14 Септември, 2017 19:13 5 225 10

Почина мотористът, който береше душа след катастрофа във Варна

  • мотоциклет-
  • моторист-
  • катастрофа-
  • варна

Тежко пострадалият след катастрофа на пътя за Златни пясъци мотоциклетист Светослав Славов, който беше откаран с опасност за живота в болница, е починал, пише „Петел“.

Съпричастни с тежкото му състояние мотоциклетисти от страната започнаха кампания за даряване на кръв, но дори и тяхната готовност да помогнат не е могла да го спаси.

Тъжната вест за смъртта се появи в коментари в социалните мрежи следобед.

Инцидентът стана около 20:30 часа вчера, на кръстовището на ул. "Васил Друмев" и бул. "Княз Борис I", водачът на лек автомобил Фолксваген не изчака на стопа и се сблъсква с мотоциклет „Хонда”.

Вследствие на инцидента мотористът е настанен е за лечение в МБАЛ „Св. Анна” с множество фрактури и сериозна опасност за живота. Въпреки опитите на лекарите, мъжът е починал днес.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ердоган

    6 21 Отговор
    Дано близките му проявят разум и дарят органите.

    Коментиран от #6

  • 2 Пламен

    16 5 Отговор
    Почивай в мир,,, и дано всички почитатели на моторите си взимат поука.. Не е нормално да караш мотор в градски условия с 150км... Това си е лудост...
  • 3 свинска глава

    17 0 Отговор
    Вместо да пишете глупости , спазвайте правилата за движение защото и мотористите са част от него. Гледайте с тия очи дето ви е дал Бог калипари такива

    Коментиран от #4

  • 4 Бивш Моторист

    13 3 Отговор

    До коментар #3 от "свинска глава":

    Къде си видял моторист да спазва Закона За Движение По Пътищата? Да кара с 50км. в час в градски условия. Да не се бута на зиз-заг между колите , да предприема маневри , разчитайки на малката си площ , и че за него ще има място да се шмугне. Закона ЗА Движение По Пътищата е заради това да важи за всички , и да направи всички участници в движението ПРЕДВИДИМИ един за друг. И вместо мотористите да карат по предпазливо, като най-потърпевши при ПТП , точно на обратно. Движете се така сякаш сте с габаритите на нормален автомобил, намалете скоростта ,ускоренията(ластиците) и рязко ще се намали смъртността. Знаете много добре, че ,че аварийното спиране , и рязката маневра , за избягване на опасност , ви е ахилесова пета.

    Коментиран от #5

  • 5 Моторист

    3 6 Отговор

    До коментар #4 от "Бивш Моторист":

    "Движете се все едно сте с габаритите на нормален автомобил".....типичен пример на човек, който се дразни, че мотористите се прибират 1 час по-рано от него. :)

    Коментиран от #7

  • 6 Аз Варна

    5 0 Отговор

    До коментар #1 от "ердоган":

    В такъв момент не е нормално да коментираш за даряване на органи.Не рови в душата на близките му.Те достатъчно са почернени хората.Просто застани като човек и кажи Бог да го прости и светла му памет на човека.Да почива в мир. Крайно време е да спре войната по пътищата.Загиват невинни хора.
  • 7 Бивш Моторист

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "Моторист":

    Ич ми не е , кой когато иска да са прибира , жал ми е за сирачетата ,майките и вдовиците.Бил съм на няколко такива погребения.Жената риде Василе Василе , жив и здрав та целувах зарана , сега умрял ми та носят. Колко такива трябва още да пребият , та да му дойде на някого акъла. Мензис и акъл идвали до 16г, от там нататък не ги чакай.Имам в гаража закован с два пирона парче кървав гипс, от последното ми 3-то падане, преди 21години, та да се сещам , ако рече задника ми да захапе отново мотор.
  • 8 Патриот

    1 1 Отговор
    Лека му пръст на момчето!
    Имах нещастието да мина покрай катастрофата. Отдалече се виждаха сините светлини.
    В много от случаите тези беди е можело да бъдат избегнати, ако моториситите караха по разумно. Не знам този дали е такъв.

    А аз не виждам нищо лошо в това органите му да бъдат дарени.
  • 9 ТДМ

    4 0 Отговор
    Обикновено само чета, но сега реших и аз да напиша нещо. Вярно е, че доста от мотористите карат неразумно, но и тези с колите правят такива откровени простотии... По цял ден карам, понеже такава ми е работата и виждам какво ли не. С моторите поне не си гледат смартфона докато карат. Помислете колко пъти на ден виждате разни тарикати да пререждат колона от автомобили за ляв завой и застават едва ли не, в средата на кръстовището. Да не се дават мигачи е станало мода и т.н. Така, че мотористите са част от една не много приятна действителност.
  • 10 Мото Фен

    1 0 Отговор
    Почивай в Мир ! Съболезнования към близките :( ♥
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове