19 Март, 2017 09:57, обновена 19 Март, 2017 10:02 3 525 14

ДПС: Местан фалшифицира подписа на Доган

  • дпс-
  • дост-
  • лютви местан-
  • ахмед доган-
  • подпис-
  • писмо

От партията отрекоха достоверността на документацията, която лидерът на ДОСТ Лютви Местан изнесе

ДПС: Местан фалшифицира подписа на Доган - 1
Снимка: БТА

От пресцентъра на ДПС категорично отрекоха достоверността на документацията, която лидерът на ДОСТ Лютви Местан изнесе срещу Ахмед Доган. Според тях Местан е изфабрикувал личния подпис на Доган.

Припомняме Ви, че вчера (18 март) Лютви Местан показа писмо от 2012 година на Ахмед Доган, в което той е писал до турския лидер Реджеп Ердоган, наричайки Турция "родината майка". Лидерът на ДОСТ направи това на пресконференция в София днес в отговор на по-ранното обръщение на Доган.

Ето отговорът на ДПС, публикуван без редакторска намеса:

"С възмущение констатираме, че докато в Европа и България ехото от патриотичното послание на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган отеква, „дост” изфабрикува един доста посредствен и откровен фалшификат. Г-н Доган никога не е писал и още по-малко подписвал такъв текст.

За сравнение прилагаме оригинала на подписа и фалшификата. Прочее, всичко при тях е фалшификат – и амбициите, и тезите, и клетвите."

Оригиналът (според ДПС):

ДПС: Местан фалшифицира подписа на Доган

Фалшификатът (според ДПС):

ДПС: Местан фалшифицира подписа на Доган


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 фес ту фес

    18 3 Отговор
    Сега ще излезе подписан документ в които пък мазния Местан се кълне във вярност на В. Левски и всичко, ще е "приказка" !
    Този на които турската държава дава пари и подкрепа, ТОЙ е !
  • 2 елементарно

    17 3 Отговор
    А от къде Местан го има, кой му го е дал??? Ако е истинско и изпратено до турците значи те са му го дали от най-високо правителствено ниво! Което какво означава А? А ако не е от тях значи пък е фалшификат. Така че козята брадичка или е много нагъл или доста тъп !?

    Коментиран от #8

  • 3 помак

    12 8 Отговор
    Сарайте са в паника ! Доган не изтрезнява ! ДПС 2%.ДОСТ 4% Доган в КАУША и връщане откраднатите пари от мюсулманите в БГ !

    Коментиран от #9

  • 4 све

    9 3 Отговор
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ,,
    единствената партия, която има в програмата си
    ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ПРЕХОДА
    КОНФИСКАЦИЯ НА ОТКРАДНАТОТО
    СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА ВСИЧКИ
  • 5 мсимов

    13 2 Отговор
    разкола в дпс тръгна от удара на турската държава по контрабандата на цигари от булгартабак,която фактически е на доган.дпс е корпорация,там няма идеология и принципи,има само бизнес интереси. в турция,лафка не върви,там има държава и съд. следващото беше забраната за доган пеевски и още двама да влизат в турция. доган първоначално беше агент на руските служби и такъв ще си остане

    Коментиран от #11

  • 6 Гост

    11 5 Отговор
    Тоя Местан е за затвора,колко пъти предава България,секретни документи и какво ли не на турция.И защо все още не е подсъдим за предателство и шпионаж?Цацаров не вижда или се прави че не вижда?
  • 7 АГЕНТ ОО1

    8 1 Отговор
    На крива ракета космосът пречи, димек на фалшивия човек , истината му пречи.
    Подписът му бил фалшив, нека върне заграбеното и ще мислим по въпроса.
    В момента никой не ще да се оцапа с. ДПС и тази група корпаративна структура в БГ.създадена от ДС . Сега се чудят , как да се отърват от нея.Кво стана сега , с нашите камъни по нашите глави .
  • 8 кроко

    12 3 Отговор

    До коментар #2 от "елементарно":

    Местан го има щото е бил в ДПС, и той е подписвал такива документи, миналата година потърси закрила в турското посолства, не от МВР, на местан трепането му е малко!
    Местан, както и всички в га ДОСТ са били в ДПС, така че за каквото и да твърдят че ДПС са вреди и за затвора, от гаДОСТ са съшо за там.
  • 9 кроко

    10 3 Отговор

    До коментар #3 от "помак":

    Хасане, ще има да си мечтаеш! Туската партия гаДОСТ, работеща за ислямизацията на турците и турчеещите се, защитаваща туските интереси, няма да влезе в парламента. Освен това, ако някой от ДПС трябва да влиза във затвора за далавери, това включва и всичкив гаДОСТ, щото са бивши членове на ДПС
  • 10 Пламен

    12 4 Отговор
    Изгарям от желание да му нокаутирам грозната мутра. Местан трябва да бъде утрепан с камъни или обесен на центъра на София..
  • 11 кроко

    13 3 Отговор

    До коментар #5 от "мсимов":

    Само пропускаш да споменеш, че удара по Доган и Пеевски не е защото Ердоган много се е загрижил за контрабандата и бюджета, а защото не искаха да му играя по свирката. На Ергодан му трябваше послушна протурска партия в България, а Доган като лидер, макар и в сянка, не е такъв. Затова Ердоган предложи на тиквата да регистрират гаДОСТ (тиквата успя да слее трите власти, както е в тоталитарна държава), за която ердоган се ангажира да осигури гласовете, вкл и с турски агенти в България, а в замяна на поредното предаване на българските интереси, гаДОСТ ще осигури подкрепа на ГРОБ за коалиция, така както подкрепи леля Цецка на изборите!
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 Охххх ох

    3 7 Отговор
    Сега гн . Местан ще изрита със силен шут ДПС , и няма да има голямото папкане и плюскане. Най лошото може би предстои , ако рече прокорутурата да ги разследва И се стигне до конфискация на заграбенето. Лоши времена , колко спокойно беше до скоро .
  • 14 Мършата

    0 4 Отговор
    Ахмед Демир Доган, който е хибрид между туркиня и циганин! Заклет любител на облизването на задниците на великите държави, но той вече не е актуален, и няма вече да бъде! Ахмед Демир Доган е минало! Аз уредих голямата ми дъщеря за женка на шефа ми! Аз вече уредих и втората дъщеря за братчет на шефа! Трябва да уредя и третата дъщеря за някъв чуек, че да взема развод от жената и моа да отдам времето на беемве защото беемве е големо нещо!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове