21 Август, 2017 09:41 1 929 13

Тадаръков: Не можете да пречупите Ахмед Доган

  • димитър тадаръков-
  • ахмед доган

Един от най-близките хора на основателя на ДПС го определи като еталон на българин

Тадаръков: Не можете да пречупите Ахмед Доган - 1
Стопкадър: NOVA

Ако се появи диктатура, почетният председател на ДПС Ахмед Доган отново ще се появи на политическата сцена. Това заяви един от доверените хора на Доган - Димитър Тадаръков, в сутрешния блок на "Нова телевизия".

"Не съм в ДПС, за да ви кажа - има ли напрежение, няма ли напрежение, обясни Тадаръков. - Това не е въпрос, който мен и вас ни интересува. Интересува ни какво се случва в България и защо е тежко в България", сподели Тадаръков.

"Доган е еталон на българин, който обича България. 25 години той не си е позволил да отиде в Турция, да се среща с турски премиер, турски президенти и да осъществява политика на Турция в България", категоричен бе Тадаръков.

Запитан каква е връзката Доган - Русия, Тадаръков заяви: "А вие къде видяхте Русия при него?! Къде "кацна" тук Русия?!... Турците избягаха от диктатура и не искат да бъдат отново в диктатура. В България обаче сто на сто много хора желаят да се върне диктатурата. И те са изключително силни. Помнете, появи ли се моментът на диктатура в България, Доган ще излезе на политическата сцена".

"Това е българинът, който обича България. Това е българинът, който овладя турското общество. Това е българинът, който не допусна Босна и Херцеговина в България", подчерта Тадаръков.

На въпрос "кой мъти водата на Доган", гостът отговори: "Кой мъти водата на Доган ли? - Един човек, който Държавна сигурност го вкара в затвора и е живял в килия на смъртни, вие не можете да го пречупите... Аз съм 25 години до него и узнах неговата мъдрост. Но си останах земеделец и не отидох в ДПС".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ghost1

    3 1 Отговор
    Скоро няа да има диктатура г-н Тадаръков. Времето на диктаторите безусловно отминава, което е още по-добре, защото нормалните демократични общества нямат необходимост от двойнствени образи.

    Коментиран от #6

  • 2 gost

    3 0 Отговор
    samiat dogan e diktatorat i toi shte se poyavi na politicheskata scena kogato nyakoi se opita da go izmesti gospodin Ta-dranka.
  • 3 ГАРГАМЕЛ

    7 0 Отговор
    Айди стига бе........ . Я кажи ...... Колко облажихте. .???
    Същият човек е подставено лице от ДС . Онзи същият човек беше фиктивно в затвора. Това са ДС трикове казаха истинските затворници, които са живи и сега. Както каза един ,: Доган е най успешният продукт на ДС внедрен да заблуди турското малцинство.
    Но сега, като четем досието му става ясно колко е турчин , и за кво се борил. Заслужено беше превъзнаграден от ДС и от държавата, като го направихмеи милионер. Оня с обръчите , прекали много с алчността си. Изигра ролята си блестящо, и заслужава името си Сава.
  • 4 Гоуст

    7 2 Отговор
    Браво бе г-н Тадаръков, така е. Доган е истински българин, който милее за България...
    Нищо, че е съосновател на партията "Турското национално-освободително движение в България" и е автор на редица атентати, довели до смърт, над българското население и е нанесъл толкова поразии, ощетили българското население, в ролята си на депутат.
  • 5 Ана

    7 0 Отговор
    Доган е част от прехода, който Андрей луканов заложи. Далие бил част от схемата, или чудесно я е разгадал и се е възползвал, това само той си знае и онези, които са в екипа му.
  • 6 куку руку ку

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ghost1":

    А в момента в какво сме?
  • 7 ИНТЕРЕС БЪЛГАРСКИ

    9 0 Отговор
    Ех господин Тадъръков , КОЙ предаде "оня списък" на турския посланик и срещу колко пари ??? Не се бил "пречупил" а направо се е надуп.л на турци , руснаци и въобще на който има ПАРИ!!!
  • 8 дос

    0 2 Отговор
    АБЕ ТИ ЗАЩО ЛЪЖЕШ ЧЕ НЯМАЛО ДИКТАТУРА МИ ТО НИЕ ПОСТЯННО СМЕ.
  • 9 Ghost1

    1 0 Отговор
    В момента не сме разбира се, защото на когото не му харесва тука има пълното право и възможност да си събере багажа и да отиде там където според него ще живее по-добре - основоположен признак на свобода, включително и за комунистични симпатизанти
  • 10 стоян георгиев

    2 1 Отговор
    тадаръков,тадаръков...доган има положителни страни безспорно и бая добри неща направи,но тва че е корумпиран и е един от създателите на новия модел за безугледно крадене е факт ,подобен на този че е бил в килия на смъртници.та доган е за затвора,ти също ,но няма да има възмездие за вас за съжаление ,което ще рефлектира и в поколенията след вас,но особено ще рефлектира във вашите наследници.нарича се карма на изток,а тук се казва че децата плащат греховете на родителите си за жалост!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 бай десар

    0 0 Отговор
    Можем да го пречупим, веднъж Държавна сигурност го е пречупила, сега направо ще го счупят.
  • 13 бай десар

    0 0 Отговор
    Ех, Тадаръков, ако бяха живи Левски и Ботев, такава съдба щяха да ти отредят, че никой нямаше да чуе за теб!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове