Last news in Fakti

20 Юни, 2017 09:37 2 163 9

Симеонов: Тумби от по 100 души съсипват реда в Слънчев бряг

  • симеонов-
  • валери симеонов-
  • слънчев бряг-
  • тумби-
  • курорт

Вицепремиерът се зарече да затегне контрола в летния курорт

Симеонов: Тумби от по 100 души съсипват реда в Слънчев бряг - 1
Стопкадър: bTV

"Тумби от по 100 души съсипват реда в Слънчев бряг. Имам чувството, че скоро на тротоарите могат да открият и будоари за сексуални услуги. Това каза пред bTV вицепремиерът Валери Симеонов. Той обеща да въведе ред и да превърне Слънчев бряг в нормален курорт.

"Хората, които са отишли да почиват в Слънчев бряг, имат право на спокоен сън поне след 24 часа", добави лидерът на НФСБ.

„Статистиката показва нарастване на броя на туристите в Слънчев бряг с 80% през последните 12 години, но ръстът на приходите е 0. В резултат на тоталното сваляне на нивото, приходите падат“, заяви Симеонов.

„Ясно е, че за един сезон не можем да го превърнем от алкохолен курорт в нормален, но трябва да се работи в тази посока, защото това е пътят за увеличаването на приходите. Държавата нищо не печели от това, че силно опиянени младежи се движат на тумби от по 100-200 човека. Те съсипват реда за без пари“, коментира вицепремиерът.

„На алкохолните турове се дава на туристите алкохол с много ниска цена и с неясно съдържание. Това стимулира забъркването на чист спирт от близките фабрики с всякакви есенции. Предлагат им се без шишета. Направо им ги наливат в едни кофички. Това е нещо ужасно! Заради това много от законните заведения са празни“, добавя Валери Симеонов. Това, което се случва в Слънчев бряг, ми прилича на Содом и Гомор, подчерта той.

„Шумът в заведенията е другият бич, срещу който не се води ефикасна борба, тъй като има сериозни проблеми с нормативната база. Със съдействието на около 10 министерства и агенции сме подписали общ документ за организиране на комплексни групи за проверка, които ще замерват звука от шумните заведения, ще проверяват температурата в хладилниците, договорите на работещите... Има хиляда начини да затвориш едно заведение. Целта е да се осигури нормални условия за почивка на туристите“, заяви Симеонов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    12 1 Отговор
    Това много ми хареса за кофичките👍
  • 2 Албенчо

    9 6 Отговор
    Ми да ходи да ги набие Валерката. Няма само баби да бие.
  • 3 гост

    21 1 Отговор
    Слънчев бряг отдавна не е курорт - пуснете се след 1 вечерта по улиците и ако намерите човек който да не е дрогиран, да не е пиян, да не е с татуси, да не е на стероиди..значи се е объркал, това е някакво свърталище на деградация, думата курорт е просто някаква тотална аномалия...
  • 4 Бай Благой

    13 1 Отговор
    Слънчака поне от 15 години е алкохолен курорт.
    Дрогирани и пияни батки от всякакви националности.
    Събира се най-голяма паплач на западна Европа както и на България между впрочем.
    За това все по-трудно можеш да видиш родители с деца.
    Какво се казва за всеки влак си има пътници.
    Жалкото е че развалиха курорта само и само някой да може да си продава боклуците(фалшивия алкохол и наркотиците).
  • 5 стоян георгиев

    4 8 Отговор
    еи го и този луд.слънчев бряг не е за нормални туристи бе умници,а за хора дошли да се дрогират,пият и веселят .няма нужда да се променя много си е добре и изкарва огромни пари както на хората дето бачкат там така и на страната.от слънчев бряг закинтош няма да стане ,а и не трябва.алгличани,руснаци,немци,българи ходят там щото им харесва именно такъв къвто е.на тези дето не им харесва има маса други курорти.не пипаите слънчака много си е добре.единствено трябва да се промени нивото на сигурност ,просто не е нормално да има 200 полицаи за 300 хиляди туриста,но трябва да си остане нощния живот и постоянния купон без тях курорта няма да го има .

    Коментиран от #6

  • 6 Ей Стоянчо

    6 3 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Земи си изпий хапчетата бе момче! Слънчака е пълен кенефф!

    Коментиран от #8

  • 7 Мозъчна кухина

    2 4 Отговор
    Едно време беше много различно - идваха само трезвени руснаци и целомъдрени рускини...
  • 8 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Ей Стоянчо":

    хапчета казваш за курорт с 300000 места пълен през летния сезон!!!!няма кво да ти кажа освен че за подобен кенеф мечтаят маса страни с развит туризъм,но реално в европа освен в ибиcа на друго място няма толкова купонджииски морски курорт ако се сещаш за друг кенеф може да ми кажеш къде има такъв в европа.

    Коментиран от #9

  • 9 Барман от Ибиса

    1 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Ти... наистина ли сравни Слънчака с Ибиса?
    Бил ли си на Ибиса?
    Това е все едно да сравняваш Азис и Адел!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове