Last news in Fakti

9 Ноември, 2017 11:25 9 062 54

Спират от движение колите - замърсители

  • полиция-
  • кат-
  • коли-
  • замърсяване

КАТ ще измерва вредните емисии със специални устройства

Започва акция срещу автомобилите- замърсители. Ще бъдат спирани от регистрация неекологичните коли, благодарение на устройства, които мерят колко "вредна" за околната среда е дадена кола. Засега такива устройства ще има само в София, но плановете са революционните мерки да обхванат и други градове.

„За мен това е противозаконно. Вкарваме надеждни и по-нови автомобили, но има малки населени места, където хората нямат средства и се вкарват коли на по над 10-15 години. Там очаквам да възникнат големите проблеми”, каза Любомир Доросиев, председател на Асоциацията на вносителите на автомобили пред Нова телевизия.

Той заяви, че никъде в Европа не е забранено вносът и карането на автомобили, които имат занижени екоставки. Той даде пример с Париж, където този въпрос е решен с ековинетки.

Според Доросиев не трябва да се забранява, а де се дават преференции и бонуси.

Българите са склонни да карат бензинови автомобили при 4000 евро отстъпка за закупуването на електромобил. Това заяви изпълнителният директор на Асоциацията на вносителите на автомобили Цветелина Цанева пред БНТ.

Тя призна, че шофира дизелов автомобил, но планира да го смени. Това е капиталовложение, което всеки обмисля, каза Цанева.

Българинът е претръпнал на ограничения, които не спазва. Според нея е крайно време да се промени формулата за пътния данък. "Грубо казано е неприемливо да се плащат 20 лв. за стар автомобил, а по-новите - над 200. Не можем само да действаме популистки", обясни Цанева и допълни, че липсват реалните законодателни промени.

Припомняме, в Германия планират забрана на дизеловите автомобили.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Факт

    71 4 Отговор
    Очевидно проф. Христов е прав. Грешен му е само процента и не е споделил, че специално в "управата" на БГ са 100% дебилите. А освен, че са дебили са алчни продажници и българоубийци!!! Отново ще се докараме по-светци от папата, нали? Чудех се каква нова простотия ще измислят преялите "ръководители" на държавата, а то какво било на дневен ред. Айде да видим следващото, че ако не беше безкрайно тъжно, би било много, ама много смешно.
  • 2 гост

    59 3 Отговор
    Няма такава държава
  • 3 Zax

    41 4 Отговор
    Просто да намалят данъците на новите коли и да се смени начина по който се изчисляват гражданските. Ще има много по-добър ефект. Най-голямата простотя е да се изчислява на конска сила а не на замърсяване.
  • 4 гост

    49 1 Отговор
    Затова си има ГТП. Защо едно и също нещо да се прави от ГТП и МВР? Идиоти ли сме, дебили ли сме, какви сме, че се опитват да ни убеждават в подобни идиотизми? Като искат да си правят такива ударни проверки, акции един вид, но с единственната цел да се проследи кой е бил пункта за ГТП и да се затваря след констатирани нередноси и документални измами.

    Коментиран от #7

  • 5 Гост

    51 4 Отговор
    Ако това се приеме от народното събрание ,мисля че резултат на следващите избори ще е съкрошителен за ГЕРБ,защото всеки кара кола и знае какво ще стане
  • 6 мамо аз съм пилот

    31 9 Отговор
    няма да има следващи избори. Направо зимата ще правим предсрочни и проблема е решен. Човекът, вие си знаете кой, всячески се опитва да падне от власт преди да дойдат еврогейовете и спокойно да си прибере имането дето е заграбил до момента и да му се радва.

    Коментиран от #10

  • 7 гост

    29 30 Отговор

    До коментар #4 от "гост":

    Стига сте ги дъвкали тия ГТП-та , много ви се ще да са само те нали ?? Отиваш един път в годината "накичен" като за последно , взимаш си "тапията" и след два часа си пак с правата тръба и с хиляда чипа , нали ? Даже може нов вид сервизи да се развъдят -"подготовка за ГТП" , а ? Плащаш още 50 кинта и те "накичват" , а после си ги свалят и всичко ок ! Няма да стане тая , забравете , а в Германия за ваше съжаление го има от 20 години и спират от движение даже за теч на масло , да не говорим за незаконни "подобрения" ! Свърши тая със свободията , който иска да влиза в пътя , който не , на метрото !

    Коментиран от #15

  • 8 jambazina

    52 0 Отговор
    Абе за кво полицаите да се занимават с това, нали на техническия преглед мерят газовете. Ако не ги мерят както трябва да им взимат лицензите и това е, какво толкова сложно?
  • 9 Ганчо

    29 12 Отговор
    Бай Ганя е свикнал все по тънката лайсна! Иска да живее като в белите страни, но да си прави каквото си иска!
  • 10 гост

    12 14 Отговор

    До коментар #6 от "мамо аз съм пилот":

    С кого ще правиш избори бе , мамин сладък , с двайсетина форумни "лъвове" ли ??!! Олеле майко , направо умряха от страх !! 80 % от хората твоите щения не ги вълнуват въобще , още по-малко пък да ходят на избори заради тях , я успокой топката и почвай да мислиш за нещо с газчица , че дизелака ОТГЪРМЯ , капиш ??!!

    Коментиран от #16, #49

  • 11 Koko

    16 2 Отговор
    А това не е ли дискриминация- засега само в София? В Дуранкулак ще проверяват ли?

    Коментиран от #12

  • 12 гост

    4 9 Отговор

    До коментар #11 от "Koko":

    Ами като наближи смога в Дуранкулак софийския сигурно вече и там ще проверяват , междувременно ти може да се преместиш там да си пушлявиш на воля , какво ще кажеш ?

    Коментиран от #13, #17

  • 13 Koko

    7 2 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Бих отишъл, но вилата ми е около Петрич.
  • 14 Проста Държава!

    42 7 Отговор
    А, аз ви припомням ,че в Германия средната заплата не е 200 евро!!!затова ,като ни изравнят доходите тогава ще ни сравняват с тях!!

    Коментиран от #28

  • 15 Глупак

    24 12 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Кой си ти та решаваш ,кой ще ходу на метрото и кой не а!??я излез наяве да те пратя АЗ където трябва ТАРИКАТ!
  • 16 Глупак

    8 4 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    За АД БЛУЕ ,чул ли си а!??те хората мислят и за тея с дизелите които пак ще си ги карат а такива като тебе ще си бъркат с пръстчето отзад!!
  • 17 На коня под опашката!

    5 2 Отговор

    До коментар #12 от "гост":

    Ще кажа да се завреш в мишата си дупка и да не излизаш от ТАМ!!
  • 18 Господа депутатииии

    26 4 Отговор
    Верно е тези дето ги измислят тези проверки ,ги возят нови автомобили платени с нашите данъци!да почнат да взимат заплати като обикновенните хора и да видя какви коли (лични)ще карат!?
  • 19 Един от народа

    22 4 Отговор
    И аз искам да карам по нова кола, но с тези заплати няма как. Първо да оправят доходите и после всеки ще кара по-хубава кола и по екологична.
  • 20 Azzz

    19 6 Отговор
    На боклучетата от Герб воглаве с Винету им се ще хем да прибират пари от данъци, винетки, ГО и т.н., хем ако може да не се движим по пътищата, които са построени с нашите пари. Ако го направят това ще искам да ми върнат всички пари, взети от такива такси и данъци и ще спукам от съд държавата на миризливия циганин от Банкя!
  • 21 Е и?

    11 4 Отговор
    Като ми спрът колата от движение КАКВО?!?Няма да мога да я пусна пак в движение ли!?!ще си платя и пак ще влезна в нормите!!

    Коментиран от #27

  • 22 Azzz

    24 7 Отговор
    Довиждане Герб, сбогом Винету!
  • 23 ядосана

    41 2 Отговор
    Лелеееее,много замърсявали колите втора употреба....може.... а да попитам КОЛКО ПЪТИ ИЗМИХТЕ повтарям ИЗМИХТЕ, улиците поне с ВОДИЧКА,защото там някъде в цивилизацията се мият всяка вечер с ПРЕПАРАТИ...?!?! А да си спомните когато се стопи снега и остане само калта по улици и тротоари и вземе че и изсъхне......това как се нарича,ПРАХОВИ ЧАСТИЦИ ИЛИ ЧИСТ ПЛАНИНСКИ ВЪЗДУХ?!?! НЯМА ДАЛАВЕРА ОТ ПОЧИСТВАНЕТО НА УЛИЦИ - ИМА РАЗХОД.....СТИГА СТЕ НИ ПРАВИЛИ НАИСТИНА НА ДЕБИЛИ !!!!!

    Коментиран от #29

  • 24 Проста Държава!

    26 3 Отговор
    Има коли за по 20-30 000 лв коиито пак не отговарят на еко нормите защото са на по 500000 км и какво ще ги изхвърлят на боклука ли!!???
  • 25 Така де!

    30 1 Отговор
    Само колите ли замърсяват!?а мангалите и (хората които се отопляват с твърди горива )ако има норми да започнат първо от циганскита махали!!
  • 26 Загрижен

    13 6 Отговор
    Всеки един автомобил трябва да отговаря на заводските си норми. Ако не отговаря на тях, значи трябва или да се ремонтира или бракува! Измерването трябва да се прави и в движение, щото чипосаните дизелови убийци на празен ход биха могли да минат нормите, ако все още имат катализатори и EGR.
    Контрола трябва да се осъществява и на улицата, ако КАТаджия забележи видимо пушещ автомобил, да се репатрира този автомобил до КАТ за проверка. И разбира се трябва и вътрешен контрол срещу корупция в тези звена.
  • 27 Загрижен

    7 3 Отговор

    До коментар #21 от "Е и?":

    Ако си платиш за да вкараш автомобила си в норми, аз не виждам проблем.
  • 28 Загрижен

    13 11 Отговор

    До коментар #14 от "Проста Държава!":

    Средният доход не е от значение. Винаги можеш да караш автомобил на ГАЗ който е по-екологичен от това да го караш на бензин. Не е по-скъпо от НАФТА. Не виждам защо се намесва дохода. Отделно това че сме по-бедни трябва ли да е оправдание за това че сами се тровим?
    Не мисля, че може да е оправдание.

    Коментиран от #43

  • 29 Загрижен

    9 9 Отговор

    До коментар #23 от "ядосана":

    Съгласен съм с това, че основен замърсител в София е прахта по улиците и тяхното немиене. Но ние като общество можем поне да направим каквото зависи от нас. Да се постараем да не караме димящи дизели. И това е все пак стъпка в правилната посока, която мисля че всички здраво мислещи трябва да подкрепят.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Гост

    24 2 Отговор
    Аз искам да карам нов автомобил и реално ако се понапъна мога да си го позволя (на лизинг). НО тук започват проблемите които никой не закача - Все още се крадът коли а да ти я намерят е изключение а не правило (узаконен рекет "Каско"), Застрахователите при ПТП плащат по някакви тарифи дето не са актуализирани години и не можеш си оправиш колата, данъка на новата кола и на тази която карам сега е с разлика 10 пъти. Поради факта че застраховката ГО е една и съща независимо дали си причинил щети за 100 000 или нищо на никой не му пука как кара. Отделно новите за да догонят стандарта Евро5 и Евро6 ламбда-сондата следи какво излиза навън и двигателя има куп корекции, като заредиш кофти гориво и колата буквално "умира". Не е лошо да се каже че и изправни коли пушат яко при кофти нафта.

    Съжелявам хора, НО при над 1000 лева годишно "мъртви" разходи и няколко дни загубени при застрахователя за завеждане на щети каране колата по сервизи и т.н. препочитам да карам кола на 15+ години, след като и изтече ресурса си отива и се взема другата. Все пак колата е да ти служи а не ти да и служиш като роб.

    Коментиран от #45

  • 32 все тая брат

    20 1 Отговор
    И какво ще стане? Ще си купя друг дръгел и пак ще го карам, след това друг и така, всяко чудо за 3 дни.
    Щели да налагат глоби!? И какво ще ми вземат, скъсаните чорапи ли?
    Бай Мангал, как е свикнал да живее? Точно така! Като сложат големи глоби няма да ги плащаме, ще караме без книжки и без гражданска, дреме ми на оная работа, то вече повечето хора няма, какво да губят от мизерия и беднотия.
  • 33 все тая брат

    31 0 Отговор
    Къв електромобил бе, кви 4 хил евро отстъпка хахахаха, те хората работят за едно ядене и да си платят тока и квартирата или кредита, тия електромобили щели да ни продават!?
    Най-продаваните коли от джамбазите са на стойност около 5-6 хиляди лева, това може да си позволи средностатистическия българин и това са сравнително заможните българи, тия щели да му правят отстъпка 8 бона?????? Кво става с тия хора бе, в коя държава живеят???????????
  • 34 Azzz

    8 3 Отговор
    Абе тоя тюфлек от снимката ли представлява родната милиция бе мама ви Герберска да еба?
  • 35 dsfgd

    13 3 Отговор
    И къде има държава в която да се спират точно по-този начин колите от движение. В Германия вървят трабанти. Идиоти.
  • 36 гоги

    11 0 Отговор
    А с старите камиони какво ще стане като КАМАЗ и други подобни които минават преглед без забележки и са много опасни за движението
  • 37 SDЕЧЕВ

    11 6 Отговор
    СЛУЧКАТА Е СЛЕДНАТА ЩЕ СЕ ПРОВЕРЯВА ДАЛИ КОЛАТА ОТГОВАРЯ НА НОРМАТА И ПО ТАЛОН. ЗАЩО ТОЛКОВА СЕ РЕВЕ НЕ РАЗБИРАМ.АКО ИМА ЧОВЕК ТРАБАНТ МОЖЕ ДА СИ ГО КАРА СТИГА ДА НЕ МУ ТЕЧЕ МАСЛОТО НА СТРУЯ ОТ АУСПУХА. ПО СПРАВЕДЛИВО ОТ ТОВА ДА СИ ПОДЪРЖАШ КОЛАТА ВЪВ ФАБРИЧНИТЕ НОРМИ НЕ Е ВЪЗМОЖНО. ДО ВСИЧКИ АНОНИМНИ БЛОГЪРИ ТУК ВЪПРОС -ЩО РЕВЕТЕ АКО КОЛИТЕ СА ВИ ИЗПРАВНИ. ПРЕДЛАГАМ И СЛУЖЕБНО СВАЛЯНЕ ОТ ДВИЖЕНИЕ НА ВСИЧКИ КОЛИ ЗАРЯЗЯНИ ПО УЛИЦИТЕ НА СОФИЯ БЕЗ ГТП. ПРЕДЛАГАМ СТОЛИЧНА ДА ГЛАСУВА НЯМАШ ДА НЯМАШ ПРАВО ДА СИ ДЪРЖИШ НА УЛИЦАТА КОЛА СПРЯНА ОТ ДВИЖЕНИЕ И БЕЗ ГТП ЗА ДА СЕ ИЗЧИСТИ ГРАДЪТ ОТ СКРАПОВЕ В МЕЖДУБЛОКОВИТЕ ПРОСТРАНСТВА. ВСИЧКИ С ВИНЕТКИ ЗА ЗЕЛЕНА И СИНЯ ЗОНА НА ТЕСТ ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ НА ГАЗОВЕТЕ
  • 38 SDЕЧЕВ

    5 2 Отговор
    ПРЕДЛОЖЕНИЕ- ПРИ СМЯНА СОБСТВЕНОСТ ПРОВЕРКА ЗА СЪОТВЕТСТВИЕ НА НОРМАТА ПО ТАЛОН. ГОСПОД ОБИЧА СМЕЛИТЕ-ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД ФАНДЪКОВА . ПЛЕБЕИТЕ ОТ РИМСКО ВРЕМЕ ПИСКАТ ПРОТИВ ЗАКОНА ,НО СИ ТРЯБВА СЕЧ ИЛИ ДА НАХЛУЗВАМЕ ПРОТИВОГАЗИТЕ. ВСИЧКАТА СКРАБ ТРЯБВА ДА БЪДЕ ИЗЧАГЪРТАНА ОТ МАЙКАТА ЗЕМЯ ,А ПЛЕБЕИТЕ ДА ВЗЕМАТ ДА ПОНАУЧАТ ПО ЕДИН ЛАТИНСКИ ЕЗИК И ДА СЕ ХВАЩАТ ЗА РАБОТА ВМЕСТО ЗА ШЛЬОКАВИЦАТА.
  • 39 Shmeker

    12 1 Отговор
    Аз имам кола на 18 години и не пуши. Бус имам на 32 и той така.
    Тва 10-15 годишната кола за мен е нова кола.
  • 40 SDЕЧЕВ

    6 7 Отговор
    ТЕХНИЧЕСКО ПРЕДЛОЖЕНИЕ - ПАРКИНГА СЛЕД ОРЛОВ МОСТ ДА СТАНЕ НАКАЗАТЕЛЕН ЗА ДИМКИ.
    1.КАТ ПРАВИ ПОСТОЯНЕН ПУНКТ ПРЕДИ ПАРКИНГА И ПОЧВА ДА ОТБИВА ДЕНОНОЩНО ДОКАТО СЕ НАПЪЛНИ ПАРКИНГА.
    2.СПРЕНИТЕ ОТ ДВИЖЕНИЕ ИМАТ СРОК ОТ 6 ЧАСА ДА ПОВИКАТ РЕПАТРАК И ДА СИ ИЗВОЗЯТ СРАПОВЕТЕ НА ПЛАТЕНИ ПАРКИНГИ И КЪМ МОРГИ ИЛИ ПОЧВА ДА ТИКТАКА ЧАСОВНИКА,СЛЕД КАТО СТАНЕ 400 ЛЕВА ЗА ПАРКИНГ И НЕ СА СИ Я ПОТЪРСИЛИ ЗАЛИЧАВАНЕ НА РЕГИСТРАЦИЯТА И ОТИВА ЗА СКРАБ ИЛИ НА ТЪРГ. СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА НЕ ПОТЪРСЕНИ КОЛИ НА НАКАЗАТЕЛНИ ПАРКИНГИ БЕЗ ГТП . СЕЧ
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Дизелист

    5 6 Отговор
    Още ще кажат че старите велосипеди са опасни за живота. Чудят се как да ни изцедат. А пък не сме производител на автомобили даже за да ни налагат такива глупости. Забелязаха че дизелният двигател е по-ефективен в градски условия и давай да ги уничтожаваме че консумираме по-малко гориво.... Съответно по-малко литри и ДДС!!!
  • 43 До Загрижен

    6 5 Отговор

    До коментар #28 от "Загрижен":

    А запознат ли си ,че искат да спират и газовите защото били ОПАСНИ!!А на много места не допускат коли с газови уредби и прочие,а и имам и коли на газ и е страшна трагедия !!а ако гръмне газовата какво става докато карам се това мисля!и много други ,кажи сега??!

    Коментиран от #51

  • 44 Ivaylo

    4 4 Отговор
    Никой не иска да ви спира колите от движение ако те покриват нормите заводски зададени от техния производител. Искат да спрат тези коли без катализатори, филтри за твърди частици и всекви други туниг изпълнения.
    По закон такива коли не би трябвало да могат да минат технически преглед.
  • 45 жигитайците

    0 3 Отговор

    До коментар #31 от "Гост":

    ако можех и 10 плюса щех да дам на тва мнение
  • 46 ЯАОЖГТНВ

    5 6 Отговор
    ОТ КЪДЕ НАКЪДЕ ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ИМА СОБСТВЕНА КОЛАКОЙТО ИМА СТАНДАРТ ТОЙ ЩЕ КАРА АМА НОВА ИЛИ
    ДО 10 ГОДИНИ НАЙ-МНОГО..КОЙТО НЯМА ДОХОДИ ЩЕ СЕ ВОЗИ В ОБЩЕСТВЕНИЯ ТРАНСПОРТ.ОТ КЪДЕ НА КЪДЕ ЩЕ СЕ ПРИЕМА ЗА ДАДЕНОСТ БЕЗРАБОТНИ,НИСКОКВАЛИФИЦИРАНИ,МАЛОИМОТНИ И НАЙ-ВЕЧЕ ТЕЗИ ДЕТО НЕ ПЛАЩАТ ДАНЪЦИ А СА В СИВАТА ИКОНОМИКА И МИ ХЛЕНЧАТ ЧЕ НЯМАТ ПАРИ ЩЕ КАРАТ СОБСТВЕН АВТОМОБИЛ.ДЪРЖАВАТА Е СОЦИАЛНА И ИМА ДОСТАТЪЧНО РЕЙСОВЕ И МАРШРУТКИ И ДАЖЕ И ВЛАКОВЕ.
  • 47 Край

    1 3 Отговор
    Принципно колите в големите градове като София, Пловдив Варна Бургас, Стара Загора трябва да се ограничат с всички възможни средства - платено паркиране в целия град, затягане на прегледите и повишаване в данъка в десетки пъти. Парите от това трябва да отидат в градския транспорт. Бъдещето на транспорта н големите градове не е в колите. Данъка трябва да е според, габаритите, тежестта и замърсяването. Влизането в градовете с кола с по-малко от евро 4 трябва да е платено. На село няма проблем да се карат пушешти коли но в града са проблем.
  • 48 Цун Кай Хуи

    6 2 Отговор
    Те ще ни спрат колите от движение,ние пък ще ги спрем
    по пътя им към властта.Не може със среден доход около
    1200 лв.на 4 членно семейство да се купи нова кола,
    да се плаща бензин,масла застраховки,винетки,зимни
    гуми и т.н.т отделно разходи за данъци ,жилище храна
    дрехи,образование и,какво,ли не още.Комунистите ланси-
    раха тезата,че колата е лукс и ги махнахме,някой сега
    също се опитв с подобни тези,но и той ще отиде на
    бунището на историята,и дотам с лапачката от обествени
    поръчки и,какво,ли не.
  • 49 Mercedes-Benz

    1 5 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    Форумна шушумиго, докога ще си изливаш помията в този сайт!? Защо си въобразяваш, че на някого му пука за либерасткото ти мнение? Просто като те чета си представям една мижитурка, която жена му го командва или мъжа му, понеже на такъв даваш вид, работещ в някой от бизнес центровете на Плевела, пълни с такива мишоци като тебе, които освен зад компа, другаде нямат смелост да се изявяват! Ела да ми кажеш лично да спра да си карам дизела, да видиш къде ще те пратя, няма да могат да те сглобят после, мамин златен!

    Коментиран от #52

  • 50 браво

    3 2 Отговор
    Това трябваше да стане отдавна, всички пушилки в моргата или в сервиза докато отговорят на изискванията.

    пп
    Не знам дали са 80% идиотите у нас, но със сигурност тоя дето го каза е най-голям идиот.......
  • 51 Загрижен

    2 1 Отговор

    До коментар #43 от "До Загрижен":

    Имам повече познати с изгорели от ТУНИНГ дизели по време на движение от колкото са гръмналите газови уредби са съшия период от време, това са последните няколко години. Дизела е гориво убиец. Ходих в САЩ това лято и там въздуха е страхотен дори в огромни градове като Ню Йорк и една от причините е това че там дизел не се продава в градовете и никой не кара дизел. Освен тировете който в градовете не влизат. Съответно дизел има само на магистралите и то не на всяка бензиностанция. Така, че съм видял и помирисал как изглежда огромен град без дизел и мога да ви кажа, че е несравнимо по-добре от тук. Не би следвало да поставяме човешкия живот пред това да спестим някой лев от гориво. Ако говорим за крадената нафта каквато масово се използва от най-ревящите, това е друга тема. Икономиите там са по-големи. Но тези хора са за затвора така или иначе, и не ми пука за тях.
  • 52 гост

    1 4 Отговор

    До коментар #49 от "Mercedes-Benz":

    Аууу , нещо се изнервяме ,а ? Усещаш ли как любимката ти скоропостижно се е запътила към сектора на недвижимите имоти , при това за постоянно !!! Та май по-добре да помислиш как ще разглобяваш нея , ако искаш поне нещо да изкяриш , а за мен не се безпокой , много съм ти над нивото , няма вероятност да се наложи да се занимавам с любимци на професора Христов !

    Коментиран от #54

  • 53 бай село

    2 0 Отговор
    Напълно подкрепям коментара на гост, нали всяко МПС минава ГТП , ако има технически проблеми или замърсяването е повече от разрешените норми, да се спира до отстраняване на неизправността. Във всяка нормална държава така се процедира! Сега полицаите ще тръгна с някакви непознати за водачите уред, и масово ще се спират коли от движение с цел събиране на пари! Няма ли да се получи парадокс при положение , че колата е минала ГТП и след известно време полицията я спира за технически неизправна? В такъв случай пункта през , който е минала колата ГТП трябва да върне на водача парите за несвършена работа и да му се отнеме лиценза! Управляващите, ако наистина ги интересува чистия въздух ,а не парите ,тези машинки да ги дадат на митничарите и щом на границата се яви автомобил замърсител при неговия внос да не се допуска да влиза в страната. Мисля , това няма да го допуснат защото авто джамбазите са техни хора! Според тях всички коли в автокъщите са изправни , и щом бъдат закупени от гражданите стават замърсители, не ви ли мирише на нещо гнило?
  • 54 Mercedes-Benz

    2 1 Отговор

    До коментар #52 от "гост":

    Защо няма да се занимаваш бе женски полов орган? Изплаши ли се мишчице? Хахахахахаххах Истината е че при вас грантаджийчетата куража е дефицит, освен зад компа другаде не смеете да църкате!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове