27 Септември, 2017 19:36 2 637 22

Нинова: Как се казва съдията, унижил достойнството на г-жа Петкова?

  • корнелия нинова-
  • ритната-
  • камериерка-
  • съдия-
  • швед

Нинова излезе с остра позиция във Фейсбук по повод шведа Ралф, който ритна камериерка в Слънчев бряг

Лидерът на БСП Корнелия Нинова излезе с остра позиция във Фейсбук по повод шведа Ралф, който ритна камериерка в Слънчев бряг, а съдиите го пуснаха на свобода срещу 4500 лева глоба.

Ето какво написа в социалната мрежа Нинова:

"И като юрист, и като политик знам, че има правило - съдебните решения да не се обсъждат, а да се изпълняват. Но след като прочетох новината, че шведът, ритнал камериерката, е осъден на 4500 лв. глоба и си е заминал, обявявам, че няма да се съобразявам с правила. Аз съм българка и искам да знам името на съдията, унижил достойнството ни, оценил подигравката на безпаметно пиян чужденец с една българска жена на 4500 лв. Искам да знам мотивите му и да го питам - освен закона, какво му говори съвестта. Помогнете ми да намеря госпожа Петкова. Искам да я погледна в очите и да й се извиня!", Корнелия Нинова във Фейсбук.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 раптър

    32 12 Отговор
    Предполагам ,че госпожа съдийката е със тежка форма на герберастия и и решението и е наредено от ЦВ.ЦВ, който освен вътрешен министър в сянка е и министър на правосъдието в сянка!!!!

    Коментиран от #2

  • 2 Антонио

    26 1 Отговор

    До коментар #1 от "раптър":

    А може и друго да е!Съдийката е получила 10.000€ Адвоката е изсмукал едни 5.000€ за себе си като е проводника между кинтите тъпанара швед и съдийката.А жертвата духа супата,тъй като нито има пари нито може да яде месо за нея най-малко 2500€.Сега цялата сума де речем,че е 17500€ в шведия това са три заплати.И аз искам да му набия канчето на тоз в шведия и да платя три наши заплати 700€ как е а?Ето и щасливият край:съдийката отива да мастурбира някъде с мангите защото е превъзбудена било е трудно дело,и парите доста са тежали,адвоката е върха сега го мислят за голяма работа защото е спасил шведа,шведа е радостен че е на свобода.А в същност нито адвоката е добър нито седийката просто са го оглозгали лекинко двамцата.Ако шведа нямаше пара щяха да му дупна дзъмбата с някоя кожена спринцовка.
  • 3 Антонио

    17 1 Отговор
    Много ми е ясно как се печелят такива дела.Доста често черпя от извора имформация.Така че,ако имаш кинти и точният адвокат-може да е пълният тъпанар,но свързочник,и ако не те кефи тъщата изчакваш е с колата блъскаш е плащаш си на свързочничка-адвоката той пък плаща на съдийката и ти лепкат една условна или пък,че си невинен,а колата е виновна и си живееш споко без досадната тъща.
  • 4 Хаджи Папурко

    13 18 Отговор
    Комунист е нелечима венерическа болест.
    За това престъпление другарко юрист в закона пише глоба от 1000 до 5000 лв.
    Затова се извинете на съдията,че е приложил закон който дружно комкопелдаците в парламента сте му дали.

    Коментиран от #5

  • 5 Папур Тръстиков

    19 1 Отговор

    До коментар #4 от "Хаджи Папурко":

    Доколкото разбрах пострадалата е била поне с комоцио, което се води средна телесна повреда. До пет години!
  • 6 гост

    18 1 Отговор
    Облажването е било яко,за да мине толкова леко и да унижи една нация.
  • 7 Гост

    16 13 Отговор
    Другарката нинова се чуди на законите които нейните съпартийци са въвели от комунистическата власт. Корупцията е на толкова високо ниво благодарение на фалшивия тоталитарен комунистически строй.
  • 8 падналия ангел

    23 4 Отговор
    Онзи строй беше преди 27 години! Ти досега къде спа та не отмени тоталитарните закони? Хайде да не се оправдаваме с миналото, к*во направи ти за настоящето?

    Коментиран от #9

  • 9 Гост

    14 14 Отговор

    До коментар #8 от "падналия ангел":

    Стига сте ги оправдавали тези боклуци, днешното състояние на България е благодарение на 45 годишното управление на тяхната комунистическа банда (БКП).

    Коментиран от #13, #18

  • 10 А дали

    21 3 Отговор
    Нещо обаче всички пропускат, че прокуратурата поиска това наказание !
    Тях ги питайте Защо ????
    Прокуратурата иска само наказние глоба до 5 хил и съда отсъжда 4500 лв.
    Все си мисля, че ако прокуратурата беше поискала затвор и глоба сдъда щеше да ги отсъди, защото имаше голям обществрн интерес и шведа в случая е господин никой?
    Така, че Нинова не те знам, каква юристка си, ама вземи се поинтересувай повече и търси другаде ключа от палатката !
  • 11 Голям прос

    11 2 Отговор
    За 30г такива като Гост, щяха да променят половината поне от нещата които са наследство от комуницма, който така мразят. Щом не са променили нищо да си затворят устите и да не лаят, явно им харесват тия неща

    Коментиран от #12

  • 12 Гост

    17 1 Отговор

    До коментар #11 от "Голям прос":

    Свети Петър извикал на небето Тръмп, Владимир Путин и Бойко Борисов и им казал:
    “Момчета, краят на света е през 2017 година. Кажете на хората си!”.
    И ги върнал на земята.
    Тръмп събрал конгресмените на САЩ и им казал:
    “Господа, имам една лоша и една добра новина. Лошата е, че през 2017 е краят на света. Добрата е, че ние ще спасим света!”.
    Путин събрал депутатите на Русия и им казал :
    “Другари, имам две лоши новини. Едната е, че има Господ, а другата е, че идва краят на света!”.
    Бойко Борисов събрал българските депутати и им казал: “Господа, имам две добри новини. Едната е, че ни приеха на най-високо равнище, а другата е, че ГЕРБ ще управлява до края на света!”
  • 13 Све

    8 3 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    Идиотското обяснение на глупаците,
    което слушаме като оправдание за всичко.
    Тъпо и елементарно
  • 14 3395

    11 5 Отговор
    И като го научиш името, какво? Дреме ти на портфейла, нали? Колко си фалшива.
  • 15 Али Раза

    19 1 Отговор
    Пропаднала циганска държава. Ще се затрием сами.
  • 16 Ха ха

    14 4 Отговор
    ...позиция във фейсбук....и какво от това?
    Общи приказки, дребни стотинки и мек ... всеки може да извади!
    Наслушахме им се на приказките!
  • 17 Ники Дудука

    6 8 Отговор
    А излезе ли Нинова с остри коментари против многобройните прояви на хулиганство и насилия от руски туристи у нас?Да, трябва да се отбележи, че те не се раздухват, поради робската зависимост на част от българите.
  • 18 Бай хой

    6 2 Отговор

    До коментар #9 от "Гост":

    А знаеш ли какво щеше да се случи с боклука ако бе си позволил това с гражданка на НРБ?
    Щеше да е в Белене а такива като теб щяха да протестират , че е репресиран от комунистите и не му е организиран справедлив процес и защита.
    На ви я сега колониалната справедливост.
  • 19 стратокастър

    4 1 Отговор
    Тая пък била Българка ? Е от кога бе другарко Нинова?
  • 20 ДДС

    5 0 Отговор
    защо адвокатите нямат касов апарат. ДОКОГА....
  • 21 az СЪМ

    3 2 Отговор
    Съдийката , коло да му даде ? като тавана е 5000 КУРНЕЛИЯ ДА ЧЕТЕ ЗАКОНИТЕ , коИТО КОВАТ В ПАРЛАМЕНТА ЕЙ ТАКИВА КАТО НЕЯ .
    ТОВА Е ЗА ШВЕДИ И ЧУЖДЕНЦИ - НЕ ГИ ЗАЩИТАВАМ , ВИЖТЕ СЕГА КАК СЕ ПРИЛАГА СРЕЩУ БЪЛГАРИ ..

    " Пуснаха зарязания от гаджето побойник срещу 500 лева

    Йордан Маринов
    Йордан Маринов
    Шуменският районен съд (ШРС) освободи 22-годишния Йордан Маринов от Търговище, след като му наложи парична санкция. Младежът, който тази нощ наби приятеля на бившето си гадже, се отърва с 500 лв. глоба. Съдът можеше да го остави в ареста за 15 денонощия, но уважи молбата му, че за такъв период от време би останал без работа. “Съжалявам за станалото, повече няма да се повтаря”, каза Данчо в съдебна зала. Той обясни, че с Мария Димова (20 г.) били гаджета в продължение на 4 години. Когато девойката от Търговище била приета за студентка в Шуменския университет си намерила нов приятел и зарязала Йордан. Той обаче не успял да я забрави и постоянно й звънял по телефона. “Според мен виновна за раздялата ни е Мария, а според нея причината съм аз. Явно трябва да я забравя”, каза Данчо. Той заяви още, че новото гадже на девойката Атанас Александров (22 г.) я настройва срещу него. Тази нощ Йордан се напил и влязъл в Блок 3 на студентското общежитие, на ул. “Александър Пушкин” в Шумен. Разбивайки две врати нахлул в стаята на бившата си приятелка, където заварил двамата влюбени. Преди полицаите да успеят да отидат на място
  • 22 Юристконсулт

    2 2 Отговор
    Като си юрист трябва да знаеш, че глобата в такива случаи е 1000 - 5000 лв, и съдийката, която е "унижила" достойнството на чистачката е определила почти максимума като обезщетение.
    Корнелия, само лаеш!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове