Last news in Fakti

29 Ноември, 2017 08:14 2 802 13

Шок! Изхвърлят майката на загиналия командос Емил Шарков от ведомственото жилище

  • емил шарков

В тази държава пари за лекарства за онкоболните няма, пари за лечение на децата в чужбина няма, жилища за майките на загиналите воини и полицаи в защита на родината им няма

Майката на загиналия в ”Лясковец” командос Емил Шарков ще бъде изхвърлена от ведомственото й жилище. За това алармира самата тя пред Frognews.bg.

Утре ще отида да си получа заповедта и оттам насетне ще мисля какво да правя, призна пред екипа ни Ваня Рибчева. Преди минути за кощунството предупреди и лидера на гражданско движение "БОЕЦ" Георги Георгиев. Почернената майка е член на организацията и се включва активно във всички инициативи. Историята за изхвърлянето на Ваня е описана от Георгиев във Фейсбук. Ето какво казва той:

"И бойците плачат.

Не харесвайте този текст, споделете и разпространете тези думи, защото вярвам, че в държавата на мафията има хора, които са запазили човешкото в себе си.

Помните ли акцията "Лясковец"? Помните ли Емил Шарков? Командоса, който загуби живота си заради некадърността на своите ръководители. Един млад, достоен българин загуби живота си докато изпълняваше своят дълг към родината, а отговорните за тази трагедия останаха безнаказани. Колегите на Емил Шарков вчера написаха писмо ,с което днес, години по-късно поставят въпроси и осветляват същите проблеми свързани с управлението на тяхното звено, които доведоха до смъртта на техният колега. Тези момчета всеки ден рискуват живота си, но няма кой да ги чуе. А семейството на Емил е вече забравено. Майка му, Ваня Рибчева, която е пенсионер, разказа в свое телевизионно участие, че трябва да напусне ведомственото жилище, в което е живяла заедно със своят син и семейството му преди неговата гибел.

Познавам Ваня. Тя е член на БОЕЦ и знам, че е твърд и силен човек. Познавам и държавата, в която живеем и знам , че мафиотизирането на властта води до мутризация на цялото управление на всички нива, но не очаквах, че ще посегнат и на нея. Моя грешка. Години наред Ваня търси Истината за смъртта на своят син. А отговорните за това не само не са наказани, а напротив, получили са и наградите си. Не говоря за физическият убиец, а за ръководството на СОБТ, главният секретар на МВР по това време Светлозар Лазаров и тогавашният министър на вътрешните работи Йовчев, които носят пряка отговорност за организирането и провеждането на акцията в Лясковец. Гайков и до днес е командир на СОБТ, довел отряда почти до разпад. Лазаров е член на управляващото политическо мнозинство на държавата, като секретар на Атака, една от управляващите партии в коалицията крепяща властта на Буда. Йовчев е преподавател в УниБит - съвременното академично крило на ДС.

Същият Лазаров и същият Йовчев, за които Борисов искаше затвор, когато беше в опозиция, а след като се върна на власт произведе в "мъже на честта". Тези хора просперират, а майката на Емил Шарков е на път да остане на улицата. Защото е опасна и вредна за управляващата ни престъпна банда, защото не спря да рови и търси Истината за смъртта на сина си, защото стана част от БОЕЦ, защото не се примири, ЗАЩОТО НЕ НАВЕДЕ ГЛАВА, а продължи да се бори за една справедлива и демократична България, в името и в защита, на която нейното дете загуби живота си. Ваня никога не е молила за помощ, никога не е показвала колко и е трудно и само тя знае как се бори с мъката и проблемите си. А аз знам как се бори за другите, защото е била до нас в много наши акции, защото реагираше на всяка неправда и скачаше в защита и подкрепа на всеки нуждаещ се от помощ и защита, на всеки ударен и пострадал от репресиите на управляващата ни мафия.

Вчера Ваня бе нападната за втори път от мутрите на Буда и Пеевски заради гражданската си солидарност и позиция в защита свободата на словото. Както тя , така и други колеги бяхме замеряни с яйца и домати, а страхливите мишки направили това избягаха, за да докладват на господарите си какво са свършили и да си получат надниците.

Днес Ваня е на път да остане без дом.

Това в държавата на мафията се нарича "стабилност".

Стабилността на мутрите да превръщат държавата ни в кочина.

Стабилността на мутрите да мачкат непримиримите.

Стабилността на мафията да граби безнаказано народ и държава.

Стабилността на корумпираните да крадат.

В тази държава пари за лекарства за онкоболните няма, пари за лечение на децата в чужбина няма, жилища за майките на загиналите воини и полицаи в защита на родината им няма. Но милиони за охрана на Борисов, Доган и Пеевски има. Жилища за стокиране на багажа на евродепутати има.

Vania Ribcheva , РЕСПЕКТ към теб, боецо! Ще успеем, Ваня, ще се преборим със злото и ще си подредим държавата, не могат да ни смачкат. Не си сама!"


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жщг

    3 5 Отговор
    Лазаров заяви без да е някаква политическа личност ,само в ролята на съветник съвсем не поколебимо "Крим е руски " Ясно е с какви пари работи и чий интереси защитава!!!
  • 2 mediator37

    24 1 Отговор
    Некадърността на полицейските ръководители се състои в това, че наредиха юридически противоконституционно въоръжено нахлуване в дома на онзи нещастник.
    Опитът на онзи нещастник да защити конституционните си права доведе до смъртта на Шарков, който също е невинен , защото изпълнява заповеди. Той е войник.
    И ето така двама мъже уверени в правотата на действията си - единият гние несправедливо в гроба, другият ще гние несправедливо в затвора, защото по традиция съдебната ни система не зачита правото на гражданите да бранят конституционните си права. Само една оправдателна присъда за онзи нещастник с ловната пушка, каквато би била справедлива, щеше да открие юридическа възможност да се съдят и накажат истинските виновници за касапницата- шефовете на полицията и министърът. Но съдът е сервилен.
  • 3 Читател

    10 10 Отговор
    Тази жена, никога не е притежавала това жилище. Имала е привилегията, да живее на нисък наем за сметка на нашите данъци. След като вече няма право да живее в това жилище, значи не отговаря на критериите. Няма никаква драма в това. Сладко е да плащаш по 70-80 лв./месец. Години наред. Докато масово хората изплащат кредити или плащат свободен наем в порядъка на 300-600 лв. Е, авантата за госпожата приключи. Явно живее от много години в това жилище и всички ние сме и подарили една много прилична сума, спестена и като не плаща свободен наем. Дано да я изразходва разумно.
  • 4 Прекалено късо име

    10 6 Отговор
    А някъде, мармотите точат бензин от патрулките и реват за още пари и привилегии. За родата на активните борци, привилегиида има до 9-то коляно. Много се активизират тия БОЕЦ, КОЙ ли стои зад тях, та толкова плюят Бойко.
  • 5 Мишо Бирата

    4 8 Отговор
    Не мога да откъсна очи от неземно красивата млада вдовица пък аз !
    Ако е грях - цъкайте минуси - не ми пука !!!
  • 6 Драйвър

    5 1 Отговор
    Има си правила,щом не отговаря на тях е вън,няма значение на кого е майка!Най вероятно имат тяхна собственост,злоупотребяват с правото на ползване и за това и отнемат правото да живее почти без пари в това общинско жилище и го дават на някой който наистина се нуждае!Някое младо семейство без НИКАКВА собственост изнемогва ,за да може майката на Емо да си живурка евтино!Както писах и преди време за майката на Бербатов-няма значение на кого си майка-щом не отговаряш на условията -си вън!И моите уважения към командоса Шарков,ама той нали има жена и дете,нали правихме кампания и събирашме пари за тях,сега да намерим апартамента на майка му,абе питам аз на целия му род ли трябва да осигурим привилегии защото го застреля някакъв луд,нали за това е командос,нали това е част от работата му!

    Коментиран от #12

  • 7 гробар

    7 2 Отговор
    С какво майката на полицай или военен е по-важна от майката на,стругар,хлебар,кранист,заварчик и ясички останали.Най рисковата професия във България е строител там има НАЙ-МНОГО ЗАГИНАЛИ.

    Коментиран от #8, #13

  • 8 стоян георгиев

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "гробар":

    по-важен е с това че елитното подразделение на собт има задачи дето трудно ще се изпълнят от стругар или зидар,а парите които взимат са близки с тези на стругаря.тва е вид компенсация на държавата към въпросните служители и е отнета безпардонно на семеиството на загиналия при изпълнение на служебния си дълг боец само щото маика му основателно изказа мнение за глупостите които извършва ръководството на мвр както и политическата върхушка на страната!

    Коментиран от #9

  • 9 До Стоян Георгиев

    4 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    "елитното подразделение на собт има задачи дето трудно"--

    Същите Елитни Професионалисти ...... Дето един Селски Психар ги направи за посмешище . Не съм сигурен дали стругар или зидар нямаше да се справят по-добре .

    Пък като им е толко лошо да идат да стават овчари -то и на уменията им ще отговаря .

    Коментиран от #10

  • 10 стоян георгиев

    2 1 Отговор

    До коментар #9 от "До Стоян Георгиев":

    в случая те не бяха виновни.изпълниха идиотска заповед ,която ги направи за посмешище и уби един а рани някоко от тях.за това сега и всъщност се бунтуват ,щото въпросния им командир е същия дето ги похарчи тогава.иначе спора е безсмислен колко може един зидар и колко могат те по отношение на полицеиска служба.то от такива като теб ситуацията е в тва положение овчарите да са полицаи,а индианците лекари...баретите са с по няколко специалности.имат парашутни,стрелкови и физически умения ,които не са във възможностите на нито един зидар.за другото си прав ,не им харесва и постоянно има текучество при тях.после прилагат наученото в сивия сектор и се справят много добре.почти всички криминални групи са създадени от барети или има такива в тях.
  • 11 Ники

    2 0 Отговор
    Мисля че няма как да Обвиняваш и да плюеш някакви хора и да им живееш в имота ?! Струва ми се логично или се примиряваш и си траеш и живееш в жилището или си опозиция и не можеш да се примириш бориш се там с властта търсиш си правата както можеш ма и се махаш от тяхната собственост ...
  • 12 Суйо съм

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Драйвър":

    До #6:
    Никакъв "луд" не го застреля, а колегите му т.нар. приятелски огън. Някои бяха тръгнали да правят "звездички" на пагоните, а се усраха като Карпатски елени.
    Да, вдовицата си я бива!!
  • 13 Патриот

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "гробар":

    Този, който е станал полицай в такава институция е "обречен". Всеки ден отива на работа и не знае дали ще се прибере в къщи.
    Колко ли майки на "стругар,хлебар,кранист,заварчик" знаят какво е да си майка такъв човек - да чакаш всеки ден лошата вест, че ще надживееш детето си, докато то се е опитавло да спаси нечий чужд живот, живот на съвсем непознат човек(вероятно на 80% да е дебил)? Как пишещите тук за равенство между полицаи, военни дори и всички останали?
    Така, че не ги нареждайте с кранисти, хлебари, стругари на един кантар.
    Защо не пратиха една смяна хлебари на мястото?
    Хубаво е да въртиш хлебарсакта лопата, да въртиш ръчке на крана и доста безопасно.
    Какво ли е да тренираш с оръжие с ясната предствата, че много много скоро такова ще бъде насочено и срещу теб и ти трябва да го "надиграеш" с интелект, хладнокръвие, умение и бързина? Сигурно няма да е същото като с хлебарската лопата, ръчките на крана или врътките на струга. Там не се изискват физически данни, здравословно състояние, интелект, нормативи, хладнокръвие и самообладание и т.н.
    Както някой беше казал "не народ, а мърша".
    Вместо да сте благодарни, че още има такива хора за смешни пари да си рискуват живота за спасят тези на някой "мърши", чета тук хейт коментари. Не всичко е правила. Тази майка е дала на "мършата" на България най-свидното си - детето си.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове