Last news in Fakti

26 Октомври, 2017 09:52 7 616 17

Аз съм наглец и паркирам безобразно

  • паркиране-
  • пловдив-
  • стикер

Пловдивчани решиха сами да се борят с шофьорите в града, които паркират неправилно

Аз съм наглец и паркирам безобразно - 1
Снимка: Plovdiv24

Будни граждани лепят стикери на неправилно паркирани автомобили в Пловдив, научи местното издание Plovdiv24.bg.

Конкретната снимка е направена днес в пловдивски мол. Залепеният стикер е с размер на стикерите на фишовете, поставяни от полицаи и катаджии. В случая обаче единственото "наказание" за провинилите се шофьори е необходимостта да отлепят стикера от стъклото си.

Самият стикер пък е "подписан". Инициативата наподобява на международно известната акция "Стоп хам" в Русия, при която група граждани лепят огромни стикери на неправилно паркирали. Там обаче стикерите са доста по-големи и се лепят предимно на предното стъкло, така че шофьорът да не може да потегли без да е отлепил "срамната лепенка".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българин

    36 0 Отговор
    Когато отсъства държавата, контролът се поема от населението!
    Така ще става във всяка сфера, докато не се измете корумпираната държавна измет.
    Държавата това е народът, а не администрацията и чиновниците!
  • 2 GOust

    23 4 Отговор
    Е да де, ама в Русия някой ако почне да се дърви и да скача да бие, идва ДПС–то и им шиба актовете,а тук ако стане нещо такова, особено на някой "по-равен", ще дойде полиция и ще те бият заедно
  • 3 Татяна Дончев

    27 0 Отговор
    Аз залепям стикери : " Аз съм п...раст и паркирам като такъв !"
  • 4 A8 V6

    1 35 Отговор
    Като хвана такъв, ще пищи, ще .ере кръв и ще се моли.

    Коментиран от #8, #10, #11, #15

  • 5 гост

    20 1 Отговор
    ИСКАМ ТАКИВА ЛЕПЕНКИ - НЯМА ДА ВИ РАЗОЧАРОВАМ. В СОФИЯ НАГЛИТЕ ШОФЬОРИ СА НАВСЯКЪДЕ.
  • 6 Гражданите

    14 1 Отговор
    Много По ефективно е приложението Гражданите
    пускаш сигнал до КАТ и те си го клатят - така по им увират чутурите !
  • 7 един

    19 0 Отговор
    Болшинството от българите са наглеци. Това е народопсихология, бабаитлък, невъзпитание, нискокултурие. Потресе ме изказването на майка на 24-годишен човек, който пушеше цигара на бензиностанция, че не била възпитала детето си да не пуши на взривоопасно място. И заплашваше да съди човека, който беше угасил цигарата на наглеца с пожарогасител. На всяка крачка бабаити, които често заплащат с живота си за бабаитлъка. Лошото, непоносимото е, че отнемат и живота на невинни хора! Живеем в странна среда, в която наглеците властват, правосъдната система е безсилна, в нея има един кръговрат, при който едни и същи хора се сменят като в омагьосан кръг и общо взето цари безсилие. А училищата, семействата бълват наглеци, за съжаление с малки изключения! И сме една шепа народ, който с нищо не се справя. Цинизмът, безобразието са ни обсебили напълно! За всичко да се обвиняват управляващите обаче е тъпо, всеки носи преди всичко лична отговорност! Например вандализмът. Дали е възможно до всеки вандал да стои някой, който да пази имуществото на държавата?!
  • 8 Гост

    14 0 Отговор

    До коментар #4 от "A8 V6":

    Заради такива бандити като тебе сме на този хал.Като че ли държавата е създадена от мутри за други мутри.
  • 9 Гост

    10 0 Отговор
    Даже на тия стикери трябва да има, задължително, поне една псувня, по адрес на шофьора.
  • 10 Гост

    12 0 Отговор

    До коментар #4 от "A8 V6":

    Ще ме хванеш за шлифера
  • 11 SL65 AMG V12

    10 0 Отговор

    До коментар #4 от "A8 V6":

    Винаги се намира по-бабаит, и тогава ти ще....
  • 12 АФИ

    5 0 Отговор
    Този тип шофьори са толкова нагли, че подобен надпис за тях ще бъде повод за гордост.
    Освен, че сме безпомощни лузъри срещу обкръжаващите ни наглост, безочие и простотия, друго не доказваме.
  • 13 motorola

    4 3 Отговор
    Абе хора, кои са тези будисти дето ще си правят каквото искат и ще лепят? Ами защо не започнат направо да палят колите?
    Да обяснявам ли на някой ,че на 1кв/км има 10 разкопани улици и още 50 нови коли на студенти и пречее,които са тук само за зимата?
    И като са толкова будни, защо се крият и бягат? Онези в Русия поне се изправят пред "нарушителите", защото НЕ всеки е нарушител. Всеки има гледна точка. Ами като са толкова будни, да вземат да полагат и асфалт по дупките!
  • 14 Русенец

    3 0 Отговор
    Браво !
    Да ни изпратят в Русе, защото тук в центъра е нетърпимо. От както са ГЕРБ на власт начело с кмета Стоилов, града ни е станал клоака от автомобили. Няма тротуари, а джиповете само дето на покривите не се качват да паркират !
  • 15 Защитник

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "A8 V6":

    Гледай някой теб да не те хвърли на капака на миризливото ти ауди и да те бие докато почнеш да плюеш кръв. Шото хем си гол хем голям. Мухъл! Да не дава Господ да те видя как паркираш с тоя дарак че току виж пламнал барабар с теб!
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Шишков

    0 0 Отговор
    От къде мога да поръчам такива лепенки
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове