5 Март, 2017 20:51 11 511 34

Шеф от ДПС оцелява в зверска катастрофа

  • дпс-
  • велислава кръстева-
  • катастрофа

Шефката на пресцентъра на ДПС и кандидат за депутат - водач на листа в Плевен Велислава Кръстева е претърпяла в събота в ужасяваща катастрофа.

Ето и нейният коментар във профила й във Фейсбук:

"Скъпи приятели, вчера вечерта претърпях тежък инцидент - катастрофа. Това е от онези критични моменти, в които на човек му се налага да си направи много бърза равносметка за това как живее и как иска да живее. Катастрофата се случи на разклона на Търговище, при OMV, което място се оказа с много висока концентрация на тежки пътни инциденти. Само час по-късно на същото място загинаха двама души. Днес съм добре, спрямо това, което можеше да се случи... най-лошото... Искам специално да благодаря на екипа на Център за спешна медицинска помощ Търговище, на д-р Тунчер Кърджалиев, областния председател на Търговище Хамди Илязов и цялата организация на ДПС Търговище, на г-жа Емине Якубова, на Танер Али, Младежко ДПС Търговище. Специални благодарности на екипа на проф. Любомир Спасов - Унивеситетска болница "Лозенец". Специални благодарности на г-н Павел Димитров, изпълнителния директор на Лев Инс АД, който оказа пълно съдействие, включително и благодарност за готовността му да изпрати и медицинския хеликоптер на Лев Инс. Благодаря за подкрепата на всички мои приятели в ДПС Плевен и специално на областния председател Енгин Кючуков, на Младежко ДПС община Плевен и на Денка Василева. Благодаря на Председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и екипа на Централния изборен лъч - Филиз Хюсменова, Йордан Цонев, Илхан Кючук. Благодаря на Теми и Хабил! Благодаря на моето семейство и моите приятели. Съжалявам много, че толкова много изплаших всички ви. Уверявам ви - всичко ще бъде наред! Но също така ви уверявам, че така повече не може да продължава. Убийствени пътища, убийствена бедност... На България трябва спасителен план!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джей

    153 4 Отговор
    Дори и катастрофа, в която едва оцелява го обръща на политика. Много грозно!
  • 2 ДЕРОНИ

    135 3 Отговор
    Ако спреш да крадеш, ти и всички, като тебе, ще има много повече пари за пътища,за детски домове и т.н.Но вие няма никога да спрете, жалко, че се отървавате, а обикновените хора гинат..Кажи с каква кола си била и че тя ти е спасила живота, защото обикновените и бедни хора с евтини коли, гинат, като пилци.Егати и наглите ...
  • 3 Бъркоч

    110 4 Отговор
    Боклука и Господ не го иска..
  • 4 кроко

    75 2 Отговор
    Сетал се мара да се побара! Ауу, каква убийствена бедност, какви лоши пътища, това не може да продължава!

    Лошото е че никой от тия заслепени от алчността си пиявици, не осъзнават че един ден просто ще си отидат от тоя свят, колкото и да са крали, ако ще и на златен кенеф да са кендзали, все са смъртни. А е важно какво си направил за другите, не само за собствения си задник.
  • 5 Като гост

    93 2 Отговор
    Не та ли е срам че си с български имена, а си се продала на турцити за пари...
  • 6 Vasik Atanasova

    96 3 Отговор
    УЖ БОЛНА И ТЕЖКА КАТАСТРОФА
    А ИЗБРОЯВА И ХВАЛИ 10 ТУРСКИ ИМЕНА
    ПУ
  • 7 Фриман

    35 14 Отговор
    Много ми е интересно,ако те ще дойдат на власт ще седите тихичко по домове си или ще ги избивате малко по-малко? За пръв път се гордея,че не съм българин,иначе не бих издържал таково нахалство! Първо те държат за роби,после искат да ги избират и ги избирате! Слабаци,дори родина си не можете да запазите...бягате в Германия,Щатите и Англия да си намерите господари,а по това време родина ви се управлява от турци и мафиоти!А останали само мрънкат! Мутри не са страшни,те са навсякъде и често си имат своя идеология за управление,която може би малко,но помага за развитие,а страшното е да има пълно безразличие към страната си и нейното бъдеще! По-лесно е да избягате! И аз бих избягал,но ми харесва природата!

    Коментиран от #23

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Българин

    36 2 Отговор
    Жалко,че не ни освободи от присъствието си.

    Коментиран от #11

  • 11 onq s konq

    9 17 Отговор

    До коментар #10 от "Българин":

    Тая говори глупусти!Секи ден минавам прес тоя расклон с 200 па досега как не съм имал проблеми ?
  • 12 и аз да попитам

    46 0 Отговор
    това кризисен пиар ли е ?Иначе си права за бедността и убийците на пътя ,но не съм чул твое изказване при друга катастрофа или корупционна схема разкрита от медиите! Защото ние помним едни милионни хидроинженерни проекти
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 ВИванов

    39 1 Отговор
    "Шеф от ДПС оцелява ..." - жалко :(
  • 15 Бай Шиле

    35 0 Отговор
    жалко за "гредата"
  • 16 АЗ С ДЪЛГОТО ИМЕ

    42 1 Отговор
    Как па се случи да катастрофира точно в Търговище, че да може всичките и съпартийци да хукнат да и спасяват з-ка, ако беше някъде из Благоевград, Петрич, Сандански.... щяха да я довършат на пътя.
  • 17 Тодоров

    37 1 Отговор
    Забрави на Баба ми да благодари. А как и поради каква причина катастрофира - нито дума. Кой е виновника за тази катастрофа ? Това дали го има в бюлетина на КАТ ? Ако беше някой обикновен гражданин, дали щеше да бъде впрегнат такъв материален и финансов ресурс ?
  • 18 Скорпион29

    42 1 Отговор
    Голяма новина няма що, ЕНИЧАРКАТА извадила късмет
  • 19 баш батка

    38 1 Отговор
    Чак и хиликоптер...правителствена болница. Ако тези усилия се хвърляха за нас "обикновенните" хора, едва ли щеше да има смъртен случай час преди нейната драма. Алах да ви пази резняци!
  • 20 Скорпион 62

    31 0 Отговор
    Уф, че повърня. Тая оплеска всичко наоколо.
    А на писача "Фриман" да кажа, че е прав само до това, че вече 27 години избираме боклуци да ни управляват. А това, че много хора работят навън и, че част от тях го правят за да не мрат от глад в България не ги прави предатели. Това се нарича "мобилност на работната ръка" и си е характеристика на всеки пазар на труда. В Европа е доста шарено по фирмите и не са само от бившия соц. лагер или арабския свят.
    В края на краищата всеки го прави, за да може да си позволи да иде на място, където "природата му харесва" или пък има нещо друго, което го привлича.
    Дай Боже да дойде ден, когато можем да си позволим да идем да работим в друга държава и единствената причина да е понеже например там жените са по-хубави ...
  • 21 БАЙ ГАН4О

    32 0 Отговор
    М ного жалко.Е нищо,другия път.
  • 22 Morgoth

    18 0 Отговор
    А сега де, кое е по-голямото зло - катастрофите или ДПС?
    Не за друго ама имам дилема кое да нахейтя :)
  • 23 Morgoth

    14 1 Отговор

    До коментар #7 от "Фриман":

    В грешка си, това не са някакви чужди елементи, и БСП и ГЕРБ и дори ДПС са българи, включително и бъгарските турци. Това което правят не е под давление на чужди държави, а поради типичната за българина черта - тарикати на дребно сме (дори ДПС последно време го играят повече руснаци отколкото турци). Това са нашите политици, произлезли от нашите мутренски кръгове и избрани от нашия лековерен народ - няма на кого да се сърдим, че който иде там става като тях. Народопсихология, какво да се прави.
  • 24 незнайко

    24 0 Отговор
    Пропаганда по време на "чума". Да беше изредила всички ТУРЦИ живеещи в Търговище !
  • 25 ....

    27 0 Отговор
    Забрави да благодариш на Слави Бинев.Дупедавци
  • 26 Кобрата

    10 1 Отговор
    Все нещо трябва да им се случи на тези, за да се сетят, че всеки ден народа страда по тези улици и като цяло в тази държава...
    Като се случи нещо на някой висшестоящ, веднага всички са готови да помагат и да изпращат хеликоптери и не знам си какво, но ако подобно нещо се случи на някой обикновен човек без власт, ще го оставят да умре на улицата като куче и никой няма да го погледне.
    За нашите политици и партийни мишки само оръжие ще помогне, те се страхуват повече за живота си, отколкото ние обикновените граждани, защото те имат какво да губят, а ние не! Трябва да им се покаже как се чувстват хората и как патят всеки ден заради тази помия, която ДПС забъркаха заедно с останалите партии...
    Това е било предупреждение за Кръстева, но другият път ще лежи като куче на улицата и никой няма да може да и помогне ...Те това заслужават!
  • 27 8888

    9 0 Отговор
    Е Господ решил да я предупреди, ама предателката не вдява. Ще кади после котешки фъшкии на господаря си. На такива като нея са викали дьонме - на български означава отметник, отстъпник. Никой не обича и не уважава предателите, дори и господарите им.
  • 28 Priqtel

    4 0 Отговор
    Da mu misli oblast Pleven. Mithat Metin rqpa da qde pred gospogata
  • 29 Корковата тапа

    7 0 Отговор
    И всички ние ти вярваме, вярваме, вярваме... Много бе! Много ти вярваме!
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 кметски син

    7 1 Отговор
    Забрави да благодари на един измекяр от Плевен Хамди
  • 32 hmhmhm

    2 0 Отговор
    Е тая що не я е прибрал.
  • 33 Фен на Дпс

    3 1 Отговор
    Забрави даблагодари на гащатите цигани от Пелишат
  • 34 Гост

    3 0 Отговор
    Ужасна новина , оцеляла е ;(
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове