Last news in Fakti

8 Юни, 2017 14:39 11 813 25

Запечатаха колата на старозагорец с монтажна пяна, спрял на чуждо място

  • паркиране-
  • стара загора
Запечатаха колата на старозагорец с монтажна пяна, спрял на чуждо място - 1

За едно денонощие два автомобила станаха жертва на паркиране на чуждо място в Стара Загора, съобщи bTV.

Първият случай е на улица „Екзарх Антим Първи”, където вратите, прозорците и багажника на колата на 40-годишен мъж буквално са запечатани с монтажна пяна. Собственикът заварил возилото в този вид плюс прикрепена бележка с текст „Не паркирай тук! Мястото не е твое”.

Собственикът отказа всякакъв коментар.

Втори подобен случай се разигра в квартал „Казански”. За около 40 минути 36-годишен мъж оставя колата си пред блока и я намира с огънат таван и счупено предно панорамно стъкло.

Установено е, че причинител на щетите по автомобила са три 10-литрови бутилки, пълни с вода, с които неизвестен успешно е улучил возилото от балкона.

Полицията разследва двата случая.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 булХаристан

    122 5 Отговор
    Е ако мястото е частно наглеца пие еднастудена вода, но ако е обществено, но някой е решил, че е негово достатъчно е 2-3 дена пострадалия да наблюдава, кой паркира там и после с малко фантазия "джадайте отвръщат на удара" ;)))

    Коментиран от #9

  • 2 НАЧО

    114 5 Отговор
    е нема по прост народ
  • 3 Гоуст

    128 2 Отговор
    Селски тарикати колкото искаш. Заплюе си едно място пред блока и каже това е моето място и когато някой паркира и ходи да му прави мизерии по колата. И тези все някога попадат на грешния човек, въпрос на време е.
  • 4 KARMA

    50 6 Отговор
    Не вдявате ли бе хора Трети закон на Нютон? Толкова ли са неуки всички да не знаят, че всичко се връща? Било на тоя, било на оня свят. Само че най-често се връща там дето най-боли - чрез нещастия с деца, близки...
    Вие да н'си мислите, че като не виждате вълните на дистанционното, те не съществуват? И че всичко ви е ясно?
    Заради такива неща светът е на тоя хал! Щото постоянно се трупат грехове, дето после треа се изкупват. НЯМА безплатен обяд, ВСИЧКО се плаща някой ден! Това е истината. Ако не беше, нямаше старите хора да казват:
    - Сееш ветрове, жънеш бури
    - Каквото си надробиш, това ще сърбаш
    - Каквото повикало, такова се обадило
    - Както си постелеш, така ще легнеш
    - Хвърли камък назад, да го намериш пред себе си

    Да не са дошли случайно всички тея думи, а?! Да сте чували фразата: Кармата е кучка?
  • 5 гост

    67 5 Отговор
    Като е неправилно спрял, викаш паяка. Ами ако в колата има някой и идиота пусне тези туби с вода отгоре? Ами ако човека е по спешност, няма къде да спре и след 10мин си тръгва? Нужно ли е такъв идиотизъм?
  • 6 БАЙ ГАН4О

    9 5 Отговор
    Абе ти нали си за колелета и градски транспорт,какво се изказваш тук
  • 7 Пешо

    35 2 Отговор
    Мдаааа - май и в най-добрия град за живеене всъщност не става за живеене - тесничко им е и на заралии... Така е навсякъде - в София , Пловдив , Варна , Бургас - та и в най-добрия град - Загората...Ами така е - селата са празни , на никой не му се живее на село , да си гледа домати , да има двор - 2-3 дка, да има място и за колата , че и за втора, всички се тъпчат в градовете.. Май по далаверата си падаме все - къде има нещо за крадване , къде чужди булки може да се задирят...и какво ли още не... на село - никой не ще, ама помнете - празно няма - ще ни ги вземат хубавите села , няма така да останат - ще се намери някой и това никак няма да ни хареса
  • 8 Наката

    20 4 Отговор
    Паркирането е глобален проблем - за сведение в Англия едно паркомясто в неголям град струва 50 000 паунда - не става въпрос за гараж , така че - натам вървим, при над 4 милиона автомобила - натъпкани най-вече в големите градове нищо добро не ни чака
  • 9 ФАН

    25 1 Отговор

    До коментар #1 от "булХаристан":

    В Румъния е решен въпроса много просто.
    Ако си си наел мястото(а не купил) от общината плащаш годишна такса. Ако някой спре на твоето място викаш общинска полиция, показваш им документите и на този които ти е спрял на мястото отнася глоба между 250 и 500лв..., но мястото трябва да е означено като платено.. А ако си паркирал за 3-5 минути на чуждо място по принцип има толерантност...

    Коментиран от #13

  • 10 сдс

    41 4 Отговор
    Видял евтина кола и е мъж. Дали щеше да го направи на кола за 200 бона примерно ?

    Коментиран от #12

  • 11 До Пешо

    32 1 Отговор
    Абе , Пешо , и на село има проблеми. Живея от години на село - оня ден в неделя един дивак паркира пред портала ми и като тръгна щеше да ми отнесе оградата - не е важно къде се паркира - работата е , че никой не зачита чуждия интерес, чуждата собственост, за толерантност вече изобщо не може да се говори , за етика - какво е това???
  • 12 не им пука

    13 2 Отговор

    До коментар #10 от "сдс":

    Прави го повярвай ми, виждал съм го с очите си не веднъж ;)
  • 13 filo

    15 1 Отговор

    До коментар #9 от "ФАН":

    То и тука го има. Казва се служебен абонамент.
  • 14 Ми-ау! :)

    16 11 Отговор
    Време е да се сложи ред! Балканец утре от ред не разбира! Разбира само от санкции!
    Преди време си купих имот в малък крайморски град. Дигнах ограда, сложих порта. Един ден тръгвам да излизам от дома си и що да видя?! Точно пред портата ми, на 10 сантиметра от оградата спрял някакъв безумец така, че и котка не може да излезне навън!
    Принудихме се да вградим масивни буфери в тротоара до бордюра. За 2-3 дни време и срещу известни разходи решихме проблема...
    Но идеята с пяната е забавна. Със сигурност "балканското говедо" няма да повтори с паркиране къде да е!

    Коментиран от #17

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Spec b

    16 2 Отговор
    Имам колега на който "доброжелателен" съсед му дере 3ти път колата с ключ... Защото си спира зад блока на паркинга момчето 0о и ония капут решил, че това място му е дадено свише явно?!?! Знае се кой е парцала, сега го дебнат да надере поредната кола и да го снимат... Със записа в съда, че и да му счупим краката ние ще го отнесем... Само където тоя запис в нашия измислен съд я мине я не... Така че това с пяната е една много креативна идея:)
  • 17 Пеунишки

    3 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ми-ау! :)":

    И от КЮТЕК!
  • 18 синя зона

    19 1 Отговор
    в България хората смятат, че като живеят и паркират под дървото никой друг няма право там да паркира. Само съседа Иван. Но Иван няма документ за собственост или наем за местото. Следователно да си гледа работата. Аз живея в блок и няма място. Паркирам дето има. Има и чужди коли. Да ги убивам ли хората? Като се строят автомивки, сервизи, магазини за простотии така ще е. В Добрич има мода на страната на блока да се залепи магазин за редките артикули АВТОЧАСТИ!!!!!. Паркинга........боли ги фара. Общината прави това дето носи данъци и такси. В Добрич се продаде и огради зелена площ. Нищо и половина. Гл. архитекти и кметовете трябва да се изнасилват 24 часа без прекъсване.
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Vasik Atanasova

    10 1 Отговор
    ЗНАЧИ ЛОШИ ХОРА СМЕ
    АКО СЕДНЕМ ДА МИСЛИМ ЛОШИ НЕЩА 100 ЩЕ НИ ДОЙДАТ НА УМ
    НО ДОБРО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ
    АКО ЧОВЕКА СИ Е ПЛАТИЛ МЯСТОТО СЕ ВИКА ПАЯКА И ТАКА
    НО АКО МЯСТОТО Е ОБЩЕСТВЕНО КАКТО СЪМ И СИГУРЕН ЧЕ Е
    ПОСТЪПКИТЕ ИМ СА ТЪПИ
  • 21 Mercedes-Benz

    19 0 Отговор
    Злобно племе, наскоро бях на гости в едно от софийските панелни гета и за няколко часа престой после си намерих яйца по тавана на колата, а бях спрял на място обособено за целта, явно си е било собственост на някой тамошен селянин!
  • 22 Васил

    7 4 Отговор
    Не са виновни хората които са паркирали там, или хората които живеят там и си пазят местата.
    Виновна е Държавата и кмета на града, който взима подкупи и издава разрешителни за строеж и се почва едно застрояване без паркоместа .
  • 23 некойси

    9 0 Отговор
    Абе какво значиспрял на неговото място пред блока?
    Да не му е завещано от баща му та е негово?
    Народа е зверски изпростял и озлобял, изгубил е всякакъв разсъдък.
  • 24 сойкаПРИСМЕХУЛКА

    8 1 Отговор
    Винаги ми е било много интересно как някой решава, че дадено място пред блока е лично негово... Препикава ли го, заплюва ли си го, нарича ли си го, тайна церемония за ръкополагане ли се прави? Не мога да си го обясня.

    Коментиран от #25

  • 25 Таня

    0 1 Отговор

    До коментар #24 от "сойкаПРИСМЕХУЛКА":

    Не е нужно да препикаваш паркове място за да се е лично твое!Пред нашия блок там където свършва тротоара започват паркове места,които прилежащ към блока и за заплатени когато са купувани апартаментите.Заградени са със синджири,но всеки ден ми се налага да се обяснявам на нахални шофьори и едва ли не да им показвам фактура за да ги убедя,че не трябва да паркират на НАШИТЕ места!Да не споменавам колко пъти сме били запушени и сме чакали по час и половина да се появи въпросния "шофьор" и да ни обясни :"Ама аз,защото бързах и само за 2 мин.спрях""!!!!Всек хората трябва вече да приемат,че не може да се паркира навсякъде където им е удобно!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове