23 Юли, 2017 11:31 9 208 30

Борисов с писмо до русофилите

  • бойко борисов-
  • писмо-
  • русофили
Борисов с писмо до русофилите - 1

"Отношенията на България с Русия са важни и двата народа трябва да съхранят приятелските връзки помежду си." Това смята министър-председателят Бойко Борисов, който уточни, че развитието на отношенията все пак трябва да става в контекста и на българското членство в Европейския съюз.

Мнението си премиерът изказа в официално писмо до Национално движение „Русофили". Премиерът бе сред поканените на Общото събрание на движението, но тъй като не можа да присъства изпрати специално благодарствено писмо.

Ето какво гласеше точно то:

„Благодаря Ви за поканата за участие на Общото събрание на Националното движение „Русофили". Бих искал да поздравя всички участници и да им пожелая ползотворна дискусия.

За страната ни отношенията с Русия са важни и се надявам, че ще подкрепяте стремежа ни да ги развиваме успешно в контекста на европейските и демократични ценности, както и да съхраним приятелските връзки между двата народа.

Желая Ви ползотворна работа и на добър час!

Борисов с писмо до русофилите


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 чакаме сълзи и сополи

    33 20 Отговор
    Айдеееее сега соросоидите ще го направят и Боко ушанка-само гледайте....

    Коментиран от #3

  • 2 Бесен Язовец

    52 23 Отговор
    Ще се сети и ТОЯ най накрая накъде духа вятъра дано не малко късно

    Коментиран от #23

  • 3 Azazel

    25 29 Отговор

    До коментар #1 от "чакаме сълзи и сополи":

    И защо да го направят тези митични "соросоиди" на ушанка? Защото е отсвирил (съвсем преднамерено, не защото е наистина зает) срещата на някаква измислена организация на хора, за които руските интереси са по-важни от българските, и тъй като все пак и националните предатели, са избиратели, е казал на ПР-ите си да им драснат едно писмо, с което да им напомнят, че отношенията с Русия не са алтернатива на отношенията с ЕС, а трябва да стават в "контекста и на българското членство в Европейския съюз" (разбирай - санкции и т.н.)?... Мен лично (не знам да съм "соросоид", ама кой знае - явно, щом не се кланям на Русия и Путин, може би съм?...) Бай Премиерът ме притеснява не с отношението си към Русия и Путин, а с постоянното си приклякане пред Турция и Ердоган, ама в този биполярен форум явно други страни, освен Русия и САЩ не съществуват.
  • 4 За Истината трябват други очи

    45 15 Отговор
    Бочко, не си ли чувал приказката, че кръвта - вода не става? Каква Европа, какви ценности те гонят?! Когато по нашенско са били златните векове на култура и просвета, европейците - комуто се кланяш, са рипали по дърветата и са яли корените им!

    Коментиран от #5, #7, #21

  • 5 Истината

    34 7 Отговор

    До коментар #4 от "За Истината трябват други очи":

    То и ние вече близо 600 години,скачаме по дърветата и хрупкаме корени,та вече сме забравили отдавна за цивилизованите обноски и ценности,то си личи по това което става по пътищата на България...
  • 6 ултра

    25 23 Отговор
    Не виждам за какво се пеняват тук българопродавците. Боко хем ги поздравява, хем им казва, че могат да си русофилстват на воля, НО..... с единственото условие, че русофилстването им трябва да се съобразява с рамките и нормите на европейското членство на България в ЕС, както и в НАТО! Това, с което и аз не съм съгласен е, че въобще и изобщо, не би следвало някаква си организация, която очевАдно показва, че за нея Родината й стои на заден /втори/ план, пред поклонничеството пред друга държава, да има правото на такъв свободен форум, че чак пък и да кани на него министър-председателят на Държавата?!?
  • 7 юрист

    10 17 Отговор

    До коментар #4 от "За Истината трябват други очи":

    “...Публикувано във факти.бг: Бочко, не си ли чувал приказката, че кръвта - вода не става?...“ Това важи само за вас- децата от смесените българоруски бракове! Държавообразуващата народност в Р. България сме българите, на които И ДВАМАТА РОДИТЕЛИ са етнически БЪЛГАРИ, понял? Що се отнася до Европа- БЪЛГАРИЯ Е ЕВРОПА- ето защо „...Културата Варна или халколитната култура край Варненския залив е култура, принадлежаща към края на каменно-медната епоха (4400-4100 г. пр. Хр.) и съществуваща в Северна България през този период. Културата е относително изохронна с Култура Коджадермен-Гумелница-Караново VI (4500-4000 г. пр.н.е.). Смята се, че находките от Варненски халколитен некропол са най-старото технологично обработено злато в Европа и света, а комплексът в Дуранкулак е дело на най-старото открито досега уседнало културно земеделско население на континента СЪЗДАЛО ПЪРВИТЕ КАМЕННИ ГРАДЕЖИ В ЕВРОПА“- из уики, статията “култура Варна“

    Коментиран от #8

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 юрист

    13 5 Отговор

    До коментар #8 от "Хасан":

    “...Публикувано във факти.бг: .няма понятие чисти българи...и чисто българско право......“ Няма, ама има! Влез в 1вата срещната адвокатска кантора в България и питай- юридически вярно ли е твърдението , че народността / етносът “ българи“ е 85% от населението на България и че КОНКРЕТНО ТОЗИ ЕТНОС е държавообразуващият етнос на Р. България и после ми пиши в този форум:) България не е турция- в турция НЕ СЪЩЕСТВУВА държавообразуващ етнос, защото ако твоята турция признае такъв етнос, то това би следвало да са кюрдите:) За това турция се е възползвала от по-рационален подход- турчин НЕ ОЗНАЧАВА етнос, а турски гражданин или лице, което използва тюркския език:)
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 ФИЛ

    20 12 Отговор
    САЩ са се НА.РАЛИ и се борят с всички сили да не се задълбочат политическите и икономически отношения между Русия и Турция, затова от Вашингтон смениха стратегията: Позволяват на България да строи всякакви РУСКИ потоци и централи, само и само да не са в Турция.Пращат Бойко да лиже г.за на Путин.
    ДАНО ДОБРЕ ДА ЛИЖЕ,ДАВАЙ БАЦЕ ЗА БЪЛГАРИЯ
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 КОНТРА ДО ПИШМАН ЮРИСТЧЕТО

    10 5 Отговор

    До коментар #10 от "юрист":

    ПРАВОТО СЕ ИМЕНУВА ПО НАЦИОНАЛНО ГЕОГРАФСКАТА ТОЧКА КЪДЕТО СЕ ПРИЛАГА КАТО ТАКОВА.Г.Н ПИШМАН ЮРИСТЕ НИКЪДЕ НЕ СПОМЕНАВАТЕ ТАТАРО ТУРСКАТА А МОЖЕ БИ И РУСКА КРЪВ НА КОЯТО СТЕ ПРИЕМНИК.
  • 14 Диди

    12 31 Отговор
    До пост 6
    Абсолютно съм съгласна с твоето мнение.Каква е тази русофилска организация,която цели интересите на русия,а не на България? Предатели на България нямат място в държавата.
  • 15 Киро

    12 27 Отговор
    Това русофилите са си чисти родоотстъпници!
  • 16 Смях

    10 1 Отговор
    Значи, кон, нали знаеш, че и от конско се правят суджуци? :D
  • 17 Plovdiv

    10 3 Отговор
    Мъпетът на Мафията...
  • 18 Соловей

    17 1 Отговор
    Бойко е избягал и от тази среща,а лицемерните му приказки вече не могат да излъжат никого.
  • 19 Ххх

    11 4 Отговор
    Знам Боко от 89г,
    Използван от изроди
    Прави добро впечатление на идиоти
    Силен в очите на инвалидите
    Тип мъжки характер с 5 букви
    НЕСПОСОБЕН НА ДАМОСТОЯТЕЛНИ РЕШЕНИЯ
    Честито на избирателите

    Коментиран от #20

  • 20 Све

    3 1 Отговор

    До коментар #19 от "Ххх":

    Изглежда като шегичка…..
    ТОВА Е СТРАШНО
  • 21 гост

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "За Истината трябват други очи":

    включително и руснаците...даже много голяма част още това правят
  • 22 Vasik Atanasova

    3 2 Отговор
    голяма върти лопата е
    ама май така се прави политика
  • 23 Кукуда Банк

    8 4 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Те Тиквите се търкалят - умеят да сменят посоката!
  • 24 ЛЕОНИД

    13 7 Отговор
    След провала на проруския преврат през 1886 г. Вазов, който е активен русофил, заминава през Цариград за Одеса.[1] Там той пише романа „Под игото“, публикуван след завръщането му в България в „Сборник за народни умотворения, наука и книжнина“. Wikipedia

    Ванга: Русия е наша майка! Пак Русия ке ни спаси!

    Какво сме получили от Европа?? Разруха в икономиката от енергиен лидер с евтин ток - сега тока скача с по минимум 20% на година.

    Българите се разбягаха като хлебарки по цяла Европа от немотията и безработицата. По цени стигнахме Европа по друго не.

    Евро демократически ценности?? Двойни стандарти това са им ценностите. Ние сме пазар, колонизирана страна, източник на доходи за колонизаторите. Както едно време преди 4-5 века нашите Европейски а сега по-скоро американски господари са колонизирани света.

    Встъпване в НАТО?? Или поражение без бой?? Къде е българската армия сега? Като партньор на НАТО трябваше да си разрушим армията?? Къде е партньорството не ми е ясно.

    По повод санкциите срещу Русия - тея санкции удариха най-силно посамата Европа.... Нас не ни засегнаха.. защо?? Защото не правим нищо не изнасяхме нищо към необятния руски пазар.. За европейския пазар изнасяме ли? трънки

    Европа е в сериозна криза, финансова, социална, хуманитарна.

    Всички водещи Европейски фирми си направиха фабрики и заводи в Русия, за да избегнат санкциите.

    Само българите, ние останахме с пръст в устата - Най големия ивеститор в страната са гурбетчи

    Коментиран от #27, #30

  • 25 Иванова

    3 0 Отговор
    Поканата, да посетя вашата СБИРЩИНА, не съм я получил. Пожелаваме ви приятно ПРЕКАРВАНЕ!. . . . . . . С поздрав: Глутница приятели
  • 26 ХА-ХА-ХА !

    7 6 Отговор
    Боко Тиквата е слуга на Запада. Факт !
  • 27 КУКЛА

    6 7 Отговор

    До коментар #24 от "ЛЕОНИД":

    За Глобализма и за ЕС, Бойко е идеалният Мъпет Булгериан лидер. Той не е политик, но е наивно послушен, безотговорен и продажен диктатор, следващ безприкословно спусканите от спонсора ЕС указания. В ръцете му са съсредоточени всички лостове за управление Финансовите механизми в страната ни. Той всячески ще е предан на тази Гловалистка и Евро политика, докато страната ни е изцяло зависима от чуждото ни финансово дотиране, без което българската финансова система е мъртва. Бойко сам знае, че е Овчарчето КАЛИДКО Т.Е. Гн. Никой и е Гола вода, като индивид и най-вече политик и лидер. Но така развилите се събития след 1989та му предоставиха възможностите като "изтъкнат" авторитет да застане в първите редици на днешните авантюристичните псевдо политици. А щом другите са клас "плъхове и мишки" нужният авторитет доминира над всички сес своята рутина и респект. Историческият момент и ситуацията иабра своя лидер. И лидера продължава да реагира успешно според външните и вътрешни обстоятелства - подходящо и удачно за ония който му плаща(ЕС) и плачевно за ония които трябва да връщат траншорете за мъртвата ни икономика. ЕС се стретреми да ни доведе до продажба на всичко наше що имаме а вантуристите псевдо полити( бойковите псевдо министер екипи) да набият капиталовложенията. ПО НАРОДНО МУ У НАС СТАВА, КАКТО ПРИ НЕКОНТРОЛИРАНА ДЕЛБА/РАЗГРАБВАНЕ/ НА ДВИЖИМО И НЕДВИЖИМО ИМУЩЕСТВО НА ПОЧИНАЛИТЕ РОДИТЕЛИ, МЕЖДУ РОДСВЕНИЦИ - БЕЗ СЪД И ЗАКОН. Родителите в България са НАРОДА а
  • 28 Стефан

    0 0 Отговор
    Не продавай българската земя, Бойко! Милиони българи са загинали за тази земя!
  • 29 Kcaniba

    1 0 Отговор
    Русофилите са антибългари
  • 30 Kcaniba

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ЛЕОНИД":

    По леко с пиячката че ще откачите хептем
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове