5 Октомври, 2017 08:16, обновена 5 Октомври, 2017 09:08 17 372 12

Тежка катастрофа и смърт на магистрала "Тракия"

  • ам "тракия"-
  • катастрофа-
  • магистрала-
  • войната на пътя

Преобърнал се е ТИР с дърва, а водачът е загинал намясто

Тежка катастрофа и смърт на магистрала "Тракия" - 1
Изображението е илюстративно

Около 1.20 часа днес на телефон 112 е подаден сигнал за тежка катастрофа в района на 119 км на АМ "Тракия" в посока София. Влекач с полуремарке с българска регистрация се е ударил в колона на мост. Намясто е загинал 45-годишният водач.

Тялото му е извадено с помощта на техника на пожарната. До около 5 часа затворени за движение са били и двете ленти, тъй като превозваният товар - дървени трупи, са се разпилели.

Причините за инцидента се изясняват в РУ - Труд. Има образувано досъдебно производство, извършен е оглед.

Възстановено е движението по АМ "Тракия" в посока Бургас в района на Радиново при км 117, съобщиха от пресцентъра на Агенция "Пътна инфраструктура". В посока София остава в сила ограничението на движението и трафикът се пренасочва по обходен маршрут: от пътен възел "Цалапица" при км 112 - път I-8 Пазарджик - Пловдив - пътен възел "Пловдив - Карлово" при км 126 на АМ "Тракия".

В района се е образувало километрично задръстване от автомобили, започващо от 103-ия километър.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от безплатното приложение LIMA, интернет страницата на АПИ - www.api.bg и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Sченге

    5 9 Отговор
    В 1.20м. това е време за спане а не за ...

    Коментиран от #2

  • 2 Колега шофьор

    13 2 Отговор

    До коментар #1 от "Sченге":

    Времето за спане го определя тахографа, друг е въпросът, че шофьорът макар да му се е спяло, не е спрял да се ободрите, е друг въпрос.
  • 3 хммм

    9 8 Отговор
    1 и 20 през ноща, дърва, има нещо...
  • 4 Авакум Захов

    10 6 Отговор
    Тираджия ?!
    По малките часове с дърва ?!
    И не е убил никой друг ?!

    Добра новина...

    Коментиран от #11

  • 5 Иван Господинов

    30 2 Отговор
    Хиляда пъти им се каза да не се кара в аварийната лента, наказанията вдигнаха, по всичките медии се извъртя и пак нищо. Ганьо е с изградени шофьорско навици и туй то. Ясно е че има нещо напред, твърде вероятно е да дойде линейка или пожарна и докато чака овцете да се изнесат някой да умре или да изгори. В тая тъпа държава полицията симулира престъпността по всички възможни начини. Не можеше ли през това време втори екип на полицията да мине през аварийната лента и да одруса всички тарикати с по 1000лв и да им отнеме книжките за по 3 месеца. Ганьо без бой на нищо не можеш да го научиш. Елементарно е бе тъпаци от тъпотията ви умират хора. Един ден вие ще сте в подобна ситуация и ще се чудите защо никой не идва.

    Коментиран от #6, #9, #12

  • 6 Tom Bombadil

    14 3 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Господинов":

    Иван Господинов Ви го каза най-добре, тарикати
  • 7 Превозвач

    25 2 Отговор
    Първопричина заплащане на тон/километър или кубик/километър,което е забранено.Което води до слабохарактерност и алчност на превозвачите изразена в превишаване на максимално разрешените килограми на композициите, а това пък до нощно каране за да се избегнат контролите,което пък е в разрез с нормалния режим на живот и тн. Да отбележа, че и конструкциите на ремаркетата са демонтирани тоест са платформи за да са с по ниска тара и да се качват повече тонажи, а обезопасяването на дървата е точно -0. Те тва е.

    Коментиран от #10

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 шефиор от ДПС

    2 2 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Господинов":

    то че не се кара в аварийната - не се кара. Но ако има аварирал или спрял в аварийната, откъде ще мине линейка или пожарна? Отговорът е - Бай Ганьовци са най-вече управлеващият "елит" :)
  • 10 Европата

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Превозвач":

    МОЛИМ, МОЛИМ! Всичко е по закон - в европата сте!
  • 11 123.300д

    2 2 Отговор

    До коментар #4 от "Авакум Захов":

    Ти изобщо знаеш ли какво означава ТИР ? Понятие си нямаш но пишеш глупости или всеки камион с ремарке е ТИР....ТИР в вид документ който едва ли си виждал...вземете се образовайте всички малко преди да пишете-автора на статията също да си изясни понятието "ТИР"
  • 12 Няма значение

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "Иван Господинов":

    Всички са тъпаци, а къде бил умника. Ами като си толкова начетен и умен защо не си станал професор, политик, доктор или някой, който би му се чул гласът, ами си никому известен.. Пък и много разбираш защо умирали хората.... Тц тц тц.. Тоо Ганьо като и българската простотия, всички професори голями, ама некадърни за каквото и да било. На уста всичко знаят и разбират, ама само на уста
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове