Last news in Fakti

26 Февруари, 2017 13:56 1 190 21

Нинова: Настоявам с Борисов да се явим на дебат

  • корнелия нинова-
  • бсп-
  • бойко борисов-
  • дебат
Нинова: Настоявам с Борисов да се явим на дебат - 1
Снимка: БТА

„Настоявам двамата с Борисов да се явим на дебат пред всички медии. Аз няма да отида на дебат само в една телевизия. Дебатът между Борисов и мен ,като лидери трябва да е пред всички български медии.“- заяви пред „Радио К2“ Нинова.

Така тя отговори на Борисов ,който покани Нинова в 2 отделни телевизии.

Корнелия Нинова представи листите на коалиция „БСП за България” за участие в предстоящите парламентарни избори и заяви още:“Предизвиквам Бойко Борисов на лидерски дебат с мен да спорим като кандидати за премиери.“

На въпрос на „Радио К2“: „Ще се явите ли на дебат с Бойко Борисов и трябва ли този дебат да бъде излъчван по всички медии, както и всички медии да ви задават въпроси? “Нинова потвърди заявлението си : „Точно така. Това е наше предложение, мое – към екипа на ГЕРБ. Предлагаме да наемем една зала, да поканим всички медии, за да може всички да сте равнопоставени. Аз не приемам, че трябва да отидем в една телевизия, а в другите – не. Уважавам ви всички еднакво, за да го причинявам това. Моето желание е да бъдем пред всички в една зала, но лично с г-н Борисов, не с екипи. Нека екипите да работя.Екипите нека да представят платформа и да спорят експертно.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 УДО

    21 8 Отговор
    Коя си ти ,че да настояваш? Иди си на село и настоявай при майка си и баша си.
  • 2 Потърпевш

    17 6 Отговор
    Станишев я чака на пейката на аутсайдерите.На добър път!
  • 3 ИСТИНАТА

    5 13 Отговор
    "отличното" управление на Гроб Плашеща статистика за бизнеса! Бум на фирмените фалити през миналата година.Миналата година е регистриран бум на фалитите - двойно повече отколкото през кризисната 2008 г., сочат данните на Агенцията по вписванията. Икономистите пък вече виждат спад в броя на заетите с около 20 000 души, пише Inews. Странното е, че държавата отчита по-добра среда. Собствениците на компании обаче са категорични, че малкият и средният бизнес още в затруднение."Кредитите допълнително утежняват ситуацията, банките ни притискат”, казва собственик на фирма пред bTV.
  • 4 мъка

    5 13 Отговор
    Интересно ще е очи в очи, не да му казват винету какво да говори . Има да заеква като в Англия или да мълчи и да гледа лошо .
  • 5 Венков

    11 1 Отговор
    Мирише ми на нафталин
  • 6 СаймънП

    12 5 Отговор
    Поредните циркаджийски номера на БКП и компания.Отново е дошло време на обещания и лицемерие ,,другари ,, комунисти , гербаджий ,и всички останали ......? Само че не забравяйте , 2.500.000 Българи Ви ,показаха ЧЕРВЕН ,КАРТОН и ясно изразиха своята воля на реФерендума който вие не уважавате и се правите на ощипани вдовици ,не бързайте да подреждате листите със своите безсъвестни съпартийци че несе знае знаелисе. НИНА КУРНЕЛОВА ........Ти си на ход. Цяла България тебе гледа.
  • 7 Шляхтиц

    11 6 Отговор
    Може да настояваш за дебат, но кой ще иска да седне срещу теб? Да слуша умопомрачителните ти лъжи и да участва в какъвто и да било разговор с теб. ЗА НИЩО НА СВЕТА. ЗА БОГА, БРАТЯ, НЕ ГОВОРЕТЕ.
  • 8 Хуакин

    11 5 Отговор
    комунисти никога вече
  • 9 ДВУБОЙ

    7 8 Отговор
    Защо Борисов не иска пряк двубой? Ако откаже заначи се е предал от страх! Ако се яви и загуби това ще е позор.Избора е негов.Позор или слава!Народа ще прецени кой колко пари струва!Народа ще прецени кой е певдател и кой патриот!" патриот е душа дава за наука за свобода но не своята душа братя а душата на народа"
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 onq s konq

    7 6 Отговор
    За какви дебати изобщо става дума,след като поне 30-40% от българите няма да гласуват,а останалите много отдавна са си решили за кого да го направят?!Ще каже примерно на дебата Нинова или ББ "нещо" свръхново и нечувано и внезапно един заклет гербаджия или бесепар ще си смени вярата?Глупости на таркалета.Тук става въпрос за нещо много по голямо и важно-ОПРЕДЕЛЯ СЕ ГЕОПОЛИТИЧЕСКАТА ОРИЕНТАЦИЯ НА СТРАНАТА независимо кой от двамата ще е начело и всеки здравомислещ българин/и турчин/ трябва да си даде сметка накъде иска да върви-НА ЗАПАД,ИЛИ НА ИЗТОК.НО ДА Е ЯСНО:поемем ли на изток-връщане няма!...ПОНЕ СЛЕДВАЩИЯ ВЕК!
  • 12 Било

    6 6 Отговор
    Искам.Искам.Искам.Искам.Тази жена нацяло изперка.Боже опазини моля те.Амин
  • 13 dodo

    4 6 Отговор
    Биби не е лидер. Той е тартор и не умее да води дебат!
  • 14 Гост читател

    6 2 Отговор
    Тия комунисти/ в същност по-големи капиталисти от Рокфелер/ си повярваха ,че ще спечелят. Разбирам ги, загорели са за власт, като новобранец за секс ,преди полагаемата. Нашата партия ще вземе най-решителни мерки... филма Господин за един ден.За голямо съжаление, нищо не се променило от тогава до днес.
  • 15 Мина

    8 3 Отговор
    Да не е напушена другарката , с блеснал поглед, предизборно ухилена и рие земята за дебат. Предупреждавам Борисов ,ако ходи на дебат,да си носи чадър,че другарката ще се пеняви яко , може и да се обезводни чак.Ако знае от колко високо ще се тръшне на изборите.......
  • 16 хххх

    4 2 Отговор
    няма сини и червени, ИМА ПРЕСЪПНИЦИ И ЧЕСТНИ ХОРА.
    ВРЕМЕ Е ЗА ПЪЛНА СМЯНА НА ЕЛИТИТЕ.
    Всички вън
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,
  • 17 Поп Грую

    3 7 Отговор
    Ако съдим по коментарите, почитателите на Боко се страхуват, че в дебат един на един Нинова ще го разкости. И правилно се страхуват. Боко е великолепен демагог, но ако не му се възразява. Възразяват ли му, той истерясва, става и си отива. Дебат няма да има и по друга причина - Боко е страхлив.
  • 18 гост

    7 2 Отговор
    За нещо друго настояваш ти ,ама ако имаш късмет ще ти бъде натъпкано ,колкото и да не ти се вярва
  • 19 до onq s konq

    3 6 Отговор
    Твоя Бойко тоя път яко се е насрал от страх !
    Забележи колко е неадекватен от известно време. Корнелия го е докопала за топките, а той няма за какво да я хване ;)
    Ако нещата в държавата не бяха трагични направо, щюеше да е смешно и забавно вожда, който не иска да работи с мъже, защото се разбирал по-добре с жени показа, че дори и в това не го бива !
  • 20 Спиро

    4 1 Отговор
    Корнелия, ама какъв дебат с тебе, пиле, след като лъжеш като дърта циганка?
    След изказване по медиите, пускай си речите в къщи на плейбек и си провери колко от тях са истина.
    Говори се истината, а не онова, което в момента сметнеш, че може да мине и да злепостави.
    Аман от кокоши напъни за величие!!!
  • 21 неутрален

    0 1 Отговор
    ТРОЛОВЕ, по колко Ви плащат вече ГРОБАРИТЕ? МНОГО СТЕ СЕ НАВЪДИЛИ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове