Факти.БГ

Тома Биков: Уважавайте избирателите ни

Народният представител коментира намеците на Марешки за вот на недоверие към правителството

Константин Карагьозов

"Марешки има 11 депутата, а за вот на недоверие му трябват 48. Това означава, че трябва да направи преговори с БСП и ДПС. По никакъв начин не се притесняваме, защото в момента България се управлява от силно мнозинство", коментира депутатът Тома Биков от ГЕРБ пред "Канал 3".

"Щом искат вот на недоверие, това означава, че искат предсрочни избори и трябва да кажат каква алтернатива предлагат и кога да бъдат насрочени. Ако кажем, че правителството даде оставка след 2 седмици, това означава, че си има срокове, които трябва да се изпълнят", продължи той.

"Нашето мнозинство се крепи на много повече от 122 гласа. Аз призовавам опозицията да уважава нашите избиратели и ние изпълняваме техния дневен ред. И във вътрешен и във външен план приоритетите ни са ясни и създадени отдавна. Ние работим в синхрон с "Обединени патриоти". България в момента стои много стабилно. Ние сме със съзнанието и опита на предишното управление. Миналото правителство приключи предсрочно заради разцеплението на Реформаторския блок", категоричен беше още Биков.

България