24 Юни, 2017 14:37 10 234 24

Шофьор с джип бие и гази на пешеходна пътека в София

  • шофьор-
  • джип-
  • пешеходна пътека-
  • бой
Шофьор с джип бие и гази на пешеходна пътека в София - 1

Шофьор на джип бутна мъж на пешеходна пътека в София и наби с метален прът друг. Инцидентът е станал в столичния квартал "Полигона", пише "Монитор", като се позовава на очевидци.

Водачът на джипа бил афектиран, защото друг шофьор с лек автомобил малко преди това го бил засякъл. Вбесен, той излязъл от мощното си возило и му налетял с метална пръчка.

След това се качил в тежката си машина и потеглил с мръсна газ, на пешеходната пътека не спрял и 25-годишен пешеходец му направил забележка. Заради това шофьорът се върнал и го бутнал с мощния си автомобил.

За минути на мястото на инцидента пристигнала полиция и линейка, извикани от граждани, които станали свидетели на арогантната постъпка.

Единият от пострадалите е с контузия на гръдния кош, а на другия му правят в момента образна диагностика.

Няма опасност за живота им, казаха дежурните лекари от Университетската болница "Света Анна".

P.S.
Българската държава е абдикирала от българските пътища!
ФАКТИ.bg настоява за истинска държавна власт, ред и контрол по пътищата.
Прекалено много станаха автонаглеците по българските улици!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сорос

    88 5 Отговор
    Връщаме се към 1992-1993 под управлението на Кой
  • 2 Андрей Николов

    62 23 Отговор
    Как на кой? кукловодитете и Тодор Живков 2 са начело, бивши комуняги, настоящи капиталисти... Жалка история, затова избягаха хората...

    Коментиран от #11, #19

  • 3 Гост

    22 7 Отговор
    С каква газ е потеглил шофьора??

    Коментиран от #9

  • 4 нормален

    82 4 Отговор
    Заети са да глобяват нормалните хора, които карат с 80 на пътища с 3 ленти, без пешеходци и ограничение по 40-60 км/ч.

    Та, да беше поне изцяло абдикирала, ама не, по-лошото е - хем я има да пречи, хем оставя безнаказани наистина опасните и вредните по пътищата (И не само)

    Коментиран от #6

  • 5 кой каза

    50 5 Отговор
    ....нема такава държава ?....
  • 6 Plovdiv

    60 5 Отговор

    До коментар #4 от "нормален":

    По-важното е да ги няма знаците за камери... Сакън, някой да не остане неодрусан! А че подобни знаци оказват превантивен ефект и карат поне половината водачи да намалят скоростта - тази мисъл явно е свръх умствените възможности на кухите кратуни в парламент и правителство, на които много им се иска да бъдат напълнени с олово!

    Коментиран от #10

  • 7 Не-селянин

    66 3 Отговор
    Поредният селски боклучарник избива комплекси.
    Прогнило подобие на държава сме, а до десетилетие-две - циганска губерния.
  • 8 strike

    53 6 Отговор
    Така ще бъде докато народа си мълчи, събуди се народе.
  • 9 един

    27 6 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    потеглил е с МРЪСНА ГАЗ, демек- заредил е сигурно в някоя квартална газстанция в Люлин черния си ЖИП с УБИКНУВЕНУ ГАЗУУ. Муахахахахахахахаха
  • 10 един

    26 3 Отговор

    До коментар #6 от "Plovdiv":

    По-важно е да се СЪБИРА ЛЕВ- от нарушители всякакви видове, включително този днешния. Сега той ще плати лев за глоба, после ще му заведе прокуратурата иск, ще плати лев за адвокати, после ще плати лев и на съдии, е да не му нахендрят ефективна присъда за пътноо хулиганство, накрая може да му заведат и едно делце от частен характер - от страна на потърпевшия, който е бутнал, и още едно от страна на тоя, който е пребил. И там ще даде лев, ще нахрани сумата и адвокати, съдии, прокурори.... Вижте само колко работа осигурява човека в тези времена на безработица.... Някой ще си каже- те потърпевшите може да са бедни кротки хорица и да не им се занимава с дела. Да ама не. Адвокатската мафия веднага надушва случая и започва с офертите 50 на 50- те водят дела мела и всичко, ти само подписваш като селски кмет, и накрая гушвате по някоя хилядарка и си я делите..... Всичко е АМАН ТИ И СИСТЕМАТА, И ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА В НЕЯ.
  • 11 Гост

    6 9 Отговор

    До коментар #2 от "Андрей Николов":

    Андрейчо, ти си по зле и от крадливите гларуси в Бургас....

    Коментиран от #12

  • 12 Домакин

    2 8 Отговор

    До коментар #11 от "Гост":

    Ти на кого си гост? Кой те покани, че си тръгнал да ми цапаш стената, а?
  • 13 охранител на ДеПоТаТ т

    8 2 Отговор
    КАКЪВТО Е ДЕПОТАТА ТАКЪВ Е И ОХРАНИТЕЛЯ
  • 14 Boogeyman

    8 5 Отговор
    Странно, в статията се казва че ,,човек,, пребива двама и гази по пешеходни пътеки и е ,,неизвестен извършител,,... демек ненаказуем
    Но не това е странното, явно това в БГ е нормално
    Странното в случая е че като прочетох коментарите проблема излиза че има спиит камери и че не можете да си карате бързо безнаказано... не че някой си пребил или згазил еди си кой си...
    Е няма как да се върна в БГ а и май не само аз, липсата на държава май е продиктувана от липса на народ...
    P.S. И моля да не се бърка понятието Народ с понятието население...
  • 15 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    7 18 Отговор
    Браво браво само така се процедира с пешеходците в бг тва не са хора и пешеходци а зомбирани дето търчат кат видат реиса
  • 16 Карлос

    11 2 Отговор
    Поредния... Този скапаняк да го покажат по новините и след това да го пуснат на тълпата...
  • 17 НУ заец, че пагади

    13 1 Отговор
    Пази боже сляпо да погледне, и ако е българин жална ни е държавата и обикновените хорица. Граби се нагло, безкруполно, и яко за последно.
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Велин Иванов

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "Андрей Николов":

    Андрей Николов тия хора именно нашите презокеански братя ги държат на такива позиции. Виж какво стана с антиамериканският политик Волен Сидеров - притиснат до стената, докато всеки проповядващ братство със САЩ и с ЕвроГейският съюз процъфтява.
    за да си позволи да направи това водачът на машината значи е сигурен, че ще му се размина и ще може да си купи правосъдието. Нещо, което по врето на тоталитарна България беше невъзможно. Тогава и циганите работеха.
  • 20 Радо

    7 0 Отговор
    Всичко, което не е куцо, кьораво, или сакато, трябва да се омита оттука незабавно, за да останат само мутрите, и тези, които гласуваха три пъти за тях.
  • 21 GSN43

    5 0 Отговор
    В Бургас на три лентов път в двете посоки за М.Рудник е монтиран знак за ограничение на скороста 30 км.Отгатнете каква е целта на занятието.При нас общинската власт също мисли за гражданите.
  • 22 гост

    3 3 Отговор
    Нормално - все пак говорим за шопите ! Трябва да им забранят да излизат извън София !!!Да се тепат там, колкото искат ама не и извън София,че сума ти народ затриха тея !! Видя ли автомобил със софийска регистрация и настръхвам вече!!!!!!! Отвратителни шофьори и пълни злета на пътя ! Трябва да им се забрани да се качват на автомобил !!!!!!!!!

    Коментиран от #24

  • 23 гощо

    2 0 Отговор
    Чета тука този ще му се размине,ще даде някой лев и готово,имал гръб,бил сигурен,че ще му се размине затова го правел и т.н. На улицата няма гръб и някой лев! Двама го подхващат бой до напикаване и кой от къде е по живо по здраво! Ма нали само знаем да викаме ауууууу и да снимаме с телефончетата щото така се чустваме общество а то кервана си върви!
  • 24 гощо

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Като видиш софийска кола спираш веднага и почваш да си записваш и водиш бележки,че там по селата с две улици и един знак кой да мине пръв сте по опасни от Алкайда,пълни терористи сте по шосетата!!!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове