Last news in Fakti

28 Октомври, 2017 15:13 32 048 110

"Бързи и яростни" на Подбалканския път (ВИДЕО)

  • бързи и яростни-
  • гонка-
  • подбалкански път-
  • автомобили

Спортни коли си спретнаха "гонка" въпреки натоварения трафик

"Бързи и яростни" на Подбалканския път (ВИДЕО) - 1

Няколко спортни коли със завидна мощ си спретнаха "гонка" на Подбалканския път. Според информация на свидетели, споделена от "Нова телевизия", автомобилите са развивали скорост над 150 км/ч въпреки натоварения трафик.

На няколко пъти водачите, каращи в обратната посока на движението, е трябвало да отбиват в банкета на пътя, за да избегнат челен сблъсък със "състезателите".

Ето и кратко видео на ситуацията, заснето от очевидци:


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 турбо

    54 237 Отговор
    Не може супер коли да си се влачат с таралясниците.

    Коментиран от #4, #78

  • 2 Пазарен Либерализатор

    41 202 Отговор
    Не видях никой в канавката, силно преувеличена е ситуацията.

    Коментиран от #3, #7, #62

  • 3 ядосан

    152 17 Отговор

    До коментар #2 от "Пазарен Либерализатор":

    ти какво очакваш,да видиш автомобили с колелата нагоре ли?
  • 4 Антонн

    88 8 Отговор

    До коментар #1 от "турбо":

    В законите не пише това не важи за супер кола.
    Те си мислят че са много бързи и никои няма да посмее да ги удари,ама не е така първо сами се трепят второ ги удрят.
    Веднъж Бентли изпреварваше колоната на светофара в насрещното,а аз бях за ляв завой а той за направо.
    Просто спря да си извърша маневрата,което беше правилното решение.Аз няма какво да пазя ламарина,в правото ли съм си карам и това е.Отделно камерата записва какво става,няма шанс маминото синче със супер колата да бутне пари и аз да съм виновен пред КАТ.

    Коментиран от #36

  • 5 Марио

    33 74 Отговор
    И аз обичам за карам бързо и на магистралата под 240 не карам.Първите коли бяха в лентата си.Ама тоя с червеното ферари си беше в неговата лента и вместо да се прибере той се опита да се мушне и да изблъска другите.Аз ако бях с джип и ако ми направи така няма да се какво да направя.Просто ще се кача върху него и ще му потроша колата.Аз си имам застраховка ще ми платят щетите и ще мога и да го съдя.Пък може и да го пребия и да не му направя път ако не съм с джип а с кола

    Коментиран от #26, #34, #81

  • 6 Класикът

    155 16 Отговор
    Синчета на бивши ДС-та се състезават с луксозни автомобили купени с пари които тате е откраднал от държавата

    Коментиран от #106

  • 7 Пазарен Либерализатор

    30 46 Отговор

    До коментар #2 от "Пазарен Либерализатор":

    Няма никой в канавката. Просто констатирам. Поради някои ландшафтни особености карам джипове, цяла рама, преден мост, лебедка, лифтнато окачване, 19-20" гума, хубав въртящ момент, нямам страх от разни графитени метровки, навлизащи в моята лента. И от мотори не се пазя, ламарина да искат-има къде да се размазват. Но няма никой в канавката на този клип.
  • 8 жеиуг

    65 6 Отговор
    това си е престъпление
  • 9 гост

    80 20 Отговор
    Ако това беше в Русия червеното ферари дето е в насрешното щеше да отиде за скрап ! Там никой руснак не си отстъпва предимството без значение от последствията било то живот ,пари или каквото и да е ! Руснака казва АЗ СЪМ СИ В МОЯТА ЛЕНТА И НЕ НАМАЛЯМ НИТО ДАВАМ ПЪТ ЗАЩОТО ТОВА Е МОЯТА ЛЕНТА А НЕ НА ТОЗИ С ФЕРАРИТО СРЕЩУ МЕН !!! Там са просто огромни ДЕБИЛИ !!!
  • 10 Djey

    47 12 Отговор
    Че тези със спортните коли немогат да карат е видно, но и колата от която е сниман клипа има подобен тип шофьор. Спокойно казва , хаха
    Спокойно само челно ще се треснем :)
    Жалко, че хора с пари и каращи подобни коли, показват че нито книжката, нито парите шофират. Безмозъчни убийци!
  • 11 Garrincha

    83 4 Отговор
    Как не са случили на Киро с "ЗИЛ"-а, бе !!!
  • 12 Антон

    28 108 Отговор
    Тези от снимащата кола са страшни комплексари.
    Както обикновено ганя го удари на чест и его. Изнерви се че някои са с очевидно по-хубави и бързи коли от него и въпросния ганя трябва да намали , което му разби егото.ганя се почувства прецакан Хаха. Знам какви ще са коментарите, ама като сте толкова ербап не се дърпайте а удряйте челно!
    Освен това превишението на скоростта се установява с контролно средство а не с камерата на ганя. Освен това изпреварванията бяха на прекъсната линия, т.е. позволени.
    Хайде поздрави

    Коментиран от #47, #103

  • 13 ТОДОР СТОЯНОВ

    34 7 Отговор
    НИКОЙ НЕ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМ ТАРИКАТ, ЧЕ ДА ИЗИГРАЕ СЪДБАТА СИ...НА КУРШУМА ВЪОБЩЕ НЕ МУ ПУКА СЪС СУПЕРКАР ЛИ СИ, БОГАТ ЛИ СИ, ГЪЗАР ЛИ СИ(НАЙ ГОЛЕМИТЕ ГЪЗАРИ ВСЕ ПАК СА ХЕМОРОИДИТЕ)...ТОЙ ПРОСТО СИ ЛЕТИ!И ПРИ ТОВА ПО-БЪРЗО ОТ ВСЕКИ СУПЕРКАР!ЗА КАТ ЩЯХ ДА КАЖА НЕЩО, АМА ЗА МЪРТВИТЕ ИЛИ ДОБРО, ИЛИ НИЩО...ОСВЕН ИСТИНАТА!R.I.P. "КАТ"!

    Коментиран от #32, #83

  • 14 666

    14 58 Отговор
    Да видя нещо красиво в тази мрачна страна, не видях нищо опасно в този клип а само един хейтър!!!
  • 15 Гост

    19 54 Отговор
    И какво , аз не карам супер кар , карам кола за 1000лв и всеки път си я натискам по до 160км на подбалкансия , платната са широки и дори някой да изпреварва срещу мен имя масто да се прибера и да се разминем три коли . Не виждам нищо не обичайно. Който не може да кара и му е тесен подбалканския или да не кара или да се качва на магистралата. Аман от комплексирани и завистливи ...
  • 16 Ghost

    33 9 Отговор
    Пикльовците на мама и на тати от парламента е ги на всички крадци.
  • 17 Vasik Atanasova

    17 44 Отговор
    и аз да го имам този автомобил и аз ще го пържа
    ама имаше някой които явно карат дрогирани
    но тези коли се изнасят бързо и спират бързо
    и има едно правило и то е че на такъв път могат да се разминат винаги три автомобила стига да не си балък и да се нацепиш в идващия насреща

    Коментиран от #18, #80

  • 18 бегачка

    38 19 Отговор

    До коментар #17 от "Vasik Atanasova":

    пътя е двулентов бе кви правила и разминавания с 3 автомобила едновременно бълнуваш ! То по твойта логика и правила и 4 смарта ще се разминат едновременно и няма да са в нарушение така ли ? Мноооо си зле честно ! Ти вземи направи утре такова изпреварване и ме засечи с дръгела си а аз ти обещавам ,че няма да дочакаш линейка и кат !

    Коментиран от #27

  • 19 Public Owner

    24 3 Отговор
    Наглост.. Но това не е нищо. Ако човекът снимал видеото отиде на пътя пазарджик-пловдив ще трябва да снима не 50 секунди, а през целия път защото това се случва нон стоп там!!!
  • 20 Тото

    16 8 Отговор
    Аз ги пера челно, като ми излизат такива к...ти

    Коментиран от #33

  • 21 Алфата

    47 2 Отговор
    Тъмното ламбо и червеното ферари са за т'епанье и късане на книжки! Мнооого нагло и не колегиално! Дори да оставим правилника настрани. Ами, ако срещу тях се движи неопитност със слаби нерви... Какво правим?

    Коментиран от #23

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Гост

    18 4 Отговор

    До коментар #21 от "Алфата":

    Обръщам и ги намирам,и ги трепо.
  • 24 незнайко

    22 11 Отговор
    Ситуацията би се променила ако господина беше рискувал колата си !!! Тогава тези супер автомобили щяха да са на парчета, като картонени играчки, каквито са в същност !! Не може автомобил да е в твоето платно и ти да бягаш от него! ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СПРЕ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ !!! Вярвам, че ще се намери смелчага да го направи това !!! Все ще се намери някой да си рискува колата която струва 5-6 хиляди лева, за да НАЦЕПИ КОЛА ЗА 150- 200 хиляди !!!
  • 25 мао

    22 4 Отговор
    Колите не са български, нямат предни номера! Това е някой Гъмбол на път за Турция

    Коментиран от #44

  • 26 CL500

    38 0 Отговор

    До коментар #5 от "Марио":

    И джип да имаш, и каквото и МПС да е, имаш ли си на идея при такава скорост и челен сблъсък, какво се получава. Вероятността за труп е 99%, вероятността за масова катастрофа и с други коли е огромна. Жертви ще има със сигурност. Дори с 50 км/час да се блъснеш в спряла кола е як удар, а с над 300 (обща скорост) има смърт. Ударът трябва да се избегне, а най-голям шанс имаш, ако се търкаляш в нивата (и имаш късмета да не уцелиш дърво преди това).
  • 27 Будала

    19 44 Отговор

    До коментар #18 от "бегачка":

    В правилника е записано, че трябва да се движиш възможно най в дясно, ако го спазват пътуващите в двете посоки, а пътят е широк, тогава къде е драмата? Не е ли крайно време капутите с 1.7м широко мпс които са почти върху осовата линия на път широк 7м!?! да носят и те наказателна отговорност? Нали са нарушители според правилника! Ха сега де?! Или Ганьо като си е в платното може да си кара на ограничение 90 и с 50 на зигзак и важното е, че си е в лентата?! Мноо прост народ ей...

    Коментиран от #31, #55, #60

  • 28 гост

    37 6 Отговор
    Като карат така си мислят,че ще им пораснат малките пишки!

    Коментиран от #63

  • 29 vall

    15 2 Отговор
    за такива глобите неважат
  • 30 Иво

    21 3 Отговор
    Де да бях аз със тира да ги видя тия идиоти какво щяха да правят тогава
  • 31 Браво

    17 11 Отговор

    До коментар #27 от "Будала":

    Те освен, че се влачат с 50 км. по средата, като тръгнеш да изпреварваш се сещат да дават газ на трошляка да го видиш колко върви и да те затрудни максимално и като го изпревариш пак си кара с 50.
  • 32 Справедлив

    18 7 Отговор

    До коментар #13 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    Ще ми се да не си само форумна мишка, а наистина с куршуми да наказваш ама наистина заслужаващите като циганите дето пребиват и убиват безнаказано, крадците и убийците и от нашата раса. Т.е. по сериозните по престъпници. А за нарушение като това си има глоба и толкова. Не е като обереш или убиеш някой.

    Коментиран от #46

  • 33 Справедлив

    12 3 Отговор

    До коментар #20 от "Тото":

    Еба.и лъжливата мишка си. Направо ме умори от смях. Я ни разкажи колко пъти си се блъскал челно с автомобил, който се движи със сто? Нали се сещаш, че и ти като си с 80 това означава да се блъснеш в стена със 180 км/ч и да оживееш, а това е много малко вероятно.
  • 34 Тутанкамон

    23 3 Отговор

    До коментар #5 от "Марио":

    ....и аз не падам под 240 км/ч в NFS :)
  • 35 aцетабулум

    38 6 Отговор
    На мен ли ми се стува или има много малоумни хора в този форум, защитаващи безрасъдното каране?

    Коментиран от #87

  • 36 Пенчо

    9 2 Отговор

    До коментар #4 от "Антонн":

    За ”щастие” в милата ни рОдина видео записа не се приема за доказателство. Колкото и ясно да личи,че на него някой е сгафил,не важи.
  • 37 рублаАкбар

    21 7 Отговор
    мръсни лекенца.Купил си скъп дарак и вече стана шумахер.Точно тия със скъпите дараци сме на този хал.Най-бедната държава в съюза
  • 38 Japoneze

    28 3 Отговор
    Има голяма разлика между майсторското шьофиране без да застрашаваш ненужно живота на всичи на пътя,и показното парадиране и позиране ,което знаем че често е завършвало с невинни жертви !За мен особени пръдльовци са онези двамата каращи нагло в насрещното платно!Пожелавам им следващия път Краз или Комбайн(волана е много тежък и спирачките са дзеро) насреща управляван от някой ядосан българин с големи ръце!
    А на тоя/тия дето казват че пътя бил достатъчно широк,да ги питам, тия двамата като се качат отгоре им,дали ще са толкова ларж толерасти!
  • 39 гост

    22 6 Отговор
    Да заповядат на писта дракон.Като ги издухат голф 2-ките и ладите с по 5-6 дължини ще има да мигат на парцали...
  • 40 Просто един читател

    13 5 Отговор
    Много говорите как ще ги блъснете челно, защото "имате застраховка". Нека видим дали застраховката ще ви изплати щетите и колко време ще ги взимате тези пари! Няма да коментирам и евентуалното застрашаване на човешки живот. Колкото до групичката със суперколите - не е кой знае какъв проблем да карат бързо, но тези опасни маневри са недопустими!
  • 41 ФАДРОМАТА НЕ ПРОЩАВА

    23 7 Отговор
    Етака да ми дойде насреща като съм с челния товарач ше го обърна в канавката и ше му фърля 100 кубика камъни И пръст отгоре му и си ходим боли ма фара....
  • 42 Ващо мами

    15 2 Отговор
    Къде са КАТ и техни законтворци със новите закони? Кога при такава ситуация тъп катаджия ще ми приложи наказания от раздел Маневри на т.нар. Нови Правила за Движение.

  • 43 Мале малеееее

    16 28 Отговор
    Тоя, дето снима клипа, грам не излезе в канавката. Елеменатарно правило е, когато видиш, че някой изпреварва и няма да му стигне времето, малко да намалиш за да може да се прибере в неговото платно. На всеки може да се случи. Обаче у нас народът е тотално оскотял и не е чувал думата толерантност. Освен това и снимащият се движеше доволно бързо, а пък как установи, че бегачките не спазват ограниченията на скоростта, е цяла мистерия.
    Отделно и Нова телевизия за пореден път прегръща нищо и никаква "новина" и я превръща в сензация. Жалка история.

    Коментиран от #45

  • 44 сдсдфсдф

    10 4 Отговор

    До коментар #25 от "мао":

    Първо Гъмбол в момента няма, второ всички до една имат предни номера. Трето няма страна в европа, която да разрешава без предни номера.
  • 45 Японеца

    7 2 Отговор

    До коментар #43 от "Мале малеееее":

    https://www.24chasa.bg/Article/1003527

    Този също караше така, но го стигна възмездието!
    Хлапета, внимавайте как КАРАТЕ И КАКВО ПРАВИТЕ!
  • 46 ТОДОР СТОЯНОВ

    6 3 Отговор

    До коментар #32 от "Справедлив":

    ИМАМ СТРАШНО ДОБРЕ РАЗВИТО ЧУВСТВО ЗА СПРАВЕДЛИВОСТ!АКО ИМА МИШКИ ПО 107кг. ПРАЩАЙ МИ ГИ ;-))) ПАТРОНИТЕ СА МИ СКЪПИ И НЕ БИХ ГИ ИЗХАРЧИЛ В ТОЗИ СЛУЧАЙ, НО БЪДИ СИГУРЕН ВИЖДАЛ СЪМ ТАКИВА САМОЛЕТИ КАК СЕ ГЪРЧАТ И ОБЕЩАВАТ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ПРАВЯТ ТАКА...ОСВЕН ТОВА АЗ СЪМ С ИМЕТО СИ ТУК-ИСТИНСКОТО!ЕТО ТИ МАЛКО: https://www.youtube.com/watch?v=eeLysi7wkFg
    ЖИВ И ЗДРАВ БЪДИ!

    Коментиран от #57, #92

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Shmeker

    10 3 Отговор
    Тия не могат да карат. Т.е. изпреварват рисково, дори и с тия уж супер коли, явно нямат необходимата динамика за безопасна маневра.
  • 49 qqqqq

    27 1 Отговор
    То и оня със софийската регистрация и шесте единици АУДИ ме изхвърли с половин кола в канавката, от зад беше 6 месечната ми дъщеря. Ама след 2 седмици се уби като куче около май Бургас. На виден политик беше сина. От стреса номера и колата ги запомних.
  • 50 Боклуци

    18 0 Отговор
    Простотията ходи по хората! Такива не умират на възглавница...
  • 51 Роман дизел

    4 2 Отговор
    Я като видим че некой папуас кара срещу мене с мръсна газ и земем и зажмим па като дойдат милиционерите и го изписват като спукан маркуч.
  • 52 Христо

    13 0 Отговор
    Не е като да не съм карал бърза кола, но винаги съм се придържал към моето си правило “Ако имам място да изпреваря три коли, то тогава тръгвам да изпреваря тази пред мен”. Индивидите от клипа са тръгнали в колана за някъде си, под въздействие на адреналина са от груповото придвижване и са забравили, че са смъртни...
  • 53 Киро

    6 11 Отговор
    Тука всички където коментирате не сте наясно.Специялно "тези" не са нито лапета нито начинаещи водачи.Точно обратното карат и то много карат,дрефтове писти и тн.Всичко което правьт е за адреналин,само че в случая вйобще не са прави!Другото което нито един от тях не е като нас обикновенните хора,а са хора с позиций(адвокати политици и тн.) Хора с адцки много пари

    Коментиран от #58, #109

  • 54 Mercedes-Benz

    19 3 Отговор
    Защо нямаше един ЗИЛ 130 срещу тия да се наденат на куките отпред...
  • 55 бегачка

    18 4 Отговор

    До коментар #27 от "Будала":

    ВСЯКА ЕДНА лента си е ОФИЦИАЛНО предвидена за 1 кола ! Това ,че има прекъсната маркировка на двупосочен път например означава ЕДИНСТВЕНО ,че има право да изпреварваш САМО И ЕДИНСТВЕНО БЕЗ ДА СЪЗДАВАШ ПРЕДПОСТАВКА ЗА ПТП както е в случая с мислещия се за безмъртен с ферарито ! Лентите са направени по широки ИМЕННО с цел да се опази човешкия живот при такива критични ситуаций - демек да може се разминете а НЕ да ти е начин на шофиране това защото лентата била по широка и можело спокойно да се размнете на 10 сантиметра 3 коли с 120 една срещу друга !

    Коментиран от #79

  • 56 Бързия

    5 15 Отговор
    Могат да си го позволят карат си!!!
  • 57 Справедлив

    14 3 Отговор

    До коментар #46 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    Да си жив и здрав и ти. На второто ти клипче, което излиза след това което си постнал си заснел как самия ти правиш точно такова тройно изпреварване като това на червеното Ферари по горе. Ако имаше толкова силно чувство за справедливост нямаше да правиш същите глупости като тези на хората,от които се възмущаваш, че даже и да ги публикуваш в интернет.

    Коментиран от #84

  • 58 Справедлив

    7 3 Отговор

    До коментар #53 от "Киро":

    Много точен коментар. След като го прочетох изгледах внимателно клипа и познах поне 3 от колите. Напълно си прав, че са много сериозни хората и въобще не става дума за хлапаци. Аз също се учудвам, че карат така.
  • 59 Ввв

    12 5 Отговор
    БГ-цървулета,какви ти "Бързи и яростни" смях на макс

    Коментиран от #64

  • 60 Съдията

    10 7 Отговор

    До коментар #27 от "Будала":

    не се раздавай като разбирач много ок !!! Тук става дума за натоварено движение,неспазване на дистанция,неправилно изпреварване,превишена скорост,предпоставка за ПТП ,липса на светлине сигнал за изпреварване ,липсват включени дневни светлини...и още куп нарушения на закона за движение по пътищата!!!! Не се прави на отворен ,че такива ги свалям и ги бия ясен ли съм !!!!????

    Коментиран от #68

  • 61 Tinchou

    4 5 Отговор
    Този оператора е гола вода
  • 62 Алфа Ромео

    11 0 Отговор

    До коментар #2 от "Пазарен Либерализатор":

    Не виждаш ли че са в лентата за насрещно движение, тва нормално ли е, или си бавноразвиващ се.....
  • 63 Vasik Atanasova

    10 6 Отговор

    До коментар #28 от "гост":

    ти пък кога им мери пишките
  • 64 Алфа Ромео

    9 8 Отговор

    До коментар #59 от "Ввв":

    Заради тоя тъп американски филм доста малоумници се избиха че невинни хора го отнесоха, трябва да се забрани този филм.
  • 65 Moran

    15 1 Отговор
    Лошото е не кой кара и с какви пари са купени колите а ,че по начина по който шофират показват ,че в тази държава няма закони защото и по номера никой няма да си мръдне пръста да ги потърси и показват ,че имаш ли пари си независим.... Държава мечта...
  • 66 БМВ

    11 30 Отговор
    ЕЙ СНИМАЧА ЗЛОБАРНО СЪЩЕСТВО И ЗАВАДЛИВО ТИ КУВ КЕНЕФ КАРАШ БРАВО НА МОМЧЕТАТА ТЕЗИ КОЛИ МНОГО ТРУДНО ЩЕ НАПРАВЯТ ПТП ЗАЩОТО БЪРЗО СЕ ИЗНАСЯТ ЗА РАЗЛИКА ОТ ВАШИТЕ КЕНЕФИ СНИМАЛ ЗНАЕШ ЛИ КАК ЩЕ ТИ СЧУПЯ ГСМ АААА
  • 67 КАТ

    7 9 Отговор
    ЛЕНТАТА Е ПРЕКЪСНАТА С КОЛККО ДА ИЗПРЕВАРВАТ СНИМКИ ПРАЙ ЗАДРАСТЕНЯКА СНИМАЙ ЖЕНА СИ
  • 68 Будала

    9 1 Отговор

    До коментар #60 от "Съдията":

    Странно ми е като нарушители зеят срещу нарушаващи.
    Мда, не само прост, ми и комплексиран... Такива джасащи що джасане са отнесли...
  • 69 евала

    8 3 Отговор
    Тоя "коментатора" и той е от тия дето не са от село ама са близо до София. Турбо селяндур.
  • 70 Бат Мишо

    1 3 Отговор
    кви бързи тес левундери кви яросни тес клоуни
    я гледайте и си водете БЕЛЕЖКИ ТУКАНКА
    Ловеч -Плевен 7 минути и не пъхайте МАМИНИ СИНЧЕТА ПРИ БАТКОВЦИТЕ
  • 71 Бат Мишо

    0 5 Отговор
    оф забрайх линка
    на записа ловеч плевен 7 мин с 300https://www.24chasa.bg/Article/878038
  • 72 хамм

    11 1 Отговор
    А какво да кажат хората, тръгнали на почивка със семейството?!
    Вози жената и трите си деца в комбито, излиза ти малоумник насреща, как би постъпил?
    Дай да те блъснат челно, че сме големи ербапи....
    Докато има боклуци, за които правилникът за движение по пътищата не важи, да те е страх да тръгнеш с колата на почивка.

    Коментиран от #96

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 анго

    7 2 Отговор
    Ами затова стават на ваденки ей такива "герои"
  • 75 анго

    10 0 Отговор
    Ами затова стават на ваденки такива "герои"!Простотията на пътя няма да има край!
  • 76 55555

    11 2 Отговор
    Бързи и яростни срещу бедни и яростни. ХАХАХА!!!!!
  • 77 jambazina

    6 0 Отговор
    С Ферарито всеки може.
    Между другото къде е видеото?
  • 78 Хамилтън

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "турбо":

    Има си състезателни писти срещу заплащане а не да показват че са нещо повече в случаи като този показват единствено колко са прости и нагли застрашавайки животи на всички включително техния който явно им е в излишак
  • 79 Правила

    4 0 Отговор

    До коментар #55 от "бегачка":

    Много мразя хора, които не знаят правилото кога се слага “и” и кога “й” !
    За първи път виждам думата “ситуаций” !?
  • 80 Откога взе да разбираш толко?

    3 9 Отговор

    До коментар #17 от "Vasik Atanasova":

    Шшш я по тихо ма ! Какви глупости дрънкаш ? Я бягай на маникюр !
    Значи много ме дразнят 17 годишни, които изказват мнение на автомобилна или футболна тема ! Я МАРШ в кухнята КАЗАХ !
  • 81 Митко

    11 1 Отговор

    До коментар #5 от "Марио":

    Абослютно, карай, ако щеш и можеш с 300, но не застрашавай останалите с неадекватни маневри, сигруен съм, че тоя хуй така ще излезе и от някой завой, жалко наистина, че не е имало един тир, да си мине през ферарито, да си го изтърже от бронята и да си продължи.
    Изроди ...
  • 82 БАТКО ВИ ЛЪЧО

    5 2 Отговор
    Как немаше некой с некой КАМАЗ,да се хакнат в него....нещастници...същата случка ,имах месец септември на влизане в софия .Знаете че излизайки от София ,две платна са към посока драгичево,е подобни смотаняци ползваха двете,които им се полагаха и треторо,в което ние се дживехме посока София.
  • 83 КОР

    3 3 Отговор

    До коментар #13 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    КЪВ КОРШУМ БРЕ ТИ УБИЕЦ ЛИ СЕ ИЗВЪДИ

    Коментиран от #85

  • 84 ТОДОР СТОЯНОВ

    3 3 Отговор

    До коментар #57 от "Справедлив":

    КОЙТО Е БЕЗГРЕШЕН, НЕКА ПРЪВ ХВЪРЛИ КАМЪК!!!КОЛЕГА, ВИЖДА ЛИ СЕ ПРИЧИНАТА ЗА МОЕТО "НАРУШЕНИЕ"???И ВСЕ ПАК, ЗАСНЕТИТЕ КАДРИ ОТ МЕН ПОКАЗВАТ ИДИОТИЯТА И НА ШОФЬОРИ И НА СЛУЖИТЕЛИ НА "КАТ", МОЕТО НАРУШЕНИЕ ГО ИМА ЗАСНЕТО, НО БЪДИ СПРАВЕДЛИВ!ИМА КАДРИ ОТ КЛИПОВЕТЕ МИ, КЪДЕТО Е ВИДНО, ЧЕ ПОМАГАМ...ИЗПЪЛНЯВАЙКИ НЕ САМО СЛУЖЕБНИТЕ СИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, НО И ГРАЖДАНСКИЯ СИ ДЪЛГ...ЛЕКА ПИЧ!

    Коментиран от #95

  • 85 ТОДОР СТОЯНОВ

    2 4 Отговор

    До коментар #83 от "КОР":

    кОршум...???!!!МОГО СИ "ЕНТЕЛЕГЕНТЕН' ТИ ВЕ ШУШЛЯК ;-)))
    ЕДИН ГОЛЯМ КУ-РШУМ ЗА ТЕБЕ ;-)))

    Коментиран от #91

  • 86 специалист

    5 2 Отговор
    Ако съм с моя ЛИЧЕН тир тия комунистически копеленца като ми се изпречат на пътя с тия смачкани ферарита като мина през тях ще ги направя още една идея ПО-СМАЧКАНИ и това ще им е последната гонка по пътищата.

    Коментиран от #89

  • 87 колелото

    2 0 Отговор

    До коментар #35 от "aцетабулум":

    за жалост си прав, не ти се струва
  • 88 Смок

    3 0 Отговор
    Колкото по-бързи , толкова по-мъртви.
  • 89 666

    1 3 Отговор

    До коментар #86 от "специалист":

    Абе щом караш ТИР, Незнам кой е смачкан. Къпи се по често и спри да хейтваш. Като те слушам цял живот ще си караш тирчето

    Коментиран от #90

  • 90 Пешо

    0 3 Отговор

    До коментар #89 от "666":

    Абе недей така тира му е ЛИЧЕН ХАХХАХ
  • 91 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 92 Тодоре Тодорееее

    3 2 Отговор

    До коментар #46 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    Ама и ти си със сериозен психологичен проблем. Да не казвам психичен. Трябва да си пазиш нервите и да се ядосваш по-малко. Не си ти човекът, който да оправя света, в частност родната действителност. Поведението ти е рисково и някой ден ще се докараш до сериозен проблем. Мисли повече.
  • 93 Бай онзи

    4 1 Отговор
    Тия младежи не ги провокират филмите ами адреналина им е в повече.Мястото обаче за състезания е на пистата,но защо ли там не Сии показват уменията,защото къде по утрепани таратайки ги правят смешни и там гледат в земята,макар че са с толкова скъпи коруби купени от мама и тати :-)Колко хора измряха по пътищата заради такива хубавци!
  • 94 анонимен

    5 8 Отговор
    Хората се делят на 3 типа - Можещи (тези със спортните коли), Завиждащи (досещате се кои) и малък процент Безхаберни.
  • 95 Справедлив

    3 3 Отговор

    До коментар #84 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    Справедлив съм и видях колко пъти ти самия наруши правилата за движение, и застраши живота на хората точно толкова колкото и този с червеното Ферари. Нищо чудно ако си изброиш всичките нарушения, които си направил преследвайки и снимайки сгрешили шофьори, и правейки същото като тях да се окаже, че си извършил много повече нарушения от всички нас пишещи в този форум.
  • 96 Лимонад

    3 7 Отговор

    До коментар #72 от "хамм":

    А ти как ще постъпиш :) ще даваш повече газ и ще свириш като тоя тъпанар дето е снимал ли? Всеки нормален като види подобна случка ще намали ако трябва и отбие, а тоя щото знае че е с камера и готов да се набие в тях, щото видиш ли - той е правия и ще раздава правосъдие... Аман от такива правораздавателни... разади такива сме на тоя хал, щото те никога не са виновни
  • 97 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 98 Някой

    2 0 Отговор
    В тази държава всичко е възможно някои си мислят че са безнаказани и безсмъртни и са прави за първото на за второто не.
  • 99 ТОДОР СТОЯНОВ

    2 3 Отговор

    До коментар #91 от "КОР":

    ВДИГНАХТЕ МИ ГО...РЕЙТИНГА В ЮТУБ, ИЗКАРАХ 100 КИНТА ДНЕС...ЗА ТВОЕТО АЙПИ...НЕ МИ ГОВОРИ, ЗА АЙКЮТО ИСКАХ ДА КАЖА :-)))
  • 100 ТОДОР СТОЯНОВ

    4 5 Отговор

    До коментар #91 от "КОР":

    АВЕ ТИ ДА НЕ СИ НЯКОЙ ПОПАДНАЛ В КАДРИТЕ МИ???Я ДА ВИДИМ СЕГА!ИМАМ НОМЕРАТА И АДРЕСИТЕ НА ВСИЧКИ ГРЕШНИЦИ!ХМ...НЕ СЕ РАЗБИРА МНОГО ОТ НАПИСАНОТО, НО ОСТАНАХ С ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ МЕ ЗАПЛАШВАШ...ММММ ВСЕ ПАК ДА ТЕ ПРЕДУПРЕДЯ, ЧЕ ВСЕКИ ПРОБЛЕМ СИ ИМА ИМЕ, АДРЕС И АЙПИ АДРЕС!!!Е, ДО СКОРО...

    Коментиран от #108

  • 101 Джентълменът

    4 2 Отговор
    Българските новобогаташи се изживяват, като суперхироуи. Искам да ги видя тия садници да карат така.....ама по врмето на бай Тошо.
  • 102 END OF ALL HOPE

    1 5 Отговор

    До коментар #91 от "КОР":

    Охоо, ти си я втасал!Съседи сме с Тошо и наистина с я втасал, ама всеки си отговаря за думите и действията.Аз ще ти кажа къде да го намериш, живее на "Бунарджика" между " "Волга" и "Данаил Николаев", всяка сутрин на "Гребната база" от 6.00ч. до 8.00ч. и след обяд в залата,в която тренират борците и джудистите на "Спортното училище"-Васил Левски".Дано имаш кво да му кажеш...Успех!
  • 103 ми24

    4 0 Отговор

    До коментар #12 от "Антон":

    до Антон , човече предполагам ти си с комплек си понеже ако караш като тези герой в кавички ще приключиш под гумите на някой камион 20 тонен , понеже не може да пресметнеш силата на удър мога да те увера при твоята скорост плюс тонажа на камиончето ще ти остане единствено здрав евентуално задния стоп който ще се намира на метри в полето от птп -то, а ти ще си може би при хю хефнер заедно със сто девици .
  • 104 гощо

    1 1 Отговор
    Тези съм ги засичал по пътя за Боровец! Единият път едната кола беше излетяла в дерето!
  • 105 бай брадър

    1 1 Отговор
    Пълни дебили с мощни коли - няма по-лоша комбинация от това. Щото не можаха да изчакат малко а трябваше отсрещните да се съобразяват с тях. Бързайте за където искате, ако искате и за гробищата, но бързайте САМИ, не са ви виновни другите участници в движението.
  • 106 ЯИзкарайГаноГоведата Говедата

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Класикът":

    Ти за Еврофондове чувал ли си? Стига си сънувал петолъчката, събуди се, не вървиш... живота си мина!
  • 107 Дидо

    2 1 Отговор
    Какво вика чичака - глей кво става! Спирай! ахахаха. Ами кво да става карат си хората. Верно този с ферарито се престара. Ама чак сензация. Най-опасните "шифиори" на пътя са онези с лизинговите SUV-ове. Тип Санта Фе или Хонда. Комплексирани чички с неставащи п*** решили да избиват комплекси.
  • 108 Марински

    1 0 Отговор

    До коментар #100 от "ТОДОР СТОЯНОВ":

    Тодорчо, ама ти наистина големи комплекси избиваш бе мойто момче! Мама не те ли е гушкала като малък? Батковците на пясъчника ли ти вземаха лопатката? Или някое момиче ти е казало, че ти е малка чурката?
  • 109 Бенц

    0 0 Отговор

    До коментар #53 от "Киро":

    Дали ще доживееш за да пораснеш......
  • 110 Щурия

    2 0 Отговор
    Доста коментари , Може да имат пари и власт. Нищо няма да отнесат. 2 кубика пръст
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове