Last news in Fakti

12 Юни, 2017 14:03 10 476 35

Зрелищна катастрофа в столицата се размина без жертви (СНИМКИ)

  • катастрофа-
  • цар борис iii
Зрелищна катастрофа в столицата се размина без жертви (СНИМКИ) - 1

Шофьор на BMW помете огражденията на булевард „Цар Борис III” в столицата и "паркира" на велоалеята.

Все още не са ясни причините, довели до инцидента, но свидетели на катастрофата обясняват, че е истинско чудо, че всичко се е разминало без жертви, тъй като алеята се използва от велосипедисти, пешеходци и майки с колички.

Според първоначалната информация леко пострадал е само шофьорът на колата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай Благой

    90 9 Отговор
    Пак ли Бие Иен Вие?
    Ей не се научиха да карат тия комплексари ...

    Коментиран от #33

  • 2 гост

    36 4 Отговор
    Не че нещо, но тези огради насвсякъде по света трябва да отговарят на определени изисквания, да се монтират и захващат така, че да издържат на удари на автомобили, както са мантинелите. В моя град ги "боцкат" в пръста или с две шепи цимент, пак в пръста. Това няма как да спре засилена кола с маса над 1т. А колчетата, монтирани от общината до нашия жилищен блок, трябваше да си ги оправяме сами понеже и година не мина, а колчетата се разхлабиха и падаха от едно бутване.
    Та наличието на ограда у нас не означава защита, за съжаление.

    Коментиран от #5, #35

  • 3 нищо ново

    111 20 Отговор
    БМВ, каква скука !!!
    Бойко вместо да се чуди, как да спре войната по пътищата с камери, закони и пр. просто да се забрани използването на бе ен вета и ще снижи статистиката поне с 50%
    Айде сега безмозъчните фенчета на бе ен вйе да почват да цъкат минусчета тъкмо да преброим, колко са !

    Коментиран от #12

  • 4 Драйвър

    34 1 Отговор
    Терорист?
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ловеца на поршета

    19 14 Отговор
    Ами прав си е човека да отиде на велоалеята. С какво са по специални велосипедистите от другите че да си имат собствена алея! Те как карат по пътищата и се пречкат. А щом има и асфалт то това е идеалното място където всеки уважаващ себе си шофьор трябва да натисне газта до дупка.
  • 7 от същото

    7 3 Отговор
    ей,поевтиняха тия колици,брей:)))ШЪ зема ди си зема пак такава.....Щото мойта я продах миналата година,ама ей г..на.
  • 8 Мерц

    48 12 Отговор
    Всички бмв та забрана със закон!!! Простаци само ги карат а и не могат да ги карат!!!
  • 9 KZL

    9 7 Отговор
    :( Жалко за колата, колко пари за джантите ?
  • 10 Писна ми

    52 9 Отговор
    Аман от селяндури с БМВ!!!
  • 11 Андре

    19 4 Отговор
    Кво стана уж съм с новите гуми ДОТ1005... явно ми е много мощно...
  • 12 MasterBoy

    9 2 Отговор

    До коментар #3 от "нищо ново":

    Каквото и да стане, Бай Ганю си плямпа едно и също.
  • 13 Киро

    24 6 Отговор
    Видя ли ВМVV бягам надалеч, съветвам ви и вие да се пазите, само малоумни, психари и комплексари ги карат.
  • 14 гост

    29 1 Отговор
    Хей, всичко може да се случи на пътя. Факт е, обаче, че БМВ се купува под предтекст да е спортна кола и да се кара по-агресивно отколкото да кажем едно Пежо, Рено или Опел. Това, че е със задно предаване в нашите условия значи, че трябва да се кара с нови или близо до нови гуми, с включено ЕСП и да не се натиска по завоите при влажна или мокра настилка, заснежена още повече. Факт, че колите се купуват да се "юркат" точно както не трябва да се прави и то в населени места, за да ги видят минувачите. Като не се получи завършва както е показано на снимката и то в добрия случай.
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 мергел

    21 3 Отговор
    Да видиш размазан баварец.....Безценно
  • 17 Андрей Николов

    22 3 Отговор
    Защо всички, които карат дърти беемвета са такива олигофрени???

    Коментиран от #27, #28

  • 18 говедовъд

    20 2 Отговор
    ние е проблиема в бе ен вието, отлична кола си е , проблема е в кухите кратуни на комплексирани тънкопишльовци дето нямат капацитет и за пазарска количка да управляват,
  • 19 Ловеца на поршета

    2 9 Отговор

    До коментар #15 от "Public Owner":

    Не им се ядосвай на тез пигмеи! Те нямат и пет лева в джобовете си а пък са тръгнали да коментират BMW. Плюенето им е средство да се оправдаят защо карат ръждиви Опели и Фиати и по цял ден носят кофите с вар по строежите.

    Коментиран от #23, #32

  • 20 onq s konq

    2 13 Отговор
    Понеже страшто мн си обичам БМВ-то-дори преди 2 часа го измих и забърсах капките с "каквото трябва",понеже не щадя пари за поддръжката му и сменям всякакви детайли с нови още преди да се "обадят"...МИ Е ОБИДНО ДА СЛАГАТЕ ВСИЧКИ БМВ-ТА ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ!За инфо ще кажа на всички тук дето нямат коли,дето имат но това не са коли,дето изповядват фразата"аз съм си купил кола да ми служи на мене,а не аз на нея",дето НИКОГА не са се возили с 200+ км/ч,че САМО 8-10% ОТ ВСИЧКИ БМВ-ТА В БГ СА С 200 И НАГОРЕ КОНЯ МОЩНОСТ!Всичко останало е...т...к с емблема!А че колите на старо у нас от около половин година насам поскъпнаха с около 25-30% си е друга бира.

    Коментиран от #25

  • 21 FEN

    11 1 Отговор
    Тия комплексари само бели правят, да вземат о ия отгоре данака X2 да го умножават. Писна ми да се пазя от BMW на улицата
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 С поне 5 кинта в джоба

    5 0 Отговор

    До коментар #19 от "Ловеца на поршета":

    Ехаа, как ги направи тия поне 4 хилки за 15 годишна кошара?!?! Голем си бате еваларка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 24 Джаро

    3 0 Отговор
    И ми стана едно готино господин съдия. Нали знаете как става.
  • 25 Алфата

    7 3 Отговор

    До коментар #20 от "onq s konq":

    200+ км/ч с над 200 коня??? Интелигентните хора достигаме посочените скорости с много по-малка мощност! БМВ... Тва кво беше?

    Коментиран от #34

  • 26 гларус

    5 0 Отговор
    Причините са ясни С BMW вече се мисли за велик Некъдърници е точното определение с купени книжки
  • 27 Густо Майна

    4 2 Отговор

    До коментар #17 от "Андрей Николов":

    Защото цената на дъртите БМВ-та, отговаря на "възможностите" единствено на олигофрен!
  • 28 Густо Майна

    3 2 Отговор

    До коментар #17 от "Андрей Николов":

    Защото цената на дъртите БМВ-та, отговаря на "възможностите" единствено на олигофрен!

    Коментиран от #30

  • 29 Хондаджия

    11 0 Отговор
    Повечето хора които си купуват БМВ 3-та серия(най-вече Е30,Е36 и Е46) ги вземат поради следните причини:с цел дрифт,с цел да улавят тъпи мацки,понякога с цел гъзарлък и понякога причината е че до сега не са карали толкова луксозна кола(или кола на такава цена).Случайно да сте забелязали колко много роми карат Е36,Е46 и Е39?Защо има повече катастрофи с БМВ ли,ами предимно защото обичат да ги суркат по завоите неопитни дрифтъри.Тук на БМВ-тата им викат "Лили Иванова",а защо ли,ами защото имат глас,но не и крака.
  • 30 Хондаджия

    11 1 Отговор

    До коментар #28 от "Густо Майна":

    Е,не всеки беден човечец,който има възможност да задели от тангатайската си заплата 2000-3000 лева за кола е олигофрен,но и не всеки който има БМВ е такъв.За същите пари човек може да си купи кола от VAG групата(голф 4,Бора,Сеат Леон,Ауди А3 и А4).Въпреки всичко,няма значение дали караме Алфа,Фиат,Фолкваген,БМВ,Мерцедес и т.н,защото колата не носи вина за магарето зад волана,което я е купило.
  • 31 киро

    6 1 Отговор
    Пак ли BMW-рист !?
  • 32 Хондаджия

    4 1 Отговор

    До коментар #19 от "Ловеца на поршета":

    Та,от колко години БМВ прави неръждясващи автомобили?Колкото и да се присмивате на Опелите и Фиатите,дори те по гонките правят за смях БМВ-та със същата мощност.За сравнение,Фиат Стило е не по-лош по надежност от Голф 4,така че,не всички Фиати са калпави коли с които да носим строителни материали.Колко от вас които имат БМВ не са сменяли сегменти,че ми я хвалите тази марка?
  • 33 Жан

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "Бай Благой":

    БМВ се кара без да катастрофираш след 40г. възраст.
  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Morgoth

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    А тази ако се съди по пораженията дори не е била засилена и е скъсала оградата. Добре, че не е минавал никой точно от там. Това е единствената читава пътека в София и е пълна с велосипедисти и пешеходци.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове