15 Март, 2017 19:10 963 11

Местан: Гласувайте смело, по съвест и със сърцето си

  • лютви местан-
  • медовец-
  • среща-
  • дост

В изборната стая сте сами и никой не може да контролира вашия вот, заяви лидерът на ДОСТ в Медовец

Над 300 жители на Медовец дойдоха на срещата с г-н Лютви Местан – председател на ДОСТ, и екипа на Предизборния лъч. Водачът на Листата на ДОСТ за Варненски район г-н Венцислав Каймаканов заяви, че ДОСТ е първата и единствена партия, в която той е членувал. Той каза, че е избрал ДОСТ, защото е партия на модерния граждански патриотизъм. Каузата на ДОСТ е всички заедно да градим демократична България без гета и с равноправни граждани, и тази цел стои по-високо от всичките обиди, които е понесъл за това, че е избрал да бъде в ДОСТ.

Вторият в Листата г-н Халил Юмер пое ангажимент, че кандидатите на ДОСТ ще работят за привличане на сериозни инвестиции в Западна Европа и република Турция за населени места като Медовец, в които има висока безработица.

В словото си г-н Местан отговори на десетките оплаквания за натиск и заплахи с призива „Гласувайте смело, по съвест и със сърцето си! В изборната стая сте сами и никой не може да контролира вашия вот. Преди да гласувате, чуйте сърцето и съвестта си, те няма да ви излъжат и ще насочат ръката ви към №13 в интегралната бюлетина, номера на Обединение ДОСТ.“ Г-н Местан продължи: „Тези думи звучат с особена сила именно тук в героичното село Медовец, което даде свидни жертви в майските събития от 1989 г. Избирателите на Медовец няма да простят на ДПС гаврата с паметта на жертвите, защото номинирането на двама бивши народни представители от Атака и ПФ е политически цинизъм, който трябва да се накаже решително.“ Г-н Местан поиска гласа на медовчани като кредит, който Обединение ДОСТ ще върне като реална грижа при вярно служене на избирателите, а не на олигарсите.

Митингът завърши с химна на република България, след което участниците в срещата положиха венци и цветя пред паметника на жертвите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ГЕНДЖЕБАЙ

    7 7 Отговор
    Покажете , ритника си на ДПС . БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ.
    СМЕЛО НАПРЕД ,.
  • 3 АЗ САМ

    9 2 Отговор
    ДОСТ 4 %...ДПС 3.7%...и прехода свършва ! Доган в КАУША и всички далавери на светло !

    Коментиран от #11

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 мики

    9 1 Отговор
    "Публикувано във факти.бг: Митингът завърши с химна на република България, след което участниците в срещата положиха венци и цветя пред паметника на жертвите."На кои жертви? на тия от гара Буново ли?
  • 6 тони

    4 2 Отговор
    Българският гражданин и политик Местан, който избяга да се скрие в турското посолство?!
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 БайХой

    3 1 Отговор
    Ще гласувам за ДОСТ... По добре Турско робства отколкото комунистическо-циганска робия!
  • 10 АЧО

    2 2 Отговор
    ЕВАЛА МЕСТАН . АЗ СЪЩО ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ВАС ,НА ПУК НА АЛЧНИТЕ НАШИ ПОЛИТИЦИ НАГЛИ . ЩЕ ИМ ДАМ ЕДИН УБАВ УРОК.
    ИСКАТ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТ КАТО ДИПИТУТАТИ А ? ? ?
  • 11 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "АЗ САМ":

    Абе, турчета, какво се превъзнасяте по местан, и той е бил в Държавна сигурност! За толкова години като беше в ДПС какво свърши? Ако доган е за затвора, значи и местан трябва да е с него! Всички от гаДОСТ са били в ДПС и какво? Не ви ли прави впечатление че приказките и в ДПС и в гаДОСТ са все едни и същи: боли ни като гледаме страховете на хората, работим за проблемите им, да имат достойно отношение и права, да нямат страхове от.местните феодали! Всичките години все едно и също.

    Излиза че за толкова години в ДПС нищо не са свършили, защо.мислите че ще свършат сега? Те са тези, които създават „местните феодали”! гаДОСТ е турска етническа партия създадена от договорка между ердоган и тиквата - едоган осигурява гласовете, ДОСТ ще подкрепи ГРОБ за коалиция, а тиквата от благодарност ще продаде българския интерес в услуга на турците.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове