Last news in Fakti

8 Ноември, 2017 13:02 9 936 16

Проговори репортерът, заплашван от катаджия

  • kat-
  • катаджия-
  • кат

И ние, и полицаите работим в доста сложна обстановка

Не предполагах такова действие от полицая. Може би бяха изнервени, защото катастрофата беше по-тежка и имаха доста работа. Това коментира пред Нова телевизия фоторепортерът Тихомир Петров.

Припомняме, че той разпространи в интернет видео, на което пътен полицай от Хасково ругае и заплашва едновременно него и шофьор на автомобил. Случката се разиграва на 1 ноември на кръстовище, на което малко преди това е имало катастрофа.

„Mахни се с този фотоапарат от тука. Махни се, че като съм ядосан ще ти прасна една палка и ще се посереш“, ругае полицаят, докато регулира кръстовището.

„Хайде бе, маймуно“, крещи служителят на МВР към шофьор.

„Съвсем случайно заснех думите на полицая. Не съм искал да снимам думите му. Човек гради някаква репутация. Аз работя повече от 16 години като журналист. Чувствам се засегнат. Но според мен нещата са по-глобални. И ние, и полицаите работим в доста сложна обстановка“, заключи Тихомир Петров.

В интернет беше разпространено видео, на което пътен полицай от Хасково ругае и заплашва едновременно фоторепортер и шофьор на автомобил. Случката се разиграва на 1 ноември на кръстовище, на което малко преди това е имало катастрофа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион29

    38 33 Отговор
    Да отидеде и да се извини на катаджията че го е предизвикал и да си признае че нарушава првилника за дви.по пътищата като спира на не регламентирани места,а именно кръстовището.Аз като искам да снимам гората в Б.Градина не спирам по средата на Орлов мост

    Коментиран от #2

  • 2 Атака

    14 25 Отговор

    До коментар #1 от "Скорпион29":

    Ей ти и онзи тесния язовец сте най-големите Т...нари и БСПари.

    Коментиран от #4

  • 3 МВР

    51 11 Отговор
    Полицията се напълни с утрепки, които не могат да се реализират никъде другаде!Прост народ слаба държава!
  • 4 зоофила

    10 3 Отговор

    До коментар #2 от "Атака":

    Хахах тесния, това ми хареса. Наистина е с тесен...
  • 5 ЯК КАРАЧ

    27 2 Отговор
    Е това се казва истински потомствен полицай- отгледан и създаден с родословна линия- все ченгета- няма аналог, няма заместител.И никой нормален човек без същите качества не може да се докопа до такъв пост, ако ще да е гений.
  • 6 Гражданин на Хасково

    32 1 Отговор
    Не е имало никаква тежка катастрофа , аз бях очевидец, идвах от моста към кръстовището и завих по Бул. Васил Левски ,след разрешение от регулировчика , пред мен имаше кола , интересното е че много хора не знаят регулировчика и той именно за това крещеше полицая , пред мен имаше Опел на който му се развика Давай ,защото оня стой и не познава регулировчика и стои и чака ... ами нормално да крещи човека , все пак това е едно от най голямото кръстовище в Хасково и колите са наплив в даден часови пояс . Не оправдавам полицая ,напротив хубаво е да се самосезира гледайки това видео ,и носейки униформата да се замисли че все пак няма нужда от крайни обиди . Нека Шефа на Кат Хасково го накаже с отрязък от заплатата 50% и ги дарят на дом майка и дете . Та другия път да знае ,че все пак и той е човек и сваляйки униформата след смяна и той е гражданин на Р.Б Нека и споделя нещо , миналата година имаха една кампания за събиране на средства на едно болно дете на тяхен колега от МВР -Хасково , бяха сложили кутий на доста места ,като бензиностанций и т.н , много пъти съм пускал по левче за това детенце ,дано се е оправило . Но защо го казвам това защото ,когато те са в немилост търсят съдействиие от обществото и гражданите , а когато ни псуват и унижават тогава ние ............ no coment .

    Коментиран от #11

  • 7 Гинеколога

    9 4 Отговор
    абе тоя репортер що го чувам за пръв път или е само поредния сиерджия
  • 8 Коко

    9 15 Отговор
    На катаджията му дреме на дедовия. Той е пенсионер, останал да работи. Ако съм на него и бой ще ядат разни всезнайковци. Полицая от клипа е много повече мъж, отколкото коментиращите във Факти, дето се правят на големите защитници на човешките права.

    Коментиран от #13

  • 9 НУ заец, че пагади

    10 3 Отговор
    Абе той си е милиционерче, не е пътен полицай от гррмания. Вие кво искате ? човекът си е бай тошо, бай Ганьо няма да допуска толкоз резил
  • 10 Спиро

    8 3 Отговор
    Като е изнервен и не може да се контролира ,има лечебни заведения. Не му прави чест най вече че е на държавна хранилка да ругае и заплашва. В нормална държава негов колега не би си го позволил
  • 11 миседниш накура

    5 3 Отговор

    До коментар #6 от "Гражданин на Хасково":

    що са му дали книжка щом не знае регулировчика,или нарочно е гледал катастрофата като немски "фарер" прав е полицая,заслужава награда а на тия селски тарикати да им се вземат книжките и да ходят на проверовъчен щом не знаят правилника....журналиста да бъде съден за неуважение към полицията
  • 12 Ahnenerbe

    4 2 Отговор
    Оставете ги да се избият тия селяндури...
  • 13 mititu

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "Коко":

    А случайно да забравяш кой му плаща заплатата?
  • 14 Коко

    4 2 Отговор
    Не си ти във всеки случай. Като взема заплата и какво? Значи хората могат да го псуват, както всеки прави минавайки покрай полицаите, те не могат да псуват. Споко бе пич, скоро няма няма да има кой да работи в полицията и там ще е пълно само с роми, както и армията. Да видиш тогава Хасан какви схеми ще върти.
  • 15 незнайко

    3 7 Отговор
    Ще те ругае не, ами ще те изгони ! АДСКИ СТЕ НАХАЛНИ . Защо не сте махнал говора от видеото ? Колко получи за този клип ??? Защо не си станал полицай да видиш какво е ?
  • 16 КАДИРОВ

    1 4 Отговор
    ТИ ХУБАВО СИ ЗАСНЕЛ НО ТЕ ПИТАМ НА НЯКОЙ МУТРА ЩЕ ПРВИШ ЛИ КЛИПЧЕТА НЕ НАЛИ ЗАЩОТО ЩЕ ТИ ИЗБИЯТ ЗЪБКИТЕ
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове