Last news in Fakti

29 Август, 2017 10:00 2 720 42

Костадин Костадинов: Над 50% от бебетата у нас не са българчета

  • бебета-
  • българчета-
  • показатели-
  • свят

”България е с най-лоши демографски показатели в целия ЕС, а и в целия свят. За около 27 години сме изгубили 1/3 от населението си без война, епидемия или природен катаклизъм, което е прецедент”

”България е с най-лоши демографски показатели в целия ЕС, а и в целия свят. За около 27 години сме изгубили 1/3 от населението си без война, епидемия или природен катаклизъм, което е прецедент”, алармира пред Bulgaria ON AIR председателят на ПП ”Възраждане” Костадин Костадинов.

По думите му България се оголва и демографската криза трябва да бъде преодоляна, тъй като страната ни "ще умре".

Според Костадинов има 3 мерки, които трябва да бъдат приложени - поредица от политики с цел завръщане на емигриралите (около 1,5 млн. души) традиционната българска диаспора (около 120 хил. души) да се завърне у нас, политики, които да стимулират демографския ръст в страната.

"Повече от 50% от новородените у нас не са българчета, което означава, че след около 20 години няма да имаме демографското основание да твърдим, че това е нашата държава", категоричен бе той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пазарен Либерализатор

    7 12 Отговор
    Чудесно...
  • 2 Иванчо

    46 6 Отговор
    Предлагам четвърта мярка :
    Кастрация на циганите.

    Коментиран от #31

  • 3 ОБИЧАМ САЩ

    36 8 Отговор
    Ето ви Европейски съюз, НАТО и САЩ ! Просперитет от всякъде !
  • 4 12344098766

    34 4 Отговор
    Под ,,умелото,, ръководство на милиционерската мафия /подпомагана от американските служби /
    България смело върви към своя край.
    Питайте управляващите,тяхната опозиция и партийките около тях и ще чуете че по добри от тях няма.
    Прави са хората. Така е защото всички са от една майка и тя е ДС.
  • 5 Мишел Бонев

    27 1 Отговор
    Какво му трябва на едно младо семейство, за да гледа няколко деца- жилище и кола ! И детска градина . Толкова ли не може държавата да реши тези въпроси ! Поне махнете данъците и ДДС при покупка на жилище и кола от семейства до 30 годишни !
  • 6 българин

    25 5 Отговор
    Да живеят Евроатлантическите ценности.
  • 7 НОВ СВЕТОВЕН ЕД

    41 2 Отговор
    ТОВА Е ЦЕЛТА НА НОВИТЕ НИ ГОСПОДАРИ НЕ ИМ ТРЯБВАТ ХОРАТА ! ТРЯБВА ИМ ТЕРИТОРИЯТА И РЕСУРСИТЕ ! НИ СМЕ ИЗЛИШНИ !
  • 8 СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ ЕС

    23 4 Отговор
    СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ! ДА ЖИВЕЯТ ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ ! ДРУЖБАТА СЪС САЩ ТЪЙ ЖИЗНЕНО НЕОБХОДИМА КАТО СЛЪНЦЕТО И ВЪЗДУХА ЗА ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО !
  • 9 СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ ЕС И САЩ

    15 3 Отговор
    ДА СЕ СВЕТИ ИМЕТО МУ ! СЛАВА НА ВЕЛИКИЯ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ И БОГОПОДОБНИТЕ САЩ ! МИР НА ПРАХА ИМ ! АМИН !
  • 10 ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ИСКАТ ЦИГАНИ

    26 2 Отговор
    ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ИСКАТ ДА РАЗВИВАТ ПОПУЛАЦИЯТА НА ЦИГАНИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! ЩЕ ИМ ПРАВЯТ РЕЗЕРВАТ ТУК !
  • 11 кирил

    4 28 Отговор
    успокояващото е че рашастан е по бързо загиващата държава
  • 12 Енгелс

    16 4 Отговор
    Да живее капитализЪма!
  • 13 СЛАВА НА ЕВРО ГЕЙ ЦЕННОСТИТЕ

    21 2 Отговор
    СЛАВА НА ЕВРО ГЕЙ ЦЕННОСТИТЕ ! ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЦИГАНИ !
  • 14 СЛАВА НА ЕВРО ГЕЙ ЦЕННОСТИТЕ

    16 1 Отговор
    СЛАВА НА ЕВРО ГЕЙ ЦЕННОСТИТЕ ! МАЛКО СА ГЕЙОВЕТЕ И ЛЕСБИЙКИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! ТРЯБВАТ ОЩЕ ! ТРЯВАТ И ЦИГАНИ И АРАБИ !!!
  • 15 Смърт на Капитализма

    16 2 Отговор
    Смърт на Капитализма !
  • 16 Зорлем

    2 17 Отговор
    Този пък партиец откъде я извади тази статистика?

    Може и да е вярна, но партиен функционер като вземе да ми приказва за нещата "по принцип" и гледам да не го слушам, че само псуване и насилие ми изникват в съзнанието...
  • 17 Слава на ЕвроГей ценностите

    13 2 Отговор
    Слава на ЕвроГей ценностите ! Да живеят Циганите, Арабите и Хомосексуалистите !
  • 18 ВРЕМЕ Е КНДР ДА УДАРИ САЩ

    13 4 Отговор
    ВРЕМЕ Е КНДР ДА ПУСНЕ НЯКОЙ ДРУГА АТОМНА БОМБА НА САЩ ! ЧЕ И НИЕ ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО !
  • 19 ВРЕМЕ Е КНДР ДА УДАРИ САЩ

    7 4 Отговор
    ВРЕМЕ Е КНДР ДА УДАРИ САЩ С НЯКОЙ АТОМНА БОМБА ! ТОГАВА ДА НА ПОСЕРКОЦИТЕ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ ДА ИМ ПРИПАРИ ! НАЙ НАКРАЯ ДА СЕ ОСВОБОДИМ И НИЕ ОТ АМЕЛИКАНСКО И ЕВРОПЕЙСКО РОБСТВО !
  • 20 Лупи

    37 3 Отговор
    Проблема не може да се реши докато сме в ЕС. За тях населението в България е едно и дали тук са емигранти от Афганистан, турци, цигани или българи няма никаква ама абсолютно никаква разлика! Работил съм с чужденци, питал съм ги и те не правят никаква разлика между българи, цигани и турци. Т.е. докато сме в ЕС всяка стимулация за раждаемост само на българско население ще се разглежда, като неевропейско, нетолерантно, расистко и ще свалят бързо всяко правителство дръзнало да приложи някакви мерки. Единствения начин да се оправим в това отношение е нова диктатура или монархия и строги мерки, което на тоя етап няма как да стане. А колко сме зле демографски вече го виждат хората, които живеят в селата и малките градове, там циганския проблем вече е със сериозни размери и е напът да стане неуправляем. Вече има изцяло само цигански села и малки градове преполовени. Голям грях правим пред паметта на дедите си дали живота си за свободата ни! Ние сега си подаряваме държавата безплатно, срам. Модела на САЩ е антинационален защото те не са национална държава, а са сбирщина от хора от цял Свят бес ясно изразена култура и етнос т.е. тия проблеми за тях са непонятни и когато си под тяхно влияние съвсем нормално е да си изгубиш идентичността. Същото се случва и в Западна Европа но с много по-бавни темпове

    Коментиран от #33, #37

  • 21 НОВ СВЕТОВЕН РЕД

    13 1 Отговор
    НА НОВИТЕ ГОСПОДАРИ ОТ ЕС И САЩ НЕ ИМ ТРЯБВА НАСЕЛЕНИЕТО ! ТРЯБВА ИМ ТЕРИТОРИЯТА И РЕСУРСИТЕ ! ТУК И АФРИКАНЦ МОГАТ ДА СЕ ЗАСЕЛЯТ ВСЕ ИМ Е ТАЯ ! ВАЖНО Е ДА ЕКСПЛОАТИРАТ ТЕРИТОРИЯТА !
  • 22 Лупи

    20 1 Отговор
    Най-тъжното е, че цяла Източна Европа ни вика "цигани" и на всички им е ясно защо го казват, само на нашите политици и на страхливия народ не му увира канчето. Викат ни цигани, защото всички от бившите соц държави запазили своята идентичност са на ясно, че ние си сринахме държавата сами от алчност, изоставихме я и развъдихме цигани, като на всички от бившите соц държави им е ясно, че ние сме с най-висок процент цигани от глава на населението в ЦЯЛА ЕВРОПА единствено и само по наша вина, само на нас не ни е ясно още. Циганския проблем е решим все още по мирен начин, но трябва да сме извън ЕС и американско влияние, което на тоя етап е невъзможно.
  • 23 Заспал народ

    16 1 Отговор
    Когато бяхме съюзници на Германия,явно сме спали дълбок сън,защото някои са си почистили задният двор твърде успешно!
  • 24 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    2 4 Отговор
    Ааминнн
  • 25 Стига права и свободи,има и задължения!!

    16 0 Отговор
    На всички Български граждани от двадесет до 45години които имат завършено средно и висше образование,които имат едно и повече деца, кредитиране за дом и обзавеждане с безлихвени кредити,които спрямо броя на децата се опрощават в проценти,при едно дете-20процента,при две-50 и при три и повече -100процента.
  • 26 Нанай Маро

    6 3 Отговор
    Почвам да уча гангалския език, но не обичам чалгата. Азис ще бъде президент, а оня окумуш Кънчев министър председател. Оти има опит , със Сашо Томовски бая лапнаха. Аз ще се боря за министър на финансите , щот никой няма да копа втая държава . Не съм видял земеделец гангал, и кой ще копа лука? Да не разчитаме за пенсии, щот нема да имапари в обръщение . За това пък чалка денонощно.
  • 27 Стига права и свободи,има и задължения!!

    13 0 Отговор
    Кирил Домусчиев да не плаче по социалните мрежи,а да започва да работи по проблема,парите са в тях,ако обичат България да направят така че един ден името им да бъде до името на други велики Българи дарители на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД!
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 гост

    13 1 Отговор
    Отново новина, в коментарите към която няма нито един от представителите на дежурните русофоби. Явно защитата на краварските ценности е по-важна от националните такива. Тоест, когато имаме тема с конфронтация на националните интереси и спрямо външно зададените, инструкциите са да се пази мълчание.

    Е как господа и госпожи русофоби да ви вярваме, че безкористно надигате вой срещу Русия, в защита на националните интереси? Как, като сте толкова прозрачни?!

    По статията:
    Това е бъдещето. Ако се запазят тенденциите, политиките, финансиранията от последните 10 години, до 2040 България ще е само народност, разпиляна по света, а територията няма да се казва така и българите в нея ще са много малка част.
    Турците не успяха за 500 години кланета , световните плановици чрез ЕС и НПО ще успят за 50 и то без капка кръв.
  • 30 АЙДЕ БЕ

    4 6 Отговор
    Щом на всички в личните карти пише че са българи - значи са такива ! ! Държавата и правовия ред са казали че у нас няма национални малцинства ! Точка ! Кой твърди че . . . Повече от 50% от новородените у нас не са българчета, ?

    Коментиран от #40

  • 31 кастрация

    4 1 Отговор

    До коментар #2 от "Иванчо":

    Кастрация и на Мутрите които не управляват за да не дават Уродливо поколение като самите тях.Според Мутро тиквата това не е верно ..Ние сме Отличници Няма ли Мутрата да си вземе оношение към себе си от тези данни колко е вреден за държавата ..
  • 32 Бре

    9 1 Отговор
    Продължавайте да пишете че сме 7 милиона, вече самите не си вярвате.. Гласувахме последните 20 години за тези които ни доведоха на този хал, ами.. хак да ни е, "кой както си го направи" - време е да спрем да търсим виновни другаде освен в самите нас.
  • 33 Аве

    5 3 Отговор

    До коментар #20 от "Лупи":

    Лупи, га скачахме по плошадите и ревахме да ни приемат в ЕС, тогава къде бе ти с умните си мисли? "след дъжд - качулка", бай Ганъовска ни работа..
  • 34 vdv

    4 0 Отговор
    При масови заплати в провинцията 500-600-макс 700 лв,сте Големи оптимисти!!!
  • 35 Бай ви Тошо

    3 3 Отговор
    Ако комунистите не бяха затворили границите по време на социалистическото строителство циганите като номади щяха да напуснат България и още тогава нямаше да сме 8 млн.
  • 36 Ветеринар

    6 0 Отговор
    Уговарям с един ветеринарен лекар за кастрация на моя котарак. Той се интересува от възрастта му и казва: "Може". И циганин да ми доведете и него ще кастрирам.
  • 37 Знаещ

    4 0 Отговор

    До коментар #20 от "Лупи":

    Имаш късмет, че под тази статия ги е срам да се обадят нпо и еврогейските подлоги (юриста, коня, фалшивия ксаниба, стоян и т.н.) щяха да са те наспамили яко. Аз също обикалям Европа и съм потресен като виждам в какво я превръщат еврогейските изроди. Преди само французите, белгийците и холанците бяха зле, но след Меркел положението се влошава с бясни темпове и в много други европейски страни. P.S. Имаш плюс от мен за точния ти коментар.
  • 38 Кака Гинка

    4 0 Отговор
    Това отдавна не е новина.Чудя се само на дебелоочието на управниците ни - констатират го сякаш с удоволствие,щото им трябват избиратели.Истина е,че турците не успяха да ни затрият за 500 години,но евроатлантиците и техните поддръжници у нас,ще го постигнат за по-малко от 50.И не е вярно,че всички тролове спят - дежурните все пак слагат минуси...
  • 39 гост

    2 0 Отговор
    Вчера ходих на местен панаир и картинката е плачевна. 70% бяха цигани, тъпи физиономии, простотия навсякъде. Циганки на по 13г с коремите носят новото поколение. Тук-там бяло лице, основно младежи, но не бременни естественно. Какво очакват да се получи с 15г. циганин и циганка с 2 деца? Нито образование, нито работа, нито каквато и да е перспектива да живеят извън кръга на социални и кражби.
  • 40 Дедо ви

    1 0 Отговор

    До коментар #30 от "АЙДЕ БЕ":

    Тая държава е създадена от българи, а не "българите" от държавата.
  • 41 Капитана

    2 0 Отговор
    Проблемът с демографската криза няма да се реши,ако не се подобрят осезаемо доходите на хората.Няма как да стане български семейства в провинцията да отглеждат по 2 деца със смешни пари от по 500 лв.при положение,че жената е по майчинство със смешни пари и работи съмо мъжът за смешни пари.Детските надбавки са също доста малки и направо са жалки спрямо цените на стоките и услугите във България.Почти всички мои роднини и доста познати отдавна емигрираха в чужбина,устроиха се със жилища,добра работа,някои завъртяха и бизнес.Никой от тях не иска и да чуе да се връща във България.Жалко за България.Българите масово емигрират и не мислят да се връщат.
  • 42 mrado

    0 4 Отговор
    Може ли да видим източника и статистическите данни откъдето господинът прави подобни "заключения"? Каква е точно дефиницията на "българче"? Голям журнализъм пада. Хора, събудете се и почнете да мислите с главите си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове