2 Юли, 2017 11:07 2 865 43

Сидеров: Бъдещето на Европа е в „евразийски проект“

  • волен сидеров-
  • евразийски проект-
  • атака

Лидерът на „Атака“, част от формацията на Обединените патриоти в коалиционно управление с ГЕРБ, потвърди възгледите си, че според него бъдещето Европа е в „евразийски проект“, а членството в ЕС и НАТО е редно да се подложи на анализ. Това каза той пред БНТ като добави, че не е проблем да е в идейни различия с управляващата партия.

Според Сидеров външната политика на САЩ е опасна, особено в Близкия изток, а отношенията на България с Турция трябва да са прагматични, защото тя е геополитическа сила.

Във връзка с етническото напрежение в Асеновград, Волен Сидеров заяви, че от години е призовавал за конкретни мерки за справянето с ромската престъпност, но никой не го е чул. Той посъветва протестиращите да насочат недоволството си към истинските според него виновници - чуждите сили и фондации, които по думите му са „създали тази анархия“.

"Аз съм против сблъсъците и кръвопролитията. Решението е в държавна политика, която не беше допускана от вън, затова призовавам хората да протестират срещу тези външни сили, заради които обществото е разделено", каза Сидеров.

Той обяви, че ОП са категорично против вдигането на цената на тока.

"Няма никакво извъртане на идеи. Влизаме в управлението, защото такъв е вотът на избирателите и заради това ГЕРБ е най-голямата политическа сила. Когато трябва да се свърши някаква работа, неконструктивната политика не помага. В коалиция с ГЕРБ сме, защото така каза суверенът", допълни Сидеров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост 2

    35 10 Отговор
    Скрии се. Не те е срам . Предател.

    Коментиран от #3

  • 2 СССР

    38 5 Отговор
    ПУДЕЛА не разбра ли че вече никой не му вярва
  • 3 Сретан

    11 23 Отговор

    До коментар #1 от "гост 2":

    Браво Сидеров .Гост 2 нямаш думата ..Гледай си Герберските ...

    Коментиран от #20

  • 4 рублаАкбар

    18 13 Отговор
    волен руская марионетка.
  • 5 ха ха

    21 8 Отговор
    Ако зависеше от теб и република на русия ще ни направиш
  • 6 Хахаха

    22 3 Отговор
    Хахаха
    патридиотите обърнаха резбата.
    От ЕвроАзийски го обърнаха на ГейЛезбийски проект.
    Жаждата за пари е голяма
  • 7

    19 25 Отговор
    Не разбирам българските фенове на Кремъл , антиевропеистите и антиамериканистите , които наричат ЕС , „евроГейски съюз", а САЩ , „Кравария" , където работят , учат , творят и добавят стойности към личностите си близо 3000 000 български граждани , заради тяхната социална и морална слепота, както и способността им да подменят истината и не приемат реалността. Повечето от тях не осъзнават , че всъщност са попаднали в собствените си мисловни капани-интерпретациите, които правят, се основават на изкривена логика, която повежда след себе си поредица изкривени умозаключения, като така се завихря водовъртежът от интензивни негативни емоционални преживявания.
    Оказва се например , че българските граждани, които живеят и работят в ЕС, са изпратили в България само по банков път 293,9 милиона Евро, което е в пъти повече от всичките преки инвестиции в страната. Ами ако прибавим и сумите от Северна Америка и тези които идват в страната ни по НЕбанкови пътища ?! Обективната истина е ,че тези български граждани от години са най-големият инвеститор в България. Е , а кажете ми сега как да се води диалог с такива индивиди - кой води диалог с бетонна стена!?

    Коментиран от #12, #13, #19, #40

  • 8 onq s konq

    8 12 Отговор
    След като Сидеров ПРЕДВАРИТЕЛНО И КАТЕГОРИЧНО ДЕКЛАРИРА че бъдещето на Европа е в Евразийския съюз/макар и проект/,ЗА ЧИЙ ЧЕП СА НЕОБХОДИМИ АНАЛИЗИ НА ЧЛЕНСТВО В ЕС И НАТО?И само като си спомня че този човек/българин по паспорт/ има твърдата настройка за тласкане на България към ДИВА АЗИЯ С ТЕХНИТЕ ПРЕОБЛАДАВАЩО МЮСУЛМАНСКИ ПОРЯДКИ нямащи нищо общо с манталитета ни...се беше кандидатирал в миналото за Президент?!

    Коментиран от #9, #10

  • 9 семи проф

    13 5 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Ти на Малайзия , Китай ,Ю. корея..дива Азия ли му викаш ...Центъ..ра на света се мести нататък...Куала Лумпур в Малайзия има по големи сгради от НЮ Йорк
  • 10 Ulavia

    13 1 Отговор

    До коментар #8 от "onq s konq":

    Аз така и не разбрах какво точно искаше да ни кажеш? Може ли пак да се опиташ?

    Коментиран от #14

  • 11 Све

    16 6 Отговор
    4та цигани изнасилили ученичка са получили по около 1 година УСЛОВНО.
    Алооооооооо
    Вече сме за пример по ЛИБЕРАЛИЗЪМ , ТОЛЕРАНТНОСТ, глупост и бездушие.
    Върхът на еврогейската култура…
    Хелзинкският комитет трябва да се прекръсти на български
    НЕ СЕ ЛИ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА ЦИГАНСКА МАХАЛА ? ? ?
    Това не е държава
  • 12 кравар

    7 11 Отговор

    До коментар #7 от " ":

    Айдееее, ако си в Америка паси с хербала из прериите и не се напъвай!
  • 13 Трол

    10 16 Отговор

    До коментар #7 от " ":

    Ако наричаш инвестиране вкарването на суха пара в България от работещите в чужбина, шЪ знаеш за голям смях ставаш! Знаеш ли какво е инвестиция, развиване на икономиката, отделните и отрасли, създаване на работни места, вдигане стандарта на живот чрез повишаване покупателната способност на населението, стимулиране на местното производство...,алооо смешко!
  • 14 onq s konq

    3 13 Отговор

    До коментар #10 от "Ulavia":

    АС НА "ВАС" НИЩО НЕ СЕ ОПИТВАМ ДА КАЖА,ЩОТО СТЕ БЕЗНАДЕЖДНИ.

    Коментиран от #15

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 onq s konq

    3 9 Отговор

    До коментар #15 от "Ulavia":

    ОНЯ ДРУГИЯ дето пише с моя ник е женен/поне така казва/,приказвай си с него щото ти е точно на манталитета

    Коментиран от #17

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Шпек Салам Народен

    13 5 Отговор
    Много си евтин,Волене! Повдига ми се от такива като теб!
    За жалост повечето ни политици обслужвате чужди интереси,без значение чии-руски,турски или американски.Все тая, но винаги в ущърб на Родината ни!
    Бъдете проклети, евтини продажници!
    Пфу!
  • 19 Осъзнат

    10 10 Отговор

    До коментар #7 от " ":

    По твоята логика хиляди българи са работили, творели и добавяли принадена стойност и в осмаската империя- да се чуди човек защо на тези "бетонни" глави Левски и Ботев им е трябвало да ни освобождават. Също и милиони роби в САЩ до преди няма и сто години - работели и творели, а пък недоволни?
    Смешник, докато мериш всичко само в пари и ползи, такива ще са ти изводите!
  • 20 гост 2

    6 12 Отговор

    До коментар #3 от "Сретан":

    "Браво Сидеров .Гост 2 нямаш думата ..Гледай си Герберските Боклуци"

    Е той Волен Сидеров нали е от ГЕРБ вече?

    Коментиран от #24, #27

  • 21 Путин

    13 2 Отговор
    "конкретни мерки за справянето с ромската престъпност, но никой не го е чул" Нали си на власт? Тропваш по масата и прокарваш конкретните мерки. Примерно уволняваш 20000 нищо не правещи в МВР и залагаш на професионалистите. Нали имате властта. Какво се оплакваш като обратен на първомайска манифестация

    Коментиран от #22

  • 22 семи проф

    6 5 Отговор

    До коментар #21 от "Путин":

    Къде е видя тази власт на Атака с 3% участие в властта.

    Коментиран от #42

  • 23 681 БЪЛГАРИЯ

    14 5 Отговор
    Продажник никой вече не ти вярва !!! Смотан АТАКИСТ !
  • 24 семи проф

    4 7 Отговор

    До коментар #20 от "гост 2":

    С това исказване доказа че не е от Герб....а в коалиция с Герб ,,,Суверена е решил така ..както каза Сидеров ....Дайте абсолютно мнозинство на Атака при избори и тогава имайте претенции...иначе всичкото друго е плюнки...излишен генетичен материал
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 гост 2

    4 7 Отговор
    Специално за физическото лице и осъден престъпник- рецидивист сидеров- НК Чл. 103. (Доп. - ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който, изпълнявайки държавна служба или поръчение пред чуждо правителство или международна организация умишлено ги води във вреда на републиката, се наказва с лишаване от свобода от десет до петнадесет години, както и с лишаване от права по чл. 37, ал. 1, т. 6 и 9. Чл. 104. (1) (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм. - ДВ, бр. 153 от 1998 г., изм. - ДВ, бр. 26 от 2004 г.) Който издаде или събира с цел да издаде на чужда държава или на чужда организация информация, представляваща държавна тайна, се наказва за шпионство с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.
    Чл. 105. (1) Който се постави в услуга на чужда държава или на чужда организация, за да ? служи като шпионин, ако не е извършил деяние по предходния член, се наказва с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.
    http://lex.bg/laws/ldoc/1589654529
  • 27 гост 2

    3 6 Отговор

    До коментар #20 от "гост 2":

    Защо ми крадеш ника? Какво ти пречи да си измислиш друг ник? Какво целиш? Аз съм АПОЛИТИЧНА, а специално на осъдения рецидивист сидеров няма как да симпатизирам!

    Коментиран от #30, #31

  • 28 Све

    8 2 Отговор
    Леви, Десни, комунисти, еврогейове,
    Българите от времето на соца , с високи ОБРАЗОВАНИЕ И МОРАЛ са мъртви или в чужбина.
    Въпросът е:
    НЕ СЕ ЛИ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА ЦИГАНСКА МАХАЛА ? ? ?

    Коментиран от #33

  • 29 aтака в гората

    8 4 Отговор
    Тоя лудия пак изтрещя. Защо подобни отклонения трябва да участват в управлението на България?
  • 30 гост 2

    1 4 Отговор

    До коментар #27 от "гост 2":

    Аз също не симпатизирам както виждаш! А никът е мой и бих те помолил да не го ползваш повече! Нищо против теб, просто пиша с този ник от преди теб.

    Коментиран от #32

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 гост 2

    0 1 Отговор

    До коментар #30 от "гост 2":

    Пиша с този ник от 4 месеца. А ти? Мога да използвам и друг ник - “юрист“.

    Коментиран от #37, #39

  • 33 гост 2

    1 4 Отговор

    До коментар #28 от "Све":

    “...Публикувано във факти.бг: Българите от времето на соца , с високи ОБРАЗОВАНИЕ И МОРАЛ са мъртви или в чужбина....“ Глупости- в България сме си. Не пишете такива лъжи! Факт е обаче, че никой от нас НЕ ВЛИЗА в политиката и НЯМА ЖЕЛАНИЕ да влезе в политиката. Това не е случайно.

    Коментиран от #34

  • 34 Све

    6 2 Отговор

    До коментар #33 от "гост 2":

    Гост 2, или може би А.Тодоров , както ти викат,
    За разлика от теб живея от 33г извън Бг и мога да кажа убедително, че си изключително органичен и немислещ човек.
    Българите, останали в Бг са с напълно промит мозък и ГУБЯТ БЪЛГАРСКОТО ВСЕ ПОВЕЧЕ.
    ИСТИНСКИТЕ БЪЛГАРИ, МАЙ СА ВЕЧЕ САМО ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ.
    ОСТАНАЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ СА СМАЧКАНИ ОТ БЕДНОСТ, БОЛЕСТИ, БАНКИ И МЕДИИ

    Коментиран от #36

  • 35 Све

    6 2 Отговор
    4та цигани изнасилили ученичка са получили по около 1 година УСЛОВНО.
    Алооооооооо
    Вече сме за пример по ЛИБЕРАЛИЗЪМ , ТОЛЕРАНТНОСТ, глупост и бездушие.
    Върхът на еврогейската култура…
    Хелзинкският комитет трябва да се прекръсти на български
    НЕ СЕ ЛИ ПРЕВЪРНА БЪЛГАРИЯ В ЕДНА ЦИГАНСКА МАХАЛА ? ? ?
    Това не е държава
  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 Контра

    4 1 Отговор
    ПАТРИОТИТЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И СИДЕРОВ СА БИТА КАРТА.ТВА Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ЗАДОКЕААНСКАТА ПОЛИТИКА ЦЕЛЯЩА ПЕРМАНЕНТНА НЕСТАБИЛНОСТ И ОПЛЮВАНИЯ НА НЕПОСЛУШНИ ПАРТИИ И ЛИЧНОСТИ И ПРЕЗИДЕНТИ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НАШИЯ .НЯМА ДА Е УЧУДВАЩО УТРЕ ДА ГО ОБВИНЯТ В ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ ПИЛОТИРАЙКИ МИГ 29.
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 ултра

    4 3 Отговор

    До коментар #7 от " ":

    Г-н Радулов, хич и не си правете труда да давате "акъл" на местните чебурашки, налазили в този сайт от доста време! Каквито и колкото смислени доводи да им дадете, за тях има само един идол - джуджето от Кремъл, което чакат да ги освободи ОТНОВО!

    Коментиран от #43

  • 41 хахаха

    3 1 Отговор
    Бялата Златка, или Перхидроленият перчем, или Златният пръст, или Болен руското мекере, или, или, или.... Този ямболски индивид, който отдавна трябваше да търка наровете при бай Ставри, а вместо това отново ни управлява, може да си завре евразийските ценности там, където обикновено му завират нещо друго при визитите му в Кремъл:) ИЗВИНИСЕБЕ!!!
  • 42 Ами да

    1 1 Отговор

    До коментар #22 от "семи проф":

    Публикувано във факти.бг: Къде е видя тази власт на Атака с 3% участие в властта.

    Къде ли - ами например в областната управа на София, където назначиха най-големия лумпен от Атака - солташ....а на Болен!
  • 43 Контра

    1 3 Отговор

    До коментар #40 от "ултра":

    Г.н УЛТРА ЗАБИТ ИНТЕЛУКТУАЛНО .ЗАЩИТАВАТЕ Г.Н РАДУЛОВ ПЪРВОСИГНАЛНО НЕ ОТЧИТАЙКИ ЧЕ ТИЯ КИНТИ ВКАРАНИ ОТВЪН СА 99'/' ЗА ТОК ЛЕКАРСТВА И ОБСЛУЖВАНЕ НА КРЕДИТИ НА РОДИТЕЛИТЕ НА ТЕЗИ '' ИМИГРАНТИ ИЗБЯГАЛИ ОТ БЕЗПАРИЧИЕТО КОРУПЦИЯТА НАРКОМАНИЯТА ПОРНОГРАФИЯТА И ПРОСТОТИЯТА СЪЗДАДЕНИ НЕ ОТ ПУТИН А ИМЕННО ОТ ТЕХНИТЕ РАБОТОДАТЕЛИ ЕСКПЛОАТАТОРИ И РОБОВЛАДЕЛЦИ .НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ НИ РАДУЛОВ НИТО ПЪК ВИЕ ПРАВИТЕ ВРЪЗКА В ТОЗ СВЕТОВЕН КОМПЛОТ И СЕ РАДВАТЕ НА ВРЕМЕННИТЕ МАТЕРИАЛНИ УСПЕХИ КЪТ ПЪРВОЛАК ГЛЕДАЛ СЕКС ФИЛМ.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове