с някакъв който каза че: проблема бил още при изграждането на тунела!!!!! с други думи хората вече ги няма никой не е виновен!!!! Бесен съм!!! Това е безстопанственост!!! Има АПИ има хиляди чиновници които храним с данъци и които дремят по цял ден.
    То с просто око се вижда напукания и влажен бетон по тунелите. Никой не си взема поука от нищо и за нищо!!! Много нелепо. Като си пътувам за в къщи вече се кръстя като влизам в тези тунели. То не бяха верижни катастрофи, то не бяха подхлъзвания от течове вътре, сега вече и нелепо убити. В Румъния се вдигна цялата държава за това , че се опитват да смекчат закона за престъпленията по служба. Тук умират хора до като си пътуват. Кражбите продължават, ние спим зимния си сън. Идва пролет дано нещо се промени!!!!!

    Коментиран от #18

  • 11 бай Пешо

    10 1 Отговор
    Ние не разбрахме ли че в България виновни държавни институций няма и няма да има.Сутринта по БТВ някакъв инженер участвал уж в строежа на тунела разправяше как видите ли още при строежа на тунела били допуснати грешки.Аз не виждам как мърльовщината и алчноста по потдръжката на съоръжението през тези 35 години имат нещо общо с строежа но според стара българска традиция е по лесно да обвиняваш тия преди тебе за всичко.Не го знам колко е компетентен този тъй наречен специалист ,но дадоха и другата гледна точка на гл.инженер на строежа който твърдо заяви че не познава човека и тия му заявления са пълни глупости и аз лично съм склонен да се съглася с нея.Така че не очаквайте някой да поеме вина за квото и да било.Жалко че заради тия които които отделяме пари за данъци за да ги храним които уж трябва да работят за нас защото все пак ние им плащаме така се отнасят към всичко-с пренебрежение.мързел и некомпетентност......ЖАЛ МИ Е ЗА ВСИЧКИ ЖЕРТВИ НА НЕЧИЯ НЕКОМПЕТЕТНОСТ.....ЖАЛКО ЧЕ ЖИВЕЕМ В ТОЛКОВА ХУБАВА СТРАНА С ТОЛКОВА АЛЧНИ,ПРОДАЖНИ И МРЪСНИ ХОРА КАТО НАШИТЕ УПРАВНИЦИ....
  • 12 Тошбиян

    12 0 Отговор
    Бе то целата държава потъна вече 30 години и никой не е виновен та паднал таван на тунел ще доведе до виновни...виновни сме ние че живеем тука
  • 13 Жо АСЕН

    8 2 Отговор
    "Умрелият-умрял,е..ният-е..н" бат Боко Тиквов
  • 14 и аз наблюдавам

    13 0 Отговор

    До коментар #2 от "наблюдател":

    Брее, гербаджийско тролче, а защо не кажеш кой е правил ремонта през 2014?
    А при тиквочко да не би турски фирми да не са печелили магистрали? Марица, дето я ремонтират буквално всеки сезон, кой я е правил?
  • 15 Arsen

    11 1 Отговор
    "Управници "- ИЗРОДИ МРЪСНИ
  • 16 The real BMW

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "наблюдател":

    Същото го каза един човек в сутрешния блок на канал 1 или бтв непомня.Та така крайно време е някой да понесе отговорността!
  • 17 The real BMW

    3 3 Отговор
    Най вероятно виновните са много.Така,че няма смисъл да се карате кой е по виновен.
  • 18 The real BMW

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "onlyhonda":

    А дано ма на дали.Сега идва денят за честванепаметта на Васил Левски искам да помоля хора с нечисти души да не ходят от престорен патриотизъм.Убидно е към този велик българин.Той си е дал живота за тази държава а днешния български народ какво дава.
  • 19 гост

    5 1 Отговор
    по глупава държавица няма от нашата ,да си отиде млад човек по този начин пу.бог да я прости.Да няма кой да прави ревизия на осветителните тела и като цяло на такъв тип съоражения които се използват всеки секундно ,инак ми взеха 97 лв за винетка
  • 20 незнайко

    1 3 Отговор
    Защо е предупреждавал полицая, а не е спрял движението ? Един човешки живот, заради страха от задръстване което би се случило. Това са нашите полицаи, които не могат да вземат бързи решения.
  • 21 гошо

    3 0 Отговор
    ИЗРОДИ ИЗРОДИ ИЗРОДИ
  • 22 Аз граничар

    3 0 Отговор
    Гербаджийка по гръб не пада а в гроба човещина в гроба праща
  • 23 Селянина с колелото

    0 0 Отговор
    Ей хора! Тея нашите управници не ги искат и в АДА, толкова помия са излели на българския народ че ми се повръща като гледам всеки ден какво става. Те искат за изцеждат всичко до последна капка, навремето е правено с пари и качествено, толкова години издържа без поддръжка, сега патим заради безхаберието на всеки един олигофрен станал лице на народа в парламента и член на която и да е партия(помийна яма). Ако има тука членове на каквото и да е, всички вие дано умрете в адски мъки давещи се в евро пари,злато, и влас да ви тече от устата и да не можете да го преглътнете. Надявам се искрено да не намерите покой никога след като умрете и да бродите дрипави и гладни по българските земи с хилядолетия. Съсипахте живота на поколения с кражби, алчност и безхаберие, защото така ви казаха за пореден път. Предадохте всичко свято, продадохте една работеща икономика която сега щеше да храни българския народ, защото ние имахме това което нямаха 99% от скапаните държави по света. КАЧЕСТВО!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове