22 Декември, 2017 08:29 13 501 61

Доган: Защо да бутаме ГЕРБ от власт?

  • ахмед доган-
  • герб-
  • дпс-
  • бсп

Ако вотът мине, няма кой от опозицията да поеме отговорност за управлението

Ако вотът на недоверие към кабинета „Борисов 3“ мине, няма партия от опозицията, която да поеме политическата отговорност за управление на страната. Това е заявил в четвъртък вечер почетният председател на ДПС Ахмед Доган в реч пред партийния актив.

Според него бъдещият кабинет няма да има по-дълъг живот от няколко месеца.

Ако целта е „стани да седна“, не си заслужава усилието да подложим на изпитание общия ни дом, казва Доган.

Това, че вотът е в навечерието на европредседателството, също не е без значение, смята той.

„Доколкото разбирам, този вот на недоверие няма за цел да свали правителството, а само да го коригира и насърчи към позитивни дела“, допълва Доган и по този начин припомня позицията на движението, че вотът не цели свалянето на кабинета, а „демонтирането“ на Патриотите като коалиционен партньор на ГЕРБ във властта.

На финала Доган призовава отцепници и критици да се върнат в ДПС: „Всеки, който реално се разкайва, да заповяда“, казва той. Но допълва, че „ДПС си има устав, който регламентира подобни ситуации“.

Ето и цялата реч на Ахмед Доган

Уважаеми г-н Председател,

Уважаеми дами и господа!

Явно предколедните форуми на основната част от политическия елит на ДПС, започва да предизвиква не само интерес, но и силно очакване. Дори определени медии и социални мрежи го приравняват с неформален визионерски форум на ДПС. В днешния вътрешно-политически и гео-политически дискурс това означава, че е налице липса на сигурност и на краткосрочна визия за развитие:

Първо, във вътрешно-политически план предизборната парадигма за президентските и парламентарни избори-2017 година все още не е стихнала: кой-кого ще „елиминира“, „смачка“ или „ победи“ вече работи в личностно измерение и тъкмо затова излиза извън нормалните граници на изразяване с Езика на политиката;

Второ, обективната неопределеност на външно-политическия проспект задава безпокойство и тревожност, което се равнява на „ наливане на масло в огъня“ във вътрешно-политически план.

Формално погледнато 2017 г. не беше от най-благодатните за ДПС. Но от гледна точка на определени дейности и политики, например иновативно укрепване на партийните структури, както и изключителното активиране на външните контакти с европейските либерални партии е безпрецедентно в историята на ДПС. Налице е събуждане и активиране на общинските и областни организации на ДПС. ЦС и ЦОБ си възвърнаха реалните политически функции. ПГ на ДПС има респектиращо участие в парламентарния живот на страната.

Може би тук му е мястото да се отбележи, че „външният натиск“ се преобразува в усилия за помирение и обединение на всички, които са се отцепили от ДПС. Ние винаги сме били добронамерени, но и принципни. Факт е, че не сме се скарали с никого. Всеки, който реално се разкайва-да заповяда. Но ДПС си има Устав, който регламентира подобни ситуации. Външното акуширане на аналогични процеси на разделяне и обединяване не е здравословно за нашите избиратели. Въпреки това, ние сме добронамерени, дори сме длъжни да продуцираме добросъседски отношения с Република Турция и да й помогнем в диалога й с ЕС. Разбира се, според нашите скромни възможности.

Нека да хвърлим един поглед към вътрешно-политическото положение в страната.

Всеки от нас е наясно, че всяко управление си има проблеми, унаследени от предишни правителства или създадени от актуално управляващите. Разбира се, те трябва да бъдат коригирани чрез опозиционни политики. В крайна сметка в това се състои и смисълът на политическия плурализъм във всяка демократична държава.

Големият проблем на правителството на Борисов е коалиционната му политика и по-конкретно включването на отявлени националисти в кабинета. Дори и това не е най-големият грях, защото Обединените патриоти имаха шанса да покажат и докажат консолидирана социална отговорност към националните интереси в контестта на общоевропейските политики. Но тъкмо такава значима цел не се постига с Езика на омразата и агресията, с Език, който възпроизвежда разделение и противопоставяне!

В началото е Словото, после идва Делото. Словото на патриотизма обединява и управлява. Езикът на омразата и агресията разделят и противопоставят обществото и нацията. Поставят се под въпрос сигурността и стабилността на Държавата.

Това не е въпрос за свободата на словото, не е проблем дори за достойнството на политическия елит на страната. Това е въпрос за съществуването на демокрацията в България.

Страната е изправена пред много сериозно предизвикателство. Председателството на ЕС. България ще бъде във фокуса на важни събития и мероприятия. И въпрос на обща политическа и социална отговорност е да комуникираме на нормален европейски политически Език.

От особена важност е коригиращата функция на медиите. Уважаеми колеги, представители на четвъртата власт, покажете какво можете. Дайте вашият позитивен дял в общата отговорност за стабилността на България! После си дискутирайте темата за връзката на свободата и отговорността на Словото.

Не е по–маловажен и въпросът за вота на недоверие към правителството в началотo на председателството на ЕС. Доколкото разбирам този вот на недоверие няма за цел да свали правителството, а само да го коригира и насърчи към позитивни дела. Добре, този акт може да се изтълкува и като рутинна демократична процедура. Но ако вотът на недоверие мине, какво правим? Има ли партия, която е готова да управлява страната след евентуални предсрочни избори? Моята преценка е, че няма такава политическа сила от опозицията, която може да поеме отговорността за управление на страната към днешна дата.

Тогава какво правим?

Ако целта е „стани да седна“, не си заслужава усилието да подложим на изпитание общия ни дом. Защото, първо, че тотално ще се изпортим, може някак да се преглътне. По-важното е друго: това правителство няма да има по-дълъг живот от няколко месеца. И отново влизаме в опасната спирала на предсрочни избори само и само дa си намерим място в централната властова система на държавата. Затова дълг на гражданското общество и на всички политически сили е да гарантират сигурността и стабилността на държавата.

Уважаеми колеги, съмишленици и приятели, границата между подчертаването на особената важност на даден проблем и неволното му преекспониране виси на косъм над главите на политици и анализатори. Ако в случая и при мен се е получило така, моля за предколедна прошка.

Бъдете живи и здрави, пожелавам ви спокойствие и увереност в утрешния ден!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чифликчия

    22 9 Отговор
    Еххх, старост не радост.

    Коментиран от #35

  • 2 Бесен Язовец

    72 22 Отговор
    То се знае от край време че ДПС и ГЕРБ са едно цяло още през 2009 г. е тоя проект на ДС А.Доган когато издрънка репликите ( Аз режа баницата в БГ.) Беше ясно че играе с ГЕРБ и ДПС скроиха шапката на П.Орешарски през 2013г.самоче познавам мн.турци които последните години гласуват за по-малкото зло БСП

    Коментиран от #4, #12

  • 3 Будалата

    74 6 Отговор
    Дърта хиена е Амед агата кадър на ДС. Номера е да е при тях златния пръст и да се облажат. Дреме му на сайдера Боко ли ще е или Нинката. Номера е да бъркаш в кацата с мед .
  • 4 Активен Борец и фен на бесния

    13 26 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    Партията не трябва да се връща никога ¥

    Коментиран от #5

  • 5 Бесен Язовец

    26 11 Отговор

    До коментар #4 от "Активен Борец и фен на бесния":

    А ти знеш ли че казват че Антифриза бил сладък на вкус що не пробваш и да ми пишеш по-късно да споделиш дали е така

    Коментиран от #23

  • 6 ПАРАЗИТОВ

    37 6 Отговор
    Опаааааа , куфарчета ще дойдат , и заслуженоооо. Ей това е да си ментърджия.
    Само ДАЛАВЕРА
    ПАРИ
    СОБСТВЕНОСТ
  • 7 Azazel

    50 14 Отговор
    Превод от турски: "Наш Шиши работи толкова добре с Бай Премиера, окрадаха почти всичко, което беше останало в България, малко остана, така че защо да им пречим сега да довършат започнатото?"

    Коментиран от #18

  • 8 Дедо Грую

    52 2 Отговор
    За да го има дпс, трябва да има и оп. И го имитират на Ин и Ян.
    Дъртият хитрец много добре си разиграва картите. Стои прикрит и току изкочи на бял кон. Теллалите му ( глашатаи, възхваляващи големеца и делата му - тур.) после истерично и гръмко го възхваляват по медиите, "противниците" плюят, а измаменият народец се самоизяжда на фили и фоби, без да разбере, че тези в управата и парламента са от една и съща фирма на лапачите и измамниците.

    Коментиран от #10

  • 9 Ердоган

    36 14 Отговор
    Защо да бутаме.....след като ни вършат идеална работа,по-добре от БСП !
  • 10 Анонимен

    26 0 Отговор

    До коментар #8 от "Дедо Грую":

    Дедо, добавям те в списъка на форумците, които виждат по-далече от носа си.
    И са грамотни.
  • 11 некойси

    30 7 Отговор
    Този плъх е добил кураж пак да изплува в медийното пространство след псевдо-атентата.
    Мислех че се е покрил завинаги.
    Той, и всички други като него ще бъдат заклеймени в бъларската история като национални предатели.
  • 12 червения милиардер

    29 9 Отговор

    До коментар #2 от "Бесен Язовец":

    А, БСП-то щото не са агенти на ДС (КГБ)!?
    Всички партии гравитират около едно ядро, БКП, няма голямо, няма малко зло, злото в България е едно и си има име ЦК на БКП и неговите тумори: 6-то, 1-главно, УБО, Комсомолски секретари, Секретари по места, членове на БКП в полицията, армията, в министерствата и много други.
    Трябват поне още 20-30 години да изпукат от естествена смърт, за да се пооправят нещата, децата им поне са капиталисти и ламтят за злато и пари и имоти, те ще се самоизядат така или иначе.
  • 13 червения милиардер

    30 8 Отговор
    Драги ФАКТИ, ако имахте поне малко патриотизъм , ако милеехте малко за тази родина и този ограбен, нещастен и беден народ, част от които сте и вие, нямаше да цапате медийното пространство с подобни креатури на ДС и КГБ!
    От статията лъха дълбоко сервилно страхопочитание и подлизурчески ентусиазъм, противна статия!
    Много добре знаем, кой е този човек, какво е правил и е направил и като истински българин ми се повръща, само, като видя образа на този член.
    Ако сте българи, в което дълбоко се съмнявам, спомнете си за Левски, за Ботев, за героите от войните и се дръжте, като българска медия, МОЛЯ?!
    Отдавна ми е ясно, какви сте и кой ви плаща, но все пак, струва ли си копейките?
  • 14 Глупак

    22 3 Отговор
    Прав е Иво Христов…
    Гласувайте за ГЕРБ, ДПС, БСП , ОП
  • 15 Надежда Михайлов

    13 10 Отговор
    Комуно- костоветата са в хаос- хем БСП и ДПС искат вот на недоверие на ГЕРБ, хем БСП и ДПС играели заедно с ГЕРБ ?! Ми като играят заедно, защо им е вот бе ? Ми ако вотът вземе , че мине? Ще сменяме правителството ? Да, ама олигарсите не обичат честите смени и избори. Пречи им на бизнеса ! Пълна бъркотия в главите на комуно- костоветата !
  • 16 Све

    19 7 Отговор
    Само дебили коментират умрели структури като ДС, КГБ, комунисти….
    СЕГА ВСИЧКИ СА ЦРУ, ЛИБЕРАЛИ, ДЕМОКРАТИ И ЕВРОАТЛАНТИТИ.
    Както каза умен човек :
    ДНЕС ЖИВЕЕМ МНОГО ДОБРЕ А
    УТРЕ ЩЕ БЪДЕ НЕТЪРПИМО ХУБАВО
  • 17 Няма управия

    39 6 Отговор
    Огледайте се хора. Тракия на бабуни, Дондуков на бабуни, 5400000 бедняци (то май други няма много) и кой ни управлява - мафията. Трябва нова кръгла маса и тотална промяна на системата.
  • 18 мда

    27 3 Отговор

    До коментар #7 от "Azazel":

    Най-точният и верен коментар! Жалко, че хората ти го подминават, но това е истината! Според Доганя тандема ББ+ДП работи перфектно, а нещо, което работи да не се пипа казвал стария монтьор. До приключването на еврофондовете, така ще е ! Единствено майката природа може да промени нещата и да реши друго, че като ги гледам и двамата, колко дебели са станали ....?
  • 19 Сашо

    7 2 Отговор
    Трябва стабилност -ето и един заслужил библиотекар го казва
  • 20 Марио Ангелов

    23 6 Отговор
    Двамата с тиквата до стената!
  • 21 Бесепар преди атакист сега

    13 33 Отговор
    Доган май наистина е най-умният политик в България!!! Браво на Цецо, Бойко, Валери, Волен, Каракачанов за доброто управление на Родината!!! Да не позволяваме никога повече комунистите да поемат властта и да ограбват народеца!!!

    Коментиран от #29

  • 22 Гостенин

    22 4 Отговор
    Защото живеем все по-зле и животът ни минава само в очакване. Дайте шанс на другите .
  • 23 фен на Бесния

    7 2 Отговор

    До коментар #5 от "Бесен Язовец":

    Обичам тъъъъ
  • 24 гражданин

    9 5 Отговор
    2013г играха заедно с тоалетната хартия и му плащаха постоянно да поддържа властта на Кгб и изтривалката им Орешарски.Сега тоалетната хартия се хвана с кума си Валери Симеонов и нещата за Кгб и Бкп/Бсп загрубяха много.Сега са си самички Кгб-то и Бкп-то и нямат достатъчно депутати щото някои им избягаха.Преди няколко год.ей така пак като дойде Коледа и Кгб-то ни развали настроението.
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Олигарха

    19 7 Отговор
    Е то Боко е проект на ДС/Доган, както и "царя", по което време лансираха Боко, като бай Супермен. По-интересното е, че всичко е толкоз просто вече и е ясно кой какъв е, само масовия българин не е разбрал и се хвърля да брани ГРОБ от "комунистите"(такива отдавна няма) или Курнелия от злия Тиквоч, а те били едни и същи. Ганчо, Ганчо... никога няма да ти дойде акъла в празната чутура и ще се чудиш защо си по-зле от албанците скоро.
    Най-смешното е, че театъра на Доган с "атентата" беше възприет на сериозно от повечето овце и си мислят, че оня стои далеч от политиката...
    САМО ДИКТАТУРА ИЛИ ЕДНОЛИЧНА МОНАРХИЯ ЗА ТАЯ ТЕРИТОРИЯ И НИЩО ДРУГО!

    Коментиран от #31

  • 27 garbage

    13 2 Отговор
    И какво е казал агата?Дори не е и ага, а смесено гражданство.Това дето го казва го знаем много добре тъй като Дпс и Бсп нямат нужните 121 депутати и дори и да бъдат с партията на Марешки -"Воля" пак няма да имат толкова депутати.Това го казаха и по телевизията даже!
  • 28 кпсс

    6 4 Отговор
    При това положение най-много вие Лаборанта Командира.При евентуално падане на това правителство Командира смята да влезе в парламента с един автобус привърженици и да си вземе пак играчите от ДС както беше направил през единсвения си и последен мандат в който бяха и циганите от Дпс с еничари и кадъни плюс Бкп/Бсп като ученичката му Нинова!

    Коментиран от #34

  • 29 гост

    7 5 Отговор

    До коментар #21 от "Бесепар преди атакист сега":

    "Браво на Цецо, Бойко, Валери, Волен, Каракачанов за доброто управление на Родината!!!"
    Надявам се, иронизираш?!

    Щото не мога да си представя някой трезво мислещ да дава добра оценка на откровена пародия, както на управление, така и на "личности".

    Между другото, какъв им е планът за управление за следващите години от мандата? Стратегически приоритети, финансови рамки и т.н.? Имаш ли идея?
  • 30 песен

    11 4 Отговор
    Най-хубаво беше при коалицията Дпс, Бсп, Атака.Дпс и Бсп обраха една банка!Също беше много хубаво и при Сдс/Дсб направиха страхотна масова приватизация с депутати от Дпс и Бпс и лидер Костов

    Коментиран от #32

  • 31 червения милиардер

    9 1 Отговор

    До коментар #26 от "Олигарха":

    Защо са толкова прости, защоооооо, как може 28 години да ги лъжат толкова елементарно, едни и същи хора, едни и същи лъжи............., то луд човек ще се усети!?
    И пак ходят, гласуват, крякат против "комунисти", против "фашисти", а не виждат, че ги извозиха едни крайно елементарни индивиди, разбира се не без покровителството на "братската държава".
    Стадо сме и това е истината!
    За едно прав Баща им, материалът не става, верно, че не стават!
    Прост народ, слаба държава!

    Коментиран от #45

  • 32 червения милиардер

    4 3 Отговор

    До коментар #30 от "песен":

    И при Гроб беше хубаво, обраха друга банка........., абе весело е със всички чеда на партията майка, тях червеното знаме роди ги. Няма нищо по хубаво да те роди червеното знаме и да имаш двама бащи, сърпа и чука.
  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Грую

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Чифликчия":

    Абе каква старост, че той изглежда много по-добре от преди. Явно животът в сараите покрай барбекюто му понася много повече от този в Народното събрание с бюфета с евтините кюфтета и кебапчета!
  • 36 Бай Пешо

    7 1 Отговор
    Доган: Защо да бутаме ГЕРБ от власт? Най голямата фурнаджийска лопата - явно още има за краднене !!!!! Народът в България сляп ли е ? Този окраде толкова много ,че 10 поколения е осигурил. Постояно се бута там където има пари - Измамник велик.
  • 37 Нинова

    5 1 Отговор
    Коментара е : Защо заедно с БСП да се опитваме да бутаме правителствота като е ясно че няма да успеем и само ще станем за смях? Ами за да покажем че съществуваме и още не сме предали Богу дух.
  • 38 Glog

    4 1 Отговор
    Не разбирам спорещите, които нападат било ГЕРБ, било БСП, било ДПС, било патриотите или костовистките наемници на Сорос. Или ги хвалят. Всъщност целия български политически елит е антибългарски в своята управленческа политика, независимо коя партия или кои партии управляват, и кои са в опозиция. И те се борят за властта не за да защитят интересите на България и на българите, особено на ограбения народ, а защото властта е извор на материално обогатяване. Тоест, всички ни ограбват, като продават националните и народните интереси. ВСИЧКИ, БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! Но всяка партия се бори за властта, не за да ни управлява по-добре, а само защото докато е на власт, политиците на властващата партия имат многократно по-големи възможности за ограбването на държавата и на народа.

    И все пак в момента най-вредно за държавата и на народа е управлението на ГЕРБ, коалирано с ужпатриотите и гласно или негласно подпомагано от Воля.

    Коментиран от #57

  • 39 Гроб

    3 6 Отговор
    Тоя хитрец пак иска да строи язовири.ББ много се е уплашил щом иска помощ от турчина

    Коментиран от #40

  • 40 Петър

    2 6 Отговор

    До коментар #39 от "Гроб":

    Ами те са си комбина- герб и дпс,боко и доган,пеевски!ще махнат патриотите да не пречат и готово!
  • 41 радев

    3 3 Отговор
    ТАКА ДЕ ЗАЩО, ИМА ЛИ НАРОД В ТАЯ КОЧИНА, НЯМА ИМА САМО МЕКЕРЕТА
  • 42 Венс

    4 3 Отговор
    Краино време е това което наричат Бсп да изчезне от хоризонта
  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 ГЕРб си плати

    4 4 Отговор
    Доган: ГЕРБ си платиха рекета за тази година, защо да ги бутаме. Докато си плащат, ще ги търпим. После ще видим.
  • 45 Българин

    1 0 Отговор

    До коментар #31 от "червения милиардер":

    Абе верно си е това дето го казваш.
    Но когато системно си затривал и прогонвал умните и достойни хора.
    Няма как материала в тази държава да е качествен.
  • 46 Варна

    3 3 Отговор
    Като гледам .... - Обществените поръчки с фирмите на Пеевски вървят с пълна пара...
    В такъв случай естествено е Доган да дръпне юздите на подчинените му.

    Двете партии ГЕРБ и ДПС имат освен общ бизнес и общ признак! И едната и другата са авторитарни. Добро доказателство за това, е че всяко действие предпоследно! - То е такова докато вожда не го промени.
    При тези два фактора е съвсем нормално двете партии да имат общи интереси, виждане и психология.
    Тоест последните действия за пореден път показват, че партийният състав не е нищо освен електорат, който има значение само за целите на лидерите им. И всеки може да бъде подменен по всяко време.
    Този манталитет да Ви е познат? По какво се различават от БКП настоящите ГЕРБ и ДПС?
    - Отговорът е: ПО АБСОЛЮТНО НИЩО!
    -Тези, които преди 89 година роптаеха против действията и манталитета в начина на управлението на Партията, сега управляват по същият начин - авторитарно и безогледно!
  • 47 Българин

    3 0 Отговор
    В нета много разбирачи,и всеки голем го вади.Ама като се опре до конкретни действия,протести само шепа хора.Нема такава държава...
  • 48 песен

    0 3 Отговор
    Червените олигарси с Костов ни закопакаха в огромен ГРОБ от който едва излизаме.Песен и весело беше когато ГРОБарите на Червени5е олигарси с Костов ни ЗАГРОБИХА на няколко пъти с КУПОННА СИСТЕМА и на хляба и млякото чак.Сега си копаят ГРОБА щото няма власт за ГРОБАРИТЕ от БКП, БСП, СДС, ОДС, НДСВ, ДПС, ДСБ!!!
  • 49 Киров атакист

    3 2 Отговор
    Комунягите ''го лапат'' през 2018 та :):):)
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Яйца

    0 4 Отговор
    Социализмът се характеризира с липсата основни стоки. Че Борисов възстановява социализъма си личи от липсата на яйца. Попитали Борисов защо няма яйца? А той: събираме ги за посрещането на еврогостите

    Коментиран от #54

  • 53 СссереМ

    0 3 Отговор
    На Доган трябва белите бъбреци да ближете,този човек предотврати 2-ро Косово тук,така че умната.

    Коментиран от #56

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Така ще е во веки веков

    1 0 Отговор
    Явно, лапачката и за Доган е голяма в момента!
  • 56 На коня в

    2 0 Отговор

    До коментар #53 от "СссереМ":

    Що така разни серсеми дето едвам пишат и ума им стига да се наядат и да се изходят само, се правят на капацитети и всезнайковци .
    А бе ти си тотално зле от всякъде .Нищо не знаеш и не разбираш .Пълен абдал.Тръгнал акъл да дава .
  • 57 Иван

    1 1 Отговор

    До коментар #38 от "Glog":

    Това е така ,но на 80% от населението това и да им го кажеш ,нямат потенциала да го проумеят . А какво остава да хванат коловете .
  • 58 гражданин

    3 2 Отговор
    Освен ГЕРБ няма друга алтернатива поне за сега.Какво да гласувам за тия които обраха парите на България чрез 1990г и 1996г, или за ония дето унищожиха България за един мандат само 97-2001г или пък оня дето се заигра с дпс и бсп "" царчето"" дето щеше да ни помогне само за 800 дни!
  • 59 Българският народ спи

    1 1 Отговор
    Може и да спи но рано или късно ще ви потърси отговорност може да не е от вад но от поколенията ви, които ще харчат тези кървави пари.
  • 60 Бай Оня

    0 1 Отговор
    Блазе му на Боко за новият партньор !
  • 61 hard

    1 1 Отговор
    Боко не като Станишев и Орешарски а също и Нинова жадни и гладни за власт.Просто Циганина вижда, че освен жадната като него Нинова за власт няма с кой друг да вземат властта с нужните 121 депутата.Марешки им поклони за власт, а те го изритаха като мръсно коте.После му се жалваха за власт ама той им би шута.И сега няма с кого да се хванат.То и Марвшки да се бяха хванали пак нямат 121 депутати!
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове