Last news in Fakti

24 Март, 2017 08:42 3 400 70

Борисов: Предизвикахме изборите, за да успокоим държавата

  • бойко борисов-
  • герб-
  • избори-
  • парламентарни

БСП обиждат всички милиони избиратели на ГЕРБ, заяви бившият премиер

„След вота в неделя ще получим тежко разединен народ в момент, в който съединението трябва да направи силата”, заяви в предаването „Здравей, България” по "Нова телевизия" бившият министър-председател Бойко Борисов.

„БСП обиждат всички милиони избиратели на ГЕРБ с всички тези обиди, квалификации и неверни твърдения. Бих отговорил много остро на Корнелия Нинова, но зад нея стои друг милион хора. Имам много приятели от БСП. Ако започна да говоря така за тях, ние ще счупим по средата отношенията си като хора”, коментира той.

На въпрос дали е изпратил SMS на Огнян Герджиков, за да уволни Иван Гарелов, Борисов категорично отрече подобно действие. Той заяви, че ГЕРБ нито е назначила, нито управлява служебното правителство.

„Категорично с ДОСТ нямаме нито уговорки, нито смятаме да управляваме заедно”, заяви Борисов.

„Ние предизвикахме изборите, за да успокоим държавата. Усещаше се напрежение в страната”, допълни той.

Той бе помолен да коментира и темата с Турция и намесата й в изборите у нас.

„Просто това при мен нямаше да се случи. Те имаха респект. Отказвал съм категорично разговори с турските лидери, ако те не си променят тона”, заяви Борисов.

„Турският президент Реджеп Ердоган всеки ден заплашва Европейския съюз, включително и България. Аз знам колко твърди и внимателни трябва да сме с този човек”, допълни той.

„БСП винаги се възползва на изборите от това, че техният електорат е проруски. По същия начин тази тема бе експлоатирана от тях и по време на президентските избори. Тогава ГЕРБ имаше много твърда позиция спрямо Русия заради анексията на Крим. Винаги съм настоявал, включително и в Брюксел, за спазване от страна на Русия на Минските споразумения. Но в същото време виждате какво става в Турция”, посочи Борисов.

„Единственият ни шанс при тази ескалация на напрежението е чрез ЕС и НАТО да се справим с предизвикателства, включително и като това с мигрантите. Виждате, че по мое време нямаше проблем с тях”, каза Борисов.

Борисов допълни още, че главните му приоритети са свързани с образованието, борбата с корупцията и контрабандата, както и справянето с демографската криза.

Той обеща двойно увеличение на учителските заплати и санкции за родителите на деца, които не ходят на училище, включително спиране на социалните помощи. Също така той пое ангажимент държавата да финансира всички опити ин витро.

P.S.

Факти.бг напомня на читателите, че народът категорично заяви чрез референдум волята си да избира депутатите с мажоритарен вот. Политическата класа се уплаши и предпочете пак да се скрие в безличните партийни листи.

Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Анкета

За кого ще гласувате?


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    31 18 Отговор
    Леле тоя глупак изглежда е на път пак да спечели изборите.
    Или статистиката е платена или все още има хора, които не са узряли?!
    Това е охранител, не политик, той не може да управлява държава, може едиснтвено да изнудва и разпределя.

    Коментиран от #4, #17

  • 2 👽👽👽зелени човечета

    9 13 Отговор
    Поклон бащице !
  • 3 ГРОБ

    29 16 Отговор
    тиквата не е довършил нито един свой мандат, нито като кмет, нито като премиер. Като види зор и хвърля гащите, а оправдания колкото искате.
    Всички партии са искали да подпишат декларация, че ще бойкотират ДОСТ, никой няма да прави коалиции с тях защото се командва от ердоган и работят за ислямизация на турчеещите се, обаче ГРОБ и боко тиквата не са били съгласни!
  • 4 Цветанка Киризова

    19 12 Отговор

    До коментар #1 от "некойси":

    Според стъкмистиката леля цецка къртеше една седмица преди първи тур. Така че не вярвайте на стъкмистиката и гласувайте за която си искате партия. Ако влезнат пак много партии, както беше в предишния парламент, който и да е на власт ще му се наложи или наистина да работи или да се съобразява с други крадци. Тиквата показа че не му е комфортно да краде с други, така че да се надяваме че му е дошъл акъла в главата че трябва да работи, а не да краде. Лошото е че е тъп та вдлъбнат и всички около него са такива. Същото се отнася и за БСП или ще работят или ще го духат. Дано да са го разбрали.
  • 5 КОРНИ

    11 13 Отговор
    Много прости копелета сте пишещите до тук.

    Коментиран от #12

  • 6 Отвратена

    28 13 Отговор
    Много се успокои държавата.Страхливец,два пъти дезертира и два пъти предава държавата.като видя дебелия с международното положение и се измъкна.в първия мандат ограби здравната каса онова очиларото да строи магистрали,че от Европа не е видял 1евро за тях,тъй като не отговарят на никакви стандарти,втория мандат изнесоха милиарди от ктб и още милиарди от заеми,за които не е дал отчет.ако пак гласувате за този страхливец,хак ви е

    Коментиран от #10

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 избирателя

    24 6 Отговор
    Бойко предаде избирателите си, като сдаде мандата предсрочно, за да се прави на интересен и в момента пак лъже!!!!!!
    Сега ще се предизивика още по голямо напрежение, след, като се създаде патова ситуация в ПарламаМентата. Отделно се похарчиха едни пари за иборите ИЗЛИШНО!
    Не може да гласуваш за една партия и след известно време Вожда да каже, че не го кефи.
    Каква е гаранцията, че ако гласувам за Бойко, той след 1 седмица няма да разсърди и да иска пак избори или да организира протести, защото не го кефи резултата???????
    Бойко не разбра, че щом са го избрали хората ще се наложи да управлява до края и да взима решения, ако не иска, да излиза в пенсия, има доста мераклии за неговото място.
  • 9 све

    14 9 Отговор
    ЗА ЗАТВОРА са и ГЕРБ,и БСП, РБ, НДСВ, СДС, И повечето управлявали ни 27г.
    време е за ПЪЛНА РЕВИЗИЯ
    ПП,,ВЪЗРАЖДАНЕ"
  • 10 избирателя

    16 14 Отговор

    До коментар #6 от "Отвратена":

    Да те БСП, ДПС щото не крадоха, те даже и 1 км отсечка не построиха!!!!!
    Най голямата грешка на Бойко е, че не осъди комунетата, не направи реформата в съдебната система, не осъди престъпниците, здравната реформа е също неуспешна.
    Как няма един българин, да стане и да каже, стига кражби и продажби, започваме от днес да си оправяме държавата, няма нито един доблестен човек.

    БСП заедно с Батака и другите патриоти от ДС, плюс ДПС са НАЙ ГОЛЯМОТО ЗЛО, ще ни докарат до поредната КАТАСТРОФА!
    Колкото и да не ми се иска ще гласувам за Герб и да се надяваме Бойко да си свърши работата, щото явно няма кой.

    Коментиран от #60

  • 11 Корнел Нинов

    10 8 Отговор
    Другари да грабваме пушките и в Бапкана роден да вървим. Другари мандри ще нападаме като на времето. Нека млади и едрогърди другарки / без Цола Драгойчева / дойдат с нас за политагитация и повдигане на ............ бойния дух.

    Коментиран от #15

  • 12 умно копеле

    14 12 Отговор

    До коментар #5 от "КОРНИ":

    Първо, внимавай с езика, и второ, кажи нещо хубаво, което тиквата е направил. Ама не празни приказки че последното тримесечие на 2016 се увеличил с 3 процента БВП, а нещо реално направено от него, което да е и качествено. Или пък нещо нематериално, примерно някоя реформа извършена от ниго, която да работи наистина и т.н. Слушаме те, тролски умнико!

    Коментиран от #18

  • 13 БОБИ

    17 5 Отговор
    Блажени са вярващите.Теглене на локуми и нищо.
  • 14 Отвратена

    10 6 Отговор
    До избирателя.не ги осъди,щото са един организъм.след 10.11 кой пусна групировките да дерибействат върху народа.кога същите натрупаха първоначалния капитал.никой не реже ръката,която го храни.бате ви бойко все още е чирак сред зидарите.аман от тролове,информирайте се преди да дрънкате глупости

    Коментиран от #32

  • 15 Бочко Тиквичков

    13 7 Отговор

    До коментар #11 от "Корнел Нинов":

    Еее, що така? Има и по лесни начини, бе Курней! Друго е да си седим в къщичката у Банкя да си цъкаме карти и да си въртим държавата по телефона. Само трябва да внимаваме със звукозаписните устройства, ма то пък всичкото медии, съд и прокуратура са мои, кво ми пука! Ако има нещо важно за решаване, винаги мога да отскоча до Анкара да питам султана какво да правя, пък ако и той не знае, кака меркел все ще обади някакви инструкции. Айде до утре на мачлето!
  • 16 Професор

    10 12 Отговор
    Нека не се сърдим на червените другари.Бях чел интервю с професор по генетика, който обесняваше че, влагата и сянката в землянките е увредила сериозно качеството на хромозомите в тестисите на партизаните и това било причината за олигофренията на потомството им.

    Коментиран от #20, #29

  • 17 дядо Благоев

    7 11 Отговор

    До коментар #1 от "некойси":

    Тоя "глупак" пак ще спечели, но мисля, че това не е негова заслуга, а на много други "глупаци", които ще гласуват за него за пореден път. Аз бих му задал само един въпрос:
    "Защо, това, което обещавате сега, не го направихте, докато управлявахте?"
    А сега съвет към г-жа Корнелия Нинова:
    Госпожо, такава злобна кампания БСП не са си позволявали никога. Не забравяйте, че освен ние, които все още продължаваме да гласуваме за БСП има много, които не са решили за кого да гласуват, а пък голяма част от електората на ГЕРБ неволно се отъждествява с лидера си (по простотия), а със злобна кампания обиждате тях и те се "втвърдяват" все повече. (тук лидерът им е прав).
    Не е лошо да внимавате, като си подбирате медийни и други консултанти и да не се вслушвате сляпо в съветите им.
    При мен, ако не бяха убежденията, това на което се нагледах и наслушах щеше да ме накара да си остана у дома.
    Успех, и ако се случи, да управлявате, спомнете си какво сте обещавали, че това е един от последните шансове на тази партия. До максимум 20 г. ние, твърдият ви електорат ще измрем и тогава, ако БСП не се промени (не само козметично) ще е просто един кръжок на самовлюбени, като този на Радан Кънев.
  • 18 Карни

    12 10 Отговор

    До коментар #12 от "умно копеле":

    Жан Виденов ,Орешарски ыСтанишев и т.н. Не ти ли стига.

    Коментиран от #21, #56

  • 19 ДА ПАЗИ ГОСПОД БЪЛГАРИЯ ОТ ГЕРБ

    13 11 Отговор
    СЪС СИГУРНОСТ АНКЕТАТА Е МАНИПУЛИРАНА, ПРОСТО СА СМЕНИЛИ РЕЗУЛТАТИТЕ НА БСП И ГЕРБ.....ЖАЛКА РАБОТА.........

    ТОЗИ ОТ СНИМКАТА Е ПАТОЛОГИЧНО-ПОЛИТИЧЕСКИ ЗЛЕ!!!......НАПРАВО СЪЖАЛЯВАМ БЪЛГАРИТЕ, КОИТО ЩЕ ЗАЛОЖАТ НА ТАКЪВ НЕАДЕКВАТЕ И ПОДЧИНЕН ПРЕД ДРУГИТЕ ЧУЖДОДЪРЖАВНИ ЛИДЕРИ И КОРПОРАЦИИ ЧОВЕК!!!

    ТОЛКОВА Е БЕЗХАРАКТЕН ЗА ГОЛЕМИТЕ РЕШЕНИЯ ПОЛИТИКИ (ЗА БЪЛГАРИЯ),ЧЕ НЕ Е ИСТИНА ПРОСТО...........,КАКВАТО ЦИГУЛКА МУ ЗАСВИРИ ОТ САЩ, ГЕРМАНИЯ ИЛИ ТУРЦИЯ НАЙ-ВЕЧЕ, ТАКОВА ХОРО ИМ ИГРАЕ!!!!!!

    АСОЦИАЦИЯТА МОЖЕТЕ ДА СИ Я НАПРАВИТЕ С ЕДНИ ДРУГИ ЦИГУЛАРИ ОТ БЛИЗКОТО МИНАЛО С ЕДНИ ДРУГИ СЪЩЕСТВА НА СИНДЖИР.........

    Коментиран от #22

  • 20 гост

    2 4 Отговор

    До коментар #16 от "Професор":

    Това е вярно.И аз го четох това интервю.
  • 21 умно копеле

    10 8 Отговор

    До коментар #18 от "Карни":

    Абе ти да не си самия Бойко Борисов? Аз те питам едно, а ти ми отговаряш каквото си знаеш, точно като тиквата! Кажи ми едно нещо, което тиквата е свършил до край, качествено, като хората, да е полезно и работещо!
  • 22 Социолог

    10 4 Отговор

    До коментар #19 от "ДА ПАЗИ ГОСПОД БЪЛГАРИЯ ОТ ГЕРБ":

    Не е объркана ами електората ви намалява всяка година по биологични причини.

    Коментиран от #27

  • 23 шоумен

    8 4 Отговор
    сега се обяснявай като ученичка заради една ЦЕЦКА. Вие тоя народ за какво го имате бе, те дори опитите ги правят първо с мишки. Няма незаменими хора.
  • 24 onq s konq

    10 14 Отговор
    Бес Боико сме загубени !!!
  • 25 Банкя

    5 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: „Ние предизвикахме изборите, за да успокоим държавата. Усещаше се напрежение в страната”, допълни той. Ето тук сбъркахте г-н Борисов,сега по-малко ли е напрежението?Запомнете,беспарите наричам ги така,защото те са комунисти под мимикрия,са безпринципни,нагли и некомпетентни същества които не бива да се подценяват!За тях няма чест и достойнство!При тях работи само принципа измислен от самоте тях-НУЛЕВА ТОЛЕРАНТНОСТ!
  • 26 Човек

    9 8 Отговор
    До тука писаха само шумкари. Вижте си електората 75+.До кога ще тормозите нормалните хора .Аман от партизани и другари.Вие сте генетично обременени и еднотипни , няма никаква индивидуалност във вашите членове. По това си приличате с ДПС че, и двата електората са безмозъчно стадо. На където каже овчаря на там тръгвате.
  • 27 антрополог

    8 7 Отговор

    До коментар #22 от "Социолог":

    Не ве, вашия електорат, на ГРОБ, се увеличава постоянно, щото дори някой да се осмели да остане в България, правите всичко възможно да затъпее достатъчно че да ви е избирател, или поне да се отврати от политиката за да може да важат гласовете на цигсните интурците, дето си ги развъждате. Другата ви схема е контролирания вот по общини, държавни организации и фирмите, които работят с тях: увеличавате постоянно чиновниците и държите много хора на мизерна заплата във фирмите, които не вършат нищо и като дойдст избори им подхврляте 100-200 лв. за да гласуват за вас.

    Коментиран от #28

  • 28 Социолог

    3 1 Отговор

    До коментар #27 от "антрополог":

    Да оставим всичко на природните закони. И въпреки това нека са живи и здрави останалите ви все още членове.
  • 29 Сретан

    6 4 Отговор

    До коментар #16 от "Професор":

    Лиляна Павлова - Свинеткова ли имаш на предвид...защото е внучка на шумкар....Всички от Герб са като нея нали ...Да отрежем Герб тогава
  • 30 незнайко

    7 8 Отговор
    25 и 26 постове са казали самата истина до тук. Ако се върне БСП на власт, пак ще се врнем назад като нация. Двете турски партии нямат място в парламента и в управлението ! Малко остана да разберем, поумняли ли са БЪЛГАРИТЕ !
  • 31 Ттт

    2 2 Отговор
    Който е бил в Европа и Русия, знае най добре за кого да гласува!!!
    Едните са за уважение, а другите за подражание!!!
  • 32 избирателя

    7 6 Отговор

    До коментар #14 от "Отвратена":

    Айде да оставим настрана 90-те години, групировките, мутрите и фалита на държавата, всички участваха, това е ясно и темата е изтъркана, там нещата са загубени, станалото-станало, въпроса е накъде ще тръгнем от сега нататък, разбираш ли за какво ти говоря? Айде проявете малко мъдрост и помислете малко?
    Ето фактите: Корнелия иска премахване на санкциите срещу Русия, ще почне да се дърви на Запада и ЕС, техният президент летеца вече започна да го прави, Патриотите и ДПС са агенти на ДС, което пък е филиал на КГБ, сегашното ФСБ, така да се каже поемаме курс към Москва. Какви са последиците? ЕС ни спират помощите, НАТО и американците ни изолират, България изпада в изолация и нещата започват да буксуват! Бойко направи едно единствено хубаво нещо и то е, ясна ориентация на България, към ЕС и НАТО, тук няма две мнения!
    Дойдат ли БСП, Патриотите, ДПС директно изпадаме в криза, това означава, отдалечаване от ЕС, НАТО и пак сближаване с Русия и руската олигархия, от което България ще понесе огромни загуби. Не си правете илюзиите, че можем да се опънем на някой и да водим независима политка, защото това са илюзии и популизъм, в крайна сметка всичко опира до пазари и икономика, от там идват парите и благоденствието. Не се лъжете по популистки фрази от сорта на "България над всичко" и други глупости, защото тези, които ги изричат служат на друга държава! Проявете разум, за да не рИвете после, че сме били бедни и нямало пари за пенсии и заплати, защото в крайна сметка

    Коментиран от #37

  • 33 избирателя

    10 5 Отговор
    Проявете разум, за да не рИвете после, че сме били бедни и нямало пари за пенсии и заплати, защото в крайна сметка всичко опира до ПАРИ!
    Избирайте: Русия и реанимиране на социализма ИЛИ ЕС, НАТО и пазарна икономика, частен бизнес, работни места, стоки по магазините, свободно предвижване, без визи и паспорти, свободен пазар, работа в ЕС и по високи заплати!
    Корнелия КАЗА следното: Демокрацията ви отне всичко, тя иска да върне соца, иска да се противопоставим на ЕС и НАТО и да подкрепяме Русия и руските олигарси, иска да въведе трудова повинност, за да работим безплатно за фирмите на БСП, каква трудова повинност в държава, в която всичко е частна собственост? БСП ще ни скара с ЕС и ще ни сближи с Москва и Путин, ще ни доведе до просешка тояга и поредната криза, това са фактите и това го знае всеки! Помислете за децата си, за бъдещето на България и гласувайте с РАЗУМ, запазете си заплатите и работата си, не се подавайте на популизма на червената мафия и клептокрация.

    Коментиран от #68

  • 34 Доктор ОХБОЛИ

    3 3 Отговор
    Хипертонията е причината за двете оставки и за доста други истерични изказвания.
  • 35 me be re

    3 3 Отговор
    На бедната ни държава само предсрочни избори й трябват.
    Пък тоя като не иска да управлява да си ходи.
  • 36 реформатор

    5 4 Отговор
    Тоя наглец продължава да лъже.Баща му трябвало да го утрепа навремето да не го срами сега.

    Коментиран от #59

  • 37 кроко

    4 7 Отговор

    До коментар #32 от "избирателя":

    Като нищо може да стане така, както го описваш, но основната причина няма да е че Корнелия и президента не защитават нац. интереси, а че ще са непослушни, а западняците искат послушковци! Като кажат Отваряйте си вратите за миграните, да го правим! Като кажат Не е законен Южен Поток, да се отказваме без да питаме как така Северен Поток 2 стана законен. Когато започна скандала с Гърция се говореше много за финансовата дисциплина, сега боко тиквичков изтегли 20 милиарда и никой копче не казва защо и срещу какво? А той им е удобен и послушен, затова и е много вероятно да правят всякакви въртели, вкл. да си измислят поводи за да спрат фондовете. Нищо че тиквата крадеше от същите фондове като за последно и лошото качество на построеното от него се вижда от самолет - важното е че той им беше удобен и послушен и затова го оставяха да си прави каквото иска. А целта е у нас да намя независима външна и вътрешна политика, да сме им васали и колония.

    Така е, възможно е всичко, което казваш, но досега с тиквата не съм видял нещо хубаво да е станало, така че едва ли с БСП ще е по-зле!

    Коментиран от #39, #40

  • 38 Истината

    7 9 Отговор
    -ГЕРБ е единствената европеийска и демократична партия във България и народа много бързо забравя дръпне ли малко напред и да се оправи България и веднага бойко такъв бойко онакъв но 1-вото правителство падна заради това че България си има нефт и газ а руснаците русофилите и комунистите тук недава да се добива по-добре да купуваме некачественият който не е по-световен стандарт руски скъп и прескъп нефт със яко сяра във него и газ....2-рото правителство на ГЕРБ даде оставка защото болната слафка трифонова и шизофреничната и ред-колигия искат мажоритарни избори и да вкарат само чалгаджии и селски мутри в парламента като марешки и сие...но славка трифонова не казва че е от масонска ложа слънце-качак заедно със гергов-свиняра и марешки-магарешки и защо тези тримата не са във затвора за конспирация спрямо Българският народ и България и откъде-накъде някакви мазни тъпоунми и полуграмотни силяни ще определят житието-битието на всеки от нас-питам аз.....?!?!?!?!?!?
  • 39 избирателя

    8 3 Отговор

    До коментар #37 от "кроко":

    Корнелия и Президента ще слушат чичко ти Путин, включително и Патриотите и ДПС!!!!!!
    Южен поток го спряха руснаците, Пеевски и ДПС започнаха да го строят, помниш ли?
    Какво е построила Тройната коалиция? Айде да не ти припомням, какво се случи тогава или имаш амнезия?
    България НЯМА ИЗБОР, или слушаш или ГЛАД, разликата е, че с ЕС и НАТО ще гладуваме по малко и ще е по добре, отколкото с Русия! Винаги, като е идвало на власт КГБ в България е имало криза, защо искаш да върнеш старите бандити на власт?
    Ти сам признаваш, че има ПОСТРОЕНО, е качеството е "българско", но все пак има нещо, щото по времето на БАТКО и БРАТКО, нямаше НИЩО, бяха спрени и помощите от ЕС, а Москва не дава нищо! Разбери, че КГБ-то създаде олигарсите, къде другаде по Света има олигархичен модел освен България и Русия?А?
    Значи по добре васали на руснаците, отколкото на ЕС? И какво значи васал? Значи да ти дадат 20 милиарда си васал така ли? ей ще ме спукате от смях, ами кой дава пари на бедняци бе? Кой!?
  • 40 избирателя

    9 2 Отговор

    До коментар #37 от "кроко":

    Защо ходиш да гласуваш, айде само това ми кажи? За да бъде България независима!?
    Бате ти ме хвърляш в тачовата фурна! Как може един беден човек да бъде независим, то и богат да си пак си зависим, зависиш от клиентите, от тия, които ти плащат, НЕ може да сме независими и НЯМА НУЖДА да се независими!
    Аз ще отида да гласувам, за по високи заплати, за работни места, за по висок стандарт на живот, за да ходя на екскурзии в Европа и да видя свят, да се придвижвам свободно, да съм свободен човек! Ще гласувам, за да си запазя заплатата, работата, за да не си чупя колата по дупките, за да ходя до морето за кратко време и да ми е кеф да опъна колата по магаистралата със 140! Гласувам за да водя по добър ЖИВОТ, не ми пука за патриотизма, за независимата политика, за Русия, Америка или за на баба ви хвърчилото, ще гласувам за да имам по висок стандарт!!!!!!!!!!!
    Ще гласувам за ЕС, НАТО и демокрацията, колкото и недъгава и хилава да е тя, избирам капитализма, пазарната икономика, частния бизнес и инициатива! Това избирам, за това отивам да гласувам и ще гласувам за Герб, колкото и да се издъниха, защото няма по добро, за съжаление, това са фактите.

    Коментиран от #42, #43

  • 41 Банкя

    3 5 Отговор
    Излишни са всякакви коментари,точно и ясно се вижда волята на обществото,тук по-горе има процентите за гласувалите,те няма да са по-различни в неделя!А БСП нека да истерясва имат още 2 дни до финала им!

    Коментиран от #44

  • 42 кроко

    2 5 Отговор

    До коментар #40 от "избирателя":

    Ти малко избирателно помниш, но тиквата почти винаги е бил в комбина с ДПС: при свалянето на Орешарски и делбата на краднатото от КТБ; при веригата лафки из цяла България при гербаджийските кметове, дето дори една плочка не дават да сложиш без комисионна 300 процента; и при предишния парламент. А кражбите не ги диктуват от вън, там само си затварят очите акомим вършим работа, а ние си ги уреждаме, както беше в случая с дебелян, дето се канеше да строи тръбата на завишени цени. Ако това е въпроса, тиквата имаше възможност много повече да направи, че и качествено. Но няма как да ме убедиш че тиквата е по-голям крадец или разсипник от БСП.

    Въпроса е кой какво е свършил: хубаво ми говориш какво искаш и защо ще гласуваш за ГРОБ, но нищо от това не ти го дава тиквата, дава ти го ЕС за да сме послушни и виждаш че хич не им пука за нашия интерес и какво прави местния дерибей бойко, докато работим за тяхните интереси. И изхождаш от презумпцията че от него по-хубаво няма без да си пробвал и знаеш.

    Ако за теб няма значение дали в паспорта ти ще пише българин или турчин, за мен има. Някои тролове реват че едно време комунистите искали да ни заличат като държава и да ни вкарат в СССР. А сега какво става като сме в ЕС - нямаме право на самостоятелна външна политика, че дори и по въпроси за вътрешната сигурност нямаме право на собствени действия, като в случая с джангалите. Затова мерси, аз предпочитам да нямам измамната сигурност на ЕС, но да рискувам за да имаме
  • 43 кроко

    2 5 Отговор

    До коментар #40 от "избирателя":

    евентулно по-самостоятелна политика, защитаваща нашите интереси, защото ктиквата е доказал че не може да води такава.

    Коментиран от #46

  • 44 кроко

    3 5 Отговор

    До коментар #41 от "Банкя":

    И преди президентските избори говорехте така и после един тиквеник правеше цяла седмица сърдити физиономии и се тръшкаше като малко дете, че даже оставката си подаде щото се мисли за недооценен. Сега ще е същото, пак ще гледаме насрани физионимии и циркаджийски изказвания, и цля апледоария кой гога за какво му бил виновен че не спечелил изборите и не направил правителство.

    Коментиран от #45, #48, #50

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 избирателя

    6 1 Отговор

    До коментар #43 от "кроко":

    Кви интереси бе братче, какво ще защитаваш, като нямаш пукнат цент в джоба? България е в ЕС, има си ангажименти, не може само папу, иска се и бачкане, плащане.
    Оставили били нашите олигарси да дерибействат? И кво да ти се месят в държавните работи ли искаш? Да дойдат танковете, вермахта, да вкара олигарсите и магистратите ни в затвора?
    БСП ли ще ти зашити интересите, като всичките олигарси в България са на пряко подчинение на Москва, айде кажи, че не е вярно!!!!!!! ДС и КГБ контролират много сфери на икономиката, олигарсите ги създадоха руснаците! Дебелия с лафките служи на Москва, хидроинижнера пак на Москва!? И ти искаш БСП!?
    Кой не е видял друго????? Не съм видял как крадат БСП - то ли? От 1989 г. ги гледам, пак ти казвам от личен опит, няма и не е имало мандат, когато БСП да не е било на власт и да не са докарвали България до просешка тояга, НЯМА такъв случай!
    Кви бежанци те гонят????? Те българите бягат от България, пък ти се притесняваш, че ще те заселят бежанци!? България е най незасегнатата държава от цяла Европа, тук НЯМА бежанци, но ще има, ако БСП и Компания вземат властта, много българи ще избягат отново, ей писна ни вече от тия комунета, изгонихте всички нормални хора от тая държава и срам нямате, ей.
  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 onq s konq

    8 2 Отговор

    До коментар #44 от "кроко":

    защо бе крокодил грозен само плюеш по ББ,НО НИТО ВЕДНЪЖ НЕ КАЗА КОЯ ПАРТИЯ ИЗПОВЯДВАШ?Само "долу","долу"...а кой "горе" бе?И понеже ти и братята ти "по шайка" се притеснявате да кажете кого сте си избрали за водач,ще го кажа вместо вас -"НИЕ ИСКАМЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА ПУТИН И КАДИРОВ"!И това не е мое предположение,а ИЗТЪРВАНА РЕПЛИКА на "ваш човек".Честно -смаях се от наглостта и родоотстъпничеството ви?!!А че ще гласуваш с "червено"-две мнения няма,НО НЕ ЗАЩОТО ЛЮБИШ ОЛИГАРСИТЕ ОТ БСП,А ЗАЩОТО СЪЗИРАШ ШАНС ТОЧНО ТЕ ДА ДОКАРАТ РУСИЯ В БЪЛГАРИЯ!Е...-верно че ще им предоставите майка България на тепсия,но пък ЩЕ ПОЛУЧИТЕ БЕЗПЛАТЕН БОРШ ЦЯЛА СЕДМИЦА!И водка...много водка-на корем!Пък после...-кво ви пука?!

    Коментиран от #51

  • 49 избирателя

    9 3 Отговор
    Колко пъти БСП, Тройната коалиция, трябва да оберат тоя народ, да го докарат до просешка тояга, до поредната криза, до недоимък и безпътица, КОЛКО ОЩЕ ВИ трябва, за да разберете, че за БСП НЕ СЕ ГЛАСУВА!
    БСП трябва да изчезнат от България, като динозаврите, това е най-голямото зло и нещастие за моята Родина! Колко катастрофи Ви трябват още, колко?!

    Коментиран от #53, #64

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Победителят

    1 0 Отговор
    Това е най-правилно: "Факти.бг счита, че е нагло да искаш от някого мнението му, когато току що си му ударил шамар, за да замълчи."
  • 53 тъпо умно просто и селско

    5 2 Отговор

    До коментар #49 от "избирателя":

    Явно искат още национални катастрофи щом курнелия цицовска със червените килоти вчера каза по-телевизията че ако спечелят изборите ще управляват със обеднелите патриоти на каракачанов доносник помак от бившата ДС симеонов-циганин от бургаските села бивш собственик на кабеларка разпространяваща гей-филми и рускинята боленка сидерова а да ще вземат и марешки-магарешки за да кажат ето имаме и дясна партия център за баланс получава се пак тройна коалиция на измамите далаверите и фалша и се почва яко грабежа и след 1-година няма да има Българският народ и пари за сол....

    Коментиран от #54

  • 54 избирателя

    5 4 Отговор

    До коментар #53 от "тъпо умно просто и селско":

    Нормално! БСП са официалното лице на Масква, Патриотите са от ДС, филиал на КГБ, ДПС са също ДС, пак филиал на КГБ, общото между всички е силната любов към Масква и Путин, коалицията е 100% сигурна! Може и да стане Четворна, тоест ще ни влезе на четири ката, барабар с бензинджията, който пак продава руски петрол, заформя се четворна коалиция срещу ЕС и НАТО, срещу България и българските интереси, чака ни голям глад и криза.
    Според мен Герб няма никакъв шанс срещу кухите партии на БСП и Путин, обречени сме, пак излъгаха хората. Българският избирател не блести с кой знае какъв интелект. Прост народ, слаба държава!

    Коментиран от #55

  • 55 гост

    3 0 Отговор

    До коментар #54 от "избирателя":

    Добре че си ти да го кажеш иначе какво щяхме да правим без теб
  • 56 Варна

    2 1 Отговор

    До коментар #18 от "Карни":

    Включвам се от страни в прекият Ви разговор. За да си говорим за изброените от Вас лица е добре да извадим данните. Аз лично нямам данни от преди 2007 год. Но ако разбирате от финанси бих ви препоръчал да погледнете консолидираната фискална програма на годишна база в сайта на МФ. Там ще откриете фрапиращите събития от 2008год.1 когато Борисов застъпва на власт та чак до 2015год.
    А иначе ще Ви обясня събитията с един прост пример:
    -Ако сте работодател или мениджър и наемате персонал. След определен период викате някой от работниците и го мъмрите за това че не си върши добре работата.
    Този същият работник вместо да си вземе поука започва да се оправдава с предходните, които вече си уволнил!
    Това е Борисов! - Той е работника, който се оправдава вместо да си вземе поука.
    Какво е обаче вашето действие като мениджър? - Ще уволните ли работника, който просто е нахален вместо да започне да работи по начин, който вие искате? - Ако имате опит то със сигурност знаете отговора!

    Коментиран от #57

  • 57 мениджъра

    4 1 Отговор

    До коментар #56 от "Варна":

    Напълно си прав, но има една подробност, ако си мениджър ще ти трябват работници и ако няма други по кадърни работници и ако знаеш, че другият, който ще сложиш на мястото на некадърника е още по некадърен, крадлив и нагъл, какво правиш?
    Ами държиш си сегашния некадърник, защото винаги може да стане и по зле.
  • 58 Бат Ваню

    1 2 Отговор
    Късно се включвам..... гледам има 57 поста..... ха ха ха.... От сега мога да кажа,че некои от вас предизборно ...и .... принципно така .... не са си пили хапчетата..... ха ха ха... осбено като видят Бойко....некои .... кръвното дигат.... ха ха ха... (тва е нормално... ха ха ха.... у горните граници сте...ааааххххх)...други некои като видат Курнелия и си викат.....ееееееееххх да бехме младиииии.... ха ха ха.... Тя е дърта уе ......... ха ха ха.....
  • 59 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 60 гост

    4 2 Отговор

    До коментар #10 от "избирателя":

    "Колкото и да не ми се иска ще гласувам за Герб и да се надяваме Бойко да си свърши работата, щото явно няма кой." ...хахаха... 8 години, два мандата и пак се надяваш да "свърши работа" къде и за половин мандат може ... ми к'во да кажа на роб, който се надява господарят му да го освободи?! Ще си умреш роб, надавайки се!
  • 61 семи проф

    3 1 Отговор
    Гласувайте за Боко и той ще ви осигури възможност да работите до 100год. след което да се пенсионирате В ОТВЪДНОТО...Кой вдига год. и възраст за пенсиониране ..само БОКО Т.....Орешарски не се реши на същото и затова е оплют ....Глкасувайте за Боко и той ще ви осигури глоба от 10 000лв ако заспите на плажа ...Гласувайте за Боко и ще забравите и планините защото могат да Бъдат дадени на някой на вечна концесия...Гласувайте за Боко Т. и утре може да се събудите дадени от боко на вечна концесия заедно с кокшките и прасетата защото не можете да си обслужвате външния дълг...Да не говорим за лиляна Павлова че и тя ви точи секирата....Още един мандад на Герб и България ще Изчезне...

    Коментиран от #62

  • 62 Бат Ваню

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "семи проф":

    А за кой да гласуваме? .... ха ха ха...

    Коментиран от #63

  • 63 семи проф

    2 1 Отговор

    До коментар #62 от "Бат Ваню":

    Ако си мазохист Гласувай за Боко Тиквата....
  • 64 семи проф

    2 1 Отговор

    До коментар #49 от "избирателя":

    Когато цифрите говорят и боговете мълчат...Такса при Станишев за да станеш здравно осигурен150 лв Същата такса при Тиквата-1500лв. Глоба за непоставен колан2лв...при Тиквата 50лв....глоба паркиране до20лв при Тиквата Екотакса 50лв при Тиквата 275лв УВЕЛИЧЕНИЕТО ПРИ ТИКВАТА НА ТАКСИ И ГЛОБИ Е ОТ 10 до 50 пъти Кой дере здраво народа
  • 65 аааааааа

    3 1 Отговор
    Лъжи на тиквата нямат край.
    Гласуването за мутри е престъпление!!!!!!
  • 66 prost

    3 1 Отговор
    хахаха - това показва, че мутрата е пълен профан! И в политиката и в живота се - един лаик с малко мозък в тиквата си. Жалкар.
  • 67 999

    3 1 Отговор
    Този трябва да бъде съден.
  • 68 въх

    1 1 Отговор

    До коментар #33 от "избирателя":

    Ти си средностатистическият страхливец и мрънкалник.
  • 69 ДогъзДоган

    0 0 Отговор
    ПРОДАДОХТЕ И ПРЕДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ!
    БЪДЕТЕ ПРОКЛЕНИ!!!
  • 70 декстоп

    0 0 Отговор
    Но това струва много пари? И сега спокойна ли е държавата? като гледам, нищо не ме успокоява от десетилетия. Все по-зле става. Значи абе я направете още едни избори и да ни доуспокоите съвсем? Аз вече поглеждам с едното око към гробищата, хем не ми се мре, хем не ми се живее в тая кочина тук. но пък се надявам, ангел божи да дойде и или да ми донесе литър сярна киселина с розово масло да умра като хората или поне куфар с 2 ми4лиона долара за да се скрия от тоя лудник тук нейде. но явно господ си крие ангелите само за мафиоти и политици и не ги праща на хората? явно и господ е враг на тоя народ иначе нямаше дая духаме така от вас. А сега платете 30 млн. от личните си пари, за да ни успокоите съвсем, задето профукахфте тия пари предизвиквайки избори? Съвсем ще ни успокоите така.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове