Last news in Fakti

4 Януари, 2018 15:44 3 148 15

Мястото на Захариева може да изстине заради конвенцията

  • конвенция-
  • трети пол-
  • екатерина захариева

Захариева настъпи една мина с Истанбулската конвенция. Мината ще гръмне, но ще гръмне в ГЕРБ. Може да изстине мястото на Захариева като външен министър. Какво ще я правят, си е отговорност на ГЕРБ. А това, че България председателства Съвета на ЕС, не означава, че не трябва да има оставки. Това заяви Карлос Контрера от ВМРО за frognews.bg.

Захариева не е поднесла тази Конвенция пред Коалиционния съвет, а тези въпроси трябва да се обсъждат първо в него и след това се внася в МС. Аз съм далеч от мисълта, че премиерът Борисов одобрява тези точки на тази Конвенция. За мен беше недопустимо и изказването на Захариева след МС, когато тя обясняваше, че е убедила патриотите, като само минути преди това двамата вицепремиери от ОП и министрите са гласували против. Имаме тези факти на масата и е редно тя да даде обяснение. Ако те не са задоволителни, премиерът трябва да реши, какво ще я прави. Тя е министър от квотата на ГЕРБ. Дали ще и покаже жълти картони, дали ще и обясни, как се работи в коалиционен формат, каза още той.

Освен това с тези свои действия тя прехвърли отговорността изцяло върху премиера Борисов, видяхте какви са коментарите в медиите и социалните мрежи. На мен ми е любопитна и позицията на шефа на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. От неговото публично поведение до момента се вижда, че също не подкрепя такива документи, обясни общинският съветник.

За мен Захариева допусна доста грешки и най-логично би било да си понесе отговорността за тази Конвенция и този въпрос да не се повдига повече. А някой министерски пост може и да овакантее, смята той.

Контрера коментира конкретно и тезите на самата Конвенция: Вицепремиерът Захариева си позволи брутално да излъже. Тази конвенция не се занимава с насилието, а прокарва други идеи, които подготвя българското общество да признае третия пол.

Има два пола на този свят, заяви Контрера. С това, че Захариева пробута Конвенцията в МС Захариева не помага нито на МС, нито на лидера си Борисов. Тя е подвела премиера, допълни той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Дедо Грую

    24 2 Отговор
    Айде бе! Боко да не знае?!Там искат разрешение и до тоалетната да идат! Виж ти как омаскариха бедния човечец, да му се невиди макар!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Хасково

    27 1 Отговор
    Тази дори да лъже не може. Не е беда да си грозен, лошото е , когато си и тъп. Добрият дипломат ,трябва да е изкусен лъжец,да омайва опонента си, да го забаламоса. А тази грозотия, сигурно и със студент по политология няма да може да води спор.
    Представяте ли си, това чучело, да спори с американският или със руският си колега. Ми те ще я хапната за секунди. А може ,ако е добра флейтистка, тя да ги пребори - те грозните правят по-добър "кекс"

    Коментиран от #10

  • 5 Morgoth

    28 0 Отговор
    Интересно е как когато гръмне скандал все се оказва, че премиера е бил подведен от някого :)
  • 6 азотен

    17 1 Отговор
    За мен е напълно нормално съществото Захариева да натиска ЗА конвенцията.Едва от няколко месеца ТО , според мен , се определи като жена- поне така изглежда.Когато беше министър се чудех какъв пол е това чудо.Е, сега ще може да се самоопредели точно и да се сгоди за аналното си дилдо.
  • 7 гост

    1 22 Отговор
    много простак има тука, мноого....има един свестен човек в кабинета и на него искате да му съсипете живота ...ИДИОТИ ПАТРЕОТЕ И ВСЯКЯКВА ДРУГ СВОЛОЧЬ

    Коментиран от #9

  • 8 нашия

    11 1 Отговор
    Най-големите преступници Захариева и Дончев,Габровския хитрец,понякога им се налага да се покажат на свето,защото не успяват да свърша цялата работа натъмно.За Боко се знае...
  • 9 Истината винаги боли

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "гост":

    Тръгвай за Таигата,докато тези със дръпнатите очички не са наместили и там.Остави ни нас,ние сме 80процента нефелни,все ще оцелеем до 2023година,а после потоп за умните и ние ще сме на власт!!!!!
  • 10 пол мъжки

    3 2 Отговор

    До коментар #4 от "Хасково":

    A, не така! Не съм съгласен!
    1. Като министър и на двете министерства е кръгла нула и даже не я бива да свърши и това, което точно са й поръчали. Имала е поръчка, ама май не от точния шеф и сега ще играе метлата.
    2. Като пол обаче си е жена отвсякъде без никакво съмнение и колкото и да ви е чудно дори смятам, че е хубава. Никак, ама никак не бих се замислил да и покажа разликата между половете, няколко пъти. Виждал съм я отблизо и си струва, а аз съм малко придирчив.
  • 11 Омир

    5 0 Отговор
    Красива е,но и хубавата Елена беше такава!После пада някой Цар от трона,а може би два!:):):)
  • 12 Бай Ганьо

    7 0 Отговор
    Няма как да стане еднополов брак на Балканите!:):):)Този път Брюксел прекали!:):):)
  • 13 Истината винаги боли

    6 0 Отговор
    Около нас всички подписаха,Косово,Румъния,Сърбия,Макетата,Босна,Херцоговина,абе всички със силни манафски групи се озакониха за в бъдеще и показаха вярност и преданост към гей управата от Брюксел!!!!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 соросоидни кърлежи

    0 0 Отговор
    Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете тази технология за легализиране на всичко, каквото ви хрумне. Ще разберете как се легализира хомосексуализмът и еднополовите бракове. Ще стане съвършено ясно, че работата по легализацията на педофилията и кръвосмешението ще бъде завършена в Европа в близките години. Както и детската евтаназия впрочем.
Новини по градове:
Новини Айтос, Новини Балчик, Новини Банкя, Новини Банско, Новини Благоевград, Новини Бургас, Новини Бяла, Новини Варна, Новини Велико Търново, Новини Велинград, Новини Видин, Новини Враца, Новини Габрово, Новини Добрич, Новини Каварна, Новини Казанлък, Новини Калофер, Новини Карлово, Новини Карнобат, Новини Каспичан, Новини Китен, Новини Кнежа, Новини Козлодуй, Новини Копривщица, Новини Котел, Новини Кресна, Новини Кърджали, Новини Кюстендил, Новини Летница, Новини Ловеч, Новини Лом, Новини Луковит, Новини Мездра, Новини Монтана, Новини Несебър, Новини Нова Загора, Новини Нови Пазар, Новини Обзор, Новини Оборище, Новини Омуртаг, Новини Павликени, Новини Пазарджик, Новини Перник, Новини Петрич, Новини Плевен, Новини Пловдив, Новини Поморие, Новини Правец, Новини Радомир, Новини Разград, Новини Разлог, Новини Русе, Новини Самоков, Новини Сандански, Новини Сапарева Баня, Новини Свети Влас, Новини Свиленград, Новини Свищов, Новини Своге, Новини Севлиево, Новини Силистра, Новини Симитли, Новини Сливен, Новини Смолян, Новини Созопол, Новини Сопот, Новини София, Новини Средец, Новини Стара Загора, Новини Стрелча, Новини Суворово, Новини Тетевен, Новини Троян, Новини Трън, Новини Трявна, Новини Тутракан, Новини Търговище, Новини Харманли, Новини Хасково, Новини Хисаря, Новини Царево, Новини Чепеларе, Новини Червен бряг, Новини Черноморец, Новини Чипровци, Новини Чирпан, Новини Шабла, Новини Шумен, Новини Ябланица, Новини Ямбол, Новини Всички градове