Last news in Fakti

10 Юни, 2017 17:09 9 047 17

Мотоциклетист уби жена, пресичаща на забранено

  • мотоциклет-
  • мотоциклетист-
  • жена-
  • забранено-
  • катастрофа-
  • русе

Инцидентът е станал на булевард "България" в Русе

Мотоциклетист уби жена, пресичаща на забранено - 1
Изображението е илюстративно

Трагедия в Русе. Жена загина на международния булевард "България" в града, след като е била блъсната от мотоциклетист. Инцидентът бе потвърден от директора на областната дирекция на МВР в града - старши комисар Теодор Атанасов.

Сигналът е подаден в 14.55 часа. По булеварда е забранено преминаването на пешеходци, но жената го е пресичала, когато е била блъсната от 25-годишен мотоциклетист.

Веднага на мястото са пристигнали екипи на Спешна помощ и на полицията. Жената е загинала на място. Установява се самоличността ѝ. Движението в участъка е затруднено.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 555

    10 12 Отговор
    Като гледам снимката излиза че жената е блъснала моториста .....Съболезнование на семейството на прегазената жена.

    Коментиран от #2

  • 2 Гост 123

    16 1 Отговор

    До коментар #1 от "555":

    Снимката е илюстративна! Пише го отдолу....
  • 3 гост

    14 6 Отговор
    мотоциклетиста сигурно е карал с "50 км/ч"(да го видя няма да го повярвам) пък било то пресичането на забранено

    Коментиран от #4

  • 4 Калев

    20 8 Отговор

    До коментар #3 от "гост":

    Ти ако караш с 50 км/ч постоянно в града и не превишаваш ( и можеш да го докажеш) аз ще си скъсам книжката и ще си продам мотора.
  • 5 PfF

    16 2 Отговор
    Крайно време е ние Българите да се научим да спазваме законите и обозначените места за пресичана, градовете са пренаселени с превозни средства и такива свое волни пресичания особено по-големите булеварди по 2-3 платна, са направо БЕЗУМНИ, за да спестим 2мин. или 100-200м. метра малко повече ходене пеш.

    Коментиран от #7

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Смях

    8 0 Отговор

    До коментар #5 от "PfF":

    Не са 100-200 метра, но по-лошото е, че хората в тази част на града са изолирани по много грозен начин. Най-близкият тунел е на 500 метра, няма магазини (само бензиностанции), има проститутки в тунелите и други гадости. Хората просто няма откъде да минат спокойно. Да, там няма пешеходна пътека, но има ограничение 50 км/ч и неработеща камера до лукойл... Ако мотористът беше с 50 щеше да намали като я види! Или не скива толкова надалеч?!? От ограничението до бензиностанцията има около 30 метра, камерата, която не работи е точно до самата бензиностанция, инцидентът се е случил 20 метра след нея... Със сигурност ще става въпрос за съпричиняване(защото жената не е пресякла правилно), но ако човекът с мотора е карал с 50-60 е щял да може да намали и да спре!
    Мястото е гадно! Тировете минават с 80-90 оттам, румънците може и със 110, а ако са автобусни шофьори може и със 140...

    Коментиран от #8

  • 8 Кобрата

    5 4 Отговор

    До коментар #7 от "Смях":

    Няма как автобусите да минават със 140, при условие, че километражите им са до 120-125 км/ч при различните модели...
    Малко преувеличаваш...
    На доста от тировете също има ограничител сложен на 90 км/ч...

    Коментиран от #9, #14

  • 9 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #8 от "Кобрата":

    Пич, аз съм от Русе и потвърждавам на хиляда процента написаното от #7. Явно не си наясно, но нека ти обясня какво представлява въпросния бул. "България" - започва от входа на града откъм София и завършва на изхода за Дунав мост. Има блокове и училище на 5-10 метра от пътното платно. И най-важното - магистралите на Бойко-Стройко, сравнени с този булевард ряпа да ядат. И знаеш ли защо?! Щото точно в този участък булевардът е ШЕСТ-лентов - по три ленти в посока, аварийни ленти няма, кара се във всичките шест. Бедна ти е фантазията какви скорости развиват там всякакви малоумници. Трябва да го видиш наживо.
  • 10 Мото-сатрап

    3 5 Отговор
    В джипа съм турнал видеорегистратор, преди година един се опита да ме задмине у завой на забранено изпреварване с над 140, улете с вой и явно чекаше да "пазим моториста" ама мене ме боли дедовия, че не може да си хване траекторията с тая скорост, не знам що стана с тоя глупак, искате завинаги, та добре, че беше видеорегистратора :)
  • 11 Vasik Atanasova

    4 1 Отговор
    Коце тази снимка е използвате от години
    за проишествия с мотор стига вече
    бъди оригинален смени я
    хайде да не те мързи
  • 12 Дон Вито КУРлеоне

    3 2 Отговор
    Когато се обърне каруцата, пътища много. Моториста ВИНАГИ е НЕВИНЕН! Не защото спазва правилата, ами защото са малцинство, като м....лите. Закона ги защитава, и ги насърчава. Все пак трябва да се избиваме, това е целта на управата ни. Колко се може повече от нас да легнат с дървен балтон. Вие си спорете кой прав кой крив, но истината е една, България умира!

    Коментиран от #13

  • 13 име на гост

    10 2 Отговор

    До коментар #12 от "Дон Вито КУРлеоне":

    Колко катастрофи стават за 24 часа? В колко от тях участват мотористи? Кой ги пази, че нещо не се сещам? Да има призив Пази Моториста, но кой го спазва? За какви глупости ми говорите че държавата ги поущрява? Знаеш ли колко е данъка на мотора за година? Преди ден с очите си видях как тапак с някакъв немски варел нарочно блъсна момиче със скутерче. Да, точно така НАРОЧНО, щото тя си седеше кротко на светофара, а онова говно я шибна отзад. Знаете ли каква му беше реакцията, А? Ми слезе да си види варела колко му е ожулен отпред. Дори не помогна на момичето да стане. Колко от вас са правили обратен завой пред идващ мотоциклет? Колка от вас сменят платната без да дадът мигач? Колко от вас нарочно препречват пътя на минаващите покрай тях мотористи? Ква толерантност кви пет кинта бе смешници??? Озлобени от трафика, затворени в тия метални кофчези се чудите как да прецакате някой. Що не се издървите на някой с камион?

    Коментиран от #16, #17

  • 14 Густо Майна

    2 1 Отговор

    До коментар #8 от "Кобрата":

    Хаха-хихи... Май турски автобус по линията Истанбул-Пловдив-София не те е издухвал на Тракия, като ти се движиш със 130-140, или ДАФ /40-тонна композиция/... на магнит! Май си повече домашна кобра?!
  • 15 Гост

    2 1 Отговор
    Смешник 40 т камион с 180км/ч ограничител хаха.Питаи тираджия възможно ли е стрелката се обръща обратно разбира се не с Камаз или шкода
  • 16 иЦо

    3 2 Отговор

    До коментар #13 от "име на гост":

    Ей паляк, а колко от вас карате с огънати и наклепани табели да не се четат, колко карате на глутници и се дървите нарочно на сами шофьори, колко от вас имате изобщо някаква работа на пътя или излизате да си избиете комплексите за малоценност. Докато тия с "металните коФчези" както неграмотно ги нарече, си изкарват прехраната на пътя и с тези пари изхранват децата си. Двуколесните са най-големият проблем на пътя и само турските тираджии и естествения подбор ще оправят положението, защото органите очевидно не могат...
  • 17 Дон Вито КУРлеоне

    1 2 Отговор

    До коментар #13 от "име на гост":

    Нещо се засегна? И защо? Защото е истина нали?
    Ще се опитам да отговоря на злобния ти коментар, колко се може по-сдържано за да ме разбереш, в което не вярвам.
    Значи защитава Ви държавата, защото НИКОЙ, ама НИКОЙ полицай не спира мотор за проверка, или ако го направи е някой скутер.
    Също така, камерите не хващам моторите в нарушение, защото скоростта с която профучавате през тях, е толквоа висока, че даже не ви засича. /Камерите ловят ДО 250км/ч/ А ние знаем ВИЕ с колко карате.
    И не на последно място, НЕ СЕ ИЗЛАГАЙ, да обясняваш НИЕ с ''коФчезите'' от Германия как ШОФИРАМЕ! Защото ВИЕ не знаете дали моторите Ви имат МИГАЧ, а дори и да има, НЕ го ползвате, защото сте Убиийци на пътя.
    И не забравяй, че ПО-УЯЗВИМИЯТ, трябва да се пази САМ! А не да го пазят. Ето това е сгрешено във вашите ПРАЗНИ КАСКИ!
    Аз как се пазя от ТИРОВЕТЕ?
    Защо те не ме пазят?
    Няма да има нужда да ми отговаряш на коментара, защото пак ще е облян със злоба и ненавист.
    Научете се да не карате с 200км/ч и няма да ви засичат и убиват.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове