Last news in Fakti

11 Октомври, 2017 14:01 2 982 13

Антон Тодоров: Ще взривя държавата, ако продължа така

  • антон тодоров

Няма да позволя името ми и всичко, което ми беше вменено, да се превърне в тегоба за ГЕРБ. Колегите ми не го заслужават. Това заяви в кулоарите на парламента Антон Тодоров, след като Народното събрание прие оставката му като депутат. Няма да позволя името ми и всичко, което ми беше вменено, да се превърне в тегоба за ГЕРБ. Колегите ми не го заслужават. Това заяви в кулоарите на парламента Антон Тодоров, след като Народното събрание прие оставката му като депутат.

„Не съм приключил с политиката. Вероятно ще има завръщане“, посочи Тодоров, цитиран от epicenter.bg, и каза, че известно време ще се занимава с основната си дейност, която е журналистика.

Имал няколко предложения за предавания, щял да ги обмисли първо с премиера.

Премиерът Бойко Борисов категорично бил против оставката му и много настоявал той да остане в парламента, заяви Тодоров.

„Сега известно време ще се занимавам с моята основна дейност – колкото и странно да ви звучи, журналист съм, телевизионер съм“, каза той, и заяви, че има предложения за предавания.

На въпрос, дали след като вече не е депутат, ще бъде още по-остър Антон Тодоров отговори, цитиран от Новини.бг: „Накъде повече, ще взривя държавата, ако продължавам по този начин“.

„Премиерът беше категорично против да подавам оставка. Двамата решихме, че може би онази фраза за столчето не е била толкова на място, защото се превърна в знаме, което беше възседнато от кръгове, които успешно го превърнаха в пропагандистки мотив на базата, на който да се иска оставка на може би най-успешното управление за тези 28 години”, заяви Тодоров.

„Можете да сте сигурни, че никога не лъжа и се справям с хора, които сметна за мои врагове по подобаващ начин. Не е добре да сте враг на Антон Тодоров, но е добре да сте негов приятел“, заяви още той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бесен Язовец

    30 8 Отговор
    Освен пълния памперс на з...ка ти др.не можеш да взривиш
  • 2 Реалист

    25 6 Отговор
    Ще взривиш себе си , ако продължиш така ...
  • 3 Гост

    25 6 Отговор
    Тоя какво плаши гаргите? И какво ще направи? Какво ще взриви тоя сульо, пръв радетел на колегиалността. Па видиш ли Борисов бил против оставката му. Направо се стреснах какъв гръб има в лицето на Борисов и как вожда го пази и го убеждава да не подава оставка. Па щял да обсъжда с Борисов предаванията си. Аз на Борисов затова му плащам заплатата с моите данъци, да обсъжда телевизонните полюции на политически трупове.
  • 4 B52

    33 5 Отговор
    Този отдавна не си е пил хапчетата!
  • 5 стоян георгиев

    13 5 Отговор
    пълно е с неадекватни хора със самочувствие.теб на село те нещат ти поповата къща търсиш!!!!!щял да има предаване, щял тва ,щял онова!!!!глупак използваха те като парцал за бърсане на сополи и те захвърлиха като си вече употребен,толкова ли не разбра????то именно такива тъпчовци трябва да са партиините воиници ама въпреки това е дразнещо!
  • 6 Станислав

    8 4 Отговор
    Какво се е заплевземал тоя ченгесар?! Все едно не знаеме всички, че ГЕРБ управляват останалите партии чрез плиемания лазмер на партийните субсидии и медиите чрез средствата, отделяни от рартийните субсидии за реклами. Нагли и нахални мафиоти!
  • 7 goni

    5 3 Отговор
    Тоя ще ме накара не само да си купя книгата му:" Шайката Бойко и ...." А, даже и да я прочета! На това му се вика реклама! Не знам дали е телевизионер, но със сигурност е астролог! Който не вярва да провери! А, на астролозите трябва да се има доверие!:)
  • 8 Кротък язовец

    7 4 Отговор
    Каква стана тя? Всички от партията БСП чисти и непокварени, никого не плашат, никого не обиждат, с никого не се заяждат. На това му се вика градивна опозиция. Така е открай време, чисти води ненапити, грехове нямат, само възвишени дела в името на народа. Не че народът за малко не умря от глад и липса на вода, на електричество, на хляб дори, ама това беше, защото бяхме непослушни. Репортери и журналисти в момента се изживяват като свещени крави. Има ли някой, който да докаже, че журналистиката ни е независима?! Няма такъв! Дай на журналиста пари и му гледай сеира. Пише и задава въпроси, както му диктуват. Не се поддавайте на провокации, господа, свещените крави само това чакат. То не бяха протести, то не бяха писма и възмущения. За какво все пак? Били им отправили заплахи в ефир. Да не говорим колко заплахи получават извън ефир, но няма да кажат от кого, страх ги е. Фалш и лицемерие, поднесени по възможния най-тъп начин! И не се радвайте много, народът не е толкова прост, колкото ви се иска.
  • 9 Све

    11 4 Отговор
    Заради подобни ме хваща срам, че са българи
  • 10 реалист

    4 6 Отговор
    А истината е ,че просто Тодоров е неудобен за много хора и поради това му търсят цаката от много време.
  • 11 манол

    4 1 Отговор
    Давай, Тони! Взриви я с продължението на "Шайка". И недей вини журналистите що ти я напомнят. И ние сме я чели, но нямаме трибуна да те питаме що така, като написа книжлето, се извъртя като фурнаджийска лопата и се сближи с Бойко така, че чак той бил против да подаваш оставка. Брех, че си ценен кадър!!!
  • 12 sursur

    1 1 Отговор
    Всичките искате измитане напаст голямя сте
  • 13 Ения

    1 1 Отговор
    Кого ще взивряваш бе маскара?
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове