17 Декември, 2017 14:32 6 856 30

Филчев отговори на Костов: Този крадлив лъжец пълзя пред мен като червей

  • никола филчев-
  • иван костов-
  • приватизация

Време е Костов да влезе в затвора, категоричен е бившият главен прокурор

Филчев отговори на Костов: Този крадлив лъжец пълзя пред мен като червей - 1

Бившият премиер Иван Костов обяви вчера по "Дарик", че ще покани на публичен дебат предишния президент Росен Плевнелиев и бившия главен прокурор Никола Филчев, които според него твърдяли неверни неща за неизгодни за държавата сделки. Костов стигна и по-далеч, като каза, че смята да предизвика по темата и настоящия премиер, но когато вече не заема поста. Според него твърденията на цитираните личности нямали общо с информацията в официалните документи.

Ето какво коментира проф. Никола Филчев по повод изказването на Иван Костов:

"Това е краят на един крадлив лъжец. Време е Костов да влезе в затвора. Разбойническата приватизация на държавната собственост, която той извърши, отне бъдещето и надеждите на много поколения българи. Този тъмен мангалски субект използва наивността на българите и продаде държавно имущество на стойност 30 милиарда долара за цена 3 милиарда долара. В резултат на това той и неговата банда забогатяха безумно, а българите се превърнаха в най-бедните, най-болните и най-необразованите хора в Европа. Заради него днес няма пари за заплати, пенсии, за здравеопазване и за образование", заяви проф. Филчев в интервю за "Блиц".

На въпрос дали е готов да участва в дебат с Костов, Филчев бе категоричен:

"Що се отнася до това, че искал някакви дискусии с мене, на които да се оправдава пред българския народ за грабежа, ще му кажа нещо, което знае: той не ми е от категорията. Костов е потенциален обвиняем и чака всеки момент да поеме към затвора, където ще изкара старините си. Заедно с другарчето си Прокопиев. И сега за да отклони общественото внимание и да увеличи значението си, той се опитва да влезе в диалог с мене, когото подслушваше! Да се готви за съда. – Там да обяснява мафиотските си далавери. А пред мен той неведнъж пълзя като червей и плака, че баща му щял да умре, дъщеря му щяла да пометне, жена му щяла да се разболее от тази прокуратура. Това са последните издихания на един фалирал крадец".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 681

    59 7 Отговор
    Дай боже..... Истината за Ваньо шлифера....
  • 2 555

    59 13 Отговор
    Брутално откровен коментар на Филчев, ако повече хора на власт казваха така истините в момента нямаше да издържаме ромските рожбички, а държавата щеше да притежава активи за милиарди, между другото ромите в БГ са бая-бая повече отколкото казват статистиките, страх ме е да назова цифрата, но според мене са над 4 милиона

    Коментиран от #16

  • 3 Иван

    39 16 Отговор
    Какъв НАГЪЛ ИЗВЕРГ е тоя . Тоя е неделима част от заговора срещу народа и изключително тежък престъпник .

    Коментиран от #4

  • 4 Реалист

    18 9 Отговор

    До коментар #3 от "Иван":

    Иване, Костов ти ли си бе?

    Коментиран от #6

  • 5 гост

    48 3 Отговор
    Гадния театър за тъпия народ продължава . Плюят се един друг , а заедно крадоха и съсипваха държавата .
    Дъртия лъжец като е знаел че Костов съсипва бъдещето на поколения българи защо не е реагирал ? А се е правел че всичко е наред .
    Белене час по скоро да отваря врати за враговете на народа .

    Коментиран от #23

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ОMBRE

    16 4 Отговор
    Сега е касно чадо, най много да го хванем за шлиферо. Адвокатите много лесно ще оборят всяко обеинение. Иначе забогатя на гърба на тези наивни хорица , няма две мнение по въпроса. Той също знае че е за панделата, но ще отърве кожата си . Поне може да се конфискува заграбеното от него , и да си остане Ванчо ......
  • 9 БАЙ БАЙЧО

    15 3 Отговор
    Ми тръгне по тая логика, държавата може да прибере не малко милиарди. Не само Ванчо е облажил , ами другите изпъкнали бизнесмени за една нощ??? Нека да има пълно конфискация на тези нечестни тарикати.
  • 10 ДЪТАНЯН

    19 2 Отговор
    Гн. ФИЛЧЕВ ДА КАЖЕ И ЗА ДРУГИТЕ АФЕРИ И КРАЖБИ . КАТО Е ПОЧНАЛ , НАРЕД ДА КАЖЕ.
  • 11 Ц.ц.

    6 10 Отговор
    БРАВО НА ИВАН другите са с ниска летва
  • 12 К.К.

    13 1 Отговор
    Тоя май му намаляха парите и изпълзя от дупката си. Иска пак да дърпа конците, но ниКой няма да го пусне вече.
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 кучето шаро

    14 0 Отговор
    Кажи нещо за Ал. Петров , за Николай Колев , Филко Славов ?!
  • 15 Али Раза

    13 1 Отговор
    Що не го набута в зандана на времето? Можеше! А сега е късно вече за всичко.

    Коментиран от #21

  • 16 Ром

    3 10 Отговор

    До коментар #2 от "555":

    Не са виновни ромите,а вие сте на 100%виновни заради расизъма си ,и висше стоящите управляващи държава.

    Коментиран от #18, #22

  • 17 Боримир

    12 2 Отговор
    Този износен старец се изтърка вече.Години наред мълчеше и сега изпълзя од под старите вестници.
  • 18 Севар

    1 2 Отговор

    До коментар #16 от "Ром":

    Не са паразитите........
  • 19 вуйчо Ваньо

    16 0 Отговор
    Филчев казва на Костов крадец. Нека да обясни когато беше главен прокурор кое му попречи да повдигне обвинение срещу крадците. Само трябваше да приложи закона, но не го направи. Тогава както и сега най голяма вина в държавата има съдебната система.
  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Олигарха

    11 2 Отговор

    До коментар #15 от "Али Раза":

    Не го набута защото и Филчев и Костов изпълняваха поръчки на определни хора в сянка иначе нямаше да ги има нито Костов, нито Филчев.
  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 2041

    10 0 Отговор

    До коментар #5 от "гост":

    Що не каже Филчев , колко съдии , прокурори ,митничари,висши полицаи , и политици се сдобиха с хотели по морето , от закуски ли пестиха.Да каже нещо за контрабандният канал на антични ценности организиран от неговият брат , под чий чадър се организира. Има много за разстрел в България , стадион Васил Левски не може да ги събере.
  • 24 qqqqq

    0 4 Отговор
    Костов е масон и млиардер, наивно е да се мисли че някой ще го вкара в затвора. Той е недосегаем, така че си трайте или емигрирайте някъде.
  • 25 МЦШ

    3 3 Отговор
    Филчев дори не е само крадец, а убиец. Нормално е да плюе и храчи срещу хора които не са като него.
  • 26 Antimediator

    5 1 Отговор
    Пак ви пробутват старата манджа и веднага сте готови да кълвете на гола кука.
    Едно време само Филип Димитров беше виновен да не се работи земята.Сега се създава нов мит , че видите ли Костов е злия приватизатор !
    Всички забогатяли от приватизцацията са бивши и настоящи членове на БКП-БСП и агенти на ДС. Така , че ако искате да сте обективни ще трябва да насочите вниманието си другаде.
  • 27 Коко

    2 1 Отговор
    И Цацаров след време ще ни убеждава че знаел за някои крадливи министри но сега пълни гушка и си трае. Филчев като е знаел че черен Петър ни краде и е бил
    прокурор, да го беше натикал в затвора и до сега да сме го забравили, и България може би сега щеше да е друга.
  • 28 Иван

    2 2 Отговор
    Този мустакат психар от снимката наистина трябва да се яви на диспут с Костов и да дава факти и покаже обвинителни актове,а не да плямпа врели -некипели.Той дължи обяснения поне пред две български почернени семейства лично от него и даде обяснения за убийството на прокурора Николай Колев и ямболската адвокатка Надеда Георгиева,убита в ЖК "Стрелбище ",бл.2,София.
    Иван Косов поне не е замесен в подобни убийства.....
  • 29 Стоян

    2 0 Отговор
    Всички, които са работили с Филчев, знаят колко неуравновесен, невъздържан и избухлив беше и какъв срам сме брали заради неговите изцепки... Пак е получил факс от Космоса :))
    Един висш полицай навремето каза: "Иван Костов единствен успя да отклони паричния поток от комунистите и те затова го демонизираха..."
  • 30 Черноморски

    0 0 Отговор
    Какъв то и професор да е този Филчев, не му вярвам. Той има голям принос днешната прокуратура да е на това дередже.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове