Last news in Fakti

8 Юни, 2017 08:49 1 343 7

Цветанов: Оградата на БСП се крепи с колци

  • цветанов-
  • йончева-
  • ограда-
  • граница-
  • колци-
  • бсп-
  • герб

Зам.-председателят на ГЕРБ отговори на нападките на Елена Йончева за защитните съоръжения по границата

Цветанов: Оградата на БСП се крепи с колци - 1
Стопкадър: NOVA

В постановление 55 не пише никъде и по никакъв начин, че оградата по границата ни с Турция трябва да е двуредова, заяви в сутрешния блок на "Нова телевизия" заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Коментарът му бе по повод твърдението на депутата от БСП Елена Йончева, че се строи едноредова ограда по границата ни, а не двуредова. „Може би Елена Йончева прави съпоставка с времето, когато БСП управляваше“, заяви Цветанов и показа снимка на изградената част от оградата по границата ни с Турция.

„Нека да бъдем коректни“, помоли той и добави: "Александър Минчев, човек на БСП, е строил частта от оградата, която в момента се подпира с колци. Това са фактите". Цветан Цветанов обясни колко е височината на двуредовата ограда – първият ред е 3 метра, а вторият ред - 2,5 метра.

При едноредовата ограда височината е 3,5 метра. „Замисълът е да има възпиращо съоръжение на българо-турската граница. Границата е 274 км. В момента има възпиращо съоръжение на цялата граница. Има полеви път, който дава възможност на компетентните служби да си вършат работата“, заяви той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хайко

    9 6 Отговор
    Цвъки, Цвъки...."оградата на БСП", "магистралата на Станишев"....това ли са вашите "опорни точки".
    Ремонтите по Тракия, които правихте миналата година вече са на вълни....1 година издържаха...вие се оказахте в пъти по-големи бандюги от "БСП" и тройната коалиция.
    Само това ви е в устата некадърници пробити...БСП, Станишев, Корнелия...- не че те са цветя за мирисане.....ама като гледам "вашето" качество на строителство ми се реве...

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    4 6 Отговор

    До коментар #1 от "Хайко":

    Ами ревизия си колкото искаш всеки има право,но не реви на глас защото ставаш смешен като Курнелийка , Елена и другата шайка ревящи комуняги. Които нищо не правеха освен да крадат държавата!

    Коментиран от #3

  • 3 Пълно е с Тролове

    5 2 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Въпросът с кражбите е спорен! - Кой е крал повече не е много сигурно. Забравяш факта, че Борисов управлява от 2009 година. Това е 8 годишен период! - Това е достатъчно дълъг период за да може да се говори, че при проблеми вина има само и единствено той!
    Борисов е като обикновен работник, на който като му се караш че не си е свършил работата той се оправдава с онези, които си уволнил преди това. Отговори ми ако ти имаш такъв работник от който не си доволен и му правиш забележка а той се опправдава с онези които си уволнил преди 8 години какво ще го правиш? - Прост въпрос! - Отговори!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 Гост

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пълно е с Тролове":

    Ей троле както сам се наричаш, за вас комунистите винаги ще е виновен този който ви е избутал от властта!! Не го защитавам Борисов но човека за разлика от твоите хора прави нещо и много ясно че може някаде нещо да обърка ,ама има доблест излиза и се извинява!!!! А сега ти ми кажи КОГА някога комунист се е извинил и си е признал грешките??? Само Сергей се извинява на Местан че после се и целуваха. А за Орешарски не помниш ли че той я започна тази ограда с изпълнители фирми БСП регионални шефове. Та за тази част от оградата вашата Любима Елена Станишева защо не говори и да дава материали по телевизиите?? Защо се загрижи толкова чак като стана депутатка,защо тогава мълча като бит Г.З
  • 5 Гост

    2 1 Отговор

    До коментар #3 от "Пълно е с Тролове":

    Пък и да ти кажа по въпроса с кражбите комунистите са толкова напред с материала че срещу тях да бяга някой няма да ги стигне!!!! 45 години комунизъм - яка кражба на всичко!! После уж смениха бай Тошо, и с кой го смениха пак те на власт . Раздадоха си куфарчета с пари накупиха предприятия , заводи и манипулират хората с едни смешни заплати!! И пак ми кажи че не са крали комунистите?? И само знаят да плюят по хората които не са им удобни че са ги спрели да крадат по разни опорни точки ,и като хванат една тема не спират да я дъвчат.

    Коментиран от #7

  • 6 неутрален

    1 3 Отговор
    МРЪСЕН ДОЛЕН ЛЪЖЕЦ!!!!!!!!!!!!!!
    АРугантен и нахален.
  • 7 Бенц

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Гост":

    Вярно,вярно,много вярно !!!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове