Last news in Fakti

7 Август, 2017 17:42 1 269 8

Фандъкова: Трябва да ограничим движението в центъра

  • синя зона-
  • зелена зона-
  • движение
Фандъкова: Трябва да ограничим движението в центъра - 1

Трябва да се направи всичко възможно и всички да проявяват разбиране, за да има максимално свиване на движението в центъра, предвид желанието на мнозина за по-чист въздух и намаляване на трафика.

Това заяви столичният кмет Йорданка Фандъкова. Тя направи инспекция на ремонта на бул.“Дондуков“.

Разширяването на зелената и синята зона в София, е облекчаване на движението в центъра, а не увеличаване екипите на Центъра за градска мобилност (ЦГМ), отбеляза Йорданка Фандъкова.

"Затова инвестираме в градския транспорт, в неговото качество и в същото време подреждаме чрез синята и зелена зона паркирането в особено натоварените райони, за да постигнем целта – да живеем в една по-добра градска среда. Конкретни предложения ще се разгледат в комисията в Столичния общински съвет", каза още Йорданка Фандъкова.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 AАА

    9 4 Отговор
    Хората дошли от провинцията като искат чист въздух и зелени поляни да си ходят в родните места, а не да ми се бутат в града и да недоволстват, че е замърсено, като се изсипе цялата страна в един град няма как да е чисто.

    Коментиран от #2, #5

  • 2 гост 2

    3 4 Отговор

    До коментар #1 от "AАА":

    Ейййй гражданин :))))) еййййй :)))

    Коментиран от #4

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ААА

    3 3 Отговор

    До коментар #2 от "гост 2":

    Да гражданин съм и моя град е ваша столица ;)
  • 5 Morgoth

    4 2 Отговор

    До коментар #1 от "AАА":

    Много ме кефят такива като теб дето си мислят, че са собственици на София и че тя е станала богата и развита благодарене на тях и на апартаментите на техните баби които дават под наем :)
    Ако не са тези "селяни" които работят и си плащат данъците в София, ако не са тези студенти които учат тук и след това остават за да работят на високо платени позиции, ако не са всичките пари които те харчат в града, София би била на равнището на Разград и като размер и като развитие и като цени на наемите от които живеете.

    Коментиран от #7

  • 6 citizen

    3 1 Отговор
    Единственото положително по времето на ТАТОВИЗМА беше СОФИЙСКОТО ЖИТЕЛСТВО.
  • 7 ААА

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Morgoth":

    Или тези, които за да не платят 10 лева по-висок данък не смеят и регистрацията на колите да си сменят.Може би икономиката на града се поддържа от колетите с буркани. А и доколкото ми е известно живущите под наем в София не плащат данък за жилището, което обитават, а само за ливадите в провинцията по които ги гони носталгията и се опитват да наложат техните възгледи на хората в чиито град живеят. Относно собствениците на София и комплексите за малоценност по-добре размишлявай сам.

    Коментиран от #8

  • 8 ВВВ

    2 1 Отговор

    До коментар #7 от "ААА":

    Данъците на колите в Шумен например, са по-високи от тези в София. 'Целият бизнес' на България е в София, за съжаление. Никой не е просто за кеф в тази клоака.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове