17 Декември, 2017 09:24 4 840 55

Борисов: Защо паметта ни е толкова слаба? Изплатихме 7 млрд. борчове!

  • бойко борисов-
  • герб-
  • дългове-
  • нзок

И ми поискаха оставката..., възмущава се министър-председателят

Борисов: Защо паметта ни е толкова слаба? Изплатихме 7 млрд. борчове! - 1
Снимка: БТА/Архив

Вчера премиерът Бойко Борисов участва в обзорното политическо предаване „Годината“ по "Дарик". Както "Факти" вече сподели, ключовите думи за лидера на ГЕРБ за отиващата си 2017 година са "мир" и "Балкани", а политик на годината е Томислав Дончев.

Премиерът коментира и вота на недоверие срещу кабинета, който ще бъде внесен от БСП и ДПС на 17 януари 2018 година. Според Борисов България върви в правилната посока, страната ни е успяла да обедини Балканите, а следващата среща на формата "16+1" ще се проведе у нас. "Винаги съм казвал, че не сме идеални, винаги съм казвал, че може по-добре... Юнкер каза пред всички колеги, че България е пример как се върви към Еврозоната. Защо искат да счупят държавата? Аз се отнасям с уважение и към Нинова, и към президента и към господин Доган, защото зад тях стоят избиратели.

Защо искат точно през януари, когато комисията и парламентът ще заседават, да са вотовете, защо не ги направиха декември, като са толкова принципни? Това ли беше градивната опозиция? Това ли е, което слушахме от декларации от г-жа Нинова, че те били за европейското председателство, имали приоритети? Тези хора говорят, че били градивна опозиция“.

Борисов отново обвини управлявалите преди него за невъзможността държавата да си позволи по-високи пенсии и бонуси за Коледа, както например било в Гърция.

„Ако не бяхме платили 1,2 млрд. лева за американските централи, 1,3 млрд. лева за „Белене“, преди това 3,7 млрд. лева за КТБ или общо над 6-7 млрд. лева да ги раздадем за пенсии и заплати, Гърция щеше да ни изглежда като пенсионерска организация.

"Защо имаме такава слаба памет, питам? Близо 7 млрд. лева нашето правителство разплати стари борчове. Я си представете от тези пари да извадим 3 млрд. лева да дадем за пенсионерите, да извадим 2 млрд. лева за армията, половин млрд. лева за МВР. Как щеше да изглежда България? И тези хора ми поискаха оставка вчера“, коментира Борисов.

Относно мораториума на НЗОК върху нови лекарствени терапии и отхвърленото в парламента вето на президента върху бюджета на НЗОК за 2018 година Борисов посочи, че в областта на онкологията Министерството на здравеопазването ще поеме заплащането за медикаментите. "Всеки, който има нужда от лечение и съответно лекарство, ще получи нужната здравна помощ", гарантира Борисов. По думите му онкоболните пациенти имат нужда от новите молекули, които не са включени в бюджета на НЗОК.

Премиерът обясни, че не се е виждал с Валери Симеонов, след острата реплика на вицепремиера, че Борисов умишлено саботира усилията му за изграждането на втори лифт в Банско. Припомняме, че гневът на Симеонов беше предизвикан от решението да бъде изтеглена точката за втория лифт на Банско от дневния ред на правителственото заседание преди дни.

"Факт е, че 2001 година е подписан договор, който има фактически грешки. Ако има текст, в който пише, че МС одобрява втори лифт на Банско, го правим", посочи лидерът на ГЕРБ и допълни, че той е с две ръце "ЗА" изграждането на втори лифт в Банско. "Аз съм за втори лифт, спазвайки се закона, но да са спокойни и еколозите, без да се отреже нито един бор, ако се отреже, то да се засадят още 1 000 на тяхно място", обясни още премиерът.

На въпрос какво ново е научил през 2017 година и има ли време да чете книги, примерът каза:

„Чета само директивите на Брюксел, защото те ни заливат във всички посоки... Ако другите четат колкото мен, цена няма да има“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ярослав Станчев

    69 21 Отговор
    Абе ти хубаво си платил 7 млрд. борчове,ама ония 16 млрд. дето ги изтегли къде потънаха?И що нито Нинова,нито Доган не питат за тях?

    Коментиран от #46

  • 2 Будалата

    70 22 Отговор
    Гърция назад да върви пак неможеш я достигна Боко. 16 милиарда заем си изтеглил си платил 7 милиарда от които 3 откраднахте от КТБ. Де Илия на кирия. Окрадохте и малкото останало от предишните разграбванията. Откъдето мине ГЕРБ трева не никне. Не реви като ощипана Богданка правиш се на улав а всичко си знаеш.
  • 3 Въпрос

    54 15 Отговор
    А колко нови дългове генерирахте?
  • 4 И КЪТ СИ БАШ БАБАИТИН

    20 11 Отговор
    СПРИ ГИ ТИЯ КРАЖБИ НАЙ НА КРАЯ И КОЙТО НЕ РАБОТИ ИЛИ КРАДЕ ОТ НАРОДА БОЙ ПО МИЛИЦИОНЕРСКИ СТИГА С ТАЗ СВОБОДИЯ ДЕМОПРЕИБАЦИЯ.
  • 5 СссереМ

    38 62 Отговор
    Тия 7 милиарда които плащаме всяка година са завещанието от червените крадци които сключиха сделките преди години.Ако не беше Борисов да вкара държавата в ред досега да сме фалирали,сега остава да вкара и виновните в затвора.

    Коментиран от #8, #10

  • 6 Колелото се върти

    39 6 Отговор
    Те си крадат от КТБ,а после си теглят заеми,за да ги откраднат пак и така до края на България.Да му мислят тези, които ще плащат накрая цялата сметка.Ако има някой останал,след това крадене,като за последно?
  • 7 КОЮ

    52 5 Отговор
    Абе незнам кой фалира КТБ, ама моята заплата ми беше наредено да я получавам от КТБ беше ми изкарана дебитна карта без да ме питат ,парите на целия Марица -изток минаваха през КТБ на власт тогава беше първия кабинет на Бойко ,аман от оправдания кога най сетне ще застане като мъж да каже че е сбъркал и той е виновен за нещо.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Гого

    33 5 Отговор
    Изплатил е дръжки що не каже колко заеми е взел и колко още ще взима нали сме велика икономика с цели 3% растеж!
  • 10 Бесен Язовец

    10 25 Отговор

    До коментар #5 от "СссереМ":

    Така е колега, а сега тези предатели, които за щедри руски рушвети, си слагаха подписите под път и над път, ся се ослушват като гърмяни зайци.
  • 11 ha ha ha

    52 10 Отговор
    Кво си изплатил бе мърльо?... орева отралъка за 1 млрд. на Орешарски бе, а веднага след това взе 16 млрд ЕВРО - можеш ли да смяташ колко са в лева?

    ТИ, би дълга на Живков и Луканов взети заедно и парите ги няма, хората живеят в мизерия, болници, училища, институции продължават да са мизерни, парите ги няма... и теб те няма...

    Само да се стигне до избори ще видиш!

    п.с ходи там си укрепвай санирането, че сега и то взе да те търси :D
  • 12 КОЮ

    31 9 Отговор
    ох изплатил Беляне ОООООО неразуми поради що ти се дава ефир
    за Беляне нямаше да дадем и стотинка ако не беше ДЕЛЯН една седмица преди да изтече договора с росатом той го прекрати в парламента ЗА това ни осъдиха и си платихме реакторите , ами касетите от вестинхаус дето се стопиха в козлодуй там що никой не пита колко пари отидоха БОЙКО зима иде Топлофикация софия е на издръжка от БЕХ ( Марица- изток , АЕЦ ) помисли след 2020 няма да има Марица -изток кой ще ти топли софетата .

    Коментиран от #14

  • 13 Бойко държавата не работи

    31 6 Отговор
    Нито една институция не работи. Нито МВР, нито образование, нито здравеопазване, няма армия, няма социална солидарност. Нищо. При това положение 16+1 минус 7 милиона не ни грее. Няма външните ти напъни да ни спасят. Трябва труд тук, в България. Другото са екстри, които са хубави, ако тук всичко беше наред. Но не е. И твоята безумна реакция за мораториума е много показателна.
  • 14 След утрешния ден

    31 6 Отговор

    До коментар #12 от "КОЮ":

    И Бойко няма да го има след 2020, ще си вземе милионите от магистралите, санирането и със семейството на Карибите

    Коментиран от #15

  • 15 ГЕРБ УМРЯ

    28 6 Отговор

    До коментар #14 от "След утрешния ден":

    Милиарди има БОКО, не милиони ;)
  • 16 СссереМ

    16 34 Отговор
    Червените слугини орат от яд че не могат да крадат повече,браво Борисов.

    Коментиран от #20

  • 17 onq s konq

    19 27 Отговор
    Ще попитам русофилски настроените критици на правителството на ГЕРБ:Колко пъти ВИЕ искахте оставката на ББ и ТОЙ примерно и с готовност си я подава?А колко пъти НИЕ след това пак го избирахме?Което значи КАКВО?...ЧЕ НЯМАТЕ СИЛИЦИ И ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПРЕДЛОЖИТЕ НЕЩО ПО-ДОБРО ОТ НЕГО!И възниква логичният въпрос...ЩО ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ХАБИТЕ ЗА ТОЯ ДЕТО ДУХА И ДОКОГА?!

    Коментиран от #19

  • 18 Пламен

    27 7 Отговор
    Ми то тия борчове да ти ги натрупа трол такъв.И не си ги върнал ти,а ние хората които сме в тази държава ги върнахме.От нашите заплати и данъци.Да не си ги извади от джоба г-н премиер а?
  • 19 ha ha ha

    19 6 Отговор

    До коментар #17 от "onq s konq":

    Не бой се, те паричките за печатане на бюлетини, за купуване на циганори, за организиране на вот - ще свършат!

    После ще се хванете за палците на краченцата :D

    Коментиран от #28

  • 20 МММ

    11 5 Отговор

    До коментар #16 от "СссереМ":

    Борисов може и да не умее да смята , но поне е прочел Винету.Опитай и ти че ще ти дърпа ушите ако не слушкаш, както на парламентарната си групичка.
  • 21 mediator37

    7 22 Отговор
    Борчовете са оборотни за строеж на магистрали и пътища. След завършването им Европа плаща на България 80%. Ето така на цена 20% от реалната ние се сдобиваме с пътища и асфалт, който не се яде, но който съхранява живота ни. Ето защо на цената на 20% пътуваме комфортно и живеем и не раздаваме жалейки. С нови магистрали и икономиката върви нагоре. Защото без пътища, няма ядене и хладилниците празни.

    Коментиран от #23, #25

  • 22 КОЮ

    22 3 Отговор
    Несъм русофил/русофоб , несъм гербер или червена бабичка , аз съм работещ в комплекса Марица - изток , живея и си плащам за да живея в БЪЛГАРИЯ , и много ме боли когато излезне некой хубавец и започне да ми казва колко сме зле заради АМЕРИКАНСКИТЕ ЦЕНТРАЛИ - тец 1 гр .Гълъбово БРИКЕЛ е на КОВАШКИ и е построен от БЪЛГАРИ през 1962г, Тец АЕС Гълъбово е американски построена от турци през 2011 , Тец 2 с.Ковачево 1966 построена от Бъггари , Тец 3 с.Медникарово построена 1966г от Българи продадена от Иван Костов в момента на АМЕРИКАНЦИ Глобал контур

    ВСИЧКИ тези инсталации са в БЪЛГАРИЯ и се ползват и облужват от БЪЛГАРИ и ми обидно от просташкото отношене на политическата класа към БЪЛГАРИТЕ ,ако има проблем то вие сте там избрани за да го решите ако нямате нужния капацитет тогава ОСТАВКА
  • 23 daaaaaaaaa

    14 1 Отговор

    До коментар #21 от "mediator37":

    борчовете са за да се дават пари на протестиращи
    и да се крадат
    когато разберете това
    държавата ще е фалирала, а дълговете ще ви висят на гърба
  • 24 некойси

    20 3 Отговор
    Тоя човек не е за затвор, той и върхушката около него са за разстрел.
    Пряко отговорни за геноцида срещу нашия народ.
    Нямат религия, нямат етнос, липсва им елементарна човещина и състрадание.
    Единственото от което някога са се интересували е политически рейтинг, пари и власт.

    Коментиран от #42

  • 25 ha ha ha

    14 2 Отговор

    До коментар #21 от "mediator37":

    Ма мали какъв е той асфалт, къде го полагат - с думи не мож го описа :D живота не ще ти спаси, ама и ще ти го вземе :D

    А това тук, най-добре описва ситуацията: https://fakti.bg/bulgaria/275857-asfaltiraha-ulica-v-lovech-zaradi-ministar-posle-mahnaha-asfalta
  • 26 Кики

    16 3 Отговор
    Бибитко така и не отговори кого вижда сутрин в огледалото.Помниш ли Лондон бащице?
  • 27 Извън закона

    16 2 Отговор
    Обаче едно е сигурно,въпреки милиярдите той е остарял и няма как да спре стареенето и болестите...това ще го съсипе остарява и идва края хахаха всички си отидоха: бай манго Тошо и т.н отиват с едната гола чест без пътищата без еврофондовете все тарикати )))
  • 28 onq s konq

    3 7 Отговор

    До коментар #19 от "ha ha ha":

    Кофти работа...Моли се да не става,щото ще се наложи да ви разпродаваме партакешите:)
  • 29 Бай Уй

    15 4 Отговор
    С две думи - ако умра или ме свалите за трети път от власт, умирате и вие - лошия мат'рял.
    Тоя неандерталец все повече заприличва на бившия си господар бай Тошо.
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Варна

    32 5 Отговор
    Пак да напомня за Борисов, по данни от министерството на финансите справка консолидиран дълг:
    2008 год -9,48 млрд
    Идва Борисов на Власт:
    2009год - 9,99 млрд
    2010 год - 11,45млрд
    2011 год - 12,29 млд
    2012 год - 13,7 млрд

    2013 год - 13,97 млрд - Орешарски

    2014 год - 22,56 Млрд - Борисов
    2015 год - 23.02 млрд
    2016 год - 27 млрд

    - ЧИЯ ПАМЕТ Е КЪСА? - КАКВО СЕ ВИЖДА? - КОЙ НИ ЗАКОВА С ДЪЛГОВЕ? -От 9,4 млрд на 27 млрд. !

    - Хайде сага някой някой да ме обори!

    Коментиран от #53

  • 32 бай Енчо

    20 5 Отговор
    "Изплатихме 7 млрд. борчове!" Браво! А колко нови натрупахте? И като изплатихте тези, от чий джоб ги извадихте?
  • 33 Райко кръвта

    10 5 Отговор
    Леле нашта тиква цел исусчо хахахахах
  • 34 Глупак

    15 3 Отговор
    ДОСЕГА НИКОЙ НЕ Е ПОПИТАЛ :
    КАК СЕ ПРИВАТИЗИРА СИБАНК ??????
    НИКОЙ
    ИЗБИРАТЕЛИ НА ГЕРБ ,ДЕПУТАТИ ОТ ДПС, БСП, ОП, Реформатори……. българи
    Но всички ревнаха с/у И. Христов
    Истината боли
  • 35 Кавал Бареков

    17 5 Отговор
    През 2009 година Борисов не спираше да говори как комунягите ни заробвали със заеми.Но ето че през 2017 ние Българите сме потънали в заеми,и те ще се връщат и от нашите деца и внуци.И само благодарение на лъжецът и лицемер Борисов.
  • 36 gnida

    18 1 Отговор
    Герб ме разочароваха повече и от комунистите ... Не ми трябват обяснения какви милиарди се въртят , защото за мене са илюзорни ! Аз искам по-добър живот ! Много ли е трудно бе господа от герб , вече осем години комунистите ви пречат ... Е , сега не управляват , аре постарайте се , стегнете се , с 510 лева ли ще ме плакнете догодина ? Демагогия и нищо друго не прочетош в статията !
  • 37 toto

    13 2 Отговор
    Уважаеми г-н Борисов , защо да четем като ти си откраднал 4 милиарда долара от тази държава.
  • 38 Антон

    16 2 Отговор
    Скрий се бе въздухар!
    Да си изплатил дълг означава наистина да изчистиш задълженията по главницата. Не означава да вземеш нов дълг в петорно по-голям размер , с кокто да върнеш стария.
    Отивай в психиатрията , там ти е мястото.
  • 39 гост

    9 3 Отговор
    Народната любов строи от всякъде. Колкото повече любов, толкова по-вече охрана, да те пази. Току виж си се удавил в нея!

    Коментиран от #40

  • 40 гост

    2 0 Отговор

    До коментар #39 от "гост":

    стрУи
  • 41 Куйголем

    6 2 Отговор
    Трупа в личната сметка ,щото като излезе сърбина/приятелят с когото си бачкаха/сигурно ще бяга при Тръмпи,а ония сакат доларе бе будали.
  • 42 гост

    8 2 Отговор

    До коментар #24 от "некойси":

    Разстрела е прекалено хуманно и леко наказание за тия изверзи . Друго трябва , друго .
  • 43 соте

    9 2 Отговор
    Да бе... и аз така ги изплащам моите заеми!
    Дърпам друг по-голям заем и погасявам предния, ама като тегля
    чертата и от година на година съм по-назад...
  • 44 смърт за предателите

    10 2 Отговор
    Докато не заиграе калашника , както в Румъния и то със задна дата , управия и справедливост няма да има . Народа ще изчезне накрая и това ще стане . Това дето турците не можаха да направят за 500 години , го направиха ДС и ЦК на БКП за 30 години . Живота на милиони българи мина в мизерия и безизходица . Други милиони българи изобщо не им се даде шанс да се родят .
    7,62 , това е единственото спасение за нацията . Колкото се чака по пагубно става .
  • 45 кофа кюфтета

    11 1 Отговор
    АКО не бяхме изплатили тези борчове ...и ги бяхме раздали за пенсии и заплати .....АКО ми беше дошъл вчера на гости Тикво ..имах цяла кофа кюфтета. СЕщаШ СЕ ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ПРИ СВЪРШЕН ФАКТ ..Стане ли въпрос за пенсии и заплати ставаш ,, Мъжка черница ""но стане ли въпрос за глоби и такси и увеличения боравиш с драстичен замах .. Но нали си си Мутра не можеш да избягаш от себе си , мародерството най ти се отдава
  • 46 ТИМ Варна ви пращат поздрави

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ярослав Станчев":

    НАД 40 МЛРД. € сме взели ЗАЕМИ досега под мотото на ГЕРБ - БЕЗ да смятаме допълнителните средства по програми и фондове. Обикновено се гълтат от Доган(ДПС) и ТИМ-Варна - те поемат над 40% от траншовете!
  • 47 Гост

    6 2 Отговор
    Този лъже. Винаги. А заспалият народ вярва. Поне да беше попрочел тук там.

    http://www.nsi.bg/bg/content/11476/%D0%B1%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D1%8A%D1%80%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B4%D1%8A%D0%BB%D0%B3
  • 48 Белгун

    6 2 Отговор
    Бойко, Бойко, какво градите, лукавий, Бойко? Каква е тая България, която градите, Бойко? Нас, българите не питате, на чуждите козирувате и ни предадохте и продадохте, Бойко? Ти, дето наливаш пари в обръчи от строителни фирми, за да печелят, Бойко, а работата им е за съд и затвор и разстрел, Бойко, какво ни будалясваш, с тия лъжеобещания и враждебност, Бойко? На Левски паметници строите, а нас предадохте Бойко? как може да дадете правото на чужденци да се разпореждат с водата ни, златото ни, нас, управлението...Бойко? За разстрел сте и ти и генералитета ви служинаж и цялата ви мафия Бойко! Как може да лобираш за това, други да ни определят живота, Бойко? Ти и подобните ти многоо хиляди изчадия враждебни, каква съвест, какви души имате, Бойко? Аспарух би ви влачил зад джип докато не пукнете, Бойко, а Тервел би ви разстрелял директно. какви сте ти и подобните ти алчни врагове на постовете тук, Бойко? А, какви са тия, дето трябваше да ни пазят българският народ от враждебност, Бойко? И акъла ти, ума ти е колкото генералиитета ти, Бойко - за чеп не става, освен да стои на поста и да служува на врагове, мачкайки нас. Ти си Иван Шишан Намбър 2. Може ли на мястото на 1 бор, да засадиш 1000 други, Бойко? Ти задмина по кухи "бисери" и Правешкото мекотело бае ти Тошо. Какви са тия военни и правосъдни, дето ви търпят, Бойко? Един няма дето да ви обвини арестува и опандизи до гроб, Бойко? Няма я България - ти и подобните ти я закопавате от векове.
  • 49 Гербер

    8 2 Отговор
    Парите ги няма виновни няма. Може ли да говориш за кражби в размер на 7 млрд. лв. да си начело на държавата вече три мандата и да неможеш да върнеш един лев в хазната или да бъде осъден поне един виновен. По добре да не споменава нищо за кражбите защото само се дразнят хората. През първият мандат тези приказки хващаха дикиш хората се надяваха и му даваха доверие в аванс, но десет години по късно да говориш същите неща не става.
  • 50 Мария Шварц

    2 7 Отговор
    Коментарите, с които се оплюва Борисов и се отричат безспорните успехи на правителството на ГЕРБ, видими за цяла Европа, но невидими за комуняци и ганьовци, правят впечатление с три особености: 1. Всичките са написани от страхливци, криещи имената си. 2. Всичките са написани на език, срамотен за образовани и цивилизовани хора. 3. Всичките са толкова необективни, злобни и изпълнени с омраза, че се самодисквалифицират, не могат да се вземат на сериозно от мислещите хора и би трябвало да отвратят всеки нормален човек.

    Коментиран от #51

  • 51 Варна

    3 1 Отговор

    До коментар #50 от "Мария Шварц":

    Напротив успехите му са спорни! - Много Спорни!
    Ей там малко по- нагоре в коментар 31 съм дал реални данни а не празни приказки.
    Борисов е най- слабият премиер, освен че е най-неграмотния, най- лъжливия, най- крадливия и най- наглия!
    .- Аз работя с цифри и не вярвам на приказките! Това, че онзи е нагъл и лъже не означава че е истина!
    Извадете от някъде цифри, които доказват успехите му! - Тогава може и да поспорим!
    Без цифри ... - Всичко останало са празни приказки!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Колю бясното

    3 1 Отговор

    До коментар #31 от "Варна":

    Долен манипулатор и лъжец си!!!ЕТО САЙТА НА МИНИСТЕРСТВОТО:http://www.minfin.bg/bg/statistics/1

    Коментиран от #55

  • 54 Райко кръвта

    3 1 Отговор
    Тикво долна мафиотска като не можеш да осигуриш на народа 5000лв заплата на учител и 2000 на пенсионер отиваш на бесилото щото си ненужен и безполезен и полза от тебе народа нема
  • 55 Да да

    2 1 Отговор

    До коментар #53 от "Колю бясното":

    Другарите комунисти визират интензивното нарстване на дълга ни в рубли,щето един долар стана 60 рублета и им се вижда че е нарастнал двойно :D Само трябва да осъзнаят че ние рубли не дължим . По същия начин нарастна и благосъстоянието на спонсора им Путин. Имаха 12 000 милиарда рубли валутен резерв (440 млрд.долара) ,а сега имат 24 000 милиарда рубли валутен резерв(380 млрд.долара) Логично 24 е повече от 12 :D . Комунист не можеш да го объркаш :ДДДДДД
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове