Last news in Fakti

16 Ноември, 2017 14:45 9 393 65

Петър Волгин удари дъното

  • петър волгин-
  • григор димитров

Журналистът със злостен коментар по адрес на Григор Димитров

Петър Волгин удари дъното - 1
Снимка: Facebook

Журналистът Петър Волгин направи нелеп коментар по повод успехите на най-добрия ни тенисист Григор Димитров. Волгин си навлече гнева на мнозина, заявявайки във Facebook колко му е досадно постоянно да слуша за първата ни ракета, въпреки че в момента Димитров с лекота прави на пух и прах някои от най-добрите играчи в света.

Ето и изказването му, публикувано без редакторска намеса:

"Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значине дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект.

Коментарите оставяме на вас, читателите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аман от тоя

    124 70 Отговор
    Прав е човека !

    Коментиран от #8

  • 2 Брат ми

    74 84 Отговор
    Гадно плешиво човече:( Ти Гришо не го мисли. Погледни първо себе си и после коментирай успелите хора които са светлинни години пред теб.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 чичо

    62 35 Отговор
    В едно е прав- и на мен ми писна всякаква, представяща се за журналисти, измет да си трупа червени точки на гърба на Гришо! И нямам пред вид Волгин, защото той остана един от малкото несмачкани от бойковизма, а тия дето се ровят из бельото - с коя си лягал, с коя ставал, колко пари заработил, с какви гащи била облечена или съблечена Никол, по Мария.... А всъщност, единици са тия, дето пишат нещо свястно за спорта и за победите му на корта! Та в тоя смисъл - прав е Волгин!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Било

    66 53 Отговор
    И той като другарката му К.Нинова не си пият хапчетата сутрин.Само омраза и циркове.
  • 7 321

    61 24 Отговор
    Е, друго е да ни занимават само с убийства, палежи, изнасилвания, побои и кражби.
    И е съвсем нормално да съпреживяваш победите и загубите на съотечественик, а не е признак на нисък интелект. Обратното е признак на умствена изостаналост или психическо заболяване.

    Коментиран от #27

  • 8 Глос

    83 41 Отговор

    До коментар #1 от "Аман от тоя":

    Напълно те подкрепям. Глигор един мач не е изиграл за България, играе само за лични облаги - пари. Спомням си че когато отказа да играе за България на турнира " Купа Дейвис" под предлог, че е болен му бяха направили папарашки снимки ка плажува на някаква екзотична дистинация. После пак отказа да играе за България като си измисли друг предлог, че трябва да се подготвя за много важен / голям награден фонд / турнир. Общо взето е срам и позор това човече. Да беше казал поне едно БЛАГОДАРЯ на фондацията на БЕРБАТОВ, която му помогна финансово да стане това което е!

    Коментиран от #15, #39

  • 9 Да го кажем направо

    74 13 Отговор
    Е знаете ли защо Гришо постоянно го лансират медиите у нас(и наистина понякога прекаляват)--защото нямаме други сериозни достижения в спорта--факт!!!! И за да се покаже някакъв успех-остана само Гршо...Това е истината--вижте кога България е взимала най-много медали на Олимпяда..1988 -- от тогава насам сме тотални смешници...

    Коментиран от #54

  • 10 Гост

    45 56 Отговор
    На всички ни е писнало от тъпия Гришо
  • 11 ДАДА

    52 49 Отговор
    За първи път да се съглася с Волгин

    Коментиран от #30

  • 12 Пеньо

    47 39 Отговор
    Ето какво е да си интелектуално джудже. Типичен безродник!
  • 13 Божура

    45 45 Отговор
    Наистина аман от хасковското плейбойче, победите, загубите и завоеванията му! Волгин, прав си напълно! Само дето нискочелите фенове на "Гришко" веднага ще скокнат срещу теб.
  • 14 Надал

    33 39 Отговор
    Bravos Volgin!
  • 15 аз2000

    36 24 Отговор

    До коментар #8 от "Глос":

    Личи си, че изобщо не се интересувате от тенис. Това, че не е изиграл един мач за България изобщо не е вярно. Когато отказа (срещу Унгария) не е казал, че е болен, а че това ще му попречи на подготовката. Което си е самият факт - даже би било вредно. Да не говорим, че на теория в конкретния случай не беше изобщо нужен, защото най-силният унгарец беше зад най-слабия българин в ранглистата.

    Коментиран от #17

  • 16 Буко Баламата

    32 23 Отговор
    И на тоя Григор няма ли кой да му каже,че националния флаг не е място на което да се подписва.

    Коментиран от #19

  • 17 Глос

    26 19 Отговор

    До коментар #15 от "аз2000":

    Не разбрах колко мача за България е изиграл Глигор?
  • 18 майна

    21 5 Отговор
    то българския спорт и спортните постижения на български спортисти останаха в историята,един тенисист остана,всички търсят на работата лекото и хляба мекото, ако може и да го турят на някоя чужда булка
  • 19 ПОВРЪЩА МИ СЕ И НА МЕНЕ

    19 14 Отговор

    До коментар #16 от "Буко Баламата":

    И малко българския да си пооправи.

    Коментиран от #24

  • 20 MVR

    16 13 Отговор
    Този тенисист нито веднъж не е показал че е българин когато не е бил в България. но браво за успехите му.
  • 21 Нобел

    25 6 Отговор
    Реми в тениса!Е за тая мисъл наистина е необходим висок интелект.
  • 22 eee

    18 4 Отговор
    За първи път чувам, че тенис мач, може да завърши реми !!!
  • 23 ГОСТ

    13 2 Отговор
    Кой каквото прави - го прави за себе си.
    Пък дали е за срам или гордост - въпрос на гледна точка.
  • 24 Гаргамел

    13 8 Отговор

    До коментар #19 от "ПОВРЪЩА МИ СЕ И НА МЕНЕ":

    ти си оправи твоя първо..."МЕНЕ"!!!!!! аман от глу....

    Теб/Мен е книжовното в България

    Тебе/Мене е книжовното в Македония.

    Коментиран от #34

  • 25 Антикомунисt 1

    11 23 Отговор
    Напълно съм съгласен. Волгин е объркано комунистче, но тук е прав.
  • 26 аз съм аз

    21 16 Отговор
    Съгласен съм с него!! И да направя едно предложение до телевизиите, които взимат интервю от Григор --- моля да слагате субтитри на български, защото той като говори не се разбира нищо!!

    Коментиран от #28

  • 27 Я изкарай Гано

    11 8 Отговор

    До коментар #7 от "321":

    "Съотечественик" имаш предвид, че си плаща данъците в българска община, кара по разбити пътища, чупи си краката в шахти с откраднати капаци, тъмно и студено е на всички обществени културни събития, които посещава зимата(лятото, съответно е ад), чака линейка от 112 и се моли на Всевишния тя да дойде навреме с дефибрилатор и лекар и си купува вмирисано месо овкусено за грил, нали? Или май и този "наш" спортист е успял, благодарение на факта, че е отвъд границите на БГТО. Хубава е нашата татковина, от 8 до 5, ама за не-повече от два дни! После, всички предпочитат да си се приберат при реда, закона и спокойствието, там, където за работодателя им не е проблем ДОРИ да ги осигурява!
  • 28 Я изкарай Гано

    13 1 Отговор

    До коментар #26 от "аз съм аз":

    Ей сега Макетата ще си го гушнат за национал, като чуят техния език! :)
  • 29 Финдли

    14 10 Отговор
    Става дума за примитивен национализъм.Ако не беше Гр.Димитров,пишман-журналистите нямаше да знаят от коя страна се държи ракетата.От друга страна,пазарът е такъв.
  • 30 Я изкарай Гано

    7 5 Отговор

    До коментар #11 от "ДАДА":

    Я виж pogled.info, и прочети два от коментарите му (целите статии!!!)на случаен принцип, замисли се, и кажи не си ли доволен от прочетеното (замисляш се , т.е. има смисъл, разсъждение в публикуваното). Нищо общо с "Папараци", Брадър и др. посредствени журналистически отрочета. Пък нали знаеш, никои не би си признал, че не е от онези 80% българи... Или викаш да доубием независимата журналистика - то така и така не остана.
  • 31 месара

    18 9 Отговор
    едно жалко, неуспяло и нереализирано човече, коментира отрицателно успял спортист.
  • 32 Иван Господинов

    18 8 Отговор
    Е к'во не е ли прав? То вече стана престъпление човек да изрази някакво автентично собствено мнение. Тук сигурно повече от половината му "фенове" нямат и идея какво е тенисът като спорт. Нито какви са турнирите на които излиза и за какво са важни. Но иначе Гришо ура браво като печели и Гришо е боклук като губи. На Гришо му е точно през оная работа за България та той си забрави родният език. Племенникът ми дето е роден в Щатите и целият си живот живее там говори по-чисто и то не някакъв елементарен български а съвсем пълноценен сложен висок език без акцент. Идва тук само за две седмици в годината на гости на леля си. Гришо вече едва го срича тоя език а е роден тук и е изживял целият си живот тук до преди успеха си в спорта. Той вече е на съвсем друго ниво, общува с хора от хайлайфа и е богат. Сам го е постигнал и не дължи никому нищо. Но факта че почти отказва да говори на родният си език е показателен колко българин се чувства и колко му пука за българите като цяло. Пак не го обвинявам в нищо но това дали си му фен или не пет пари не струва за Гришо. Радвам се на успехите на всеки българин защото за България се чува и нещо добро което е рядкост но до там. Тениса не ме интересува изобщо, Гришо за мен е известният тенисист Григор Димитров от Хасково.
  • 33 Хасан

    13 11 Отговор
    Завистта е българска национална черта....с труд на гъза си човека пробива в света на тениса а тоя му завижда
  • 34 ключаря

    9 5 Отговор

    До коментар #24 от "Гаргамел":

    Ти си неграмотен българин, който е чул това-онова, отворил е "чичо Гугъл" попрочел е и дава мнение.
    1.Правилно е тебе и мене.Защо? защото по-старата/първата/ форма е тебе и мене. защото тебе и мене е по-изисканата форма в книжовният български. защото теб и мен се допуска само в говоримия български и в писмения стихотворен/ било заради рима, било заради прищявката на стихоплетеца/
    2.Ключарят знае всичко.
    3.Никога, ама никога не спори с ключаря.

    Коментиран от #41

  • 35 Гоуст

    19 14 Отговор
    Кой е тоя Волгин? По фамилията предположих, че е някой руски фен, който все още не може да преглътне раздялата с Шарапова, но виждам, че пише на български?
    Спорта/спортистите са една от най-голямата гордост за една нация. Не случайно се провеждат олимпиади и състезания от хиляди години и това е било едно от най-големите събития.
    Да не говорим как спорта възпитава, укрепва и изгражда всеки човек.
    Ако спортистите не са идоли за хората, то кои е? Азис, Преслава ли?
  • 36 Дончо Кихотов

    16 14 Отговор
    Този червей веднага трябва да напусне обществената медия.
  • 37 Т.о.ш.и.б.и.я.н

    8 13 Отговор
    Така е гришо тва гришо онова?...само да гониш топката с ракетата ли е спорта в бълхария?
  • 38 ЗИКОВ

    14 15 Отговор
    "Няма абсолютно никакво ЗНАЧИНЕ" -
    Волгин, Волгин, най-напред се научи да пишеш, и тогава коментирай!
    Не стига, че неграмотник работи с връзки в радиото, ами и плюе по достойни българи!
  • 39 истина

    6 1 Отговор

    До коментар #8 от "Глос":

    Напълно вярно-Браво.
  • 40 Енчо

    9 11 Отговор
    Ласкин, Волгин -
    все пълни нещастници!
  • 41 Гаргамел

    2 14 Отговор

    До коментар #34 от "ключаря":

    пии си хапчетаста по-редовно пенсионер. А гугъл за информация го ползвай ти и другите червени самовари тук...добре, че го има и на руски, че да прочетете нещо...
    аз има откъде да чета, във всеки случай гугъл не ползвам

    Коментиран от #45, #47

  • 42 Иван

    10 9 Отговор
    Известен се става по два начина.
    Първия е много труден.
    Втория е лесен, оплюваш един световно известен и света научава за теб
  • 43 Burdin

    7 10 Отговор
    Волгин за успехите на нашите спортисти само добре още не си дорасъл да ги коментираш !!!

    Коментиран от #44

  • 44 Анонимен

    4 6 Отговор

    До коментар #43 от "Burdin":

    Burdin, нищо не ти се разбира, понеже още не си се научиш да пишеш грамотно.
  • 45 ключаря

    10 2 Отговор

    До коментар #41 от "Гаргамел":

    Ще се учудиш - не съм пенсионер!
    Но, ти не знаеш, повтарям - не знаеш, че по-правилната форма е тебе и мене, а типично по волгински плюеш Волгин.Истината е, че и двете са правилни и Волгин съвсем правилно е употребил думите си, но истината е, че ти не си прав - защото теб и мен е допустимо да се употребяват само в говоримия български, защото не може да стане грешка, говорейки с другия "очи в очи", но писмено е неприемливо, макар и допустимо само за меренета реч.
    Хапчета пия наистина - само за кръвно защото такива неграмотници като тебе /чули, недоразбрали/ ми го качват цял ден.
    Така, че 1.Никога не спори с ключаря
    2.Ако нещо не ти е още ясно - прочети - 1.
  • 46 Странджата

    7 10 Отговор
    На този елемент , явно патката вече не му става и за да бъде забелязан , прави нещо нестандартно. Я не се вързвайте на плюнкави бъртвежи !Айде наздраве за Григор и в неделя да гледаме финал.Гришо , Гришо , Гришо!
  • 47 ключаря

    7 2 Отговор

    До коментар #41 от "Гаргамел":

    БЪЛГАРСКАТА народна поговорка казва: "Тебе думам думам дъще, сещай се снахо", а хе "Теб думам ......".
    Ясно неве.а.
    1. Никога, ама никога не спори с ключаря.
    2.Виж 1.
  • 48 Красимир

    7 4 Отговор
    Явно Волгин не си е пил хапчетата.
  • 49 Боб

    8 3 Отговор
    Не играе за България,а се прави ,че и Българския забравил.Преди няколко години лично принца на Монако покани гришко и бербатчо да играят в благотворителен мач и лигльовците отказаха честта оказана на България(единия щял да тренира,а другия да почива).А Джокович и капитан беше.за бербатчо е ясно,той и от национала избяга абе "звезди"ама Бг
  • 50 босе

    6 4 Отговор
    Волгин е особняк,не знам как се вписва в Дарик радио,но този коментар вече е прекален.Кой е той,та да дава оценка за човек с такъв талант...не всеки се ражда с талант и не всеки го развива! Волгин е известен и разпознаваем от.......а хасковското момче е известно в целия свят чрез таланта,упоритостта и непринуденото държане.Завистта е вреден порок,безсилни в желанието да постигнете нещо в живота си ,не е добре да негативите така.
  • 51 Public Owner

    6 3 Отговор
    Като оставяте коментарите на нас читателите, защо си налагате мнението, че е ударил дъното!? Човек като прочете заглавието си мисли, че тоя е убил майка си или че е станал наркоман и т.н.
    Мойто мнение е, че е до много голяма степен прав. Човека не се е изказал злобно с разни глупости както много завиждащи, а просто е казал истината.
  • 52 ййй

    6 4 Отговор
    Трябва ли един лизач на руски и комунистически г.зове да взема държавна заплата?
  • 53 OMG WTF

    8 6 Отговор
    Гришо нито ме интересува, нито го следя, но да кажете че Волгин е ударил дъното е просто смешно. Волгин удари дъното още преди 5-6 години. От тогава до сега просто копае още по-надолу в утайката и тинята. Този бръмбар трябва незабавно да бъде уволнен от БНР (ако още не е, спрях да слушам БНР малко след като Волгин удари дъното). Щом иска да плямпа путинската си пропаганда, да си направи собствена радиостанция или да отиде в някоя частна. Аз лично не съм съгласен заплатата на тази руска подлога да се заплаща с моите данъци!!!
  • 54 Пендел

    3 2 Отговор

    До коментар #9 от "Да го кажем направо":

    Ко й туй Олимпяда..1988 ва баце? По парвописа ми мязаш на смрадливия язУвец, хахахахахахаха
  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 сойкаПрисмехулка

    2 0 Отговор
    Нормално е всекидневно да ставаме свидетели на какви ли не простотии, след като фейсбук дава трибуна на сулю и пулю.
  • 57 Косачката

    2 2 Отговор
    Не разбирам само какво масата реват кат ощипани в автубус жени...Това е интернет, и ако на някой си мнението ви пречи значи нямате место в тая мрежа.
  • 58 Гост

    5 1 Отговор
    Като чета форума си мисля , че Иво Христов май се оказа прав за дебилите
  • 59 ikarlo

    5 0 Отговор
    Браво Волгин! Откога чакам да вдигнеш пистолета и да се гръмнеш в слеоочието! Е, дочаках го...
  • 60 ikarlo

    5 0 Отговор
    Браво Волгин!
    Откога чакам да вдигнеш пистолета и да се гръмнеш в слепоочието! Е, дочаках...
  • 61 ikarlo

    3 0 Отговор
    Браво Волгин!
    Откога чакам да вдигнеш пистолета и да се гръмнеш в слепоочието! Е, дочаках...
  • 62 бай село

    4 1 Отговор
    Напълно е прав ,те не оставиха момчето на мира , с постоянното натрапване на неговото име го направиха банален! По радио и телевизия все за него говорят , Гришо победи, Гришо отпадна , Гришо е с Шарапова , Гришо е с Никол Гришо това ,Гришо онова , а бе оставете момчето на мира! С неговото име не може да се заличи лекето , което е лепнато на България! Да е жив и здрав и да се радва на успехите си , въпреки , че не виждам какво печели България от това!
  • 63 Горда

    3 0 Отговор
    Еех,Волгин,Волгин!Сигурно си известен в цял свят! Твоята работа прилича на л..ното пред планината.
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове