18 Септември, 2017 10:08 3 121 12

Шофьор плаши с пистолет след забележка на пътя

  • шофьор-
  • заплаха-
  • пистолет-
  • засичане

Мъж заплашва с пистолет след забележка за опасно шофиране. За това сигнализира във фейсбук потърпевшият водач, участвал в инцидента. Безразсъдният шофьор изпреварвал отдясно и притискал към мантинелата други коли, а когато му направили забележка, той извадил пистолет.

Свидетели на действията на пътния хулиган, опитали да разговарят с него, когато червена светлина на светофар го спряла на кръстовище. Тогава той размахал пистолет с думите, че бил полицай и останалите му пречели...

Ето как представи случая във фейсбук Димитър Бояджиев.

Днес, 17.09.17 г., около 16:30 ч. на магистралата в района на Ихтиман посока София автомобил изпреварва отдясно колата зад мен. Виждайки, че ще продължи да изпреварва и мен оставам в лявата лента.В момента в който се изравнява с мен започва да навлиза нарочно в лявата лента изтласквайки ме до мантинелата.

Автомобилът продължава да изпреварва и притиска и колите пред мен. Продължих да се движа по колата и снимах номера на водача и как изпреварва в аварийната лента.

На влизане в София светофарът на Цариградско и Горубляне блокира водача в колоната.

Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници. Зад мен идва още една жертва на безразсъдното му шофиране, баща возещ семейството си.

В момента в който започнахме да викаме на водача защо засича хората по пътя си той вади пистолет и слиза от автомобила. След което обявява, че е полицай и ни засичал защото не сме му направили път.


По случаят е подаден сигнал към 8-мо районно.

Моля ако има и други застрашени от безразсъдното шофиране на този „шофьор” да не се бавят а да подадат жалба в 8-мо районно и да свалим този индивид от автомобила. Моля споделяйте защото гласността е единственият механизъм работещ в тази държава, апелира Димитър Бояджиев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪБ

    37 1 Отговор
    И НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩОТО ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА Е НЕ, ЧЕ ТОЗИ ДРИС*ЬО КАРАЛ КАТО БЕСЕН , ПРИТИСКАЛ КОЛИТЕ И ЗАСТРАШАВАЛ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ ........, НЕ Е И ЧЕ Е РАЗМАХВАЛ И ПИЩОВА СИ СЛЕД КАТО МУ СЕ СКАРАЛИ ,А НАЙ-ВПЕЧАТЛЯВАЩОТО Е ,ЧЕ Е БГ-ПОЛИЦАЙ!!!!!!!!

    ПОЛИЦЕЙЧЕ САМОЗАБРАВИЛО СЕ ,КОТЕ СИ Е ПОМИСЛИЛО ,ЧЕ КАТО ИМА ПИЩОВ И ЗНАЧКА ,ЧЕ МОЖЕ ДА ПЛЮЕ НА ЗАКОНИТЕ И АВТОМАТИЧНО СА МУ ПОРАСНАЛИ И ДВА ЧИФТА М.ДЕ!!!!!!!!!!!!

    СЕГА ЩЕ ПОСЛЕДВА ЕДИНСТВЕНО НЯКАКВО СМЕХОТВОРНО МЪМРЕНЕ ОТ ДИРЕКЦИЯТА НА ПОЛИЦИЯТА, А МОЖЕ ДА ОБЯВЯТ ,ЧЕ Е И "УВОЛНЕН"........,НО ВИЕ ВСИЧКИ РАЗБИРАЙТЕ ,ЧЕ Е ПРОСТО ПРЕНАЗНАЧЕН НА ДРУГА ДЛЪЖНОСТ И ДРУГО РАБОТНО МЯСО В РОДНАТА БГ-ПОЛИЦИЯ!!!!!!!!!!!......

    ТАКИВА НАГЛИ, ГНУСНИ И САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ДРИС*ЬОВЦИ НАЙ-МНОГО СИ ГИ КЪТАТ В МВР-ТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 Бесен Язовец

    11 2 Отговор
    В такъв случай се приближавам мн.спокойно и въспитано към него с добри думи и като се приближа достатъчно му вкарвам една бясна глава в носа и му правя носа на плочка взимам му пищова и викам полиция.

    Коментиран от #6

  • 3 ИВАН

    21 0 Отговор
    Хаха, ами правилно си е взело пищовчето момчето - като е направило за бой, ама щом така го размахва, сега трябва да му го вземат, явно психиката му е слаба, чувството за отговорност също.
  • 4 JEEP

    13 1 Отговор
    Ненормалник. Да му прибират оръжието и значката и директно в кауша. Ама гарван гарвану око не вади.
  • 5 Гост

    10 2 Отговор
    "Слизам да го запитам защо застрашава живота на семейството ми и другите пътници" - Най-голямата глупост! Изобщо не знаеш с кого си имаш работа и колко му е акъла! Звъниш на 112 и съобщаваш за автомобила /марка, модел, рег. №./ движещ се с опасн висока скорост по магистралата /описваш коя, посока на движение и километър/ и застрашаващ останалите участници в движението!
  • 6 Просто гост

    10 2 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Ами,ако неговият нос се окаже по-бесен от твоята глава?

    Коментиран от #11

  • 7 БГ риалити

    10 0 Отговор
    А вие защо вярвате, че полицай !? Със същия успех може да ви каже и че е извънземен. Тъпото в тази държава е че всекви батки и псевдогангстери си носят оръжия необезпокоявани и няма баланс. Друго щеше да е докато го размахва и се прави на батка някой обикновен, но бърз чичак да му изпразни един пълнител в тиквата !
  • 8 АБЕ АЛО

    7 1 Отговор
    Дреме ни на К*.А какъв е !!!! Тоя трябва да лежи 5 години минимум бе ! ЕЙ ХОРА МНОГО СМЕ СЛАБИ...жал ми е за нас... :(
  • 9 121АСДА

    2 0 Отговор
    Дано да е полицаи.
  • 10 ААА

    11 0 Отговор
    Ако извади пистолет, без да е застрашен живота му,имота му, да се счита като опит за убийство, и да ходи при акушерката Ковачева за 18 години. Някой дали си дава сметка , какво се получава ,ако единият извади оръжие , а другият също притежава такова, и започва да го вади. Задейства се първосигнална защитна реакция , всеки гледа да изпревари другият и да го използва първи, че не се знае. За това има такова правило , извадиш ли оръжие трябва да го ползваш, или другият те изпреварва. Коментар №5 е много прав . Това не е работа на гражданите да се саморазправят на пътя. Ако някога станем нормална държава-съвестният гражданин само изпраща по електронен път записа от своя видеорегистратор , и получава след седмица от полицията , какви действия са предприети към нарушителя, глоби, наказания,лишаване и тк. нат. И така постепенно ще изчезнат гаменските изпълнения на пътя. Не може и не трябва в европейска държава някой да отстоява с пистолет в ръка своето право на пътя, не сме "Дивият Запад" . И аз имам една каса пълна с цеви , и никога не съм се представял с тяхна помощ да влизам в ролята на рядко комплексарско л..но.

    Коментиран от #12

  • 11 Бесен Язовец

    6 1 Отговор

    До коментар #6 от "Просто гост":

    Просто природата не е създала толкова здрав нос и едва ли ще създаде докато съм жив
  • 12 Светльо Чернев

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "ААА":

    Прав си. Но... тази вечер по новините, т, н. мин на отбраната, каза че човека не бил парадирал с положението си. Представяш ли си, ваденето на пистолет и изявлението, че си полицай не е показност на положение. Ай сега, някой да познае дали на ш....тоно ченге, ще му се случи нещо лошо?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове