Last news in Fakti

26 Октомври, 2017 15:30 15 555 28

Цигани гонили Мартин Карбовски с лопати и мотики

  • брезово-
  • мартин карбовски-
  • цигани-
  • кръвосмешение

Социалните вече са се заели със случая на Мима

Цигани гонили Мартин Карбовски с лопати и мотики - 1
Мартин Карбовски Снимка: Архив

Цигани от Брезово са нападнали със закани за бой и псувни журналиста Мартин Карбовски. Те подгонили водещия с лопати и мотики, пише "България Днес".

Телевизионният водещ е пристигнал в пловдивското градче, за да снима 13-годишното момиче, което забременяло от брат си. Историята придоби публичност преди няколко дни и шокира с роднинските отношения между циганите. Местното население обаче не приело добре появата му и ситуацията ескалирала.

"Голям дразнител е този Карбовски! За секунди стана страшно. По-добре и вие си тръгвайте, за да не станат същите проблеми. Не искаме журналисти, не искаме репортери. Оставете ни на мира", надвиквали се един през друг циганите от махалата.

Според изданието, 13-годишното бременно момиче се казва Мима, а бащата на детото - Чавдар (16 г.). По думи на местните след ексцесиите покрай появата на Карбовски здравословното състояние на девойката се влошило и тя не се чувствала никак добре.

"Няколко пъти вече припада. Оставете ни на мира, защото ще стане страшно. Детето ще умре заради всякакви хора, които ни тормозят", агресивно се заканил близък на Мима и заплашително тръгнал към екипа на вестника, като викал, ругаел и псувал.

Комшийка на Мима, която се представила и за нейна роднина, се поотпуснала и разказала повече подробности за забранената любов между брата и сестрата.

"Всички тук така знаят - че чака дете от брат си. Ама при Мима работата сигурно случайно е станала. Едва ли са искали да имат бебе. Преди това Мима имаше друго гадже, може детето и от него да е. Никой не казва със сигурност. Разбрахме, че социалните са се заели със случая. Те ще решават какво ще става оттук нататък", обяснила жената на средна възраст.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 коки

    145 5 Отговор
    да заграждат селото и да палят огнехвъргачките,друга оправия с бай м...л няма
  • 2 Кобрата

    114 2 Отговор
    Само трепане...друга оправия няма, по един Калашник и в маалата

    Коментиран от #8, #20

  • 3 onq s konq

    9 79 Отговор
    Ми като се меша къде му не е работата тека ше е !

    Коментиран от #4

  • 4 Кобрата

    90 4 Отговор

    До коментар #3 от "onq s konq":

    Мартин Карбовски е журналист, това му е работата, с това си вади хляба, човекът.
    А и такива случки не трябва да се крият и да се правим, че нищо не се случва, защото тия мургавите ще станат повече от нас и жална ни майка тогава, разбираш ли Коньо

    Коментиран от #19

  • 5 шлемник байкалскии

    45 9 Отговор
    Мимето е неразположена като пилот от Гр. Игнатиево а Карбовски дошъл да пита нещо!
  • 6 гост _72

    7 49 Отговор
    Господа защо не погледнете реалния живот това ли ви е работата защо не и дете в Бургас да помагате на хората които са в бедствено положение защо не занесе те по 1 на филия хляб и по една топла завивка нали сте уж
    Българи или само на такива се правите не ви разбирам нямате ли си друга работа ами се занимавате с цигани сирици бежанци и т.н.....по добре да дойде последно време да видите гнева на Христос защото заради такива като вас той умря за да ви вземе хреховете но вие едва ли знаете това ами бог да ви прости но няма да ви прости а той ще ви съди и от там няма бягане

    Коментиран от #16, #17

  • 7 ГОСТ

    37 2 Отговор
    те затова бият по много хора
    за да няма виновен
    вии ако сте много примерно 20 човека
    ако видите циганин
    бии да те уважат
    после от 20 да докажат кои е бил
  • 8 Kiel

    4 14 Отговор

    До коментар #2 от "Кобрата":

    Да бе те калашниците на детските магазини много ходи си купи...
  • 9 ИВАН

    35 1 Отговор
    Де бре, де бре ... пусто дърво неокастрено - тормозят ли ви, страшно ли щяло да стане, да не изръмжи Българския лъв, че тогава ще видите ... пусто дърво ...
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Брат ми

    28 1 Отговор
    Welcome to Auschwitz
  • 12 един

    8 40 Отговор
    Жалко, че не са го догонили! Не понасям извратеняка Карбовски, за какво е отишъл в махалата да се гаври с хората и да разпитва за пикантерии. Изключително отвратителен човечец, наречен журналист, прост, тъп, подкупен и подъл! Спомням си за лъжесвидетеля, който беше изнамерил и изтъпанил да лъже, за да оневини изрода убиец Чеци за сметка на невинен човек! Май никой не му потърси сметка за това. Циганите трябваше да го догонят. Не е негова работа да разпитва за бременността на момичето! Физиономията на този човек ме ужасява, както и репортажите му!
  • 13 bulgar bulgar

    2 10 Отговор
    Той е просто циганин в друго измерение.
    Пардон, ром.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Бат Саше

    15 0 Отговор

    До коментар #6 от "гост _72":

    Ти колко филии хляб и топли завивки занесе?
  • 17 КУЧЕ

    8 7 Отговор

    До коментар #6 от "гост _72":

    ПРАВ СИ НО КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА ААААА КЪДЕ СА УПРАВНИЦИТЕ ЗАЩО НЕ ПОМАГАТ В ТАКИВА КРИЗИ АА ВИЕ ПРОСТИТЕ ГЛАСУВАИТЕ ЗА ТЯХ И СИ ТРАИТЕ КАТО НЕ ВИ Е..Т
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Геро

    8 2 Отговор

    До коментар #4 от "Кобрата":

    Ми, че те и м...лите така си вадят хляба.
    Пък в крайна сметка, лудия е този, който плаща
  • 20 байчо

    11 2 Отговор

    До коментар #2 от "Кобрата":

    ... лошото е че само се назландисваме и нищо не правим...
  • 21 Vasik Atanasova

    16 3 Отговор
    циганите не се спират от нищо
    тази държава е тяхна !!!!!!!
  • 22 Винету

    21 2 Отговор
    Писал съм го и друг път, но пак ще го напиша - само един нов Генерал Чочоолу може за оправи положението с тези подчовеци!!Казах!
  • 23 Джентълмен

    3 4 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Няколко пъти вече припада. Оставете ни на мира, защото ще стане страшно. Детето ще умре заради всякакви хора, които ни тормозят"

    Като се замисли човек, циганите са си прави.
  • 24 Дани

    8 2 Отговор
    Това са талибаните на България. Сами си го намравихме с изборът ни на меркантилни политици.
  • 25 на оружие

    15 0 Отговор
    До като им се смеехме по колко чавета имат чаветата пораснаха и нароиха още повече чавета. И никой неможе да ги спре да се роят.А през 1985 всички не Българи трепереха от нас.Целуваха ми кубинките и ни се молеха ,като на господ( аман бате не стреляй).Ех славни времена бяха.Сега няма вече такива Българи.
  • 26 Stefko 88

    4 0 Отговор
    културни особеносте на орките....
  • 27 Stefko 88

    7 0 Отговор
    "Всички тук така знаят - че чака дете от брат си. Ама при Мима работата сигурно случайно е станала. Едва ли са искали да имат бебе. Преди това Мима имаше друго гадже, може детето и от него да е.

    КАжи честно ! Брат - гадже и всичко си е в реда на нещата а? Тия от 5 годишни ли се пердашат?

    Коментиран от #28

  • 28 Смех

    3 0 Отговор

    До коментар #27 от "Stefko 88":

    При тази немотия като няма друго с к'во да си играят...
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове